آژانس هواپیماییexchanging

ادیتور کاملا فارسی htmlarea3 برای مویبل تایپ نسخه 3.2

شروع موضوع توسط ITX ‏3 فوریه 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    من این ادیتور سبک و خیلی پر طرف دار رو برای ام تی 3.2 و البته فارسی شده حاظر کردم...امیدوارم خوشتون بیاد!
    مشکلی بود در خدمتم!
    http://forum.itxir.com/index.php/topic,6.0.html
     
  2. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    این با فایر فاکس مشکلی نداره؟
     
  3. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    من یه سرچ کردم فرم رو مثل اینکه بچه ها قبلا اینو واسه 3.2 ردیف کرده بودن...نمیدونم!
    توی راهنما که نوشته
    A free WYSIWYG editor replacement for <textarea> fields.
    For Mozilla 1.3+ (any platform) or Internet Explorer 5.5+ (Windows).
    به هر حال باید بگم که توی فایر فاکس لود میشه منتها بعضی وقتا پرک میزنه!! یعنی توهم میزنه یه جورایی!
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    درسته ! اين قبلا براي 3.2 آماده شده بود !
    اون اوائل که 3.2 تازه اومده بود هم من براي يه بنده خدايي آماده کردم اينو ولي بنا به دلائلي تا الان منتشر نکردمش.
    در هر صورت دستت درد نکنه و خسته نباشي !
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اي کاش به صورت يه پلاگين اينو در ميوردي !
    اين هک قالب ها ديگه به شدت دموده شده ! :(
     
  6. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    سعس میکنم تا همین آخر هفته ردیفش کنم شاهد جان!مرسی از راهنماییت
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    نه نشد...اون جور که میخواستم نشد...!!!
    نمیدونم مشکل از کجاست بازم هر جور خودش دلش بخواد لود میشه....بعضی وقتا لود نمیشه...بعضی وقتا هم فریز میشه...بعضی وقتا هم مطلب رو پست نمیکنه!!!
    ادیتور تینی مایس و همینتطور FCk هم همین طوری بود!!!
    خلاصه من یه توضیحاتی به مطلب اصلی اضافه کردم...بهتره اینطوری نصب بشه به نظر من...تا کاربرا کمتر مشکل داشته باشن!
     
  9. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  10. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    اول اینکه دوست عزیز تا نصب نکنید و با هاش کار نکنید مشکلات خودشونو رو نمیکنن...
    دوم اینکه من خیلی با این ور رفتم و تا اونجا که تونستم مشکاتش رو رفع کردم.
    خلاصه اگر مشکلی بود بگید تا اونجا که سوادم برسه سعی میکنم رفعش کنم!
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    با پلاگين bigpapi منظورم بود !
    بعدم اين الان با پلاگين رايت فيلد مشکل داره و ميريزتش به هم !
     
  12. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    با همینی که تو میگی کار کردم که نشد دیگه...
    بله متاسفانه خودم امروز صبح فهمیدم...
    این به نظر من مکل خیلی بزرگی هست!! هر کاری هم تا به حال کردم حل نشده!
     
  13. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    این فرومت مارو سرکار گذاشته ! 10 دفعه بهش گفتم کد فعال سازی رو بفرست نمی فرسته ! چطوری دانلودش کنم؟؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    با با لا اقل به جای هک تمپلت ها از آلترنت تمپلت استفاده کنید!!!
    اما به نظر من اگه بتونین با BigPAPI کار کنید بهتره...
     
  16. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اينو ببينين با پلاگينهاي رايت فيلدو اکسترا فيلدز مشکلي داره يا نه؟
    http://www.rezamand.com/archives/000250.php
     
  17. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    فرم مال من نیست...محض اطلاع!!!در ضمن زمانی که شما ثبت نام کردید...یه مشکل توی دیتا بیس پیش اومد مجبور شدیم بک آپ 2 روز پیششو استفاده کنیم...اینه که شما باید از اول ثبت نام میکردید!

    من اینو همین طوری مثل ادیتور های قبلی که برای 3.16 و ... درست شده بود درست کردم...تازه بعدش یادم اومد که شاهد گفت...قرار بود شاهد یه نسخه از پلاگینش رو بفرسته تا ببینیم کار میکنه یا نه...که الان خودش مثل اینکه همه چیزو ردیف کرده! البته بگم این آخر کار نیست!
     
  18. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    چیکار کردی شاهد، سایتت برای من فیلتره...:lol:
     
  19. P30Tools

    P30Tools Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2005
    نوشته ها:
    1,602
    تشکر شده:
    176
    محل سکونت:
    Shahin Shahr
    از اينجا ببين!!

    سلام
    چند ماه قبل اديتور FCK رو براي ام تي آماده كردم كه چون خيلي حجيم بود ، زياد نميشد باهاش راحت كار كرد ! خودم يه بار با ADSL چك كردم ، سه دقيقه لودش طول كشيد !! از اين رو براي كار راحت با ام تي به يه اديتور كم حجم و سبك نياز بود علاوه بر اون با مرورگر هاي Gecko بيس هم نبايد مشكل داشته باشه!



    htmlarea3 اين نياز رو برآورده ميكرد !مرتضي پارسال اين ورژن از htmlarea رو فارسي كرده بود. من هم با استفاده از پلاگين BIGPAPI اين اديتور رو به صفحه Entry امتي اضافه كردم. خلاصه اينكه الان همه چي رديفه ! فقط پلاگين htmlarea3 رو از اينجا دانلود كنين . بازش كنين . فايلهاي bigpapi.pl و htmlarea3.pl رو تو دايركتوري پلاگينهاتون آپلود كنين. بعد از اون ، پوشه htmlarea3 رو توي دايركتوري استاتيك ام تي خودتون بريزين. خوب حالا وارد ام تي بشيد و تو قسمت System Overview وارد قسمت پلاگينها بشيد. بايد يه همچين صحنه اي رو ببينين :


    [​IMG]
    خوب غذاي شما آمادس ! وارد صفحه Entry بشيد . حالا ميتونيد از اديتور استفاده كنين !



    [​IMG]
    اديتور هم كه احتمالا فيلتره!! ميتونيد از اينجا دانلود كنين!!
    http://www.taksoft.persiangig.com/WYSIWYG_htmlarea3.zip
    عكسا رو حال نداشتم آپلود كنم!!

     
  20. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    :blink: :blink:
     
  21. P30Tools

    P30Tools Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2005
    نوشته ها:
    1,602
    تشکر شده:
    176
    محل سکونت:
    Shahin Shahr
    مگه چيه؟!![​IMG]
     
  22. logical

    logical کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    شاهد جان دستت درد نکنه خیلی خوب بود ولی اگر برای ادامه متن هم بود خیلی بهتر میشد لطفا کمکم کن