آقا من يه تاپيك جديد تو قسمت عمومي در باره اين مطلب زدم.بياين اونجابه نقل از hmn :آقا قرار اين هفته جمعه. هركي اومدنيه به من pm بزنه تا بدونم کی چیکارس . فقط فوری
به نقل از hmn :آقا من يه تاپيك جديد تو قسمت عمومي در باره اين مطلب زدم.بياين اونجا
سوز دا تورچ سيز ؟ هاراليسيز ؟ او قرنفيل آهنگي (بهبوتف اوخيب ) چوخ گشه دي ! سوزو داي بيل ميرم . خوش گليبسيز !به نقل از qaranfil :سلام
بچه ها من قرنفيل هستم و از اينكه دارم به جمع شما مي پيوندم خوشحالم .من تازه شروع كردم به ديدن فيلم(تعجب نكنيد.مگه چيه) يعني از اسفندماه 82 با تماشاي اتفاقي فيلم unfaithful شروع كردم .اما بعد از كمي گشت و گذار در وب و انتخاب تقريبا اين فيلمها : بهار(كيم كي دوك)-زيبايي امريكايي-زيرزمين-يك ذهن زيبا-پيانيست-ماه تلخ-داگويل-21گرم-مخمل آبي-سه گانه كيشلوفسكي-شيكاگو-فهرست شيندلر-سرير خون-unfaithful-underground-cinema paradisco-leon-signs-AI-lotita-و ... نتونستم سايتي رو براي داونلود فيلم پيدا كنم.لطفا منو راهنمايي كنيد.
با تشكر
ساغ اولون
قرنفيل
به نقل از Kako :سوز دا تورچ سيز ؟ هاراليسيز ؟ او قرنفيل آهنگي (بهبوتف اوخيب ) چوخ گشه دي ! سوزو داي بيل ميرم . خوش گليبسيز !
يوخ . بيز مياناليق . فكر اليرم چوخ لفاظليخ اليك بيزي توليالا اشيه . بوردا بير احسان وار رئيس فاروم دير . منيم كيمين سيبيلي وار بو هاوا ! سوز كي سيبيلوز يوخدي ها ؟ بوردا هامي يا سيبيل واري يا يوخ ! من د رئيس سيبيلوهام !به نقل از qaranfil :قربانيانو فيلمينو دوستينو.جوابيسسو كوشينو؟
دئيه سن مني ده بو اينترنت عالمينده بير تحويل آلان دا اولدو .من اورمولويام.سيزينده او"داي بيلميرم"دئديينيزدن "اردبيل"ايسي گلير بئله دئييلمي؟
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: هاهاهاهاهاهاهاهابه نقل از Kako :يوخ . بيز مياناليق . فكر اليرم چوخ لفاظليخ اليك بيزي توليالا اشيه . بوردا بير احسان وار رئيس فاروم دير . منيم كيمين سيبيلي وار بو هاوا ! سوز كي سيبيلوز يوخدي ها ؟ بوردا هامي يا سيبيل واري يا يوخ ! من د رئيس سيبيلوهام !
باقيشليوز من بير آجا قاط وورموشام بو گون لر . هامي ير سوت وورام ! بونون كيمين :
:lol:
سوز ايتاليا گديبسوز ؟ فدريكو پالچيانو مني هارا آپاريسن ؟ فيلميانو يخوموزدي ! اوزوموزو فيلم الميشيخ !
ساق اولاسوز
به نقل از qaranfil :سلام
بچه ها من قرنفيل هستم و از اينكه دارم به جمع شما مي پيوندم خوشحالم .من تازه شروع كردم به ديدن فيلم(تعجب نكنيد.مگه چيه) يعني از اسفندماه 82 با تماشاي اتفاقي فيلم unfaithful شروع كردم .اما بعد از كمي گشت و گذار در وب و انتخاب تقريبا اين فيلمها : بهار(كيم كي دوك)-زيبايي امريكايي-زيرزمين-يك ذهن زيبا-پيانيست-ماه تلخ-داگويل-21گرم-مخمل آبي-سه گانه كيشلوفسكي-شيكاگو-فهرست شيندلر-سرير خون-unfaithful-underground-cinema paradisco-leon-signs-AI-lotita-و ... نتونستم سايتي رو براي داونلود فيلم پيدا كنم.لطفا منو راهنمايي كنيد.
با تشكر
ساغ اولون
قرنفيل
نه عزيزم من فقط همون يه دونه رو ديدم.و بقيه انتخابهاي من بوده كه نتونستم ببينم .و سوالم اين بود كه از كجا داونلود كنم .همين.به نقل از sefrvayek :با چه فيلمي هم شروع كردي!!! همون كه انگيزه پيدا كردي بعدش اين همه فيلم ديدي تو اين مدت.
به نقل از Kako :برا چی میخوای کوچیکش کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نالوطی !
بزار باشه ! :blush: