به نقل از fpdvds :سلام به همه
من اینجا تقریباً جدیدم. میخوام آرشیو دی وی دی خودم رو جهت فروش کپی و احیاناً اجاره ارايه کنم. دوستان زیادی اینجا این کار رو میکنند که من نمیخوام با اونها رقابت کنم و مخلصشون هم هستم. چیزی رو هم حراج نمیکنم, قیمتهام مثل قیمتهای رایج در بازاره و فکر کنم کیفیت کار مهمتر از قیمتشه. فقط فکر میکنم اونهایی که دنبال یک لیست متفاوت هستند بد نیست یه نگاهی به لیستهای من بندازن. به هر حال:
*آرشیو
آرشیو من در حال حاضر عبارت است از 1900 عنوان فیلم (از جمله 221 فیلم کلاسیک و 420 فیلم اروپایی و مستقل) 143 عنوان فیلم دی وی دی دوبله به فارسی, 91 عنوان فیلم دی وی دی با زیرنویس فارسی, 103 عنوان دی وی دی موسیقی و فعلا 75 عنوان دی وی دی اوریژینال برای فروش.
توضیح این که آرشیو به طور مرتب به روز شده و عنوانهای جدیدی به آن اضافه میشوند.
*قیمتهای فروش عبارتند از:
دی وی دی کپی (روی دیتالایف) + جلد رنگی و قاب: 2500 تومان
دی وی دی کپی بدون جلد و قاب: 2000 تومان
دی وی دی اوریژینال: 5000 تومان
تخفیف: هر 10 عدد سفارش, یک عدد رایگان (از حالتهای دیگر تخفیف شرمنده ام)
*اجاره:
حداقل تعداد فیلم برای اجاره 4 عدد برای هر هفته است و فقط در مسیرهایی که برایم مقدور باشد در خدمت خواهم بود. برای مسیرهای دور (نسبت به من) با حداقل 10 عدد در هفته (که میشود 3-2 نفری به این تعداد رسید) در خدمت خواهم بود. قیمت اجاره هم برای هر فیلم 1000 تومان برای یک هفته و 1500 تومان برای دو هفته است.
*نکته: فقط فیلمهای موجود در لیست فیلمهای اجاره ای اجاره داده میشوند. و دی وی دی های موسیقی اجاره داده نمیشوند.
* وی سی دی (vcd)
کلیه فیلمهای موجود در لیستها به صورت وی سی دی هم (فقط) به فروش میرسند. قیمت هم برای هر فیلم روی 2 دیسک 2000 تومان (با جلد رنگی و قاب پلاستیکی) است و هر دیسک اضافه 1000 تومان اضافه میشود.
*لیستها:
(پیشاپیش از ایراداتی که ممکن است در لیستها وجود داشته باشد پوزش میخواهم)
راه اول- برای گرفتن لیستها راحتترین راه این است که به من pm و یا e-mail بزنید و یک آدرس e-mail بدهید که در اولین فرصت برایتان بفرستم. به من به یکی از این دو آدرس میل بزنید:
[email protected]
[email protected]
راه دوم- لیستها را میتوانید از این لینکها هم download کنید:
1- لیست همه فیلمها: فایل word: اینجا و فایل pdf : اینجا
2- لیست فیلمهای غیرآمریکایی و یا مستقل (استخراج شده از لیست اصلی): فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
3- لیست فیلمهای کلاسیک امریکایی (استخراج شده از لیست اصلی): فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
4- لیست فیلمهای دوبله: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
5- لیست فیلمهای با زیرنویس فارسی: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
6- لیست فیلمهای انیمیشن: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
7- لیست فیلمهای مخصوص اجاره: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
8- لیست فیلمهای اوریژینال فعلا موجود فقط برای فروش: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
9- لیست دی وی دی های موسیقی: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
10- لیست دی وی دی های موسیقی اوریژینال موجود برای فروش: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا
چند نکته:
- در صورت تمایل شما میتوانم لیستهای مکملی مثل فیلمها بر اساس کارگردانها یا فیلمهای یک بازیگر و... را برایتان ارسال کنم. در صورت تمایل ای-میل بزنید.
- چند تا از لینکهای بالا به دلیل خرابی سرور کار نمیکند و خاموش است. چون 100 بار سعی کردم و نشد حوصله ام سر رفت. با عرض معذرت, اگر آن لیستها را می خواهید ای-میل بزنید.
دیگه خیلی طولانی شد.
همگی موفق باشید
salam
mamnon misham age listeto befresty
[email protected]