• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارائه خدمات پرداخت اینترنتی از طریق بانک سامان

titanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مستقیما با غیر مستقیما را متوجه نمی شوم !!!

فرق Merchant سرویسی که پی پال می دهد و 3 درصد کارمزد می گیرد با سایتهای حرفه ای که مستقیما به پی پال وصل می شوند چیه ؟

نکته جالب تر دیگه دوستمان بحرینی داره در مورد بانک صحبت می کند و شما میان با یک پی پال که یک شرکت خصوصی هست مقایسه می کنید .

جهت اطلاع شما عرض کنم که بانکهای آمریکایی و بعضی از کشورهای دیگر حتی برای هربار دریافت موجودی خود ، تماس با تلفن بانک و ... هزینه ای دریافت می کنند که بصورت اتوماتیک از موجودی شما کسر می شود که خوشبختانه حداقل فعلا اینگونه هزینه ها در سیستم بانکی ما ( ایران ) وجود ندارد .

سلام

اقای ادنان لطفا تبلیغات سوِ برای حساب بانکی امریکا نکنید. :D
من فکر کنم منظور این دوستمون Payment Pro پیپال هست که دیگه لازم نیست وارد Payment Gateway پیپال بشن و روی همون سایتشون میتونن ویزا و کارت های اعتباری دیگه رو قبول کنن ولی پولش میره تو پی پال (کارمزدش هم بیشتره و اضافه بر 2.5 % ماهی 30 دلار هم میگیره و 1000 تا مدرک و ... هم میخواد :f34r:)

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
خب منم خیلی سعی میکنم همینا رو بگم!
بگذریم!
اینجا قرار نیست جر و بحث باشه
من این تاپیک رو بدون در نظر گرفتن سود شخصی زدم(نمیدونم چه وضعیه که هر کس هر کار میکنه انتظار سود شخصی رو ازش دارن!)
به هر حال
اگه دوستی خواست،در خدمتم
اگر هم نخواست میتونه جور دیگه ای اقدام کنه!
نه التماس کردم بابت این خدمات و نه اصراری به انجام دادن این خدمات برای همه دارم!

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بحرینی جان من اگر بخوام از بانک سامان شکایت کنم چیکار باید بکنم ؟
راستش دیگه خسته شدم از بس زنگ زدم و ایمیل زدم و پیگیری کردم و هنوز هم مشکلم حل نشده ! بخش خواصی برای رسیدگی به شکایات هست ؟ اگر شکایت کنم اصلا فایده ای داره ؟ به نتیجه ای می رسم ؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
بحرینی جان من اگر بخوام از بانک سامان شکایت کنم چیکار باید بکنم ؟
راستش دیگه خسته شدم از بس زنگ زدم و ایمیل زدم و پیگیری کردم و هنوز هم مشکلم حل نشده ! بخش خواصی برای رسیدگی به شکایات هست ؟ اگر شکایت کنم اصلا فایده ای داره ؟ به نتیجه ای می رسم ؟
مرکزی

مدیر عامل
قائم مقام مدیر عامل
نظارت و حسابرسی
بازرسی
بازاریابی و روابط عمومی
سازمان و روشها
تحقیقات و برنامه ریزی
مالی
منابع انسانی
پشتیبانی
حقوقی
شعب
سرمایه گذاری
اعتبارات
بانکداری بین الملل

خیابان ولیعصر، نرسیده به چهار راه پارک وی،نبش کوچه ترکش دوز

230950
23095100

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بحرینی جان جدا ممنون
امروز بعد از 8 ایمیل، 9~10 بار تماس تلفنی من با بانکم، 4 بار تماس از مرکز بانک سامان با من بالاخره بعد از 13 روز تونستم این گذینه رو فعال کنم !
جدا خسته شدم ! ولی خوب، مهم این بود که باز بشه ! وای که این بار دومه اینطوری گیر کردم :( اولی هم 15000 تومنم توو تراکنش اشتباه پرداخت شده بود اما بازپرداخت نزده بود ! بعد از 15-16 روز بالاخره ...
باز هم ببخشید که کلی آف تاپیک ایجاد کردم :(

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نظر شخصی من با تجربه استفاده از پرداخت آنلاین بانک سامان:

1- دوست ، آشنا و مشتری بدون استثنا رفتن از سامان این سرویس را بگیرند و بدون استثنا انقدر رفتن و امدن !!! انقدر زنگ زدن !!! دیگه من فکر میکنم روالش همینه انگار :rolleyes: فکر کنم برای کارمنداشون تعریف شده درست کارشون رو انجام ندید !! ده بار یا شاید صد بار پیگیری کنن انجام بدید :happy:

2- بنظرم از درگاه های بانک های دیگر پایدارتر است یعنی شما اگر موفق به دریافت این خدمت شدید و اعصابتون خورد شد عوض سرویس پایداری را از این بانک دریافت می کنید.

3- کارائی نداره :D شخصا در موارد واقعی مختلف به این نکته پی بردم که 80% مشتریان قادر به استفاده از این درگاه نیستند چون هنوز با تمام کارت های بانک های مختلف سازگار نیست و حالا من صاحب سایت ، مشتری را چجوری مجبور کنم یه کارت بانک سامان پیدا کنه که بتونه بی دردسر پرداخت کنه !! مگرنه اگر کارت بانک دیگه داره با سلام و صلوات ممکنه موفق بشه از کارت بانک دیگر پرداخت کنه ... (که این امکان به شانس صاحب سایت هم انگار ربط داره):blink:

4- در تکمیل و تاکید مورد 3 :happy: روی سرویس یک سایت سه گزینه پرداخت گذاشتم 1- پرداخت آنلاین سامان 2- واریز به شماره حساب 3- انتقال کارت به کارت از طریق خودپرداز و نتیجه به ترتیب استفاده کاربران 1- واریز نقدی از طریق مراجعه به بانک 2- واریز از طریق انتقال کارت به کارت 3- پرداخت انلاین سامان

5- پشتیبانی فنی بانک خوبه فقط بهتره زمانی تماس بگیرید که همه سر کارشون باشن و توصیه میشه زمانیکه مشکلتان را مطرح میکنید انقدر دقیق عنوان کنید که به بخش و مسئول مربوطه صحیح تلفن را وصل کنند.

در کل نتیجه اخلاقی این است که استفاده از تکنولوژی بد نیست باشه خوبه ولی انگار روش های سنتی که جواب خودشان را پس دادند قابل اطمینان تر هستند ....

یک پیشنهاد هم دارم درصورت امکان این وضعیت غیرقابل قبول را با ایجاد سازگاری و امکان پرداخت توسط تمام کارت های بانک های مختلف بهبود ببخشید !! در حال حاضر یکی از پایه های تجارت خرد اینترنتی همین درگاه پرداخت است که عملا وسیله ناکارآمد و غیر قابل اطمینانی است.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خوب بحرینی جان من دیشب متوجه یک موضوع خیلی جالب شدم !
من 28/6/1387 حسابم رو باز کردم، همون روز توو بانک برگه ای گرفتم که با اون تمام سرویس ها رو باز کنم، از SMS بانکینگ تا ...
مورخه 26/7/87 من با اینترنت بانکینگم به حساب یک نفر وجه واریز کردم

وقتی که توو این تاپیک
http://forum.persiantools.com/t119384.html
14 روز پیش خواستم وجهی واریز کنم، دیدم سرویس قطع شده !
تمام این روز ها به موازات هم ، هم EMAIL زدم به [email protected] هم به بانک خودم مراجعه کردم هم تلفن زدم هم ...
جوابی که به من دادن اینه
این سرویس رو باز نکردی ! گفتم اگر باز نکردم چطوری پرداخت هم داشتم، گفتن روز اولی که پسووردتو گرفتی باز بوده شبش بسته شده ! ( 28 روز بین روز که پسوورد گرفتم تا پرداخت کنم فاصله هست ) گفتم هر چی که میگین، فقط باز کنین !
نتیجه این شدکه بعد از 13 روز دیروز باز شد ، به محض باز شدن پرداخت رو انجام دادم، به nic.ir رفتم دومین رو ثبت کردم و پرداخت کننده رو تعیین کردم و ...
شب شد دیدم هنوز ایشون به پ.خ من جوابی برای شارژ ندادن، رفتم به تاپیک ، دیدم :

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2027886&postcount=11
الان میگین چیکار کنم ؟ برم شکایت کنم ؟ 2 نتیجه بیشتر نداره :
1- شکایت نامم میشه یک جک دست برو بچه ها که دور همی بخندیم !
2- یک کارمند بد بخت رو همینطوری انتخاب می کنن رندوم، بعد که حالش رو می گیرن با افتخار می گن بیا حال کن !!!!!

یکی به من بگه جای بود چیکار می کرد :) نتیجه دومینم چی می شه هم نمی دونم :) فوقش اینه که این بنده خدا لطف کنه و یا پول رو پس بده یا یک جوری کارم رو راه بندازه ( که در هر حال هم حق با این بنده خداست، من قبل از پرداخت باید باز تاپیکش رو چک می کردم )

http://************/files/3tzjg6joh3qurjgf90ko.jpg

کل اتفاقی که این وسط برای من افتاده بود این هست که یک بار 15000 تومن پرداحت اینترنتیم بدون تراگنش فقط پرداحت شده بود ! نمی دونم توو اصلاح این موضوع سرویسم رو هم قطع کردن یا همینطوری دل بخواهی قطع کردن !
در هر حال
داستان قشنگی بود که خواستم بی بهره نباشین

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
والله من موندم کلا چی به چی شد!
6463lts.gif

shahrivari

Registered User
لایک‌ها
0
سلام یک سوال
وقتی پولی رو نشون میده که برگشت سیستمی موفق انجام شده آیا امکان داره پول به حساب طرف برنگرده؟
البته کارت خریدار از بانک سامان نیست!!

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام یک سوال
وقتی پولی رو نشون میده که برگشت سیستمی موفق انجام شده آیا امکان داره پول به حساب طرف برنگرده؟
البته کارت خریدار از بانک سامان نیست!!
سلام
ممکنه همون موقع بر نگرده، اما دیر یا زود بر میگرده. :دی

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
نه داداش به درد ما دانشجوها که از فروشگاه اینترنتی کسب درآمد میکنیم این به درد نمیخوره.
آخه بابابزرگ 70 ساله من که مغازه داره و جواز کسب چی میدونه کسب اینترنتی چیه؟!
ما جوونا دنبال این چیزا هستیم که میگه جواز میخوایم میخوایم جواز بگیریم میگه پایان خدمت میخواییم میخوایم پایان خدمت بگیریم میگه خودت رو 2 سال میخوایم...
خلاصه حساب کردم دیدم تا 5 سال دیگه که دانشگاه و سربازی تمام شد میتونم جواز بگیرم و بدم بانک سامان و خرید اینترنتی.
البته اگر اون موقع عمری بود و زنده بودیم کارها رو پسرم انجام میده!!!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
ممکنه همون موقع بر نگرده، اما دیر یا زود بر میگرده. :دی

مال من یک بار 15000 تومن به حساب یکی پرداخت شد اما تا 9 روز به حسابم برگشت داده نشد. رفتم بانک، یک کاغذ درخواست اصلاح دادن پر کردم، بعد از 5-6 روز دیدم برگشت. آخرش نفهمیدم این بانک گرام که سود رو روزانه می ده، برای دادن سود اون ماه 15000 تومن من رو توو اون همه روز حساب کرد یا نه ! ممکنه فقط بشه 2 ریال، اما موضوع اینه که با آخرین کاری که کردن جدا دیگه داره حالم به هم می خوره :(

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
رفتم عکس فاصله باز پرداخت رو بگیرم بگذارم، این بازی جدید بانک شده :)

فایل های ضمیمه

• saman.JPG
    saman.JPG
    34.1 KB · نمایش ها: 49

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
6463lts.gif

نه داداش به درد ما دانشجوها که از فروشگاه اینترنتی کسب درآمد میکنیم این به درد نمیخوره.
آخه بابابزرگ 70 ساله من که مغازه داره و جواز کسب چی میدونه کسب اینترنتی چیه؟!
ما جوونا دنبال این چیزا هستیم که میگه جواز میخوایم میخوایم جواز بگیریم میگه پایان خدمت میخواییم میخوایم پایان خدمت بگیریم میگه خودت رو 2 سال میخوایم...
خلاصه حساب کردم دیدم تا 5 سال دیگه که دانشگاه و سربازی تمام شد میتونم جواز بگیرم و بدم بانک سامان و خرید اینترنتی.
البته اگر اون موقع عمری بود و زنده بودیم کارها رو پسرم انجام میده!!!

خب
اگه واقعا داری کار میکنی و نیازت هست
گفتم که
با همون جواز پدربزرگت! هم میتونی اقدام کنی
فقط یه راه محضر رو داری!
وکالت بهت میده که از جوازش استفاده کنی!
بهانه نیار:happy:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
6463lts.gif

والله بحرینی جان خودمم موندم چی شد :( فقط همینو می دونم چند هفته سرکار بودم ! بعد هم شانس آوردم و فعلا همه چیر حل شده، فقط توروخدا به بچه ها بگو این خپل رو اینقد اذیت نکنن :p به خدا شکایت هم نکنه می ره نفرین می کنه ها :p:lol:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

آیا میشه تا زمانیکه این بانک عزیز اکانت من رو اکتیو می کنن، من قسمت پرداختم رو فوروارد کنم روی سایت یکی دیگه و از گیت وی اون استفاده کنم ؟

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
سلام آقاي بحريني.
لطفا پيام خصوصي تون رو چك كنيد.
ياعلي

بالا