• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahin_a :
سریال های زیر رو هر کسی روی دی وی دی داره بمن قیمت بده

ّFriends - X_Files - Sex & City
شاهين جان,فكر نكنم از دوستان كسي باشه كه بتواند كمكي كند,البته بايد اميدوار بود.در هرحال اولا بسيار ممنونم از زحماتتان,دوم اينكه من قصد دارم از طريق يكي ديگر از دوستان,sex and city و friends را بصورت پك اورژينال تهيه كنم,اگر به نتيجه رسيد و تا آن وقت شما به نتيجه نرسيديد,روي كمك من حساب كنيد.خبرش را در صورت تاييد نهايي به شما خواهم داد.البته سريال دوستان در سري كامل حدود 45 دي وي دي و ديگري نيز 21 دي وي دي خواهد بود.

سیمرغ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سريال Friends و Star Trek رو يكي از دوستان داره اگر خواستيد بگيد درست ازش سوال كنم دونه اي 1500 گفته
شايد بشه ارزونتر هم گرفت اگه شما ميخواي منهم بدم نمياد داشته باشم ميتونيم يك سري بگيريم و يك سري هم خودمون كپي كنيم و بعد هزينه رو تقسيم كنيم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از سیمرغ :
سريال Friends و Star Trek رو يكي از دوستان داره اگر خواستيد بگيد درست ازش سوال كنم دونه اي 1500 گفته
شايد بشه ارزونتر هم گرفت اگه شما ميخواي منهم بدم نمياد داشته باشم ميتونيم يك سري بگيريم و يك سري هم خودمون كپي كنيم و بعد هزينه رو تقسيم كنيم
سيمرغ جان,ببخشيد,با بنده بوديد؟يا با شاهين خان؟

سیمرغ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شما که میخواهید Original بگیرید اینها که من گفتم کپی هستند ولی اگر شما هم میخواهید میتونیم هزینه رو سه قسمت کنیم

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سریال freinds رو می خواین orginal بگیرید؟

:blink: :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از سیمرغ :
سلام

شما که میخواهید Original بگیرید اینها که من گفتم کپی هستند ولی اگر شما هم میخواهید میتونیم هزینه رو سه قسمت کنیم
دوست گرامي,اگر كيفيت كپي تضمين شده است,مي توان بر روي فيلم هاي ديگري كه سريال هستند سرمايه گذاري نمود و تهيه كرد.در اصل مي توان با دوستتان وارد مذاكره شد براي گرفتن يك آرشيو از اين سريال,و در كنار آن به خريد اورجينال مجموعه اي ديگر اقدام نمود.اگر من قصد خريد اورجينال آن را دارم بدليل اين است كه دسترسي به كپي كامل مجموعه ندارم,حال اگر شما به آن دسترسي داريد,خوشحال مي شوم خبري از شما در باره تهيه آن داشته باشم.در هرحال اگر امكان تهيه مجموعه بصورت كپي فراهم نباشد,مي توان بر خريد اورجينال آن متمركز شد .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tsotodeh :
سریال freinds رو می خواین orginal بگیرید؟

:blink: :blink:
خوب مشكل اينجاست كه دوستان كمتر علاقه به آرشيو كردن سريال هاي خوب خارجي را دارند و بيشتر تمايل به آرشيو كردن فيلم دارند,فلذا بايد اين گونه عمل نمود.ستوده جان اين يعني سورس نداريم.

سیمرغ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد کیفیت باید عرض کنم که سریال Friends رو ندیدم و اگر قرار به خرید باشه حتما با شرط خواهد بود و از این 51 عدد DVD تعداد مثلا 10 یا 5 تا بصودت اتفاقی اتنخاب و سفارش داده و چک میشه اگر خوب بود بقیه سفارش داده میشوند
سریال Star Trek (New Generation رو من برای خودم میخوام سفارش بدم که 8 تا هم فیلم سینمائی داره و مال 7 سالش کامله

در ضمن آفای اسفندیار شما فیلم Death on the Nile رو دیدید یا میدونید از کجا میشه تهیه کرد؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دیویدی ها friends خیلی اورجینال اشون گرون هست.
برای همین تعجب کردم که می خواین اورجنال بخرین از آمازون اینجا ها

من یکی از دوستام داره اگر بتونم و اگر پایه باشید براتون میگیرم.
DVD5 هست

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از سیمرغ :
در مورد کیفیت باید عرض کنم که سریال Friends رو ندیدم و اگر قرار به خرید باشه حتما با شرط خواهد بود و از این 51 عدد DVD تعداد مثلا 10 یا 5 تا بصودت اتفاقی اتنخاب و سفارش داده و چک میشه اگر خوب بود بقیه سفارش داده میشوند
سریال Star Trek (New Generation رو من برای خودم میخوام سفارش بدم که 8 تا هم فیلم سینمائی داره و مال 7 سالش کامله

در ضمن آفای اسفندیار شما فیلم Death on the Nile رو دیدید یا میدونید از کجا میشه تهیه کرد؟
دوست گرامي مگر تعداد آن 45 تا نيست؟يا اينكه پشت صحنه هم دارد؟!
در ضمن پرسش شما را پيگيري مي كنم,در صورت اخذ جواب در همين بخش برايتان مي نويسم.
در رابطه با سريال دوستان ما را هم بي نصيب نگذاريد,من هم بر روي اورجينال آن مانور خواهم داد تا ببينم چه مي شود؟هر نتيجه اي شد,ابلاغ خواهم نمود.
سريالStar Trek (New Generation را من چگونه مي توانم سفارش بدهم؟در ضمن منظورتان از گفتار" تا هم فیلم سینمائی داره و مال 7 سالش کامله"چيست؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tsotodeh :
دیویدی ها friends خیلی اورجینال اشون گرون هست.
برای همین تعجب کردم که می خواین اورجنال بخرین از آمازون اینجا ها

من یکی از دوستام داره اگر بتونم و اگر پایه باشید براتون میگیرم.
DVD5 هست
ستوده جان,از آمازون نه,.در تهران ظاهرا پك اون فروخته مي شه,كه از مالزي مياد.من تجربه خريد اين چنيني را دارم.
در رابطه با حرف بخش دومتان من ستونم نه پايه!!! :D نيكي و پرسش؟!

سیمرغ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي مگر تعداد آن 45 تا نيست؟يا اينكه پشت صحنه هم دارد؟!
در ضمن پرسش شما را پيگيري مي كنم,در صورت اخذ جواب در همين بخش برايتان مي نويسم.
در رابطه با سريال دوستان ما را هم بي نصيب نگذاريد,من هم بر روي اورجينال آن مانور خواهم داد تا ببينم چه مي شود؟هر نتيجه اي شد,ابلاغ خواهم نمود.
سريالStar Trek (New Generation را من چگونه مي توانم سفارش بدهم؟در ضمن منظورتان از گفتار" تا هم فیلم سینمائی داره و مال 7 سالش کامله"چيست؟!

چیزی که به من اطلاع داده شده

سریال Friends شامل :

1st SEASON 6 Disk
2nd SEASON 6 Disk
3rd SEASON 6 Disk
4th SEASON 6 Disk
5th SEASON 6 Disk
6th SEASON 3 Disk
7th SEASON 6 Disk
8th SEASON 6 Disk
9th SEASON 6 Disk​
سریال Star Trek به دوره 7 ساله است که هر سال شامل 7 دیسک و هر دیسک شامل 4 Episode

Star Trek Movies عبارت از 9 فيلم سينمائي

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
قیمت هم بگو ok
کپی DVD5

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از سیمرغ :
چیزی که به من اطلاع داده شده

سریال Friends شامل :

1st SEASON 6 Disk
2nd SEASON 6 Disk
3rd SEASON 6 Disk
4th SEASON 6 Disk
5th SEASON 6 Disk
6th SEASON 3 Disk
7th SEASON 6 Disk
8th SEASON 6 Disk
9th SEASON 6 Disk​
سریال Star Trek به دوره 7 ساله است که هر سال شامل 7 دیسک و هر دیسک شامل 4 Episode

Star Trek Movies عبارت از 9 فيلم سينمائي
سيمرغ جان,با سلام و زحمتي كه كشيديد,لطفا بفرماييد كه اگر كيفيت تضميني است,من سفارش بدهم.
پكي كه من صحبت كرده بودم كه بصورت اورجينال خواهد بود,تنها داراي 45 دي وي دي است و اين يعني كه فصل نهم را اگر از مجموعه نوشته هاي شما حذف نماييم,به پك اورجينال دست خواهيم يافت.
از star trek من صرفنظر نمودم.

سیمرغ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
سيمرغ جان,با سلام و زحمتي كه كشيديد,لطفا بفرماييد كه اگر كيفيت تضميني است,من سفارش بدهم.
پكي كه من صحبت كرده بودم كه بصورت اورجينال خواهد بود,تنها داراي 45 دي وي دي است و اين يعني كه فصل نهم را اگر از مجموعه نوشته هاي شما حذف نماييم,به پك اورجينال دست خواهيم يافت.
از star trek من صرفنظر نمودم.

با سلام

در مورد تصمين :

به پست شماره 9 رجوع كنيد اين تنها كاريه كه ميتونم بكنم چون خودم هم نديدم از اين آقا تا حالا 35 تا فيلم گرفتم كه كيفيت ها خوب بودن حوشون رو زيارت نكردم و با پيك فرستادند
با روش Random ممكنه يه پول اضافي براي پيك بديم ولي مي ارزه كه خداي نكرده شرمنده شما نشم

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
کسی سریال ارتش سری رو نداره؟
میشه پیداش کرد؟

این دکتر دهکده هم می خوام فقط یکی season هاش هست!
کسی از این خبری داره؟

+
یه چیزی رو یادم رفت بگم یکی از بچه ها میگفت این سریال دوستان :D تا seasan 10 اش تو بازار هست!
چطور 10 تو بازار هست ولی amazon نداره؟!
کسی از این هم خبر داره؟
یا اینکه این 10 نسخه چینی هست؟

shinystar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tsotodeh :
کسی سریال ارتش سری رو نداره؟
میشه پیداش کرد؟

این دکتر دهکده هم می خوام فقط یکی season هاش هست!
کسی از این خبری داره؟

+
یه چیزی رو یادم رفت بگم یکی از بچه ها میگفت این سریال دوستان :D تا seasan 10 اش تو بازار هست!
چطور 10 تو بازار هست ولی amazon نداره؟!
کسی از این هم خبر داره؟
یا اینکه این 10 نسخه چینی هست؟

آقاي ستوده اين دكتر دهكده (Dr Quinn) کدام season ش هست؟ یه نفر season1و 2 رو داشت.

roshd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی از دوستام سریال C.S.I را روی 19 تا DVD خریده (اورژینال)
این سریال را کسی دیده؟
می ارزه برم یک کپی ازش بگیرم؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آقاي ستوده اين دكتر دهكده (Dr Quinn) کدام season ش هست؟ یه نفر season1و 2 رو داشت.
season یک اش هست فکر کنم 5 یا 6 دیویدی باشه

این ارتش سری پیدا نشد؟

بالا