• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

farshidhss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sepehr650 :
من دنبال کارتون های زیر هستم (فکر کنم همشون ژاپنی باشن)...من فقط Spirited Away رو تو ایران دیدم...از دوستان آرشیو دار کسی اینا رو داره؟....یا حداقل کسی میدونه کجا باید برم دنبالشون؟

Samurai X: Trust & Betrayal

Cowboy Bebop

Pet Shop of Horrors

Spirited Away

Escaflowne: A Girl in Gaia

Jin-Roh The Wolf Brigade

Blood: The Last Vampire

Grave of the Fireflies

X The Movie

Witch hunter Robing

Last Exile

Whispers of the Heart

Return of the Cat

Ghost in the Shell

Ninja Scroll

Vampire Hunter D

Lain

Neon Genesis Evangelion

Noir

Akira

Princess Mononoke

Ranma

Geobreeders

Kite (edited version

سلام من فرشيد هستم تازه وارد فرومهاي فارسي شدم ولي اگه Farshidhss رو تو گوگل جستجو كنيد مي بينيد كه بيشتر در فروم هاي انگليسي فعال هستم .

خب برم سر اصل مطلب : من (تقريبا مطمئنم) كه بزرگ ترين آرشيو كارتون هاي ژاپني (انيمه) رو دارم, ازليست بالا هم بيشترشو دارم, شك ندارم كه يك روز انيمه در ايران خيلي پر طرفدار ميشه چون انيمه يك چيزي فراتر از كارتون هست(اونايي كه انيمه هايي مثل ,full metal panic, elfen lied, ranma, chobits,... رو ديدن منظورمو ميدونن) من قصد دارم اين انيمه ها رو به دست همه برسونم ولي دنبال يك راه حل مناسب هستم. فعلا بايد يرم بزودي بيشتر اينجا فعاليت مي كنم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي,فرشيد خان,من يك كارتون پرست هستم و آرشيو كوچكي هم دارم,ولي بدنبال همين كارتون هاي ژاپني هستم كه شما فرموديد,بي صبرانه منتظر روش كارتان براي بي نصيب نماندن دوستان از اين مجموعه گرانقدرتان هستيم. :happy:

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
براي گرفتن انيميشن هاي زير به سايت www.sefaresh.tk مي توني مراجعه كني:
Ghost in the Shell

Ninja Scroll

Vampire Hunter D

Akira

من دومي و چهارمي رو از همين طريق سفارش دادم و گرفتم و كيفيتشون هم خوب بود.

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sepehr650 :
من دنبال کارتون های زیر هستم (فکر کنم همشون ژاپنی باشن)...من فقط Spirited Away رو تو ایران دیدم...از دوستان آرشیو دار کسی اینا رو داره؟....یا حداقل کسی میدونه کجا باید برم دنبالشون؟

Samurai X: Trust & Betrayal

Cowboy Bebop

Pet Shop of Horrors

Spirited Away

Escaflowne: A Girl in Gaia

Jin-Roh The Wolf Brigade

Blood: The Last Vampire

Grave of the Fireflies

X The Movie

Witch hunter Robing

Last Exile

Whispers of the Heart

Return of the Cat

Ghost in the Shell

Ninja Scroll

Vampire Hunter D

Lain

Neon Genesis Evangelion

Noir

Akira

Princess Mononoke

Ranma

Geobreeders

Kite (edited version

من از لیستی که گفتی، اینارو دارم:
ِDVD :
Princess Mononoke - Spirited Away
DivX :
Vampire Hunter D - Ninja Scroll - Blood: The Last Vampire

من بیشتر از فیلمهای سینمایی که اینجا شما گفتی، Anime Series هارو دارم و DL میکنم! :cool: :cool: مثل:
Dot Hack - Legend of Twilight
Dot Hack- Liminality OVA
Dot Hack - Sign
*BLEACH
Card Captor Sakura
*One Piece
* Suzuka
*Tsubasa Reservoir Chronicles
Vampire Princess Miyu

اونایی که * دارن یعنی هنوز در حال پخش از نلوزیون ژاپن هستند و تموم نشدن! همشون هم با زیر نویس انگلیسی هستن! :happy: :happy:
فقط من اینجا یه نکته بگم! کسی رو نمیشناسم که 2 قسمت از BLEACH دیده باشه و برا باقیش دست و پا نشکونه!! :p :p :p
میتونم بگن جذاب ترین Anime Series هست که تو عمرم دیدم! متاسفانه فعلا 49قسمتش هم بیشتر نیومده و من و بقیه رو تو کف گذاشته اســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاسی!! :( :( :( :blink: :blink: :wacko: :wacko:

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
دوستان در راستاي اين تاپيك ! : كسي AniMatrix رو داره ؟! ( DVD ) ( براي فروش )

دارم!! DVD اریجینال USA ! :cool: خواستی بگو برایتم برات! 3تومن با قاب و کاور! :happy:

farshidhss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
من از لیستی که گفتی، اینارو دارم:
ِDVD :
Princess Mononoke - Spirited Away
DivX :
Vampire Hunter D - Ninja Scroll - Bloos: The Last Vampire

من بیشتر از فیلمهای سینمایی که اینجا شما گفتی، Anime Series هارو دارم و DL میکنم! :cool: :cool: مثل:
Dot Hack - Legend of Twilight
Dot Hack- Liminality OVA
Dot Hack - Sign
*BLEACH
Card Captor Sakura
*One Piece
* Suzuka
*Tsubasa Reservoir Chronicles
Vampire Princess Miyu

اونایی که * دارن یعنی هنوز در حال پخش از نلوزیون ژاپن هستند و تموم نشدن! همشون هم با زیر نویس انگلیسی هستن! :happy: :happy:
فقط من اینجا یه نکته بگم! کسی رو نمیشناسم که 2 قسمت از BLEACH دیده باشه و برا باقیش دست و پا نشکونه!! :p :p :p
میتونم بگن جذاب ترین Anime Series هست که تو عمرم دیدم! متاسفانه فعلا 49قسمتش هم بیشتر نیومده و من و بقیه رو تو کف گذاشته اســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاسی!! :( :( :( :blink: :blink: :wacko: :wacko:

naruto هم از انيمه هايي هست كه در حال حاضر داره از تلويزيون ژاپن پخش ميشه و 152 قسمتش تا حالا اومده, حتما اگه بهش دسترسي داري ببينش كه به نظر من از bleach خيلي جالب تر هست. :p :happy:
راستي از one piece چند قسمتش رو داري ؟ چون همونطور كه حتما مي دوني تا حالا حدود 240 قسمت ازش اومده.

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farshidhss :
naruto هم از انيمه هايي هست كه در حال حاضر داره از تلويزيون ژاپن پخش ميشه و 152 قسمتش تا حالا اومده, حتما اگه بهش دسترسي داري ببينش كه به نظر من از bleach خيلي جالب تر هست. :p :happy:
راستي از one piece چند قسمتش رو داري ؟ چون همونطور كه حتما مي دوني تا حالا حدود 240 قسمت ازش اومده.
راستش Naruto رو ازش خیلی تعریف شنیدم تو این سایتهای Anime.... ولی یکی دو قسمتشو دیدم، اصلا چنگی به دل نمیزد!! :( یعنی به هیچ وجه برام جذاب نبود! ولی آره، خیلی خیلی معروف و پر طرفداره!
one piece رو هم تازه کشفیدم دارم DL میکنم! حدود 30 تاشو فعلا DL کردم! :D هنوز اول راهم!! :blush: ولی واقعا من هیچی بهتر از BLEACH ندیدم! :p :p :lol: :cool:

farshidhss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
راستش Naruto رو ازش خیلی تعریف شنیدم تو این سایتهای Anime.... ولی یکی دو قسمتشو دیدم، اصلا چنگی به دل نمیزد!! :( یعنی به هیچ وجه برام جذاب نبود! ولی آره، خیلی خیلی معروف و پر طرفداره!
one piece رو هم تازه کشفیدم دارم DL میکنم! حدود 30 تاشو فعلا DL کردم! :D هنوز اول راهم!! :blush: ولی واقعا من هیچی بهتر از BLEACH ندیدم! :p :p :lol: :cool:

در مورد naruto بايد بگم ديدن يكي دو قسمت اصلا جوابگو نيست بايد حتما از قسمت اول شروع كني, قول ميدم اگه 20 قسمت اولو ببيني ديگه نمي توني صبر كني يراي باقيش.
راستي با چه سرويسي دانلود مي كني, adsl, wireless؟

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farshidhss :
در مورد naruto بايد بگم ديدن يكي دو قسمت اصلا جوابگو نيست بايد حتما از قسمت اول شروع كني, قول ميدم اگه 20 قسمت اولو ببيني ديگه نمي توني صبر كني يراي باقيش.
راستي با چه سرويسي دانلود مي كني, adsl, wireless؟

خب منم دو قسمت اولو دیدم دیگه!! ولی حال نداد! حالا شاید بعدا دیگه به پیسی بخورم برم اونو ببینم! :D
من با سرویس Wireless داتک DL میکنم! ADSL که نمیشه! محدودیت Bandwidth داره متاسفانه! :hmm: :( :blink:

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
خوب من داشتم اين تاپيك رو مي خوندم ميشه اون دسته از بچه هايي كه اين فيلم ها رو دارن ليست خودشون رو با قيمت ها ... نحوه پرداخت , پست و ساير موارد اينجا ذكر كنند خيلي ازتون ممنون ميشم :happy:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از Gt_Max :
خوب من داشتم اين تاپيك رو مي خوندم ميشه اون دسته از بچه هايي كه اين فيلم ها رو دارن ليست خودشون رو با قيمت ها ... نحوه پرداخت , پست و ساير موارد اينجا ذكر كنند خيلي ازتون ممنون ميشم :happy:
اره راست مي گه قيمت بديد بگيد كدوم و..

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Gt_Max :

راستش قیمتهای من بستگی به خیلی چیزا داره و دنگ و فنگش زیاده! با YAHOO پیغام بدین اگه می خواین! معمولا زیاد On هستم من! ;)
YAHOO ID: Sonystyle2k4

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از SonyStyle :
راستش قیمتهای من بستگی به خیلی چیزا داره و دنگ و فنگش زیاده! با YAHOO پیغام بدین اگه می خواین! معمولا زیاد On هستم من! ;)
YAHOO ID: Sonystyle2k4

حتما :happy:
خوشحال ميشم باهاتون يا كلا با تمامي بچه هاي ديگه اي كه به Anime علاقه دارن بيشتر آشنا بشم :happy:
من خودم يكي از طرف دار هاي اين سبك كارتون ها هستم :happy:
ولي بهتره اون دسته از بچه هايي كه آرشيو خودشون رو دارن همين جا مطرح كنند تا بقيه بچه ها هم بهشون دسترسي داشته باشن تا اين كه تك تك هر كسي قيمت خواهي بكنه :) نميدونم نظر من هستش :happy:

Arman.DVD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshidhss :
سلام من فرشيد هستم تازه وارد فرومهاي فارسي شدم ولي اگه Farshidhss رو تو گوگل جستجو كنيد مي بينيد كه بيشتر در فروم هاي انگليسي فعال هستم .

خب برم سر اصل مطلب : من (تقريبا مطمئنم) كه بزرگ ترين آرشيو كارتون هاي ژاپني (انيمه) رو دارم, ازليست بالا هم بيشترشو دارم, شك ندارم كه يك روز انيمه در ايران خيلي پر طرفدار ميشه چون انيمه يك چيزي فراتر از كارتون هست(اونايي كه انيمه هايي مثل ,full metal panic, elfen lied, ranma, chobits,... رو ديدن منظورمو ميدونن) من قصد دارم اين انيمه ها رو به دست همه برسونم ولي دنبال يك راه حل مناسب هستم. فعلا بايد يرم بزودي بيشتر اينجا فعاليت مي كنم.

سلام منم انیمه بازم هرکی دی وی دی داره لیست بده تا بخرم

اگر دایویکس بود خیالی نست از بوزتو کار هست
[email protected]

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Getto and Proud In My 6Mbps Internet Cable!! :D
به نقل از daftarekhaterat :
الان نزديك به 2 ماه گذشته و هنوز سفارش من ارسال نشده. كسي از نجواگر خبري نداره!؟
32.gif

سلام به همه دوستان...
سلام دفتر خاطرات عزيز...
برادر من...چرا كم لطفي مي كني؟ سفارش شما رو فرستادم...از 8 دي وي دي...4 دي وي دي رايگان تقديم شد...از اين 8 دي وي دي 1 دي وي دي مشكل داشت...من به شما گفتم گرفتارم...واقعا انتظار نداشتم بياين اينجا جلوي بچه ها بگيد 2 ماه سفارش منو نفرستاده...شما هنوز و هميشه عزيز مني...حالا هم كه برگشتم...در خدمت شمام...ديسك wild orchid مشكل داره...يه دي وي دي ديگه با آدرس دقيقتو ايميل كن برات مي فرستم...
قربانت...

hamed_1988

Registered User
لایک‌ها
3
سلام نجواگر جان
خوش برگشتي
آقا هنوز با همون قيمت قبلي دي وي دي ميدي؟
من يه چند تا سفارش دارم.

ممنون

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Getto and Proud In My 6Mbps Internet Cable!! :D
به نقل از daryvary :
سلام نجواگر جان
خوش برگشتي
آقا هنوز با همون قيمت قبلي دي وي دي ميدي؟
من يه چند تا سفارش دارم.

ممنون

سلام خوب من...
اره فقط یه مقدار شرایط فرق کرده به نگاهی به پست اول بنداز...
قربانت

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از najvagar :
سلام خوب من...
اره فقط یه مقدار شرایط فرق کرده به نگاهی به پست اول بنداز...
قربانت
به به خوش اومدي اي كاش زودتر ميومدي
الان پست اول چه تغيري كرده؟
همون دي وي دي فيلمي 1200 تومان ديگه؟

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
خب چون دیگه همه میگن قیمت بزار، می زارم! ;) :happy:

ANIME های سینمایی (یعنی اونایی که سریالی نیستن!) :
DVD = 2500 T / DivX = 1000 T / DVDivX = 4000 T
توضیح: DVDivX یعنی 6 تا فیلم رو که با فرمت DivX هستن و هر کدوم 1CD هستن رو روی 1 DVD میزنم! (البته بعضی فیلمها DivX 2CD هستن! برا همین همیشه توی یک DVDivX نباید 6 تا فیلم باشه!)

ANIME های سریالی:
فرمت همه ی سریالها DivX یا OGM هستش! حالا اگه DVD-ROM داشته باشین، میتونین بگین رو DVD بزنم، اونوقت به نفعتونه! چون هر 25 قسمت، رو یه DVD جا میشه! ;) اگه نه که هر 4 قسمت میشه 1 CD!
DVD = 7000T / CD = 1500T
می دونم الان میگین چه خبره یه DVD رو میده 7000 تومان!:eek: :blink: ولی دقت کنید DVD فیلم که نیست 2ساعت باشه! 25 قسمت سریاله! بیشتر از 8 ساعته!!:happy: :p
نکته: تمام فیلمها و سریال ها ( هم CD هم DVD ) همراه با قاب و کاور هستن! من از فله به شدت بدم میاد و اگه هم بدون قاب بخواین قیمتش فرق نمیکنه!! پس بهتره با قاب بخواین!! :p

اگه یکمی نا واضحه شما ببخشید!:blush: من که گفتم دنگ و فنگش زیاده! :wacko:
اینم لیست کل آرشیو من! آخرش ANIME ها هستن! اگه از فیلمها هم خواستین، با همون تعرفه ANIME های سینمایی حساب میشن!

MY VIDEO ARCHIVE

parhamshad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha salam shoma filmaye honaryam darid man az kirostami charta film mikham mamnoon missham age be in adress ba sam mail bezani
1-ten
2-باد ما را خواهد برد
3-abcآفریقا
eyes wid shout dvd
thanks

بالا