mbf
Registered User
- نوشتهها
- 992
- لایکها
- 7
خسته نباشی شاهد جان
ادیتور کامل و کار راه اندازی هست
فقط یه مشکل الان که نصبش کردم باهاش برخورد کردم
البته این مشکل رو توی سه چهار تا سایت که ام تی روشون نصب کردم امتحان کردم و همگی همین مشکل رو داشتن
من وقتی مطلبی در قسمت متن نوشته می نویسم و یا عکسی می زارم و ارسال رو می زنم اون پست ارسال می شه ولی هر چیزی که در قسمت متن نوشته قرار دادم ارسال نمی شه و فقط عنوان پست و نوشته اضافی ارسال می شه
هم با فایر فاکس امتحان کردم هم با اکسپلورر
فقط در یک حالت هست که به صورت کامل ارسال می کنه همه چی رو که اونم به صورت تصادفی متوجه شدم
وقتی متن و یا عکسی در قسمت متن نوشته ( Entry Body ) می گذارم و روی لینک " نمایش به صورت کد " در ادیتو کلیک می کنم و بعد ارسال می زنم
این تنها وقتیه که مطالب کامل ارسال می شه
می خواستم ببینم مابقی دوستان هم این اشکال رو دارن و روش حل این مشکل چیه؟
ادیتور کامل و کار راه اندازی هست
فقط یه مشکل الان که نصبش کردم باهاش برخورد کردم
البته این مشکل رو توی سه چهار تا سایت که ام تی روشون نصب کردم امتحان کردم و همگی همین مشکل رو داشتن
من وقتی مطلبی در قسمت متن نوشته می نویسم و یا عکسی می زارم و ارسال رو می زنم اون پست ارسال می شه ولی هر چیزی که در قسمت متن نوشته قرار دادم ارسال نمی شه و فقط عنوان پست و نوشته اضافی ارسال می شه
هم با فایر فاکس امتحان کردم هم با اکسپلورر
فقط در یک حالت هست که به صورت کامل ارسال می کنه همه چی رو که اونم به صورت تصادفی متوجه شدم
وقتی متن و یا عکسی در قسمت متن نوشته ( Entry Body ) می گذارم و روی لینک " نمایش به صورت کد " در ادیتو کلیک می کنم و بعد ارسال می زنم
این تنها وقتیه که مطالب کامل ارسال می شه
می خواستم ببینم مابقی دوستان هم این اشکال رو دارن و روش حل این مشکل چیه؟