• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی ها

agric

Registered User
لایک‌ها
1
نوشته ای از loocatelli View Post
سلام
ميخوام نظرمو در چند خط بگم
به نظر من بدترين فيلمی بود که در تاريخ سينمای ايران در مورد جنگ ساخته شد
بنا به دلايل مختلفی
اوّلين خيانت اين فيلم به همون چيزيه که کارگردانش به اون مينازه که همون جنگو ارزشهاشه
اينجاس که شما ميتونين تفاوت کسانيو احساس کنين که از جنگ در جهت نون در آوردن استفاده ميکنن (مثل ده نمکی با اين فيلم و سابقه گذشتش) و کسانی که جنگو با پوستو استخونشون لمس کردن (مثل خدا بيامرز ملّا قلی پور ، آوينی، حاتمی کيا ، احمد رضا درويش ، کمال تبريزی و ...)
يادتونه 7،8 سال پيش رفيقای همين آقای ده نمکی احمد رضا درويشو وسط خيابون کردن تو گونی دزديدنش تهديدش کردن کتکش زدن ولش کردن؟کسی که جايزشو هديه داده بود به پدر شهيد باکری! چرا؟ چون حقيقتهای جنگو گفته بود.ميبينين با چه بدبختی به حاتمی کيا مجوز ميدن؟
اگه زير 25 سال داشته باشين بهتون حق ميدم با اين فيلم حال کنين ولی منو امثال من ميدونيم که اين بابا کی بوده و چيکارا کرده و هنوزم همونی بوده که هست! در اين شک نکنين.
فيلم از اوّل تا آخرش هجو هجو
من به شخصه وقتی اين فيلمو ديدم احساس کردم اين آقا پا شده 4 تا خاطرات جانبازرو با تخيلاته کودکانش قاتی کرده رفته فيلم ساخته
از لحاظ فنّی هم که توضيحی لازم نيست بدم!
برای تک تک بازيگرهای اين فيلم هم متأسفم که حاضر شدن با ايشون همکاری کنن
توصیه میکنم پولتونو برای این فیلم دور نریزین.

منم موافقم.

erphan

Registered User
لایک‌ها
0
من زیاد اهل فیلم و سینما نیستم
ولی این فیلم رو مزخرف دیدم.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292

:blink:

Jerri جان

این چی بود اونوقت ؟؟؟:happy:

راستی من این فیلم را ندیده ام . خیلی تعریفش را شنیده ام

خب بالاخره مسعود ده نمکی است . یادش بخیر

یه زمانی چقدر گل آقا سر به سرش می گذاشت .

پایه شدم برم ببینم فیلم را

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
من نمی دانم با این جناب گوله نمک مشکل دارم . شاید بخاطر آن باشد که حمله می کرد به شخصیتها و تربیبون راه می انداخت و فیلم فقر و .. را ساخت بر ضد دولت وقت . ایشان خودشان هم می داند فیلمساز نیست بلکه گماشته خوبیست . آدم با نمکی هم هست از نزدیک کسی دیدتش:cool:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من نمی دانم با این جناب گوله نمک مشکل دارم . شاید بخاطر آن باشد که حمله می کرد به شخصیتها و تربیبون راه می انداخت و فیلم فقر و .. را ساخت بر ضد دولت وقت . ایشان خودشان هم می داند فیلمساز نیست بلکه گماشته خوبیست . آدم با نمکی هم هست از نزدیک کسی دیدتش:cool:

یه بار افتخار داشتم! :D
اولش فکر کردم پارکینسون داره! همش در حال لرزش بود!

نکته جالب اینکه حالا که فیلمش به هزار و یک دلیل پر فروش ترین فیلم شده آقا ادعا میکنه نشریاتش هم پر فروش ترین بودن!!! جالبه ها!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نظر من چنان جالب نبود
بالاخره ديدم
چند صحنه اش واقعا خنده دار بود يعني خود به خود خنده ام گرفت اززيادي خنده هم گريه ام گرفت:blink:
دركل بد نبود

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اگه به عنوان یک فیلم طنز بهش نگاه کنید قشنگه وگرنه اگه به عنوان یه فیلم با محتوای دفاع مقدس نگاه کنید بسیار ضعیفه
ولی باید اعتراف کرد از لحاظ طنز خیلی خوب بود
من 2 بار رفتم سینما دیدم اگه پیش بیاد بازم میرم
مخصوصا اون تیکش به به امین حیایی میگن اسمت چیه میگه بیژن مرتضوی
هیکلش تو این فیلم چه خنده داره
الان یادش افتادم خندم گرفت

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
چون هنوز فیلم رو ندیدم راجع به فیلم نمیتونم نطر بدم راستش همون اسم ده نمکی مانع از اشتیاق من برای دیدن فیلم میشه. برنامه شب شیشه ای رو با حضور ده نمکی دیدید.با کمال پررویی از نبود امکانات و جفای کارشناسان سینمایی نسبت به فیلم می گفت. شاید باورتون نشه لحظاتی احساساتی شدم و به شدت دلم براش سوخت.

اگه کسی سابقه اونو نمی دونست پیش خودش میگفت عجب آدم خوب و نازنینیه.
در زمونه ای که کارگردانان خوب ما هزار دوز و کلک میزنند تا حداقل امکانات رو بگیرند و بتونند دو کلمه حرف حساب راجع به جنگ ( نه دفاع ) بزنند این آقا با تمام امکانات چنین فیلم سبکی میسازه. من که یه سکانس فیلمهای حاتمی کیا رو به کل فیلم این حضرت آقا نمیدم.

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
شاید تصمیم گرفته باشه خودشو عوض کنه بنده خدا حالا که فیلمش به لطف تبلیغات تلویزیون و شخصیت کاریزماتیکش پر فروش شده فکر کنم بدش نیاد تو کن و اسکار هم جایزه بگیره البته تخم مرغ یا تمشک طلایی:lol:

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
واقعا متاسفم که کار سینمای ما به جایی کشید که این فیلم رکورد فروش را می شکند و کسی مثل ده نمکی کارگردانی می کند و چه با افتخار در تیزر تبلیغاتی می گویند فیلمی از مسعود ده نمکی

لشکری از بازیگران مطرح سینما به علاوه موضوعی طنز برای جذب این میزان مخاطب کافی بود قبل از این در دانشگاه و سازمانهای مختلف شاهد غارت بودجه و فرصتها توسط عناصر شناخته شده بودیم به لطف ... پایشان به سینما هم باز شد

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فیلم رو دیدم واقعا باید بگم که هیچ ارزش هنری نداشت. یه فیلم در سطح سریالهای طنز تلویزیونی اونم از نوع ایرانیش بود که واقعا باید افسوس خورد که چطور این فیلم رکوردشکنی می کنه.

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
اگه به عنوان یک فیلم طنز بهش نگاه کنید قشنگه وگرنه اگه به عنوان یه فیلم با محتوای دفاع مقدس نگاه کنید بسیار ضعیفه
ولی باید اعتراف کرد از لحاظ طنز خیلی خوب بود
من 2 بار رفتم سینما دیدم اگه پیش بیاد بازم میرم
مخصوصا اون تیکش به به امین حیایی میگن اسمت چیه میگه بیژن مرتضوی
هیکلش تو این فیلم چه خنده داره
الان یادش افتادم خندم گرفت
من حتی طنز بودنش را هم قبول ندارم طنز به سری کارهای ایرج طهماسب وحمید جبلی میگن به این فیلم لودگی ومسخره بازی میگن

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
هر چه سعی کردم دیدم نی شود بعضی حرفها را نزد چون در کل من زیاد توجهی به سینمای ایران ندارم اما بعد از کلنجار زیاد سی دی این فیلم را تهیه کرده و دیدم و واقعا تاسف خوردم

اینکه محور شرارت و عنصر رزالت سرکرده گروه فشار در مراسم جشنواره آنچنان گستاخانه حرف می زد بی شک گویا ی این بود که این فرد شعور اجتماعی ندارد چه برسد به شعور فیلمسازی

وقتی فکر می کنم این فیلم به ظاهر طنز و در واقع لودگی و مسخره بازی حتی در خنداندن تماشاچی هم بسیار ضعیفتر از فیلمهای فوق زردی مثل امریکن پای یا سفر جاده ای عمل می کند ، اما هدف ده نمکی از ساخت این فیلم چیست؟

در فیلم ده نمکی انسانها دو دسته کلیند یکی دارو دسته بسیجیها و جبهه روهای مخلص که قشر مثبت جامعه را تشکیل می دهند و دیگری ارازل و اوباش ( شامل بقیه جامعه ) که مصداق شناسایی آنها خیلی راحت است ( سیگار می کشند به موسیقی لس آنجلسی گوش می دهند ورق بازی می کنند نماز نمی خوانند معتادند و ...) البته این قشر از لحاظ سطح فکری که عقده امثال ده نمکی در برابر قشر دانشجو بود هم بسیار احمق تصویر شده اند چنانکه حتی ساده ترین سوالات را نمی فهمند و یا صف جبهه را با صف گرفتن تلوزیون مفتی اشتباه می گیرند

ده نمکی کمال این ارازل را هم رسیدن به مرتبه بسیجیان ( رسیدن به معشوقه دختر حاجی) ذکر می کند و در جایی دیگر آشکارا نیش خود را به سمت دانشجویان گرفته و سرود یار دبستانی من را به تحریف یار تخریب چی من قرار می دهد

اما پیام ده نمکی روشن است اگرچه که کارگردانی بسیار ضعیف او کمی این موضوع را دشوار کرده و خصوصا بستر لودگی که اصلا مناسب انتقال این پیام نیست
ده نمکی می گوید نیروهای مخلص انقلاب (سید جواد هاشمی و حاج آقا) والیان و صاحبان اصلی هستند و وظیفه ارشاد و هدایت بقیه جامعه را به عهده دارند اگر جامعه دچار لغزشی شد و امثال ارازل ( دانشجویان) سر به طغیان برداشتند مقصرانش امثال رفسنجانیها ( محمد رضا شریفی نیا) هستند ./

اگه شد بازم می نویسم

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
اول یک مطلب در مورد کارگردانهای ایرانی بگم ، متاسفانه اکثرا کلیشه ای کار می کنند و اصلا تنوع موضوعی ندارن مثلا حاتمی کیا صرفا خط جبهه و جانبازی یا ملاقلی پور جبهه و جنگ یا مجید مجیدی خط بچه های فقیر

ده نمکی قبل از اینکه این فیلم رو بسازه چندتا فیلم را چند بار نگاه کرده و سعی کرده از اونها برای فیلم خودش الهام بگیره

یکی از این فیلمها آزانس شیشه ای بوده حاتمی کیا در اون فیلم فضای آزانس را نشانی از فضای جامعه اون موقع قرار داد شما در اون مکان از هر صنفی می تونستی یک آدم ببینی و حاتمی کیا عمدا خصوصیات این آدمها را نشون میده
بازاری فکر میکنه همه چی با پول حل میشه ، دانشجو هر چی میبینه زود قضاوت میکنه و نظرش بر می گرده ، آدمهای دورو یا کارمند آزانس که نمادی است از قشر کارمند که مرض آسمش عود میکنه و به کمک بقیه نیاز داره
اما بسیجی فیلم که داره میمیره از کسی کمک نمیگیره ....

شما این نوع شحصیت پردازی را در اخراجیها همانطور که در پست قبلی گفتم می بینید اما با این تفاوت که خیلی خیلی افتضاح کار شده

به نظر شما به چه چیز این فیلم باید سیمرغ می دادن ؟ شما بازی اکبر عبدی رو با بازیش تو فیلم اجاره نشینها مقایسه کن بعد مشخص میشه باور کنید یک عده الدنگ هم میاوردن این نقشها رو به همین خوبی بازی می کردن
برای اینکه فیلمنامه و کارگردانی فوق العاده ضعیف بود
یه جا هست که میرن داخل یک روستایی که شیمیایی زدن داخل مدرسه همه مردن آخه واقعا احمقانه نیست که همه در همون حالت معمولی و کتاب به دست مردن ( انگار نه انگار که بمباران بوده) یک کارگردان اینقدر ناشی باشه!!!
من بعضی وقتها بعضی فیلمها رو اجباری میبینم این فیلم در حد فیلم شاخه گلی برای عروسی بود و در لودگی و خندآور بودن خیلی عقبتر از فیلمی مثل مکس بود که حتی از بازیگران اینچنینی استفاده نمی کرد

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
زیاد اهل بحثهای فنی توی سینما نیستم چون همیشه فیلمها رو از دید هنری – اجتماعی نگاه کردم نه فنی . خوب مشخصه دید فن دانش اون رو هم میخواد اما این دانش رو در خودم سراغ ندارم
اولین فیلم جنگی سینمائی که دیدم (اونهم توی سینما ) فیلم کانیمانگا بود . فکر نمیکنم هیچوقت این فیلم رو یادم بره نمیدونم چرا اما برام جالبه که هنوز هم اگر این فیلم رو ببینم برام جذابیت خواهد داشت .
بعدها عقابها و مهاجر و افقو ... تا این آخری ها تمام کارهای حاتمی کیا مرحوم ملاقلی پور کمال تبریزی و ...
چند تا نکته رو باید همین ابتدا بگم
واقعا متاسفم برای اون کسانی که رفتن و این فیلمچه رو توی سینما دیدن . به نظر خودم دیدن این فیلم توی سینما توهین به تمام کسانی است که سالهاست دارن (و داشتند) سعی میکنن و میکردند که اثری خلق کنن مناسب با سطح شعور یک بیننده ایرانی .

اما آقای دکتر عالمی اگه فیلم 300 به شعور بیننده امریکائی توهین کرده ، فیلم اخراجی ها به شعور بیننده ایرانی توهین کرده

واقعا متاسفم برای اون دسته از بازیگرانی که ادعای هنرمندی میکنن و چنین میکنن . (جدای از عده ای که مشخصه برای چی توی فیلم بازی کردن) .
و تبریک میگم به کسانی که داوری این جشنواره فیلمهای فجر رو بر عهده داشتند . (شاید یکی از بهترین قضاوتهای عمرشون بوده)
..........
از دید فنی فکر نمیکنم هیچ کس بتونه چیزی از توی این فیلم دربیاره و به عنوان یک نکته دور اون رو خط بکشه .
..........
شخصیت ها
شخصیت معتاد فیلم وجودش ، حضورش و حرفهاش چه تاثیری داشت ؟ 25 درصد بار طنز فیلم فقط همین ... با تاسف ارژنگ امیر فضلی
شخصیتهای اصلی ، لات و لوطها که به قول خودشون ادم میشوند و دراخر فیلم هم همین دوتا شهید میشن . کامبیز دیر باز و علی اوسیوند ...
انسانهای نورانی و فوق بشر ، روحانی و بسیجی های محترم جنگ که همگی هم فرماندهان فاتح بودند (برای اینکه ارتشی ها هم ناراحت نشن + یک سرهنگ ارتشی بی درجه و نشان) مثل همیشه مهدی هاشمی ، اقای اکبری ، آقای صدیق شریف که قکر کنم ملت شکوفه میزنن از بس این چهره رو بارها و بارها آدم روحانی و شریف دیدن
یه ادم کلاش کسی که چهره مذهبی اما درونی ناجور داره و البته صد درصد جون عزیز هم هست ... مثل همیشه شریفی نیا
همسر این آدم کلاش که البته نقش زیادی نداره اما یه کپی چند دقیقه ای از " لیلی با من است " ... متاسفانه شهره لرستانی
50 درصد دیگه طنز فیلم یه ادم ترسو لهجه حتما ترکی باید باشه ( وگرنه بیننده نمیخنده ) ، چهار تا تکه کلام از نقش خاله جان ایام نوروز 5-6 پیش که هنوز این چهره بزرگ سالهای گذشته سینمای ایران نتونسته از تو نقشش بیرون بیاد .... متاسفانه اکبر عبدی
25 درصد دیگه طنز فیلم کسی نیست جز دزد فیلم کما تقریبا با همون گریم و لباسها ... امین حیائی
یه جوون از فرنگ برگشته که یه ضرب رفته جنگ به همین سادگی ... پسر آقای امیر *******
یه فرمانده جنگی خشن و خشک ، چهره مذهبی همه ازش حرف شنوی دارن و خیلی کارش درسته ... مثل همیشه قاسم زارع (آژانس شیشه ای رو که یادتونه)
به اضافه یه تعدادی ادم درست حسابی که هم چهره شون مشخصه هم سن و سالشون و .. یه تعدادی ادم ناشناس
.........
دیالوگها
اس ام اس های 6 ماه پیش + یه سری متلکهای فرسوده ادمهای معتاد توی جنگهای رادیوئی 20سال پیش برای اقای امیر فضلی
یه مشت دری وری ، فحش ، کلمات کاربردی امروز در روابط کوچه بازاری برای لات و لوطها
حرفهای خوب ، راهنمایئ های انسانی ، کلمات صحیح ادبی و ... برای آدم خوبها و فرماندهان
همون حرفهائی که تو فیلم " دنیا " میزد برای آقای شریفی نیا .. تقبل الله معروف !
جیغ و داد و هوار و حسین برای همون دودقیقه ای که خانم لرستانی بازی کردن
برای آقای عبدی هم که گفتم خاله جان خودت رو با من چه کار دارو !! دقیقا همونها + یه سری چیزهائی که به ذهنش میرسه
چهار تا نوکرم چاکرو و بی بی و خشت هم برای امین حیائی
........
تاثیر گذاری شخصیت ها
معتاد فیلم نشون میده که هر کسی که یه روز بهش تریاک تعارف کردی رفیقت میشه
لات و لوتها وقتی تو مرام و کل کل میافتن آدمهای خوبی میشن
آدمهای خوب همیشه تاثیر گذارن مگه نه ؟
کسانی که درون بد و ظاهر خوبی دارن اینها همیشه اخر فیلم به بد بودن خودشون پی میبرن
بقیه هم که باعث چند تا خنده حاضرین در سالنها میشن ... همین بسه دیگه
.......
طنز
جون هر کی دوست دارید نگید این فیلم طنزه ... بابا مگه طنز ندیدید شما ... اجاره نشینها رو ندیدید ، لیلی با من است ، مارمولک حتی ارتفاع پست طنزش شرف داشت به این . آخه اگه یه نفر بگه " از این شربتها نخورید تو جنگ شهید میشید " خنده داره . یا اگه یه کسی دستش رو به علامت اینکه میخواد بگه آدم جیگر داری هست نشون میده و میگه " ما بهش میگیم خ ا ... شما چی میگید " خنده داره ؟
طنز این فیلم رو حتی با متلکهای 1 دقیقه ای جنگهای شبانه قدیم نمیشه مقایسه کرد . ... نزدیک 100 دقیقه فیلم فقط چند تا متلک بی مزه و مطرب بازی توی اتوبوس شد طنز
.....
معنویت
صفر به تمام معنا
......
جنگ
نمیدونم توی این زمینه اصلا میشه راه داد این فیلم رو ... فکر نمیکنید رسول ملاقلی پور ناراضی باشه . ابراهیم حاتمی کیا . شورجه ، کمال تبریزی و ...
.....
بیداری وجدان خفته جامعه
!
....
تکه پرانی به آنهائی که از جنگ بردند .
دو جا این کارو میکنه یکی توی مسجد به پسر میرزا میگه یکی توی جبهه یه کمالی (در مورد ریش)
.......
اما چرا فیلم فروخت ؟
متاسفانه سینمای ساده پسند ایران سالهاست از این مساله رنج میبره . مردم حاشیه پسند دوست دارن ببینن چی بود اینکه به خاطر مسعود ده نمکی توی جشنواره بین المللی فیلم فجر با اون فضاحت اومد روی سن و اون حرفها رو زد . مردم فکر میکردن حتما راست میگه حتما باید آقای عبدی سیمرغ میگرفت . حتما کامبیز دیرباز و امین حیائی و ... باید سیمرغ میگرفتن . حتما باید یکی یکی جایزه ها رو درو میکرد .
خب مردم باید مبرفتن و میدیدن چرا چون توی جشنواره ای که هیچ کارگردان صاحب سبک و هنرمندی حضور نداشته (غیر از استاد مهرجوئی و فیلمش که با هزار مشکل رسید به جشنواره) باید فیلم اخراجی ها برگزیده تماشاگران بشه . خب مردم رفتن فیلم برگزیده تماشگران رو ببینن . مردم باید برن این فیلمها رو ببینن چون سالهاست چیزی برای دیدن ندارن . چون تمام فیلمهائی که در جشنواره های بیگانه مورد تحسین قرار میگیره یا در ایران مجوز پخش نداره یا نهایتا 2 تا سینما در تهران نمایش میدن . و مردم همچنان تاریخ رو فراموش میکنن . وگرنه هنوز هم توی ارشیو روزنامه ها و ماهنامه بگردی شلمچه و يالثارات هست آقای ده نمکی
.......
آقایون اساتیددانشگاهها و همه اونهائی که رگ غیرتشون باد میکنه وقتی اسم فیلم 300 رو میشنود : معجون گندیده ای به اسم اخراجی ها که از تفاله های " اژانس شیشه ای ، لیلی با من است ، کما ، دنیا ، سریالهای جنگی طنز تلویزیون ، مارمولک ، مسخره بازی های جنگهای شبانه طنز ، اس ام اس های 6 ماهه دوم سال 85 ، خاله جان ، دستمال یزدی ، سیگار و ... " درست شده توهین بیشتری بود به شعور بیننده ایرانی ، به گوشه ای از تاریخ ایران ، به هنر و .
حیف که اینجا حرفهای سی یا سی نمیشه زد وگرنه میشد درباره چهره این دلسوخته و هنرمندی که دغدغه نسل جوان رو داره حرفها زد فقط دو تا جمله دیگه :

ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
از ماست که بر ماست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
زیاد اهل بحثهای فنی توی سینما نیستم چون همیشه فیلمها رو از دید هنری – اجتماعی نگاه کردم نه فنی . خوب مشخصه دید فن دانش اون رو هم میخواد اما این دانش رو در خودم سراغ ندارم
اولین فیلم جنگی سینمائی که دیدم (اونهم توی سینما ) فیلم کانیمانگا بود . فکر نمیکنم هیچوقت این فیلم رو یادم بره نمیدونم چرا اما برام جالبه که هنوز هم اگر این فیلم رو ببینم برام جذابیت خواهد داشت .
بعدها عقابها و مهاجر و افقو ... تا این آخری ها تمام کارهای حاتمی کیا مرحوم ملاقلی پور کمال تبریزی و ...
چند تا نکته رو باید همین ابتدا بگم
واقعا متاسفم برای اون کسانی که رفتن و این فیلمچه رو توی سینما دیدن . به نظر خودم دیدن این فیلم توی سینما توهین به تمام کسانی است که سالهاست دارن (و داشتند) سعی میکنن و میکردند که اثری خلق کنن مناسب با سطح شعور یک بیننده ایرانی .

اما آقای دکتر عالمی اگه فیلم 300 به شعور بیننده امریکائی توهین کرده ، فیلم اخراجی ها به شعور بیننده ایرانی توهین کرده

واقعا متاسفم برای اون دسته از بازیگرانی که ادعای هنرمندی میکنن و چنین میکنن . (جدای از عده ای که مشخصه برای چی توی فیلم بازی کردن) .
و تبریک میگم به کسانی که داوری این جشنواره فیلمهای فجر رو بر عهده داشتند . (شاید یکی از بهترین قضاوتهای عمرشون بوده)
..........
از دید فنی فکر نمیکنم هیچ کس بتونه چیزی از توی این فیلم دربیاره و به عنوان یک نکته دور اون رو خط بکشه .
..........
شخصیت ها
شخصیت معتاد فیلم وجودش ، حضورش و حرفهاش چه تاثیری داشت ؟ 25 درصد بار طنز فیلم فقط همین ... با تاسف ارژنگ امیر فضلی
شخصیتهای اصلی ، لات و لوطها که به قول خودشون ادم میشوند و دراخر فیلم هم همین دوتا شهید میشن . کامبیز دیر باز و علی اوسیوند ...
انسانهای نورانی و فوق بشر ، روحانی و بسیجی های محترم جنگ که همگی هم فرماندهان فاتح بودند (برای اینکه ارتشی ها هم ناراحت نشن + یک سرهنگ ارتشی بی درجه و نشان) مثل همیشه مهدی هاشمی ، اقای اکبری ، آقای صدیق شریف که قکر کنم ملت شکوفه میزنن از بس این چهره رو بارها و بارها آدم روحانی و شریف دیدن
یه ادم کلاش کسی که چهره مذهبی اما درونی ناجور داره و البته صد درصد جون عزیز هم هست ... مثل همیشه شریفی نیا
همسر این آدم کلاش که البته نقش زیادی نداره اما یه کپی چند دقیقه ای از " لیلی با من است " ... متاسفانه شهره لرستانی
50 درصد دیگه طنز فیلم یه ادم ترسو لهجه حتما ترکی باید باشه ( وگرنه بیننده نمیخنده ) ، چهار تا تکه کلام از نقش خاله جان ایام نوروز 5-6 پیش که هنوز این چهره بزرگ سالهای گذشته سینمای ایران نتونسته از تو نقشش بیرون بیاد .... متاسفانه اکبر عبدی
25 درصد دیگه طنز فیلم کسی نیست جز دزد فیلم کما تقریبا با همون گریم و لباسها ... امین حیائی
یه جوون از فرنگ برگشته که یه ضرب رفته جنگ به همین سادگی ... پسر آقای امیر *******
یه فرمانده جنگی خشن و خشک ، چهره مذهبی همه ازش حرف شنوی دارن و خیلی کارش درسته ... مثل همیشه قاسم زارع (آژانس شیشه ای رو که یادتونه)
به اضافه یه تعدادی ادم درست حسابی که هم چهره شون مشخصه هم سن و سالشون و .. یه تعدادی ادم ناشناس
.........
دیالوگها
اس ام اس های 6 ماه پیش + یه سری متلکهای فرسوده ادمهای معتاد توی جنگهای رادیوئی 20سال پیش برای اقای امیر فضلی
یه مشت دری وری ، فحش ، کلمات کاربردی امروز در روابط کوچه بازاری برای لات و لوطها
حرفهای خوب ، راهنمایئ های انسانی ، کلمات صحیح ادبی و ... برای آدم خوبها و فرماندهان
همون حرفهائی که تو فیلم " دنیا " میزد برای آقای شریفی نیا .. تقبل الله معروف !
جیغ و داد و هوار و حسین برای همون دودقیقه ای که خانم لرستانی بازی کردن
برای آقای عبدی هم که گفتم خاله جان خودت رو با من چه کار دارو !! دقیقا همونها + یه سری چیزهائی که به ذهنش میرسه
چهار تا نوکرم چاکرو و بی بی و خشت هم برای امین حیائی
........
تاثیر گذاری شخصیت ها
معتاد فیلم نشون میده که هر کسی که یه روز بهش تریاک تعارف کردی رفیقت میشه
لات و لوتها وقتی تو مرام و کل کل میافتن آدمهای خوبی میشن
آدمهای خوب همیشه تاثیر گذارن مگه نه ؟
کسانی که درون بد و ظاهر خوبی دارن اینها همیشه اخر فیلم به بد بودن خودشون پی میبرن
بقیه هم که باعث چند تا خنده حاضرین در سالنها میشن ... همین بسه دیگه
.......
طنز
جون هر کی دوست دارید نگید این فیلم طنزه ... بابا مگه طنز ندیدید شما ... اجاره نشینها رو ندیدید ، لیلی با من است ، مارمولک حتی ارتفاع پست طنزش شرف داشت به این . آخه اگه یه نفر بگه " از این شربتها نخورید تو جنگ شهید میشید " خنده داره . یا اگه یه کسی دستش رو به علامت اینکه میخواد بگه آدم جیگر داری هست نشون میده و میگه " ما بهش میگیم خ ا ... شما چی میگید " خنده داره ؟
طنز این فیلم رو حتی با متلکهای 1 دقیقه ای جنگهای شبانه قدیم نمیشه مقایسه کرد . ... نزدیک 100 دقیقه فیلم فقط چند تا متلک بی مزه و مطرب بازی توی اتوبوس شد طنز
.....
معنویت
صفر به تمام معنا
......
جنگ
نمیدونم توی این زمینه اصلا میشه راه داد این فیلم رو ... فکر نمیکنید رسول ملاقلی پور ناراضی باشه . ابراهیم حاتمی کیا . شورجه ، کمال تبریزی و ...
.....
بیداری وجدان خفته جامعه
!
....
تکه پرانی به آنهائی که از جنگ بردند .
دو جا این کارو میکنه یکی توی مسجد به پسر میرزا میگه یکی توی جبهه یه کمالی (در مورد ریش)
.......
اما چرا فیلم فروخت ؟
متاسفانه سینمای ساده پسند ایران سالهاست از این مساله رنج میبره . مردم حاشیه پسند دوست دارن ببینن چی بود اینکه به خاطر مسعود ده نمکی توی جشنواره بین المللی فیلم فجر با اون فضاحت اومد روی سن و اون حرفها رو زد . مردم فکر میکردن حتما راست میگه حتما باید آقای عبدی سیمرغ میگرفت . حتما کامبیز دیرباز و امین حیائی و ... باید سیمرغ میگرفتن . حتما باید یکی یکی جایزه ها رو درو میکرد .
خب مردم باید مبرفتن و میدیدن چرا چون توی جشنواره ای که هیچ کارگردان صاحب سبک و هنرمندی حضور نداشته (غیر از استاد مهرجوئی و فیلمش که با هزار مشکل رسید به جشنواره) باید فیلم اخراجی ها برگزیده تماشاگران بشه . خب مردم رفتن فیلم برگزیده تماشگران رو ببینن . مردم باید برن این فیلمها رو ببینن چون سالهاست چیزی برای دیدن ندارن . چون تمام فیلمهائی که در جشنواره های بیگانه مورد تحسین قرار میگیره یا در ایران مجوز پخش نداره یا نهایتا 2 تا سینما در تهران نمایش میدن . و مردم همچنان تاریخ رو فراموش میکنن . وگرنه هنوز هم توی ارشیو روزنامه ها و ماهنامه بگردی شلمچه و يالثارات هست آقای ده نمکی
.......
آقایون اساتیددانشگاهها و همه اونهائی که رگ غیرتشون باد میکنه وقتی اسم فیلم 300 رو میشنود : معجون گندیده ای به اسم اخراجی ها که از تفاله های " اژانس شیشه ای ، لیلی با من است ، کما ، دنیا ، سریالهای جنگی طنز تلویزیون ، مارمولک ، مسخره بازی های جنگهای شبانه طنز ، اس ام اس های 6 ماهه دوم سال 85 ، خاله جان ، دستمال یزدی ، سیگار و ... " درست شده توهین بیشتری بود به شعور بیننده ایرانی ، به گوشه ای از تاریخ ایران ، به هنر و .
حیف که اینجا حرفهای سی یا سی نمیشه زد وگرنه میشد درباره چهره این دلسوخته و هنرمندی که دغدغه نسل جوان رو داره حرفها زد فقط دو تا جمله دیگه :

ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
از ماست که بر ماست
خیلی قشنگ بود
نمیخواستم بخونم
یه خطشو خوندم تا تهش رفتم

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
این جمله بدترین توهین به ایرانیها بود اونجا که فرماندهه سخرانی میکنه:

کجان کیکاووس و رستم فرخزاد که ببینند شیر بچه های حیدر کرار!!! با دست خالی چه میکنند!

جای عرب و ایرانی کلا عوض شد!!!!

ده نمکی باید بدونه اگر کاری هم انجام شده باشه بچه های کیکاووس و خسرو پرویز انجامش دادند و عربها اونطرف خط بودند!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
این جمله بدترین توهین به ایرانیها بود اونجا که فرماندهه سخرانی میکنه:

کجان کیکاووس و رستم فرخزاد که ببینند شیر بچه های حیدر کرار!!! با دست خالی چه میکنند!

جای عرب و ایرانی کلا عوض شد!!!!

ده نمکی باید بدونه اگر کاری هم انجام شده باشه بچه های کیکاووس و خسرو پرویز انجامش دادند و عربها اونطرف خط بودند!
آخ چقدر من اون تیکش حرس خوردم.
من تو سینما بلند گفتم احمق اونی که روش وایسادی داری نطق میکنی کمتر از گرزه؟
همه برگشتن نگاه کردند :D
چقدر احمقانه این دیالوگو نوشتن
حداقل میرفت پایین وایمیستاد نه رو یه تانک

بالا