• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
آقا قرار اين هفته جمعه. هركي اومدنيه به من pm بزنه تا بدونم کی چیکارس . فقط فوری :) :)

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hmn :
آقا قرار اين هفته جمعه. هركي اومدنيه به من pm بزنه تا بدونم کی چیکارس . فقط فوری :) :)
آقا من يه تاپيك جديد تو قسمت عمومي در باره اين مطلب زدم.بياين اونجا

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hmn :
آقا من يه تاپيك جديد تو قسمت عمومي در باره اين مطلب زدم.بياين اونجا

با اجازه دوستمون كه ياسر سيبيل هم باهاش حال ميكنه اينم لينك اون تاپيكي كه ايشون زحمتشو كشيدن:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=78171

گفتم مشتري جذب كنيم فقط ما نباشيم شلوارك ميپوشه :blink:

UserPro86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيزان دل برادر, كسي از اين آقا غزمر خبري نداره؟

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
احتمالا اين شلواركه كه حرفش بود ها كار دستش داده آهاي ي ي ي ي ي ي ي ي غزمر بابا كجايي هنوز محبوب دلايي (شاعرم شديم ها) :D

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من قرنفيل هستم و از اينكه دارم به جمع شما مي پيوندم خوشحالم .من تازه شروع كردم به ديدن فيلم(تعجب نكنيد.مگه چيه) يعني از اسفندماه 82 با تماشاي اتفاقي فيلم unfaithful شروع كردم .اما بعد از كمي گشت و گذار در وب و انتخاب تقريبا اين فيلمها : بهار(كيم كي دوك)-زيبايي امريكايي-زيرزمين-يك ذهن زيبا-پيانيست-ماه تلخ-داگويل-21گرم-مخمل آبي-سه گانه كيشلوفسكي-شيكاگو-فهرست شيندلر-سرير خون-unfaithful-underground-cinema paradisco-leon-signs-AI-lotita-و ... نتونستم سايتي رو براي داونلود فيلم پيدا كنم.لطفا منو راهنمايي كنيد.
با تشكر
ساغ اولون
قرنفيل

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از qaranfil :
سلام
بچه ها من قرنفيل هستم و از اينكه دارم به جمع شما مي پيوندم خوشحالم .من تازه شروع كردم به ديدن فيلم(تعجب نكنيد.مگه چيه) يعني از اسفندماه 82 با تماشاي اتفاقي فيلم unfaithful شروع كردم .اما بعد از كمي گشت و گذار در وب و انتخاب تقريبا اين فيلمها : بهار(كيم كي دوك)-زيبايي امريكايي-زيرزمين-يك ذهن زيبا-پيانيست-ماه تلخ-داگويل-21گرم-مخمل آبي-سه گانه كيشلوفسكي-شيكاگو-فهرست شيندلر-سرير خون-unfaithful-underground-cinema paradisco-leon-signs-AI-lotita-و ... نتونستم سايتي رو براي داونلود فيلم پيدا كنم.لطفا منو راهنمايي كنيد.
با تشكر
ساغ اولون
قرنفيل
سوز دا تورچ سيز ؟ هاراليسيز ؟ او قرنفيل آهنگي (بهبوتف اوخيب ) چوخ گشه دي ! سوزو داي بيل ميرم . خوش گليبسيز !

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
قربانيانو فيلمينو دوستينو.جوابيسسو كوشينو؟

به نقل از Kako :
سوز دا تورچ سيز ؟ هاراليسيز ؟ او قرنفيل آهنگي (بهبوتف اوخيب ) چوخ گشه دي ! سوزو داي بيل ميرم . خوش گليبسيز !

دئيه سن مني ده بو اينترنت عالمينده بير تحويل آلان دا اولدو :) .من اورمولويام.سيزينده او"داي بيلميرم"دئديينيزدن "اردبيل"ايسي گلير بئله دئييلمي؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از qaranfil :
قربانيانو فيلمينو دوستينو.جوابيسسو كوشينو؟

دئيه سن مني ده بو اينترنت عالمينده بير تحويل آلان دا اولدو :) .من اورمولويام.سيزينده او"داي بيلميرم"دئديينيزدن "اردبيل"ايسي گلير بئله دئييلمي؟
يوخ . بيز مياناليق . فكر اليرم چوخ لفاظليخ اليك بيزي توليالا اشيه . بوردا بير احسان وار رئيس فاروم دير . منيم كيمين سيبيلي وار بو هاوا ! سوز كي سيبيلوز يوخدي ها ؟ :) بوردا هامي يا سيبيل واري يا يوخ ! من د رئيس سيبيلوهام !
باقيشليوز من بير آجا قاط وورموشام بو گون لر . هامي ير سوت وورام ! بونون كيمين : :whistle:
:lol:
سوز ايتاليا گديبسوز ؟ فدريكو پالچيانو مني هارا آپاريسن ؟ فيلميانو يخوموزدي ! اوزوموزو فيلم الميشيخ ! :)

ساق اولاسوز :)

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
يوخ . بيز مياناليق . فكر اليرم چوخ لفاظليخ اليك بيزي توليالا اشيه . بوردا بير احسان وار رئيس فاروم دير . منيم كيمين سيبيلي وار بو هاوا ! سوز كي سيبيلوز يوخدي ها ؟ :) بوردا هامي يا سيبيل واري يا يوخ ! من د رئيس سيبيلوهام !
باقيشليوز من بير آجا قاط وورموشام بو گون لر . هامي ير سوت وورام ! بونون كيمين : :whistle:
:lol:
سوز ايتاليا گديبسوز ؟ فدريكو پالچيانو مني هارا آپاريسن ؟ فيلميانو يخوموزدي ! اوزوموزو فيلم الميشيخ ! :)

ساق اولاسوز :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: هاهاهاهاهاهاهاها
پس اينجورياس . باشه باشه رعايت تاپيك ميكنيم و الباقي قضايا.خب نگفتين من از كجا ميتونم فيلم داونلواد كنم
shareaza - kazaa - gnutella - emule كدوم يكي براي داونلواد خوبه
آموزشي براي اين نرم افزارا دارين؟

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
كسي ميدونه اين عكس natalie portman مربوط به چه فيلميه:
060.jpg

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
كاكوجان ايرسه آنلاين اولسان بو آيدي ني اد ائله چتله شك: yasilyapraq

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از qaranfil :
سلام
با تشكر
ساغ اولون
قرنفيل

با چه فيلمي هم شروع كردي!!! همون كه انگيزه پيدا كردي بعدش اين همه فيلم ديدي تو اين مدت. خوب با كاكو زدين زبون اصلي ها! زير نويس هم بزارين خوب. كاكو بلده.

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sefrvayek :
با چه فيلمي هم شروع كردي!!! همون كه انگيزه پيدا كردي بعدش اين همه فيلم ديدي تو اين مدت.
نه عزيزم من فقط همون يه دونه رو ديدم.و بقيه انتخابهاي من بوده كه نتونستم ببينم .و سوالم اين بود كه از كجا داونلود كنم .همين.
افتاد الان(با لهجه اردل)

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
ميگما اينا ديگه چين .ميشه يه نفر توصيح بده ؟ اينا رو ميگم:
1- فيلمهاي Sig2Dat
2- فيلمهاي Ed2K
3- فيلمهاي Magnet

اصلا شايد فيلم نباشن و بحثي درباره انواع و اقسام فيلم و موزيك واينا باشه؟

و ميشه درباره اين كيفيتها توضيح بدين ؟ اينا:
VCDQuality و NFOrce و iSONEWS

Russell_Crowe​

005.jpg

mori

Registered User
لایک‌ها
14
نمنه بابا چه خبره اينجا صد رحمت به پينگيليش!!!

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
كسي كرك اينا رو نداره imesh - winmx -

در ضمن من چطوري اين عكس امضام رو كوچيكش كنم

منتظرم

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برا چی میخوای کوچیکش کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نالوطی !
بزار باشه ! :blush:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
برا چی میخوای کوچیکش کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نالوطی !
بزار باشه ! :blush:

چه دل و قلوه اي بهم ميدين :blink:

بالا