اوه این آواترت منو یاد قدیما انداختبه نقل از shinystar :سري بابا لنگ دراز رو كسي نداره؟
به نقل از farshidhss :میبخشید از اینکه لینکها درست نبود. من دوباره لیستها رو upload کردم :
لیست انیمه ها:
Archive List
لیست فیلمها:
Movie List - with picture 3.5 mb
Movie List - without picture 60kb
در ضمن اگر کسی بیشتر از 5 تا dvd بخواد 30 در صد رو کل قیمت تخفیف میدم.
به نقل از esfandiyar2002 :all your limks are not working properly farshid khan.
:blink: :wacko:
به نقل از farshidhss ::lol:
برای من که همشون کار می کنند. دیگران هم مشکل دارند؟
دوست گرامی واقعا نمی شه بهتره یه جای دیگه آپلود بشه..به نقل از farshidhss ::lol:
برای من که همشون کار می کنند. دیگران هم مشکل دارند؟
به نقل از shinobi :برای من هم مشکل داره. ظاهرا پابلیک نیست. همشونو بذار تو Megaupload
حالا تا مشکل حل بشه بگو ببینم از سری Naruto چند قسمتشو داری و چه فرمتی
به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامی واقعا نمی شه بهتره یه جای دیگه آپلود بشه..
اگه ممکنه ایمیل کنید به ایمیل بنده..یا یه جای بهتر بذارین.
به نقل از tsotodeh :اگر شدید پایه هستید من دیویدی اش رو می تونم براتون جور کنم هر دیوید 1500 کمتر
به نقل از SonyStyle :فقط من اینجا یه نکته بگم! کسی رو نمیشناسم که 2 قسمت از BLEACH دیده باشه و برا باقیش دست و پا نشکونه!!
میتونم بگن جذاب ترین Anime Series هست که تو عمرم دیدم! متاسفانه فعلا 49قسمتش هم بیشتر نیومده و من و بقیه رو تو کف گذاشته اســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاسی!! :blink: :blink: :wacko: :wacko:
به نقل از akooo :آقا من تا قسمت 52 رو گرفتم کلا حدود 2 گیگ شده فقط یه مشکل هست ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :f34r: راستش پسوند فایلها که 52 فایل هست rm هستش و با real player نمایش داده میشه حالا میخوام اونارو سی دی یا دی وی دی بریزم به نحوی که دی وی دی پلیر یا سی دی پلیر خانگی بتونه نمایشش بده به نظر شما چکار کنم که با کمترین ظرفیت و بدون افت کیفیت اونها رو بتونم ذخیره کنم یعنی با چه برنامه ای تبدیل کنم و به وی سی دی یا به دی وی دی تبدیل کنم؟
به نقل از esfandiyar2002 :فرشید جان چند سوال
اول اینکه مرسی از لیستت...
آقا جان پس هیچ کدام از کارتون ها یا انیمیشن ها روی دی وی دی نیست؟
دوم اینکه اون علامت ستاره ها در کنار برخی عنوان ها چیست؟یعنی هنوز ناتمامه؟
سیمپسون را ندیدم ...کاملشو داری عزیز؟!
تمامی کارتون ها زیرنویس انگلیش داره؟!
مرسی عزیز..:happy: