بنده هم ميبينم كه هستين.می بينم که کارت حسابی گرفته!!
من هم منتظرم پس... فعلا.
آناتماي عزيز، رؤيت شد. آرشيو خوبي داري. يادش بخير، من زمان دانشگاه كل كارهاي آنتونيوني، برگمان و فليني رو روي VHS داشتم. موفق باشي.به نقل از nihilist :بنده هم ميبينم كه هستين.
پس مثله اينكه بي خبرين
يه سر هم به اينجا بزنين :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=3489&page=3
آقا راستش فيلم هندي كه شرمندهام. اما كلي راكي و رمبو و جيمز باند و اينا ميتوني تو فيلماي من پيدا كني!!! (گر چه خودم خيلي خوشم نميآد، اما اينا جزو تاريخ سينمان ديگه! چيكا كنم؟!!!)به نقل از rmb_ali :اقا براي ما بي كلاسا فيلمه هندي نداريد (به گيرنده هاتون دست نزنيد اشكال از فرستندس) :blush: چيكار كنيم ديه ما هم اينجوري هستيم ديí (چيه مí خدا اينجوري افريده ديí)
بابا من كه با تو نبودم عزيز!!آناتماي عزيز، رؤيت شد. آرشيو خوبي داري. يادش بخير، من زمان دانشگاه كل كارهاي آنتونيوني، برگمان و فليني رو روي Vhs داشتم. موفق باشي.
اين كه همش بيست تاس كه ميگي آرشيو.!!!!!!!آرشيو خوبي داري.
اي بابا يعني ناراحت شدي!!!به نقل از Ghazmar :آقا به هر حال من مخلصم! اشكالي كه نداره كه من مخلصم؟!!!
ضمناً در مورد مشكل آي-دي ات، به ممدرضا يه نامه بزن، مشكلت رو حل ميكنه كه دوباره بتوني با همون آناتما بياي.
به نقل از Ghazmar :خدمت دوستان عزيز، خصوصاً آقا مجتبي.
يه سورسي پيدا كردم كه فيلماي هنري خوبي داره. مثلاً ديشب داگويل رو ديدم. متأسفانه اصلاً فرصت مناسبي نبود وگرنه كپياش ميكردم. Dvd هاش هم چون معمولاً از اروپا اومده، كيفيت خوبي داره، ولي اصولاً گرونه. مثلاً اگه ازش بخواي بخري، دونهاي 10 تومن ميده.
اگه كسي اينجا طلبهاس، بگه تا با هم هماهنگ كنيم، تا من فيلماش رو بگيرم و كپي كنم و به دست شما هم برسونم.