• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kaveh60 :
استاد می بخشید میشه یه لیست از اون بیست در صد که براش عمر و پولتون رو دادید اعلام کنید . از این بیست در صدا تو لیست همه شاید باشه؟ ضمناً او ن فیلم صدو ده هزار تومنی کدومه؟
دکتر شما اینقدر عصبانی سوال کردی که من بیخیال شدم. عمر و پولم توی سرم بخوره- فدای سر شما- میخواین آدرس بدم بیاین همه رو مجانی ببرین؟ اینجوری خونه ام هم خلوت میشه.
ولی برای این که لوس نکرده باشم عرض کنم میشه لطفا یکی رو به من معرفی کنید که کپی فیلم {ترز} رو به من 2500 تومان بده؟ اگه میدونستم 18 یورو بابتش نمیدادم.
اون صد و ده هزار تومانیه هم پک اسپشیال ادیشن کارل تئودور درایر از کمپانی کریتریون کالکشنه. الان هم نایابه.
جسارت کردم البته

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rahgozar2005 :
لطفا" براي من بفرستيد!
[email protected]
سلام
چون نگفته بودین کدوم لیست رو بفرستم من لیست کلی رو براتون e-mail کردم. اگر لیست دیگه ای خواستین بگید تا اون رو هم براتون بفرستم
متشکرم

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali-boofaloo :
سلام
یک نگاه آماری به قضیه حاکی از اینه که لیست rental بیشتر دانلود شده.
یه pm زدم خدمتتون.
سلام از من
پی ام دریافت و جواب ارسال شد
خوبی و دوستی خیلی چیز خوبیه

mahshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fpdvds :
سلام mahshin جان
آخرین لیست البته همینهایی هست که لینکش رو گذاشته ام و چشم همین را ارسال میکنم. فقط چون نگفتی کدوم لیست. من فعلاً لیست اصلی را میفرستم اگر لیست دیگری لازم بود دوباره میفرستم.

و اما مساله قیمت... ای خدا... بله من هم عاشق سینمای لعنتی هستم و همین لیستها نشون میده که تقریبا هر چی در زندگی درآورده ام را پای همین فیلمها و این سینمای لعنتی دوست داشتنی ریخته ام. البته این معنیش این نیست که الان تصمیم گرفته ام که این پول را از بقیه عشاق سینما بازپس بگیرم! چون واقعا این اتفاق نمی افته. مثلا من فلان فیلم رو گفتم برام از امریکا آوردن (چون هیچ راه دیگه ای برای بدست آوردنش نداشتم) و (باور نمیکنید) 110000 تومان پولش را دادم و حالا دارم اینجا کپیش را میدم 2500 تومان. فکر میکنید من چند تا کپی باید از این فیلم بزنم که با احتساب مواد خام و وقت و رفت و آمد و... اون 110000 تومان در بیاد؟ محاله.
تو رو به خدا دیگه راجع به این گرون بودن از من توضیح نخواین چون اگر بخوام توضیح مفصلتری بدم ممکنه به برخی از اشخاص محترم دیگه بربخوره...
در هر صورت من شرمنده شمام و مخلصم و ببخشید دیگه...

در رابطه با ابراز لطف راجع به کیفیت لیست و... هم خیلی خیلی ممنون. به ارائه درست یک کار اعتقاد واقعی دارم.

ارادتمند.
آقا ارادتمندیم . چقدر خوب می شد تهران بودم و فارغ از پول و هر چیز دیگری با هم دوست می شدیم و راجع به فیلم و ... با هم گپ می زدیم . چشم من دربست قبول کردم که حتما حکایتی هست که روی قیمت اصرار داری. زاستی این X-Files کدومش هست ؟ دز ضمن برای اصفهان چطوری پست می کنی ؟ چقدر هزینه؟
از ایمیلت هم ممنون .
فعلا پیروز باشید و خدانگهدار.

pppdar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fpdvds :
دکتر شما اینقدر عصبانی سوال کردی که من بیخیال شدم. عمر و پولم توی سرم بخوره- فدای سر شما- میخواین آدرس بدم بیاین همه رو مجانی ببرین؟ اینجوری خونه ام هم خلوت میشه.
ولی برای این که لوس نکرده باشم عرض کنم میشه لطفا یکی رو به من معرفی کنید که کپی فیلم {ترز} رو به من 2500 تومان بده؟ اگه میدونستم 18 یورو بابتش نمیدادم.
اون صد و ده هزار تومانیه هم پک اسپشیال ادیشن کارل تئودور درایر از کمپانی کریتریون کالکشنه. الان هم نایابه.
جسارت کردم البته

دوست عزیر من هم اصلن قصد جسارت به آستان بلند مرتبه حضرت عالی را نداشتم شما اگر لیست سایر عزیزانی که در این فروم DVDمی فروشند دیده باشید همه برای خودشون شایدیک بیست در صدی داشته باشند منظور این که هیچ کس در این جا تافته جدا بافته نیست همه برای تهیه آرشیو خود زحمت کشیده اند و به قول شما از جان و پول خود هزینه کرده اند .به هر حال اگر لحن سئوال من جسارت آمیز بود می بخشید.

pppdar

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض معذرت منظورتون از کار های درایر همین مجموعه است که در این صفحه از آمازون با قیمت شصت و چند دلار می فروشه .

Carl Theodor Dreyer Special Edition Box Set (Day of Wrath, Ordet, Gertrud, and Carl Th. Dreyer - My Metier) - Criterion Collection

blue_shirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک لیست کامل برایم بفرست:اینم آدرسم [email protected]
در ضمن من تو اصفهانم.می تونی برایم بفرستی؟

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kaveh60 :
دوست عزیر من هم اصلن قصد جسارت به آستان بلند مرتبه حضرت عالی را نداشتم شما اگر لیست سایر عزیزانی که در این فروم DVDمی فروشند دیده باشید همه برای خودشون شایدیک بیست در صدی داشته باشند منظور این که هیچ کس در این جا تافته جدا بافته نیست همه برای تهیه آرشیو خود زحمت کشیده اند و به قول شما از جان و پول خود هزینه کرده اند .به هر حال اگر لحن سئوال من جسارت آمیز بود می بخشید.
دوست من- من آستانی ندارم که بخواد بلندمرتبه باشه- خودم هم هیچی نیستم چه برسه به حضرتعالی- اگر من وقتی که راجع به اون 20 درصد لعنتی میگفتم لحنم جوری بوده که نسبت به بقیه توش توهینی احساس میشده واقعا و از صمیم قلب از هر کی که این احساس رو کرده و از شما عذر میخوام. اونایی که من رو میشناسن میدونن که اهل این برخوردا نیستم.
اصولا مشکل از اینجاست که در خیلی از جاهای دنیا میشه با یه کلیک و پول 3-2 ساعت کارکردن آدم این چیزهایی رو که دوست داره تهیه کنه. ولی اینجا برای همون پول باید 40-30 ساعت کار کرد و تازه اینجوری هم نیست که با یه کلیک بتونی اون چیزی رو که میخوای تهیه کنی. در شرایط اینجوری فکر میکنم مهمترین کارکرد این فورومها- خیلی خیلی مهمتر از پولی که توشون رد و بدل میشه- اینه که آدمها به هم کمک کنن تا اون چیزهایی رو که دوست دارن تهیه کنند. خود من خیلی از همین فیلمها رو از همین جور جاها پیدا کردم. بنابراین اگر کسی بخواد خودش رو تافته جدابافته بدونه کلا مساله رو اشتباه فهمیده- اگر شما احساس کردین که من یه همچین کسی هستم, یه جای کار اشتباه بوده از طرف من, چون من همچین آدمی نیستم.
راجع به اون فیلم هم که شما مچ گیری کردین, اطلاعات من مال 4-3 هفته پیش بود و خریدم مال 5/1 سال پیش- احتمالا دوباره منتشرش کردن و ارزونتر- خوش به حال اونایی که ارزونتر میخرن.
- -
و واقعا متشکرم از حساسیت تو و انتقاداتت- چون همیشه انتقاد خوب و سازنده است- جدی میگم- باز هم ممنون

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahshin :
آقا ارادتمندیم . چقدر خوب می شد تهران بودم و فارغ از پول و هر چیز دیگری با هم دوست می شدیم و راجع به فیلم و ... با هم گپ می زدیم . چشم من دربست قبول کردم که حتما حکایتی هست که روی قیمت اصرار داری. زاستی این X-Files کدومش هست ؟ دز ضمن برای اصفهان چطوری پست می کنی ؟ چقدر هزینه؟
از ایمیلت هم ممنون .
فعلا پیروز باشید و خدانگهدار.
سلام و ارادت از من
فکر میکنم که همین الان هم میشه یک دوستی خوب رو شکل داد و بالاخره تو هم یه روزی گذرت به تهران میفته و من هم به اصفهان و امیدوارم که هم رو ببینیم و فکر نمیکنم پول و اینجور چیزها هم بتونن مانعی در جهت ایجاد دوستی ایجاد کنن- البته میتونن, ولی میتونن نتونن!
X Files نسخه سینماییشه- البته اگر دنبال سریالهاش میگردی میتونم برات سری کاملش رو تا یک ماه دیگه تهیه کنم (البته اوریژینالش رو- و اگر این رو میخوای باید تا شنبه خبرش رو بهم بدی. برای اصفهان هم میشه پست کرد یا با اتوبوس فرستاد- من مشکلی ندارم- هزینه اش رو هم نمیدونم چقدره- میشه پرسید
متشکر از تماست- به امید دیدار

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
سلام
آقا من لیستو کامل می کنم می فرستم.
فکر کنم حدود 30-40 تایی فعلا بشه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
عزیز جان پی ام بنده بدستتان رسید؟!منتظر پاسخ گویی شما هم هستم...:happy:

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
salam khoobid?
Emaile dovome man be dastetoon resid? montazere tamasetoon hastam.

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali-boofaloo :
سلام
آقا من لیستو کامل می کنم می فرستم.
فکر کنم حدود 30-40 تایی فعلا بشه
سلام-
منتظر لیست خواهم بود و در خدمتم.
مرسی

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
عزیز جان پی ام بنده بدستتان رسید؟!منتظر پاسخ گویی شما هم هستم...:happy:
سلام قربان
بله رسید- جوابتان را نوشتم که امیدوارم به دستتان رسیده باشد
با تشکر

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ramin99 :
salam khoobid?
Emaile dovome man be dastetoon resid? montazere tamasetoon hastam.
سلام- مرسی
اگر شما را درست شناخته باشم, بله ای میلتان رسید و من الان جوابتان را نوشتم- از تاخیر در پاسخگویی هم معذرت میخواهم- متشکر از تماستان

sorushdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
FRIENDS:56 DVD :56000 TOMAN
SEX&THE CITY 18 DVD:18000

ALL DVD'S ARE VERSION-9 AND HIGH QUALITY

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.