• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از Sajjadi :
اينجوري كه همه استثنا شدن پس كي شلوارك بپوشه :p
نمي دونم والله. مي خواين من بپوشم؟

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
آقا اين جوري نميشه ها... همه ميگن فيلم مياريم همين جوري از زير شلوارك پوشيدن در ميرن. آخرشم نه فيلم درست حسابي ميبينيم نه كسي شلوارك ميپوشه. بالاخره كي فيلم مياره؟ كي جا فراهم ميكنه؟ كي فيلم تحليل ميكنه؟ كي چايي ميده؟ كي شلوارك ميپوشه؟ اينها رو مشخص كنيد از ما گفتن.
من شلوارك اضافه ميتونم بيارم :lol: :lol:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sefrvayek :
آقا اين جوري نميشه ها... همه ميگن فيلم مياريم همين جوري از زير شلوارك پوشيدن در ميرن. آخرشم نه فيلم درست حسابي ميبينيم نه كسي شلوارك ميپوشه. بالاخره كي فيلم مياره؟ كي جا فراهم ميكنه؟ كي فيلم تحليل ميكنه؟ كي چايي ميده؟ كي شلوارك ميپوشه؟ اينها رو مشخص كنيد از ما گفتن.
من شلوارك اضافه ميتونم بيارم :lol: :lol:
خدا بگم چیکارت نکنه صفرویک ! معلوم نیست اینجا چه خبره ؟ قراره فیلم ببینیم ؟ یا .... ( شلوارک و جا و فیلم و .... (!) )

من فقط خودمو میارم . فیلمی هم اگر داشتم و خواستید ببینید میارم ! من لیست فیلمهایی که دارمو درست میکنم میزارم !

مخلصات !

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستی ! فکر کنم قزمر از سفر برگرده دیگه تاپیک خودشو نشناسه ! !!!!!

lolololololo !!!!!

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
راستی ! فکر کنم قزمر از سفر برگرده دیگه تاپیک خودشو نشناسه ! !!!!!

lolololololo !!!!!

خب وقتي محل رو (ببينين نگفتم مكانو) خالي ميكنه ميذاره به اميد 4 تا جوون عذب همين ميشه ديگه :D

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Sajjadi :
خب وقتي محل رو (ببينين نگفتم مكانو) خالي ميكنه ميذاره به اميد 4 تا جوون عذب همين ميشه ديگه :D
lololol !

بییییییییییق بیق بیق بیبیق بیق بیق بیبیبیق بیق بیق ! ( عروسیه ؟ )

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
بابا من چه كاره ام!!
من فقط يه كلمه گفتم عادتم اين جوريه. خودت كه بدترش كردي. ;)

به نقل از Kako :
خيالي نيست داداش ! ما خودمون عادات بد تر ازين داريم ! حالا نميگم يه وخ بچه ها كف كنن بگن نميايم !!!‌
حالا سواي شوخي چند وقت پيش پسر داييم رفته بود سينما گويا فيلم سنگيني بوده و ملتلوده بازيشون گرفته و فيلمو ول كردن رفتن جلو پردهو شروع كردن ادا و اطوار و رقصيدن و ..... آخرشم كل فيلم بهم خورده !!!!! از اين عادتام ما داريماااااااااااا !!!

از شوخي گذشته ما هم يه سري فيلم داريم. البته چيز دندنون گيري بينشون نيست ولي به هر حال در خدمتيم.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sefrvayek :
بابا من چه كاره ام!!
من فقط يه كلمه گفتم عادتم اين جوريه. خودت كه بدترش كردي. ;)

از شوخي گذشته ما هم يه سري فيلم داريم. البته چيز دندنون گيري بينشون نيست ولي به هر حال در خدمتيم.
من ليست فيلمما مو ميزارم و حاضرم طاق بزنيم . كپي شو ها !‌ درباره dvd ها هم مثلا اگر كسي خواست تبديل به vcd كنيم ؟‌

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
من فعلا فيلمام روي vcd هستش. dvd ها الان تهران نيست.
اولين فيلمي که پيشنهاد ميدم براي آوردن صورت زخميه. کار دي پالما.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
جدا اینجا چه خبره؟؟؟!!!
هنوز از سفر برنگشتم. اما همین جوریش هم این جا رو دیگه نمی شه شناخت!!!
آقا اگه برنامه ای گذاشتین من هم می آم. می تونم DVD بیارم براتون.
قربون همگی...

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Ghazmar :
جدا اینجا چه خبره؟؟؟!!!
هنوز از سفر برنگشتم. اما همین جوریش هم این جا رو دیگه نمی شه شناخت!!!
آقا اگه برنامه ای گذاشتین من هم می آم. می تونم DVD بیارم براتون.
قربون همگی...
خودمونيم بد جور رفتيم تو كسب و كار قزمر ! بنده خدا داشت اينجا فيلم تبديل ميكرد و ميداد به ملت نديد پديدي مثل من ! خوره فيلم !
حالا ما اومديم "‌ بياين فيلمامونو طاق بزنيم !‌‌‌" " كپي كنيم برا هم "‌ "‌ چيه هي بريم فيلم بخريم ؟‌ "‌ ........ lol

قزمر جان شرمنده ! ولي تو فعلا آخر همه اي ! بايد وظيفه خطير پوشيدن شلوارك رو بعهده بگيري وگرنه نميشه !

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
صبر كنيد تا منم بيام ها... من مسوول كنترل كيفي شلوارك ها هستم. كاكو هم راست ميگه كاشكي يه تاپيك ديگه واسه اين كار درست ميكردم.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Kako :
ای بابا چرا ؟ سینک که کاری نداره !! قزمر از تو بعیده به خدا . ماشالله استادی که شما . همون نرم افزاری که گفتم خیلی عالیه و مطمئنم اگر هلپشو بخونید حتما یاد میگیرید . اگر بازم نشد بگید من یه هلپ بنویسم براتون .

فعلا اینو داشته باشید که :
هر مقداری از زیر نویس ها رو که بخواهید ( یا مثلا کلش رو با ‍Ctrl+A انتخاب کنید .) سپس تو ادیت گزینه آخر پائین برید تو قسمت تایمینگ . و مثلا با عدد + یا - بگید زمان زیر نویس های انتخابی رو جلو یا عقب ببره . اول حدس بزنید چند ثانیه جابجاست ( خیلی وقتا به ثانیه نمیرسه ) بعد اونو جابجا کنید . حتی تا صدم ثانیه هم میشه جابجا کرد . چند بار با این نرم افزار کار کنید راه میوفتید ! ولی توصیه میکنم با نرم افزار های دیگه کار نکنید ! این توصیه ام رو هم جدی بگیرید !
گفتم من 3 ماه گشتم و نتیجه اش اینه ! مابقی نرم افزارها خیلی محدودن ! اصلا قابلیت های اینو ندارن .
راستی قزمر بوی آهنگای خوب خوب اومد ! بابا نا لوطی ! ما هم مشتری شی به مام میدی ؟
چاکر قربون !
كاكو جان اين نرم افزاره منو كشت اولا كه نميدونم چرا وقتي فيلم و باز ميكنم ارور ميده و خارج ميشه بعدشم من يه زير نويس دارم كه با فيلم سينك نيست با اين subtitl workshop با هر بدبختي كه بود درست شد بعد با هر فرمتي كه ذخيره ميكنم و با نرم افزار مثلا media player ميخوام ببينم سينك نيست و به هم ريختس البته با نرم افزار ffdshow ست ميكنم يه روزه علاف اين قضيه ايم نشد كه نشد يه راهنمايي بكن جون سيبيلات در ضمن خوش قول قرار بود براي ما subtitle finder رو ايميل كني كه نكردي اخه لينك سايتش يه نرم افزار ديگه رو دانلود ميكنه

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از rmb_ali :
كاكو جان اين نرم افزاره منو كشت اولا كه نميدونم چرا وقتي فيلم و باز ميكنم ارور ميده و خارج ميشه بعدشم من يه زير نويس دارم كه با فيلم سينك نيست با اين subtitl workshop با هر بدبختي كه بود درست شد بعد با هر فرمتي كه ذخيره ميكنم و با نرم افزار مثلا media player ميخوام ببينم سينك نيست و به هم ريختس البته با نرم افزار ffdshow ست ميكنم يه روزه علاف اين قضيه ايم نشد كه نشد يه راهنمايي بكن جون سيبيلات در ضمن خوش قول قرار بود براي ما subtitle finder رو ايميل كني كه نكردي اخه لينك سايتش يه نرم افزار ديگه رو دانلود ميكنه
علی جون ! بی خیال ! جون تو همون فردا صبحش آپلود کردم لینکشم گذاشتم ته همون تاپیک کذایی ! نگو تو رو خدا !
درباره هلپ هم نمیدونم چی بگم . اون فایل ورد که من بعنوان هلپ نوشتم رو خوب و با دقت خوندی ؟
اگر سوالی هست واضح بگو . ترجیحا ته همون تاپیک . اینجا بهم میریزه . بعدشم من نفهمیدم تو کدوم نرم افزارو میگی آخه ! عزیز کامل بگو ! من که علم غیب ندارم . خودت پستتو بخون !

چاکریم . ( منو به سیبیلام قسم نده حساسیت دارم ! lol )

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
خسته نباشي اولا كه از اين كه گفتي فايل subtitle finder و اپلود كردي ممنونم ولي من هيچ ايميلي بهم نرسيد حالا ميرم چك ميكنم در ضمن چشم از اين به بعد به جون سيبيلاي به باد رفته خودم قسم ميخورم مشكلمم هم واضحش اينه كه با نرم افزار subtitle workshop سينك صدا و زيرنويس و درست ميكنم و ذخيره ولي وقتي ميخوام مثلا با مديا پلير ببينم درست عمل نمي كنه

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
1. اعلام می دارم که با شلوارک (و حتی کوتاه ترش!!!) هیچ مشکلی ندارم!!!
2. از سفر که برگشتم این تاپیک رو با لیست فیلمای جدید احیا می کنم.
مخلص همه دوستان.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
چقدر عالي! بيا كه من همه فيلمها رو ديدم حوصلم سر رفته.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :
1. اعلام می دارم که با شلوارک (و حتی کوتاه ترش!!!) هیچ مشکلی ندارم!!!
2. از سفر که برگشتم این تاپیک رو با لیست فیلمای جدید احیا می کنم.
مخلص همه دوستان.

احيا كردنت رو هم دوست داريم.

در ضمن داش غازمار بابا يه قولي بما داده بودي در مورد دي وي دي و از اينجور اسباب ضاله.
در ضمن ما پولمونو 22 بهمن واريز كرديما...نوبت ما نشد نوبت عاشقي!
و در ضمن دوستت داريم بابا رخي بنما ببينيمت.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا من فيلم ميخوام....مجانی هم ميخوام...نبود؟!!!!
کاکو جوووووووووووونم.......طاق هم ميزنيم ها.....کسه ديگه اي نبود؟
ميگم من شديد پايه هستم حتا چهار پايه..چون خيلی وقته فيلم جديد نديدم....
آقا يک قرار مدار بزارين من به يک نون و نوايی برسم حداقل...

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
آقا من فيلم ميخوام....مجانی هم ميخوام...نبود؟!!!!
کاکو جوووووووووووونم.......طاق هم ميزنيم ها.....کسه ديگه اي نبود؟
ميگم من شديد پايه هستم حتا چهار پايه..چون خيلی وقته فيلم جديد نديدم....
آقا يک قرار مدار بزارين من به يک نون و نوايی برسم حداقل...

منم هستم. بذار برسم تهران چشم.

بالا