daneshmand
Registered User
- نوشتهها
- 1,540
- لایکها
- 22
ما هم یه سفارش دادیم....... ولی خوب کسی جواب نداد بهمون.....
نجواگر جانبه نقل از najvagar :سلام
دفتر خاطرات عزيز من برگشتم...
در مورد اركيده وحشي ديسك اين دي وي دي كلا مشكل داره...لطف كن يه ديسك ديگه انتخاب كن...شنبه برات پست مي كنم...
خيلي خيلي معظرت
باي
به نقل از Bahreyni :نجواگر جان
2 تا از فیلم هایی که به من دادی کار نمیکنن
در ضمن جیغ ها هم فقط یکیشو برام فرستاده بودی
2 تای دیگه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
جان مگه بازم وي سي دي ميده اگر ميداد من هم 30 تا وي سي دي مي خوام به ما كه جواب ندادبه نقل از hamids54 :من از این آقای نجوا گر گله دارم
برای اینکه چند هفته قبل 30 تا vcd سفارش دادم..کلی وقت گذاشتم تا اسامی رو از لیستش در آوردم
و براش نوشتم..چند بار قرار گذاشتیم و بهم خورد... وآخرین بار که قرار گذاشتيم .. هيچ خبري ازش نشد..
. سوال اینجاست که اگه نمیتونی بفرستی چرا تو تالار مطرح میکنی...؟؟
به نقل از hamids54 :من از این آقای نجوا گر گله دارم
برای اینکه چند هفته قبل 30 تا vcd سفارش دادم..کلی وقت گذاشتم تا اسامی رو از لیستش در آوردم
و براش نوشتم..چند بار قرار گذاشتیم و بهم خورد... وآخرین بار که قرار گذاشتيم .. هيچ خبري ازش نشد..
. سوال اینجاست که اگه نمیتونی بفرستی چرا تو تالار مطرح میکنی...؟؟
به نقل از SherlockHolmes :كسي از عمو نجواگر خبري داره؟:blush:
به نقل از Bahreyni :نجواگر جان
جیغ ها رو روی دی وی دی داری؟؟؟؟؟؟؟؟
دشمنت شرمنده. هرچه از دوست ميرسد (نميرسد!) نيكوست....امروز ظهر رسيدم تهران و اين 1 هفته رو كه هستم مي خوام به يك سري كارهاي برگشتي دوستان مثل دفترخاطرات عزيز كه واقعا بابت اون يك دي وي دي كازينو شرمندشم برسم...
خبري ازش نيستبه نقل از daftarekhaterat :نجواگر عزيز. هنوز dvd آخر به دست من نرسيده. اگه قرار نيست بفرستي بگو حداقل منتظر نباشم.
بلاگ؟؟؟؟؟؟؟به تازگي عضو اين بلاگ شدم
به نقل از night wolf :بلاگ؟؟؟؟؟؟؟
داداش اینجا فروم هست از اسمش که تابلوه در ضمن داش قزمر رو هم که دیگه پیداش نمیکنی!
خیلی وقته دیگه اینجا نمیاد چه روزگاری داشت pt
الان نزديك به 2 ماه گذشته و هنوز سفارش من ارسال نشده. كسي از نجواگر خبري نداره!؟به نقل از 919 :خبري ازش نيست
شما هم اگه پيداش كردي سلام من رو هم بهش برسون :blink:
مثل اينكه سرش خيلي شلوغه :wacko: