به نقل از kaveh60 :
دوست عزیر من هم اصلن قصد جسارت به آستان بلند مرتبه حضرت عالی را نداشتم شما اگر لیست سایر عزیزانی که در این فروم DVDمی فروشند دیده باشید همه برای خودشون شایدیک بیست در صدی داشته باشند منظور این که هیچ کس در این جا تافته جدا بافته نیست همه برای تهیه آرشیو خود زحمت کشیده اند و به قول شما از جان و پول خود هزینه کرده اند .به هر حال اگر لحن سئوال من جسارت آمیز بود می بخشید.
دوست من- من آستانی ندارم که بخواد بلندمرتبه باشه- خودم هم هیچی نیستم چه برسه به حضرتعالی- اگر من وقتی که راجع به اون 20 درصد لعنتی میگفتم لحنم جوری بوده که نسبت به بقیه توش توهینی احساس میشده واقعا و از صمیم قلب از هر کی که این احساس رو کرده و از شما عذر میخوام. اونایی که من رو میشناسن میدونن که اهل این برخوردا نیستم.
اصولا مشکل از اینجاست که در خیلی از جاهای دنیا میشه با یه کلیک و پول 3-2 ساعت کارکردن آدم این چیزهایی رو که دوست داره تهیه کنه. ولی اینجا برای همون پول باید 40-30 ساعت کار کرد و تازه اینجوری هم نیست که با یه کلیک بتونی اون چیزی رو که میخوای تهیه کنی. در شرایط اینجوری فکر میکنم مهمترین کارکرد این فورومها- خیلی خیلی مهمتر از پولی که توشون رد و بدل میشه- اینه که آدمها به هم کمک کنن تا اون چیزهایی رو که دوست دارن تهیه کنند. خود من خیلی از همین فیلمها رو از همین جور جاها پیدا کردم. بنابراین اگر کسی بخواد خودش رو تافته جدابافته بدونه کلا مساله رو اشتباه فهمیده- اگر شما احساس کردین که من یه همچین کسی هستم, یه جای کار اشتباه بوده از طرف من, چون من همچین آدمی نیستم.
راجع به اون فیلم هم که شما مچ گیری کردین, اطلاعات من مال 4-3 هفته پیش بود و خریدم مال 5/1 سال پیش- احتمالا دوباره منتشرش کردن و ارزونتر- خوش به حال اونایی که ارزونتر میخرن.
- -
و واقعا متشکرم از حساسیت تو و انتقاداتت- چون همیشه انتقاد خوب و سازنده است- جدی میگم- باز هم ممنون