• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم میخوام خیلی خوبه
124.gif
124.gif

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من اینجا تقریباً جدیدم. میخوام آرشیو دی وی دی خودم رو جهت فروش کپی و احیاناً اجاره ارايه کنم. دوستان زیادی اینجا این کار رو میکنند که من نمیخوام با اونها رقابت کنم و مخلصشون هم هستم. چیزی رو هم حراج نمیکنم, قیمتهام مثل قیمتهای رایج در بازاره و فکر کنم کیفیت کار مهمتر از قیمتشه. فقط فکر میکنم اونهایی که دنبال یک لیست متفاوت هستند بد نیست یه نگاهی به لیستهای من بندازن. به هر حال:

*آرشیو
آرشیو من در حال حاضر عبارت است از 1900 عنوان فیلم (از جمله 221 فیلم کلاسیک و 420 فیلم اروپایی و مستقل) 143 عنوان فیلم دی وی دی دوبله به فارسی, 91 عنوان فیلم دی وی دی با زیرنویس فارسی, 103 عنوان دی وی دی موسیقی و فعلا 75 عنوان دی وی دی اوریژینال برای فروش.
توضیح این که آرشیو به طور مرتب به روز شده و عنوانهای جدیدی به آن اضافه میشوند.

*قیمتهای فروش عبارتند از:

دی وی دی کپی (روی دیتالایف) + جلد رنگی و قاب: 2500 تومان
دی وی دی کپی بدون جلد و قاب: 2000 تومان
دی وی دی اوریژینال: 5000 تومان
تخفیف: هر 10 عدد سفارش, یک عدد رایگان (از حالتهای دیگر تخفیف شرمنده ام)

*اجاره:
حداقل تعداد فیلم برای اجاره 4 عدد برای هر هفته است و فقط در مسیرهایی که برایم مقدور باشد در خدمت خواهم بود. برای مسیرهای دور (نسبت به من) با حداقل 10 عدد در هفته (که میشود 3-2 نفری به این تعداد رسید) در خدمت خواهم بود. قیمت اجاره هم برای هر فیلم 1000 تومان برای یک هفته و 1500 تومان برای دو هفته است.
*نکته: فقط فیلمهای موجود در لیست فیلمهای اجاره ای اجاره داده میشوند. و دی وی دی های موسیقی اجاره داده نمیشوند.

* وی سی دی (vcd)
کلیه فیلمهای موجود در لیستها به صورت وی سی دی هم (فقط) به فروش میرسند. قیمت هم برای هر فیلم روی 2 دیسک 2000 تومان (با جلد رنگی و قاب پلاستیکی) است و هر دیسک اضافه 1000 تومان اضافه میشود.

*لیستها:
(پیشاپیش از ایراداتی که ممکن است در لیستها وجود داشته باشد پوزش میخواهم)

راه اول- برای گرفتن لیستها راحتترین راه این است که به من pm و یا e-mail بزنید و یک آدرس e-mail بدهید که در اولین فرصت برایتان بفرستم. به من به یکی از این دو آدرس میل بزنید:
[email protected]
[email protected]

راه دوم- لیستها را میتوانید از این لینکها هم download کنید:

1- لیست همه فیلمها: فایل word: اینجا و فایل pdf : اینجا

2- لیست فیلمهای غیرآمریکایی و یا مستقل (استخراج شده از لیست اصلی): فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

3- لیست فیلمهای کلاسیک امریکایی (استخراج شده از لیست اصلی): فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

4- لیست فیلمهای دوبله: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

5- لیست فیلمهای با زیرنویس فارسی: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

6- لیست فیلمهای انیمیشن: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

7- لیست فیلمهای مخصوص اجاره: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

8- لیست فیلمهای اوریژینال فعلا موجود فقط برای فروش: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

9- لیست دی وی دی های موسیقی: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

10- لیست دی وی دی های موسیقی اوریژینال موجود برای فروش: فایل word اینجا و فایل pdf اینجا

چند نکته:
- در صورت تمایل شما میتوانم لیستهای مکملی مثل فیلمها بر اساس کارگردانها یا فیلمهای یک بازیگر و... را برایتان ارسال کنم. در صورت تمایل ای-میل بزنید.
- چند تا از لینکهای بالا به دلیل خرابی سرور کار نمیکند و خاموش است. چون 100 بار سعی کردم و نشد حوصله ام سر رفت. با عرض معذرت, اگر آن لیستها را می خواهید ای-میل بزنید.

دیگه خیلی طولانی شد.
همگی موفق باشید
;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
گمون كنم به جام جهاني برسيم و اين dvd اخر به من نرسه!

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دشمنت شرمنده باشه
دلیلش اینه که من تولید انبوه نمی‌کنم، ضمن این که خیلی از این فیلمها اصولاً روی vcd نیست و من فقط این رو گفتم که اگر کسی فیلم خاصی رو میخواست که داشته باشه و از قضا dvd player هم نداشت، خودم براش به vcd تبدیل کنم که میدونی کار شاقیه و ۴-۳ ساعت کامپیوتر رو از مدار خارج میکنه.در حقیقت قضیه vcd فقط برای خدمات اضافیه!

(کلاً من خودم هیچوقت نفهمیدم چرا vcd اینقدر ارزونتر از dvd شد. چون جلد و قابش که همون قیمته، رایتش تقریباً همون قدر طول میکشه و دو تا سی‌دی خام هم تقریباً هم‌قیمت یک dvd خام در میاد... چه میدونم والا...):blink:

در هر صورت ارادتمندیم.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اقا قیمت یکمکی بالاست همین جا ارزون ترم یافت میشه - بعدم تو این فورم اجاره جواب نمیده مخصوصا اینکه قیمت اجاره از خرید DVِD بیشتر بشه

بعدم چرا تازگیا همه یه لیست دارن؟
39.gif
169.gif
برای شما فقط ترتیب چپ به راستش عوض شده با یکم edit اما ترتیب فیلم ها و show ها هموناست حتی بعضی توضیحاتش اما در کل ذوق سلیقه ای که برای نوشتن این مطلب و جمع اوری لیست کشیدین قابل تحسینه :D
156.gif
هم اینکه شما میل نمیخواین خودش کلیه
163.gif

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب از کدوماش شروع کنیم؟...

- قیمت: فکر کنم قیمت بالا نیست. اینجا یه سری قیمتها خیلی پایینه که خب، من هم نگفتم که قیمت من حراجیه. (یه چیزی که قیمت رو میشکنه رایت کردن فیلم با سرعت بالاست که برای بعضیها که دستگاه خوبی ندارن مشکل ایجاد میکنه و ممکنه همه جا درست پخش نشه. من این کار رو نمیکنم، نه برای خودم نه برای کس دیگه‌ای

- لیستها: این که چرا همه لیستها عین هم هستن، به این برمیگرده که یه فیلمهای مشخصی در دنیا تولید میشن و یه dvd های مشخصی و از همه مهمتر یه dvd های مشخصی وارد ایران میشن.
درباره لیست من میتونم بگم که ۸۰ درصدش رو نسبتاً راحت میشه پیدا کرد و شما راست میگین. ولی در مورد ۲۰ درصدش مطمئن نیستم که اینجور باشه. اونهایی که اهل فیلمن میتونن اون ۲۰ درصد رو تشخیص بدن و این ۲۰ درصد سالها وقت و عمر و پول من رو گرفته و اصلاً هم ناراحت نیستم و خوشحالم که حالا میخوام در اختیار بقیه قرارش بدم (عجب خطابه‌ای شد!)

راجع به ذوق و سلیقه و... هم قربون محبتت. من کلاً آدم پرحوصله‌ای هستم و برای خودم و بقیه از این جهتها احترام قائلم.

در هر صورت از توجهت و نکاتی که گفتی خیلی ممنونم.

(این عکس Kill bill هم این بغل زیادی گل درشته، باید برم کوچیکش کنم)

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
جالب بیدی.
شما تهرانی؟
ارسال چه جوریه برای تهران؟
پست؟پیک؟آژانس؟!

mahshin

Registered User
لایک‌ها
0
آقا لطفا لیستت را کامل برای من ارسال کن (منظورم اینه که با آخرین آپدیتت برام ارسال کن)
[email protected]
در ضمن عزیز خداییش خیلی گرون می دی. من عاشق سینما هستم. احتمالا خودت هم هستی و حرف دلم را می فهمی . اگه تهران بودم حتما اشتراک دائمی اجاره فیلمهات می شدم چون اجاره ات مناسبه ولی حیف که من تهران نیستم و فروشت هم گرونه ! در هر حال شما لیستت را برام بفرست .
زاستی از سلیقه خوبت برای تهیه لیستت تشکر می کنم خیلی زحمت کشیدی. آفرین.
قربان آقا.

Ronaldo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
* وی سی دی (vcd)
کلیه فیلمهای موجود در لیستها به صورت وی سی دی هم (فقط) به فروش میرسند. قیمت هم برای هر فیلم روی 2 دیسک 2000 تومان (با جلد رنگی و قاب پلاستیکی) است و هر دیسک اضافه 1000 تومان اضافه میشود.

از چه نوع سی دی استفاده می کنید؟

کیفیت و قیمت فیلمهای دوبله چگونه است؟

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره به همه

ali boofaloo جان

بله من در تهران هستم. ارسال هم با پست که به هیچ وجه (در تهران), ولی پیک و آژانسش خیلی فرق نمیکنه. مسیر هم اگر نسبتا نزدیک باشه خودم مصدع اوقات میشم.

از ابراز لطف هم ممنون

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahshin :
آقا لطفا لیستت را کامل برای من ارسال کن (منظورم اینه که با آخرین آپدیتت برام ارسال کن)
[email protected]
در ضمن عزیز خداییش خیلی گرون می دی. من عاشق سینما هستم. احتمالا خودت هم هستی و حرف دلم را می فهمی . اگه تهران بودم حتما اشتراک دائمی اجاره فیلمهات می شدم چون اجاره ات مناسبه ولی حیف که من تهران نیستم و فروشت هم گرونه ! در هر حال شما لیستت را برام بفرست .
زاستی از سلیقه خوبت برای تهیه لیستت تشکر می کنم خیلی زحمت کشیدی. آفرین.
قربان آقا.
سلام mahshin جان
آخرین لیست البته همینهایی هست که لینکش رو گذاشته ام و چشم همین را ارسال میکنم. فقط چون نگفتی کدوم لیست. من فعلاً لیست اصلی را میفرستم اگر لیست دیگری لازم بود دوباره میفرستم.

و اما مساله قیمت... ای خدا... بله من هم عاشق سینمای لعنتی هستم و همین لیستها نشون میده که تقریبا هر چی در زندگی درآورده ام را پای همین فیلمها و این سینمای لعنتی دوست داشتنی ریخته ام. البته این معنیش این نیست که الان تصمیم گرفته ام که این پول را از بقیه عشاق سینما بازپس بگیرم! چون واقعا این اتفاق نمی افته. مثلا من فلان فیلم رو گفتم برام از امریکا آوردن (چون هیچ راه دیگه ای برای بدست آوردنش نداشتم) و (باور نمیکنید) 110000 تومان پولش را دادم و حالا دارم اینجا کپیش را میدم 2500 تومان. فکر میکنید من چند تا کپی باید از این فیلم بزنم که با احتساب مواد خام و وقت و رفت و آمد و... اون 110000 تومان در بیاد؟ محاله.
تو رو به خدا دیگه راجع به این گرون بودن از من توضیح نخواین چون اگر بخوام توضیح مفصلتری بدم ممکنه به برخی از اشخاص محترم دیگه بربخوره...
در هر صورت من شرمنده شمام و مخلصم و ببخشید دیگه...

در رابطه با ابراز لطف راجع به کیفیت لیست و... هم خیلی خیلی ممنون. به ارائه درست یک کار اعتقاد واقعی دارم.

ارادتمند.

fpdvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ronaldo :
* وی سی دی (vcd)

از چه نوع سی دی استفاده می کنید؟

کیفیت و قیمت فیلمهای دوبله چگونه است؟
سلام Ronaldo جان

اگر منظورت سی دی مورد استفاده برای vcd است از Sony استفاده میکنم. چون در آرشیو سی دی خودم سی دی های این مارک بیشترین عمر رو دارن.
اگر منظورت دی وی دی خامه همونجور که گفتم از دیتالایف استفاده میکنم مگر این که شما سونی و یا TDK بخواین که تفاوت قیمتش لحاظ میشه (حدوداً هر دیسک 500 تومان بیشتر در میاد)
*
کیفیت تصویر فیلمهای دوبله همون کیفیت تصویر دی وی دی های اوریژینال اونها هست که اکثرا عالی هستند. کیفیت صداشون متفاوته. چون باند صدا رو از دوبله های قدیمی بر میدارن و بستگی داره که اون باند قدیمی چقدر سالم مونده باشه. توشون عالی پیدا میشه و نه چندان خوب هم پیدا میشه. حساب نداره.
قیمتشون هم مثل بقیه فیلمهاست. (هر فیلم 2500 تومان با جلد و قاب و 2000 تومان بدون جلد و قاب- هر 10 تا هم یک عدد رایگان بعنوان تخفیف)

متشکر از توجهت

soheilsb

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tsotodeh :
یکی بهم میل زده این سریال ها رو داره:

Friends -----> 56 DVD ( Season 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10)

24 ----------> 24 DVD ( Season 1-2-3-4 ) shohreh
aghdashloo is playing in the 4th season

Alias -------> 18 DVD ( Season 1-2-3)

The Shileds -----> 12 DVD ( Season 1-2)

فقط قیمت اش کمی بالاست هر دیویدی 1400 !

این seas 10 دوستان که هنوز نیومده قضیه چیه تو بازار هست؟
چینی هست؟

کسی نبود جواب بده؟

من 24 رو می خوام .... البته اگر تخفیف هم می دن
نحوه تماس چگونه است ... بهم بگین
ممنونم

pppdar

Registered User
لایک‌ها
0
استاد می بخشید میشه یه لیست از اون بیست در صد که براش عمر و پولتون رو دادید اعلام کنید . از این بیست در صدا تو لیست همه شاید باشه؟ ضمناً او ن فیلم صدو ده هزار تومنی کدومه؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
سلام
یک نگاه آماری به قضیه حاکی از اینه که لیست rental بیشتر دانلود شده.
یه pm زدم خدمتتون.

بالا