mohsen@mohsen
Registered User
- نوشتهها
- 189
- لایکها
- 0
نجواگر جان فيلمهاي ما را فرستادي يا نه ؟
من پول را واريز كردم اسكن فيش را هم برايت فرستادم
به نقل از mohsen@mohsen :نجواگر جان فيلمهاي ما را فرستادي يا نه ؟
به نقل از night wolf :نجواگر جان من پول رو واریز کنم؟ شما که هنوز هستی بیا و یه حالی هم به ما بده
مثل اينكه زده دوماه ديگه از سفر مياد اخه بگو تابستون وقت رفتنبه نقل از night wolf :حالا نجواگر جان شما کی برمیگردی از سفر.
به نقل از mohsen@mohsen :نجواگر جان اين سفارشهاي ما نرسيده يه بررسي بكن ببين چي شده
انشاالله ايميل من هم بابت يادآوري ارسال فيلم wild orchid رسيده ديگه؟!...به نقل از najvagar :منو ببخش...رفتنم همه برنامه هارو بهم زده...كارهارو به يكي از دوستانم سپردم و ايشونم مثل من كمي تنبل هستند...4شنبه صبح سفارشتو پست كرده...
به نقل از daftarekhaterat :انشاالله ايميل من هم بابت يادآوري ارسال فيلم wild orchid رسيده ديگه؟!...
ممنون نجواگر.. البته من خيلي وقت پيش نامه داده بودم ها. اما باز هم خيالي نيست. ممنون.به نقل از najvagar :دفتر خاطرات عزيز دي وي دي اركيده وحشي شما مي ره براي براي 2 هفته ديگه...1 شنبه تعطيله...2 شنبه پرواز دارم...بعد از 4 روز برمي گردم تهران و 1 هفته هستم...تو اون مدت دي وي دي شما رو ارسال مي كنم...
حالا براي شما خوبه كهبه نقل از daftarekhaterat :ممنون نجواگر.. البته من خيلي وقت پيش نامه داده بودم ها. اما باز هم خيالي نيست. ممنون.
به نقل از daftarekhaterat :ممنون نجواگر.. البته من خيلي وقت پيش نامه داده بودم ها. اما باز هم خيالي نيست. ممنون.
مشكلي نيست نجواگر عزيز. نميخواستم توي زحمت بيافتي.به نقل از najvagar :سلام
دفتر خاطرات عزيز من برگشتم...
در مورد اركيده وحشي ديسك اين دي وي دي كلا مشكل داره...لطف كن يه ديسك ديگه انتخاب كن...شنبه برات پست مي كنم...
خيلي خيلي معظرت
باي