• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
البته اين آمار زمان بيكاري و بي اينترنتي اي (!) است.
متشكرم قزمر بهت ايميل زدم.

hadi52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قزمر عزیز من هم فیلم می خواهم ! ولی من یک دو تا مشکل دارم : اول این که من اصلا از دیدن فیلم با کامپیوتر و روی مانیتور متنفرم. آیا می تونی فیلم ها را به صورت VCD تحویل بدهی ؟ می دونم که کیفیتش پائین می آد ولی در نبود یک DVD Player تنها راه دیدن فیلم توی تلویزیون همین VCD هست. دوم این که اگر فیلم زیرنویس انگلیسی نداشته باشه من تقریبا هیچی نمی فهمم ! موقع پیاده کردن فیلم ها از روی DVD آیا زیرنویس آنها را هم باهاشون زدی یا نه ؟ یکی از دوستان پدرخوانده 2 را از روی DVD برایم زده بود ولی متاسفانه با زیرنویس چینی !!! و مشکل سوم هم اینه که من تهران و کرج و شیراز هم نیستم !!!

کاکوی عزیز ، بسیار ممنون بابت راهنمائی های خیلی مفید درباره پیدا کردن و سینک کردن زیرنویس. اما یک سئوال : من اگر بخواهم زیرنویس سینک شده با فیلم را روی فیلم اینسرت کنم و اونو به صورت یک فایل ویدئوئی جدید که قابل پخش با VCD باشه ذخیره کنم ، چکار باید بکنم ؟ نرم افزار خاصی می شناسی ؟ اگر اینکار را بتونم بکنم یکی از سه مشکل من حل میشه !

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
هادي جان، شرمنده‌ام، ولي اين كار يعني اين كه من دوباره كل پروسة تبديل از روي Dvd رو انجام بدم كه پروسة بسيار زمان‌بريه و حقيقتاً من فرصتش رو ندارم.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا ما شرمنده همه.....من يک مدت زيادی اينجا نبودم....اين تاپيک رو هم تازه ديدم....اما اصلاً حسش نيست بگيرم از اول بخونم.....
ليست فيلم ها رو گرفتم اما چندن؟ثانياً چجوری تحويل ميدی؟بعدشم چه خبره اينهمه فيلم.....
بعد همه dvd هست؟يا نه divx هم هست؟

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
en2fa ي عزيز. فكر كنم اگه اولين پست اين تاپيك رو بخوني، همة سؤالاتت رو جواب داده‌ام. فقط دو تا چيز رو خوبه كه اضافه كنم:
1. كلية هزينه‌هاي جانبي، مث هزينة حمل و ... بر عهدة خريدار است.
2. تعداد فيلم‌ها زياده و راستش من هم وقتش رو ندارم كه بشينم و يكي يكي بنويسم هر فيلم چند تا ديسكه. مگر اونايي كه خيلي تابلوئه! مث همون پدرخوانده 2 كه 5 تا ديسكه. بنابراين، بچه‌ها، چيزايي رو كه مي‌خوان مشخص مي‌كنن و من هم قيمت دقيق رو براشون مشخص مي‌كنم. براي اين‌كه قيمت تقريبي داشته باشين، فرض كنين هر فيلم 2 تا ديسك هست، يعني 1500 تومن.
مخلصم.

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می بينم که کارت حسابی گرفته!!
من هم منتظرم پس... فعلا.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
مجتبي جان، مخلصم! شرمنده بابت تأخيري كه ايجاد شده. به قول معروف دير و زود داره، اما سوخت و سوز نداره. علت تأخير هم همونه كه اول گفتم، آخه من كارم كه اين نيس. كافيه يه خورده حجم كارهاي ديگه زياد شه، تا اين روند كند انجام شه.
قربون تو.

johnny_mooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پول رو به چه ادرسي بايد بفرستم

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
اقا براي ما بي كلاسا فيلمه هندي نداريد (به گيرنده هاتون دست نزنيد اشكال از فرستندس) :blush: چيكار كنيم ديه ما هم اينجوري هستيم ديí (چيه مí خدا اينجوري افريده ديí)

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از nihilist :
بنده هم ميبينم كه هستين.
پس مثله اينكه بي خبرين
يه سر هم به اينجا بزنين :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=3489&page=3
آناتماي عزيز، رؤيت شد. آرشيو خوبي داري. يادش بخير، من زمان دانشگاه كل كارهاي آنتونيوني، برگمان و فليني رو روي VHS داشتم. موفق باشي.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
جاني عزيز(!!!)، بابا تو چه هولي! اول فيلمات رو انتخاب كن. بعد دنبال شماره حساب و اينا بگرد. اگه واقعاً مي‌خواي اطلاعات حساب رو برات پي-ام مي‌كنم.
مخلصم!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از rmb_ali :
اقا براي ما بي كلاسا فيلمه هندي نداريد (به گيرنده هاتون دست نزنيد اشكال از فرستندس) :blush: چيكار كنيم ديه ما هم اينجوري هستيم ديí (چيه مí خدا اينجوري افريده ديí)
آقا راستش فيلم هندي كه شرمنده‌ام. اما كلي راكي و رمبو و جيمز باند و اينا مي‌توني تو فيلماي من پيدا كني!!! (گر چه خودم خيلي خوشم نمي‌آد، اما اينا جزو تاريخ سينمان ديگه! چيكا كنم؟!!!) :)

nihilist

Registered User
لایک‌ها
0
آناتماي عزيز، رؤيت شد. آرشيو خوبي داري. يادش بخير، من زمان دانشگاه كل كارهاي آنتونيوني، برگمان و فليني رو روي Vhs داشتم. موفق باشي.
بابا من كه با تو نبودم عزيز!!
با اين آقا مجيد بودم كه سفارش داده اونوقت پيگيرش نيست.
آرشيو خوبي داري.
اين كه همش بيست تاس كه ميگي آرشيو.!!!!!!! :(

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا به هر حال من مخلصم! اشكالي كه نداره كه من مخلصم؟!!! :)
ضمناً در مورد مشكل آي-دي ات، به ممدرضا يه نامه بزن، مشكلت رو حل مي‌كنه كه دوباره بتوني با همون آناتما بياي.

nihilist

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :
آقا به هر حال من مخلصم! اشكالي كه نداره كه من مخلصم؟!!! :)
ضمناً در مورد مشكل آي-دي ات، به ممدرضا يه نامه بزن، مشكلت رو حل مي‌كنه كه دوباره بتوني با همون آناتما بياي.
اي بابا يعني ناراحت شدي!!! :eek:
شرمنده ديگه بلد نيستم حرف بزنم .
يه نمه گاگولم . :blink:
شما به بزرگي خودت ببخش.
______
واسه آيدي هم يه تاپيك باز كردم ولي كو گوش شنوا. :hmm:

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
نه استاد، ناراحت چرا! ما كوچيك همه! :)
در مورد آي-دي هم فكر نمي‌كنم تاپيك مشكلت رو حل كنه. اگه به خود ممدرضا پي-ام بزني و پي‌گيري كني، قاعدتاً حل مي‌شه.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
قابل توجه دوستداران Eyes Wide Shut!!! آقا DVD اش رسيد! فردا پس‌فردا DivX اش مي‌كنم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
خدمت دوستان عزيز، خصوصاً آقا مجتبي.
يه سورسي پيدا كردم كه فيلماي هنري خوبي داره. مثلاً ديشب داگ‌ويل رو ديدم. متأسفانه اصلاً فرصت مناسبي نبود وگرنه كپي‌اش مي‌كردم. Dvd هاش هم چون معمولاً از اروپا اومده، كيفيت خوبي داره، ولي اصولاً گرونه. مثلاً اگه ازش بخواي بخري، دونه‌اي 10 تومن مي‌ده.
اگه كسي اين‌جا طلبه‌اس، بگه تا با هم هماهنگ كنيم، تا من فيلماش رو بگيرم و كپي كنم و به دست شما هم برسونم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :
خدمت دوستان عزيز، خصوصاً آقا مجتبي.
يه سورسي پيدا كردم كه فيلماي هنري خوبي داره. مثلاً ديشب داگ‌ويل رو ديدم. متأسفانه اصلاً فرصت مناسبي نبود وگرنه كپي‌اش مي‌كردم. Dvd هاش هم چون معمولاً از اروپا اومده، كيفيت خوبي داره، ولي اصولاً گرونه. مثلاً اگه ازش بخواي بخري، دونه‌اي 10 تومن مي‌ده.
اگه كسي اين‌جا طلبه‌اس، بگه تا با هم هماهنگ كنيم، تا من فيلماش رو بگيرم و كپي كنم و به دست شما هم برسونم.

روزگارو ببين....بعضيا مثل اين داش غازمار ما به اقيانوس وصلن بعضيا هم مثل ما يه آب باريكه داشتن اونم روش سد كرخه رو زدن. آخه يكي نيس بگه بابا سد كرخه رو بريد روكرخه بزنيد شيكار به كار ما دارين اخه بابا
:blink:

غازمار جون فيلم ميبيني به ياد ما هم باش دادا.
ارادت.

بالا