• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اراده ندارم :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
عزیزم منم همین مشکل رو دارم و راه حل قطعیشو برای خودم حداقل پیدا کردم ولی متاسفانه راه حلی که پیدا کردم و برای من هم صد در صد جواب میده همیشه جووور نیست . برای من اگر یک نفر دیگه باشه که همون کار رو انجام بده و با هم اون کار رو بکنیم تا اخر عمر پایه ام و خسته نمیشم . مثل ورزش کردن چون با دوستام میریم باشگاه انگیزه اراده دارم واسه خودمم نشده والسه خاطر اونا میرم و اصلا هم خسته و ناراحت نمیشم . ولی مثلا برنامه نویسی رو خودم تنهایی شروع میکنم بعد یک هفته تعطیل می کنم ولی خدائیش عید با یه دوستم توی تیم ویور شروع کردیم تا اخر عید من پایه بودم و سر ساعت مشخص هرکار داشتم تعطیل می کردم می نشستم پای نت و میومد و میخوندیم باهم . ولی عید که تموم شد یارو رفت دانشگاهش و کلاس اینا شروع شد و نیومد منم دیدم تنها شدم تعطیل کردم . برای من این یار کمکی خیلی خیلی تاثیر داشته و داره . اگر من یه دوست داشته باشم علامه دهر میشم . به قران شاهده
من دوستام از خودم گشادترن، با هر کدومشون تالا رفتم باشگاه یکی دو هفته اومد بعد ول کرد

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
دوست عزيز ، براي تقويت اراده انگيزه بايد داشت ....
دسترسي به سلامتي ، هدف گذاري بزرگ و پيگيري ....
از پروردگارت بخواه كه بشه انگيزت ، توكل كن .... فردا صبح يه آدم ديگه باش

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
آمدیم بخش پزشکی و سلامت
عنوان تاپیک را که دیدیم فکر کردیم در مورد تکرر ادرار چیزی نوشته اید
Gkd.jpg

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
من دوستام از خودم گشادترن، با هر کدومشون تالا رفتم باشگاه یکی دو هفته اومد بعد ول کرد
من ممکنه شبیه یکی از دوستای شما باشم. :D
یکی از دوستام بدبخت یه ساله هی بم میگه بیا با هم بریم باشگاه؛ به عناوین مختلف می پیچونمش :general707:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
همون قسمت اولش که گفتی: برید لامپ آشپزخونه رو روشن و خاموش کنید، دیدم روشنه، اگر هم اینکار رو بکنم، بابام بم میگه :"مگه مرض داری، لامپ میسوزه" دیگه نرفتم دنبالش...:general107:
منم یکی مثل شما، این ترم 3 تا پروژه (طراحی وب + پایگاه داده + VHDL) به همراه پروژه کارشناسی که برنامه نویسی اندروید و ارتباط با AVR باشه دارم، هنوز هیچ قدم مثبتی بر نداشتم :general705: تا میام شروع کنم، داداشم که فارغ التحصیل شده، میاد میشینه کنارم، یه روز شبکه بازی میکنیم :general707: و چنان میشه که آخر ترم به گاج میرم. :general410:
این بی حالی همه اش از افسردگیه و این افسردگی هم همه اش از ناامیدی هست... خیلی هامون برای آینده برنامه نداریم. مثلا :"من میتونم پولدار بشم، ولی باید حق مردم رو بخورم" خوب "پس حلال و حروم چی؟"، بنابراین دغل کاری به من نمیخوره، خوب پس "باید برم سر کار دولتی" عه؟ :eek: "آقا زاده ها با هزار سهمیه صف کشیدن دم در" :general107: پس یه کارگاه تولیدی بزنم؟ :general210: "حداقل 500 میلیون سرمایه میخواد که کلا پول فامیل رو بذاری رو هم اینفدر نمیشه" :general208: تازه "وام و تسهیلات کلفت مال از ما بهترونه، ما بریم بانک، کف دستمون گوز نمیکنن :confused:"
و این چنین نا امید و افسرده، در حال خودمون غرق میشیم :(
ببین باید از کارای خیلی ریز و کوچیک شروع کنی و خیلی کامل تمومشون کنی (من بهش میگم صعیف کشی).. یواش یواش اراده ت برمیگرده..
مثلا برای همین کارای خودت بگو الان فقط نرم افزار های مربوط رو نصب میکنم.. یا جزوه ها و کتابام رو مرتب و آماده میکنم تا هروقت خواستم شروع به کار کنم..
مهم نیست که کی شرروع به کار اصلیت میکنی.. این کارای خورده ریز رو که انجام دادی اعتماد به نفس کاریت برمیگرده..یواش یواش قدم هات رو بزرگتر کن..
انتظار قدم بزرگ از خودت نداشته باش.. فقط قدم کوچیک بردار ولی کارت و با بهترین کیفیت انجام بده... حتی از تمیز کردن دکستاپ هم میتونی شروع کنی..
سید فیلد توی کتاب آموزش فیلمنامه نویسیش میگه اگه اراده نوشتن ندارید .. از فیلمنامه ی کوتاه دو کلمه ای "آمد-رفت" شروع کنید..

در مورد کار هم باهات موافقم.. ولی یه سوراخ سمبه هایی برای پول درآوردن هست که هرکسی نمیدونتشون.. اگه پیداشون کنی نونت توی روغنه..
الان بازار فیلمنامه نویسی گه هه ..گه!! گه به تمام معنی.. گه به اندازه ی زندگی شادمغز..ولی من سوراخش رو پیدا کردم.. توی 1 ماه 1/5 ملیون فقط با خوندن و نوشتن بدستم آوردم.
باید سوراخ هارو پیدا کنی..

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
ازدواج كن

Sent from my iPad using Tapatalk

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
برو سربازی

Sent from my iPhone using Tapatalk

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
میدونی چرا اراده نداری چون انگیزه نداری باید مینونشتی انگیزه ندارم چون هدف پیدا نکردی تو زندگیت ادمی که هدف نداره مثه ادمی که هی یه میدون دور میزنه انتخاب هدف بخشیش بر میگده به ما بخشی به خانواده اینکه هدف خوب نداری باعث میشه انگیزت کم بشه ارادت در مرحله بعد علاوه بر هدف شما شما حامب هم نداری کسی که بیاد کنارت بگه اکسفرد جان تو میتونی تو بلدی تو کارت درسته تو این کاره ای این کاری برات نیست تو ارزشت خیلی بالاست و و و ... همین کلمات تو انسان ااگیزه تولید میکنه که مرحله اول خانوادت میتونه باشه بعد دوستان صمیمیت چیزی که الان مهمه شما واقعا میخوای تو خمودت تغییر ایجاد کنی یا نه؟یا فقط اومدی دردود ل بکنی برا چند ماهی حالت بهتر بشه و دوباره روز از نو ... چیزی که من احساس میکنم فقط میخوای حالت یکم بهتر شه و حالت دردودل نه چیز دیگه نمیخوای تو خودت تغییری ایجاد کنی البته به اینایی که گفتم 60 درصد چاشنی افسردگی هم اضافه کن که کلا تو جوونای ایرانی چه پولدار چه بی پول هست و مشکل ریشه ای!!! اما درمان مراحلی که اقا نیما گفتن برای شروع بسیار خوبه برای این که ادم بشی اول باید دیوانه شد پس دیوانه شو:D دیوانه شو ...:D برو زیر بارون قدم بزن خیس خیس شو برو باشگاه برو استخر برو کوهنوردی برو با دوستات قدم بزن از خانواده بخوای بهت کمک کنن و انگیزه برات تولید کنن از خواهرات و از برادرات با هر کردوم نزدیکی دردودل کن با دوستان نزدیکت مشکلت درمیون بذار برو پیش روان پزشک نه اینکه مریض روانی باشی خیر متاسفانه تو ایران این مطلب جا نیافتاده برو ادمای سالبم هم تو سال باید چند باری پیش روانشپزشک برن حتی اگه بیخودی باشه و فقط برای مشورت باشه کلا اینا کارای ساده ای که کم کم باید زندیگتتو تغییر بدی شما الان مثه معتادی هستی که داری اعتیاد تغیر میدی پس باید قدمات اهسته ولی پیوسته باشه امیدوارم موفق باشی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
مردم عادی نمیتونن کمکی بهتون بکنن.

اگر خودتون بخواید، میتونید، نخواید، خیر... نهایتش میتونید یه کمک از یه مشاور یا یه روانشناس بگیرید و جلسات متناوب برید تا بهتون کمک کنه در اینکه بتونید تصمیم رو بگیرید و عمل کنید.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
مردم عادی نمیتونن کمکی بهتون بکنن.

اگر خودتون بخواید، میتونید، نخواید، خیر... نهایتش میتونید یه کمک از یه مشاور یا یه روانشناس بگیرید و جلسات متناوب برید تا بهتون کمک کنه در اینکه بتونید تصمیم رو بگیرید و عمل کنید.
مشتاق دیدار بچه های قدیم!!:general707:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به نظر من کتاب های پل ژاگوا خیلی تاثیر گذار هست

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
دوست عزیز برای این که بتونی اراده داشته باشی و کاری رو انجام بدی واقعا باید مثل موشک کروز روش قفل کنی و یه بایدی برا خودت بزاری همچنین باید شرایط خودتو دقیق بدونی و بشناسی و کار هارو نسبت به اونا تنظیم کنی و نسبت به خودت شناخت داشته باشی مثلا توکه میدونی قرار نیست این کار در این ساعت انجام بگیره براش وقتی رو بزار که تداخل نکنه و راحت بتونی بهش برسی.حالا گیریم تو یه وقتی تایین کردی که مثلا درس بخونی اما میبینی حالشو نداری کاری که باید بکنی اینه که میری میشینی یه طرف کتابارم میزاری جلو چشت نخوندی هم نخوندی اما باید تو اون وقتی که به اون کار اختصاص دادی هیچ کاری نکنی و اونقدر میشنی اونجا تا زمان بندی مورد نظر تموم شه.
درمورد مشکل خود ارضایی هم برای رفعش کمی اطلاعاتت رو در این موارد ببر بالا که اصلا همه ی اینا برای چی هست البته خیلیا زیاد چرتو پرت میگن که فلانه بهمانه و ...(مطمعنم حتی از مسایل پایه ی زیست شناسی هم سر در نمیارن) خیلی گوش نکن هیچ کدوم تاثیری نداره تنها کاری که میشه کرد اینه که ادم خودشو بشناسه و بفهمه این برای چی و- خودش چی؟ اونوقت میتونی راحت خودتو کنترل کنی (البته بعضی وقتا از کنترل انسان خارجه که نمیشه کاریش کرد)در حالت کلی باید زمان و تعداد انجام این کار بیاد تحت کنترل خود وگرنه ممکنه اسیب های جدی رو به خودت وارد کنی (البته منظور از اسیب اون چرتو پرتای احتمالی سایت ها نیستش- شما یه ماهیچه رو در نظر بگیر اگه از ماهیچه زیادی کار بکشی خسته میشه و اگه به این خستگی توجهی نکنی داری اون بخش رو از بین میبری برای بقیه ی اعضا هم همین طوره حالا زیادیش هم ممکنه باعث کمبود هایی هم مثل کمبود کلسیم بشه که باید در نظر گرفتش) در حالت کلی باید باهاش کنار بیای و به عنوان بخشی از وجود خودت بپذیریش و سعی نکنی که باهاش مقابله کنی باید باهاش همسو بشی اونوقته که به راحتی میتونی کنترل خودتو بدست بیاری.یک راهکاری که خوب جواب میده اینه که وقتی حسش اومد برا چند دقیقه موکولش کنی مثلا برو یه جایی و برگرد بیا اونوقت میبینی که دیگه زیاد میلی به این کار نداری چون هور مون های مربوطه کمی فروکش میکنن و بهتر میتونی فکر کنی.

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
به نظرم سریال اوشین رو نگاه کن

status

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
ببین رفیق زن که بگیری روی هر چی اراده و کم میکنی مخصوصا توی این اوضاع مملکت:general705:

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
همون قسمت اولش که گفتی: برید لامپ آشپزخونه رو روشن و خاموش کنید، دیدم روشنه، اگر هم اینکار رو بکنم، بابام بم میگه :"مگه مرض داری، لامپ میسوزه" دیگه نرفتم دنبالش...:general107:

منم یکی مثل شما، این ترم 3 تا پروژه (طراحی وب + پایگاه داده + VHDL) به همراه پروژه کارشناسی که برنامه نویسی اندروید و ارتباط با AVR باشه دارم، هنوز هیچ قدم مثبتی بر نداشتم :general705: تا میام شروع کنم، داداشم که فارغ التحصیل شده، میاد میشینه کنارم، یه روز شبکه بازی میکنیم :general707: و چنان میشه که آخر ترم به گاج میرم. :general410:

این بی حالی همه اش از افسردگیه و این افسردگی هم همه اش از ناامیدی هست... خیلی هامون برای آینده برنامه نداریم. مثلا :"من میتونم پولدار بشم، ولی باید حق مردم رو بخورم" خوب "پس حلال و حروم چی؟"، بنابراین دغل کاری به من نمیخوره، خوب پس "باید برم سر کار دولتی" عه؟ :eek: "آقا زاده ها با هزار سهمیه صف کشیدن دم در" :general107: پس یه کارگاه تولیدی بزنم؟ :general210: "حداقل 500 میلیون سرمایه میخواد که کلا پول فامیل رو بذاری رو هم اینفدر نمیشه" :general208: تازه "وام و تسهیلات کلفت مال از ما بهترونه، ما بریم بانک، کف دستمون گوز نمیکنن :confused:"
و این چنین نا امید و افسرده، در حال خودمون غرق میشیم :(
:general601:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا