• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

C.Chaplin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hadissj :
مطمئن نیستم درست میل کرده باشم اگه به دستت نرسید میلتونو بزارین اینجا می فرستم .
در ضمن لیستو تو همین ترد میزارم

سلام
پس چی شد؟ لیست رو نگذاشتید.

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان استقبال وسیعی کردن :blush: من سعی می کنم تا دو سه روز دیگه لیست اولیه رو تو همین ترد بزارم
که کاره همه راحت بشه:lol:
در ضمن دارم رو هزینه پستهای مختلف کار میکنم .یک هفته به من مهلت بدین:wacko: همه چیز رو رو صفه اول میزارم :happy:

DVDLand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

اینجا آرشیو شخصی خودمون رو برای فروش و استفاده سایر دوستان قرار داده ایم:

www.dvdland.co.nr

جزئیات فروش در سایت اومده، اما با توجه به درخواست مدیر این قسمت، اینجا هم جزئیات رو ذکر می کنیم:

فیلمها همه در فرمت DVD و دارای خصوصیات کامل آن (از قبیل منو، زیرنویس و ...) هستند. همه فیلمهای موجود در آرشیو، زبان اصلیند. هر هفته عناوین دیگری به آرشیو افزوده خواهد شد.

سعی ما بر این بوده که کمتر فیلمهای بی ارزش به آرشیو راه پیدا کنند تا کار شما در انتخاب فیلم مورد نظرتان آسانتر شود. یعنی شما مجبور به مرور یک لیست مثلاً سه هزارتایی برای یافتن چند فیلم خوب نباشید. در لیست، عناوین کمیاب زیادی به چشم می خوره که از دیدنشون تعجب خواهید کرد.

لیست فیلمها رو از اینجا دریافت کنید: DVDLand Film Archive

تمام فیلمها قبل از تحویل به شما، چک خواهند شد؛ هم در DVD Player و هم در PC DVD Drive. با تمام این اوصاف، اگر فیلمی مشکل داشت براتون تعویض خواهیم کرد.

سرعت رایت:
فیلمهای موجود در آرشیو، از کیفیت بالایی برخوردارند. برای حفظ این کیفیت، DVD ها با سرعت 4x کپی خواهند شد.

قیمتها:
(حداقل سفارش: 5 عدد)
سفارش زیر 20 عدد: هر دی وی دی 1400 تومان
سفارش 20 عدد به بالا: هر دی وی دی 1200 تومان

مدت زمان تحویل فیلمها:
فیلمها حداکثر طی 3 روز به دستتون خواهد رسید. البته در شهرستانها 1 روز هم بابت پست میاد روش.

DVD خام مورد استفاده:
ما از DVD دیتالایف برای رایت فیلمها استفاده می کنیم و قیمتهای ذکر شده هم با توجه به این امر بوده است.
البته اگر مارک دیگری مثل Sony یا TDK یا ... مد نظر شما بود، براتون تهیه خواهیم کرد. بدیهی است که مابه التفاوت قیمت آنها با DVD خام معمول ما منظور خواهد شد.

نحوه تحویل فیلمها:
در تهران: پیک موتوری یا قرار حضوری (بسته به تعداد سفارشتون و محل سکونت شما)
در شهرستان: پست پیشتاز

نحوه دریافت هزینه:
در تهران: هزینه رو به پیکی که فیلمها رو براتون میاره تحویل خواهید داد.
در شهرستانها: هزینه رو به شماره حسابی که خدمتتون خواهیم گفت واریز می فرمایید.

موفق باشید.​

DVDLand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hkh2209 :
سلام

لطفاً لیست فیلمهای The Criterion Collection لیستتون را برای من بفرستید.

چیز سختی ازم می خواهید. ولی سعی می کنم براتون تهیه کنم. (سعی می کنم :rolleyes: )

farazzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بن هور ، تکسی درایور ، دکتر استرنج لاو ، اسکارفیس و کاسابلانکا رو می خوام.با تخفیفش چقدر میشه ؟;)

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آقا ، انصافا آرشیو غنی و پرباری داری ... ای ول ...

DVDLand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farazzz :
من بن هور ، تکسی درایور ، دکتر استرنج لاو ، اسکارفیس و کاسابلانکا رو می خوام.با تخفیفش چقدر میشه ؟;)

سلام
سفارش شما 6 دیسک است که با قیمت هر دیسک 1800 تومان می شود: 10800 تومان. اما چون شما مشتری اول ما هستی، برای شما تخفیف ویژه قائل می شویم، بنابراین این فیلما کلاً برای شما در میاد 8000 تومان. اگر مایل هستید، ایمیل بزنید.

DVDLand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Bahreyni :
200-178-146-98 اینا رو هم من میخوام
چقدر میشه با تخفیف؟

سلام
شما اسم فیلمایی که می خوای رو ذکر کن. در ضمن سفارش زیر 5 تا هم قبول نمی کنم.:blush:

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
سلام دوست عزيز دي وي دي لند اين ليست فيلمات كه دانلود كردم با فرمت xls با چه نرم افزاري باز ميشه من كه خيلي طالب فيلماتم

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
معروف ترین و پربیننده ترین سریال های روز دنیا رو می تونین اینجا بخرید.
لیست سریال های موجود و قیمتشون با توضیحات :

1- Friends ، بهترین، پربیننده ترین و خنده دارترین سریال کمدی که تا حالا ساخته شده! این سریال از سال 1994 تا 2004 در حال پخش بوده و شامل 10 season هستش. هر season شامل 24 قسمت. کلاً 240 قسمت!! هر قسمت حدود 25 دقیقه است. هر season بر روی یک DVD موجوده! هر season قیمتش 6 تومنه و کلش با هم 40 تومن!
مشخصات سریال بر روی سایت www.tv.com
B000AM4PBS.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Desperate Housewives -2 ، یکی از سریال های معروف و پربیننده امروز هست. سریال از نوع دراما - کمدی هست و هنوز از تلویزیون در حال پخشه! season اولش کامل پخش شده و الان season دوم در حال پخشه! تا حالا هرچی پخش شده موجوده! season اول شامل 24 قسمت و بر روی 2 DVD موجوده! هر قسمت 45 دقیقه است !
هر DVD قیمتش 8 تومنه.
اطلاعات سریال بر روی سایت www.tv.com
B00079FUI6.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

LOST- 3 ، از سریال های جدید و بسیار معروف و برنده چندین جایزه از Emmy Awards گذشته!! داستان تعدادی آدم که در یک جزیره گرفتار شده اند! همچنان از تلویزیون در حال پخش است. season اول تمام شده و season دوم در حال پخشه! مشخصات از لحاظ تعداد و زمان هر قسمت شبیه مورد قبلی است!
هر DVD قیمتش 8 تومنه.
مشخصات بر روی سایت www.tv.com
B00005JNOG.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

درآخر باید بگم که اینارو در واقع Milad_21 داره میفروشه و من فقط کمکش میکنم! ولی خب چون خودش دبی هست، من این post رو زدم که هر کی خواست، بتونم بهش برسونم!
درضمن قیمتها فقط برای DVD ها با قاب و کاور هستش! هزینه اژانس و پست و پیک جداگانه حساب میشه...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از SonyStyle :
نه! فیلم سینمایی که نیست 2 ساعت باشه 1500 تومن بدم!
23.gif

Friend هر دیسکش 12 ساعت سریاله!
34.gif
23.gif
بازم گرونه؟؟؟
33.gif
27.gif
اره گرونه:( :(

بالا