• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من هم کاملا موافقم که Core 2 کاملا ارزش خرید داره ولی خوب چون سیستم اداری هستش یه کم هزینه اش به نظر من بالاست و بایستی یه سری دیگه از چیزهایی که مورد نیازم هست رو کنار بگذارم. علی الحساب من این سیستم رو در نظر گرفتم دوستان روش نظر بدن ممنون میشم.

AMD Athlon 64 3500 (AM2)
MB ASUS M2N-E
VGA GEFORCE 7300GT 256MB 128bit PCI X
RAM 512 MB DDR II x 2
Hard 80 Sata
DVD Writer Teac
Case Farasoo 4451
Power 600 Green

این سیستم حدودا برای من 530 تموم میشه البته شاید هم کمی کمتر.

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من قصد دارم یک PC برای خودم تا 700 تومن جمع کنم، یک سری قطعه مد نظر دارم و در مورد یک سری هم راهنمایی میخوام که ممنون میشم کمکم کنید.

خرید LCD برام خیلی مهم هست و چون بودجه محدودی دارم لذا یه کمی در مورد LCD های موجود در بازار تحقیق کردم ولی خوب به طبع اطلاعاتم کامل نیست اما نظر من رو LCD ها ی BenQ به خودشون جلب کردن قیمت 15 اینچش 180 هست و 17 اون 230 با گارانتی دو ساله ایران نارا، حالا دو تا سئوال اول اینکه آیا این LCD ها کیفیت و زاویه دید مناسبی دارند و میتونند جوابگوی روزی 12 ساعت کار مداوم باشند، دوم آیا ایران نارا گارانتی معتبری هست و میشه بهش اعتماد کرد و خدمات پس از فروش مناسبی داره یا نه؟ دوستان اگر LCD دیگری رو پیشنهاد میکنند حتما مشکی باشه چون من قصد دارم یه Set مشکی جمع کنم وگارانتی و قیمت حتما ذکر بشه.

دوم برای رم قصد دارم یک رم DDRII یک گیگ ببندم و هارد هم Sata 2 صد و شصت گیگ. در مورد مودم یه مودم خوب بهم پیشنهاد بدید چون من از اون روزی 12 ساعت تقریبا 5 ساعتش روآنلاین هستم در ضمن ترجیحا اگر چیزی باشه که از الان معین باشه با ویستا سازگاره خیلی ممنون میشم.

در مورد سی پی یو و مین بورد قطعه خاصی مد نظر ندارم خودم بدم نمیاد یک Dula Core 2.8 GHZ 4MB L2 Cache ببندم ولی نمی دونم اصلا چند هستش و میشه با بودجه من خرید کردش یا نه. لطفا یه مین فول آنبورد خوب هم به من توصیه کنید در مورد کارت گرافیکش هم خیلی مهم نیست که حالا بتونه بازی و اینا اجرا کنه یا نه بتونه یه چیزی در حد Fifa 07 رو برام بالا بیاره کافیه و صد البته قطعات آنبورد مین هم با ویستا سازگار باشند که عالی میشه. در ضمن ترجیحا برای آپگرید های بعدی مین PCI exp رو هم ساپورت کنه.

ضمن اینکه ممنون میشم یک TV Tuner که کانال های تلویزیون مملکت خودمون رو بدون دردسر و عین آدم بگیره و قیمتش هم مناسب باشه بهم معرفی کنید :)

پیشا پیش از راهنمایی همه دوستان ممنون هستم.

MB: Asrock ConRoe945G-DVI سه سال گارانتي الماس خاورميانه و يا سازگار ارقام
اين مادر بورد فول آن بورد هست و 192 مگابايت VGA آنبورد روي حافظه شير ميکنه.
قيمتش حدود 80 هزار تومان است.
http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm

سي پي يو هاي intel-core از پنتيوم4 گرونتره چون تازه به بازار اومده خصوصا مدلQx6700 extreme ولي سال بعد قيمتش تا يک سوم افت خواهد کرد. به جایp4D Dula Core 2.8 GHZ 4MB L2 Cache (مدل920 (مي توني يکم بيشتر خرج کنی و مدلP4D 3.4 گيگاهرتزی ( 950 يا 945) با قيمت حدود 158 تومان را انتخاب کني.

تو اين لينک مي توني همه سی پی یو های اينتل را مقایسه کنی:
http://www.intel.com/products/desktop/processors/index.htm?iid=process+desktop

http://indigo.intel.com/compare_cpu/default.aspx?familyID=1&culture=en-US

http://indigo.intel.com/compare_cpu...885491,884354,878541&familyID=1&culture=en-US

وقتي مدل های مختلف را مقایسه میکنی چیپ ست های مادربورد را هم مي نویسه و همانطور که مثلا در لينک ذيل مي بيني چیپ ست هایی که بتواند واقعا مدل های core را پشتيباني کند با مدل های پنتيوم متفاوت است برای همين چیپست های 945 نمي تواند کاملا از core ها پشتيباني کند ولي مي تواند از تمام قدرت پنتیوم دی دوال کور استفاده کند.

سايت هاي زير قيمت قطعات کامپيوتر را مي نويسند:
www.rayansaba.com که قيمتهايش حدود 10 تا 25 درصد گرونتر از بازار است.

و سايت www.tahlilvanashr.com که يه ذره گرونتر مي فروشه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
MB: Asrock ConRoe945G-DVI سه سال گارانتي الماس خاورميانه و يا سازگار ارقام
اين مادر بورد فول آن بورد هست و 192 مگابايت VGA آنبورد روي حافظه شير ميکنه.
قيمتش حدود 80 هزار تومان است.
http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm

سي پي يو هاي intel-core از پنتيوم4 گرونتره چون تازه به بازار اومده خصوصا مدلQx6700 extreme ولي سال بعد قيمتش تا يک سوم افت خواهد کرد. به جایp4D Dula Core 2.8 GHZ 4MB L2 Cache (مدل920 (مي توني يکم بيشتر خرج کنی و مدلP4D 3.4 گيگاهرتزی ( 950 يا 945) با قيمت حدود 158 تومان را انتخاب کني.

تو اين لينک مي توني همه سی پی یو های اينتل را مقایسه کنی:
http://www.intel.com/products/desktop/processors/index.htm?iid=process+desktop

http://indigo.intel.com/compare_cpu/default.aspx?familyID=1&culture=en-US

http://indigo.intel.com/compare_cpu...885491,884354,878541&familyID=1&culture=en-US

وقتي مدل های مختلف را مقایسه میکنی چیپ ست های مادربورد را هم مي نویسه و همانطور که مثلا در لينک ذيل مي بيني چیپ ست هایی که بتواند واقعا مدل های core را پشتيباني کند با مدل های پنتيوم متفاوت است برای همين چیپست های 945 نمي تواند کاملا از core ها پشتيباني کند ولي مي تواند از تمام قدرت پنتیوم دی دوال کور استفاده کند.

سايت هاي زير قيمت قطعات کامپيوتر را مي نويسند:
www.rayansaba.com که قيمتهايش حدود 10 تا 25 درصد گرونتر از بازار است.

و سايت www.tahlilvanashr.com که يه ذره گرونتر مي فروشه.

توضیح میدی چه مشگلی با کور پلتفرم دارن؟؟؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من هم کاملا موافقم که Core 2 کاملا ارزش خرید داره ولی خوب چون سیستم اداری هستش یه کم هزینه اش به نظر من بالاست و بایستی یه سری دیگه از چیزهایی که مورد نیازم هست رو کنار بگذارم. علی الحساب من این سیستم رو در نظر گرفتم دوستان روش نظر بدن ممنون میشم.

AMD Athlon 64 3500 (AM2)
MB ASUS M2N-E
VGA GEFORCE 7300GT 256MB 128bit PCI X
RAM 512 MB DDR II x 2
Hard 80 Sata
DVD Writer Teac
Case Farasoo 4451
Power 600 Green

این سیستم حدودا برای من 530 تموم میشه البته شاید هم کمی کمتر.
خوب چه استفادهايي مگه از سيستم دارين كه اين كارت گرافيك رو انتخاب كرديد . دي وي دي رايتر هم Asus بگيريد يا LG سوني هم خوبه . اين پاور هم زيادي براي اين سيستم بالاست اصلا احتياجي به همچين پاوري نداره يه پاور خيلي ضعيفتر هم كارتون رو راه ميندازه . مينبورد هم البته اين مينبورد مينه بدي نيست ولي Epox MF4 Ultra-3 هم انتخاب خيلي خوبيه .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
خوب چه استفادهايي مگه از سيستم دارين كه اين كارت گرافيك رو انتخاب كرديد . دي وي دي رايتر هم Asus بگيريد يا LG سوني هم خوبه . اين پاور هم زيادي براي اين سيستم بالاست اصلا احتياجي به همچين پاوري نداره يه پاور خيلي ضعيفتر هم كارتون رو راه ميندازه . مينبورد هم البته اين مينبورد مينه بدي نيست ولي Epox MF4 Ultra-3 هم انتخاب خيلي خوبيه .

والا من کلا موجود گیمری هستم، از نیم ساعت وقت آزادم ممکنه برای گیم استفاده کنم بعضا کارهای گرافیکی رو به صورت تفریحی انجام میدم البته کارها کار سنگینی نیستند ولی خوب اصلا دوست نداشتم اذیتم کنه ضمن اینکه این کارت Vista Essential هستش و این مورد خودش واسم خیلی مهم بود.

DVD Writer های Teac توانایی رایت Dual Layer دارند و قیمتشون هم با بقیه برابری میکنه Asus یا LG و سونی هم اگر میتونند Dual Layer رایت کنند خوب بدم نمیاد Asus یا سونی بر دارم. راجع به اون مینی هم که شما معرفی کردید تحقیق میکنم ولی این مین هم به نظر خودم مین خوبی اومد. از راهنماییتون ممنون.

اگر میشه لطف کنید یه مودم سازگار با ویستا هم به من معرفی کنید ممنون میشم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مادربردي كه انتخاب كردي جاي بحث بسيار داره. مدل ايپاكسي كه من پيشنهاد دادم خيلي بهتر و پايدار تر هست . همانطور كه سعيد عزيز گفت DVD-WRITER TEAC كه شما انتخاب كردي ديگه كسي دنبالش نميره .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من الان تمام رايترهاي موجود DOUBLE LAYER هستند. اصلا فكر نكنم مدل معمولي تو بازار باشه . من بواسطه كارم با اكثر رايترها كار كردم . بد تر از TEAC چيزي نديدم. مودم هاي گيگابايت و EPOX كه از چيپ كانكسانت HSF استفاده ميكنند خود ويستا ميشناستشون

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح میدی چه مشگلی با کور پلتفرم دارن؟؟؟

من اشتباه کردم!
من تو جدول مقايسه زير ديدم که تو چيپست هاي مخصوص کور پلتفورم مدل 945 نيست:

اما تو صفحه مخصوص 945G نوشته که کور پلتفرم را هم ساپورت مي کنه!

http://www.intel.com/products/chipsets/945g/index.htm

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من اشتباه کردم!
من تو جدول مقايسه زير ديدم که تو چيپست هاي مخصوص کور پلتفورم مدل 945 نيست:

اما تو صفحه مخصوص 945G نوشته که کور پلتفرم را هم ساپورت مي کنه!

http://www.intel.com/products/chipsets/945g/index.htm

منم هر دفعه سایت اینتل رو میبینم گیج میشم..:( 945 با هر ریویژنی کور ساپورت نیست..ولی 945G تمام ریویژنشهاش کور ساپورتن..

در هر حال اصلا درستش هم همینه...شاید یکی برای کاهش قیمت 945G بخره ولی 945P و 945PL رو نمیخره مطمئنا چون 965 هم قیمتش وحشتناک افت کرده( میدونم الان میگید 945PL..GZ کور باس 1066 ساپورت نمیکنن ولی میتونن پردازنده کونرو پاتلفرم رو تو باس 800 کار بندازن..یعنی بطور مثال 6300 رو بندازی رو این چیپ ها میان رو باس 800 مثه ادم کار میکنن..:blink: )

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دوست من الان تمام رايترهاي موجود DOUBLE LAYER هستند. اصلا فكر نكنم مدل معمولي تو بازار باشه . من بواسطه كارم با اكثر رايترها كار كردم . بد تر از TEAC چيزي نديدم. مودم هاي گيگابايت و EPOX كه از چيپ كانكسانت HSF استفاده ميكنند خود ويستا ميشناستشون

ممنون با این شرح حتما در مورد DVD Writer تجدید نظر میکنم مودم هم خودم نظرم به گیگا بایت جلب شده بود. برای مین بورد هم اگر یک قیاسی بکنید و ضعفهای M2N-E رو نسبت به مین پیشنهادی خودتون رو بیان کنید ممنون میشم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بذاريد اينطوري توضيح بدم از نظر استيبل بودن و سازگاري و بايوس و داشتن debuger آنبرد . اين main epox سرتر هست .

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من میخوام سیستم زیر رو بگیرم . به نظرتون خوبه ؟

CPU : Core 2 E6300
MB : BioStar TFORCE 965
Ram : CRUCIAL-DDRII (2*512 ) or OCZ-DDRII (2*512)
VGA : PixelView 7600GS DDR III 256 MB
HDD : SAMSUNG - 160 GB
MODEM : GIGABYTE - 56K VOICE (V92)
MONITOR : SAMSUNG - LCD 17" - BF1750
CASE : Green Prince 4
Power : Aopen 400 Watt
Keyboard+Optical Mouse+Webcam+Headset : PAK-FARASSOO - FPK-41-4 Pcs
SPEAKER : َAltec Lansnig ATP3
DVD ROM : Liteon
DVD WRITER :sony dru 830 a

هر جای این سیستم که بده لطفا بگید .
در ضمن اگه قیمت قطعات رو تک تک بنویسید خیلی ممنون میشم
با تشکر

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من میخوام سیستم زیر رو بگیرم . به نظرتون خوبه ؟

CPU : Core 2 E6300
MB : BioStar TFORCE 965
Ram : CRUCIAL-DDRII (2*512 ) or OCZ-DDRII (2*512)
VGA : PixelView 7600GS DDR III 256 MB
HDD : SAMSUNG - 160 GB
MODEM : GIGABYTE - 56K VOICE (V92)
MONITOR : SAMSUNG - LCD 17" - BF1750
CASE : Green Prince 4
Power : Aopen 400 Watt
Keyboard+Optical Mouse+Webcam+Headset : PAK-FARASSOO - FPK-41-4 Pcs
SPEAKER : َAltec Lansnig ATP3
DVD ROM : Liteon
DVD WRITER :sony dru 830 a

هر جای این سیستم که بده لطفا بگید .
در ضمن اگه قیمت قطعات رو تک تک بنویسید خیلی ممنون میشم
با تشکر
همچي خوبه ولي اگه بتوني 20-30 تومن بزاري يه 7600GT بگيري بهتره چون الان قيمت 7600GT كم شده و به نظر من 20-30 تومن ارزش داره بيشتر بابتش پول بدي . رمم چي ميخواي بگيري DDR533 يا 667 يا 800 .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تو تست اوركلاكي كه سايت تامز انجام داده bisotar بهتر از گيگا عمل كرده .ميتونيد با مراجعه به سايت تامز نتيجه هاي اور رو ببينيد. در مورد رم هم من بجاي crucial رمهاي gskill رو بهت پيشنهاد ميدم

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
اگه سیستمو واسه اورکلاک میخوای باید
GIGA 965P بگیری قیمتش فک کنم 170-180 باشه
30 تومنم روش بذاری 6400 بگیری اورش کنی برات e6800 هم میگیره!
اینو ببین!
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=924459&postcount=5

یه سوال به ظاهر مسخره داشتم : اورکلاک چیه ؟ :blush:

همچي خوبه ولي اگه بتوني 20-30 تومن بزاري يه 7600GT بگيري بهتره چون الان قيمت 7600GT كم شده و به نظر من 20-30 تومن ارزش داره بيشتر بابتش پول بدي . رمم چي ميخواي بگيري DDR533 يا 667 يا 800 .

میشه دقیقا اسم مدلشو بگید . :eek:

تو تست اوركلاكي كه سايت تامز انجام داده bisotar بهتر از گيگا عمل كرده .ميتونيد با مراجعه به سايت تامز نتيجه هاي اور رو ببينيد. در مورد رم هم من بجاي crucial رمهاي gskill رو بهت پيشنهاد ميدم

اگه میشه رم gskill رو دقیق تر معرفی کنید و مزیتشو نسبت به crucial بگید .

در ضمن مثل اینکه یادتون رفت قیمت تک تک قطعات رو بگید ;)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب رمهائي هستند كه سازگارتر و داراي تايمينگ بهتري نسبت به geil هستند. شما ميتونيد از فروشگاه پلانر اين هم شمارش 66952883

yahosain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید
دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید مشخصات دستگاه فعلی

WDC WD2500JS-58NCB1

CPU AMD Athlon 64 3500+ Socket 939

PCI-X VGA Nvidia Corp GeForce 6600

memory : GEIL DDR 512 mb DUAL

main : MSI Platinum

Model ASUS DRW-1608P3S
_
و .............._____

خوب دوستان عزیز جایگزین بهتر و قوی تر برای این دستگاه با بودجه حداکثر 650 هزار تومن به شکلی که تغییر محسوس باشه چی پیشنهاد می دید .
خواسته ها :::
کارهای گرافیکی و ورد و تایپ و میکس و . ... بازاری
بازهای متنوع خفن و ........
ساعت کاری :: 8 الی 10 ساعت در روز
خوب می شه با 650 - نهایتش - با مانیتور و دیگر متعلقات البته کیبورد و موس نیازی نیست یه دستگاه تر تمیز و خوب و بدون مشکل بست
پیشا پیش از لطفتون ممنونم کمک کنید لطفا
راستی هارد 160 گزینه خوبیه با قیمت 65 از لحاظ حجمی کافیه ......بقیه با شما ....

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب كارت گرافيك رو تبديل به his ati x1950pro كنيد. حدود 290 تومن هست. دو تا رم هم اضافه كنيد. هارد هم به نظر من هاردت خودتون هم بفروشيد يك 300 يا 500 گيگ هيتاچي بخريد. البته يك پاور خوب هم لازمه مثل acbel 400w

yahosain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
أقايي واقعا داشتم ناامید می شدم
خوب عزیز این دستگاهی که نام بردم باید تحویل بدم خودم با نهایت 650 هزار تومن برم دستگاه جدید بخرم صفحات این جا را خوندم ولی از ان جا که وارد نیستم سوال کردم
آقا امید می خواستم یه دستگاه برام معرفی کنید که با این قیمت باشه از طرفی از اونی که خودم داشتم بالاییه و باید تحویل بدم بهتر باشه و قوی تر
acbel 400w این را دارم پس مشکل پاور ندارم
his ati x1950pro چون شما می گید بنابراین باید کارت گرافیک بسیار خوبی باشه ولی خوب خیلی گرونه دیگه از 650 تومن چیزی باقی نمی مونه واسه جیزای دیگه
دوست عزیز با قیمت مذکور می خوام دستگاهی معرفی کنی که از دستگاه خودم - بالاییه - بهتر و سریعتر باشه
البته ماینتور فکر می کنم باید سامسونگ بگیرم که حدود 120 تومن قیمت داره
کیس : 45 هزار تومن
Asus 1608P3S یا سونی 830
و ............................
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .
یا حسین

بالا