• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با تشكر
اين مادربرد از چيپ ست G965 استفاده مي كند اين چيپ ست در مقايسه با P965 قديمي نيست
کدوم مینبورد ؟
G965 هم از همون خانواده P965 هست فقط مینهای با چیپ G965 دارای VGA انبرد هستند GMA 3000 یا X3000 هم هست VGA شون .

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون.
اگه ممكنه مدل يه واتر كولينگ خوب و يه پاور خوبو با قيمتش بگيد.كجا ميتونمم واتر كولينگ رو بخرم؟
به نظر شما قيمت رم و مادربرد دي دي ار3 چند ميشه؟
كيس ترمال تيك هم هرجا رفتم نداشت.از كجا بگيرم؟
كلا اين سيستمي كه با همون كارت صدا و اسپيكر و رم و مادربرد و واتر كولينگ و پاور و كيس بهم معرفي كرديد چند ميشه؟بيشتر 2 ميليون و 200 كه نميشه؟

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خيلي ممنون.
اگه ممكنه مدل يه واتر كولينگ خوب و يه پاور خوبو با قيمتش بگيد.كجا ميتونمم واتر كولينگ رو بخرم؟
به نظر شما قيمت رم و مادربرد دي دي ار3 چند ميشه؟
كيس ترمال تيك هم هرجا رفتم نداشت.از كجا بگيرم؟
كلا اين سيستمي كه با همون كارت صدا و اسپيكر و رم و مادربرد و واتر كولينگ و پاور و كيس بهم معرفي كرديد چند ميشه؟بيشتر 2 ميليون و 200 كه نميشه؟
برای واتر کولینگ و کیس ترمال باید یا بری نمایندگی فون ایران تو بازار رضا یا بری پیش کیوان خان تو پاساژ پارسیان جفتشون نمایندگی محصولا ترمالتیک دارن منم در مورد مدلهای واتر کولینگی که تو بازار هست اطلاعات زیادی ندارم ولی چون فروششون محدوده تعداد مدلهاشون زیاد نیست . پاورم اگه بخوای هزینه خیلی سنگینی نکنی یه پاور 780 Eps گرین بگیر کارت رو راه میندازه ولی اگه بخوای زیاد هزینه کنی هم ترمالتیک مدلهایی داره هم OCZ توبازار ولی همون گرینم خوبه و کارت رو راه میندازه .
در مورد قیمت رم و مادربرد باید یکمی صبر کنی تا مدلهایی از مینهای P35 و رمهای DDR3 وارد بازار بشن البته جناب AMD گفتن که مثل اینکه یسری از مینهای P35 گیگابایت وارد بازار شده ولی من از قیمتاشون خبری ندارم ولی بدون شک چون سری اوله قیمتاشون زیاده ولی تا 1-2 هفته دیگه متعادل تر میشه .
در مورد قیمت هم کاملا بستگی داره چه چیزهایی بخوای بخری مثلا همین کارت صدا فکر میکنم Audigy 4 حدود 60-70 باشه و کارتهای X-fi هم از 80-90 تومن شروع میشن یا مثلا اسپیکر خوب کاملا بسته به اینه که چی بخوای بگیری از 60-70 تومن میتونی یه اسپیکر 5-6 تیکه خوب بگیری تا 400-500 هم مدلهایی از Logitech تو بازار هست . قیمت واترکولینگ رو نمیدونم ولی کیسهای ترمال دیگه معمولیترینش 110-120 تومن فکر کنم قیمتشه البته بدون در نظر گرفتن Mambo . شما یه 1-2 هفته صبر کنی خوبه چون هم کیوان خان از مسافرت میاد و میتونه شما رو در خرید کیس و کولینگ کمک کنه و هم احتمالا مینهای P35 و رمهای DDR3 وارد بازار میشن .

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم.من اگه اول ماه مرداد يعني 2 ماه ديگه سيستم بخرم با اين ژول گزرينه ي بهتري براي خريد هست؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

نظر اساتید در مورد این ارتقاء سیستم برای گیمینگ فعلا در حد معمولی چی هست ؟

CPU : AthlonXP 2400 Socket A

MotherBoard Asrock 746FX k7s8x

ram 256mb ddr 333

Ati radeon 7000 64mb

سیستم بالا با تعویض 3 قطعه میخوایم در حد معمولی با رزولوشن 1024 بازیهای فعلی رو روون انجام بده :

Palit ati X1550 256 ddr2 78T

1GB ddr 400 64T

Power green 430A real

حالا یک کارت دیگم هست 7300GT با قیمت 93 تومن . ارزش داره برای 15 تومن بجای 1550 این کارت رو بگیریم یا نه ؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

نظر اساتید در مورد این ارتقاء سیستم برای گیمینگ در حد معمولی چی هست ؟

CPU : AthlonXP 2400 Socket A

MotherBoard Asrock 746FX k7s8x AGP8X

ram 256mb ddr 333

Ati radeon 7000 64mb

سیستم بالا با تعویض 3 قطعه میخوایم در حد معمولی با رزولوشن 1024 بازیهای فعلی رو روون انجام بده :

Palit ati X1550 256 ddr2 AGP8X 78T

1GB ddr 400 64T

Power green 430A real

حالا یک کارت دیگم هست 7300GT با قیمت 93 تومن . ارزش داره برای 15 تومن بجای 1550 این کارت رو بگیریم یا نه ؟

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها.اگه من 8800 GTX بگيرم مشكلي نداره؟ايا ميگن كه تو VERTEX SHADER مشكلاتي داره!!!
چي كار كنم؟راهنمايي كنيد.برام تا ماه مرداد دير نيمشه.كمككككككككككككك.

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بچه ها.اگه من 8800 GTX بگيرم مشكلي نداره؟ايا ميگن كه تو VERTEX SHADER مشكلاتي داره!!!
چي كار كنم؟راهنمايي كنيد.برام تا ماه مرداد دير نيمشه.كمككككككككككككك.
کی میگه بهترین کارت موجود هست .

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام مجدد و خسته نباشید به تمام دوستان محترم این بخش .:)
من بعد از مطالعه وبررسی های مختلف برای جمع کردن یک سیستم که بیشتر برای gameمیخام به مشخصات زیر رسیدم وفقط در مورد مین برد هنوز نمیدونم چه بردی بگیرم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .اینو هم بگم که حداکثر 85تومن بیشتر نباشه.درمورد قطعات زیر هم اگه نظری دارین خوشحال میشم.
CPU AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3800+
VGA CARD XFX - GeForce 8500 GT
ram gskill or apacer 1giga bus800
H.D.D 250 GIGA WESTERN
MOTHER BOARD ?????????:rolleyes:

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
سیستم برای کارهای حسابداری و گرافیکی میخوام بگیرم که از نظر ظاهری هم شیک باشه
مانیتور حتما LCD باشه از نظر سخت افزاری قطعاتی میخواستم که از همه نظر باهم مچ باشن
به نظر من CPU اینتل باشه Mainboard ایسوز باشه
خب دیگه خودتون پیشنهاد بدین
از لحاظ قیمت هم مشکلی نیست 1000000 تا 1200000 باشه خوبه
فقط اگه ممکن هست قیمت ریز قطعاتش هم بدین قیمت روز چون من قیمت ندارم
باتشکر فراوان

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخه تو خيلي جاها خوندم كه اين كارت باگ داره و مهندسان انويديا تاييدش كردند و قراره جمعش كنند.چي كار كنم پس؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
سیستم برای کارهای حسابداری و گرافیکی میخوام بگیرم که از نظر ظاهری هم شیک باشه
مانیتور حتما LCD باشه از نظر سخت افزاری قطعاتی میخواستم که از همه نظر باهم مچ باشن
به نظر من CPU اینتل باشه Mainboard ایسوز باشه
خب دیگه خودتون پیشنهاد بدین
از لحاظ قیمت هم مشکلی نیست 1000000 تا 1200000 باشه خوبه
فقط اگه ممکن هست قیمت ریز قطعاتش هم بدین قیمت روز چون من قیمت ندارم
باتشکر فراوان

cpu core2 e4300
main asusp5b-e
ram 2*1gb gskill
hdd:250gb sata2 samsung
case green tuniq
power 580b green

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اخه تو خيلي جاها خوندم كه اين كارت باگ داره و مهندسان انويديا تاييدش كردند و قراره جمعش كنند.چي كار كنم پس؟
اصلا همچین چیزی حقیقت نداره بشنو و باور نکن الان کلی ادم تو سرتاسر دنیا دارن از این کارت استفاده میکنن اگه مشکل داشت مگه دیوونه بودن برن بخرن . اگه لینک معتبری از این مطلب داری بزار .
اینم یک Review کامل از این کارت .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حرف دوستمون كاملا درسته كارت 8800 هيچ مشكلي نداره . فقط سمت برندهائي مثل point of view نريد كه مشكل شديد حرارتي داره . ولي در كل xfx انتخاب خوبي هست و گارانتي خوبي هم داره

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايا در سري ATI رقيبي تقريبا با همون رده ي قيمتي 8800GTX وجود داره كه مثل اون باشه يا بهتر؟

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايا تا ماه مرداد همين سال ميشه با 2ميلون و 200 تومن چيز بهتري بگيرم؟
در مورد سي پي يو چهار هسته اي در بازيهاي نسل اينده خفن توضيح بديد و بگيد چجوري اجراشون ميكنه.بهترين كولينگ هم بهم بگيد چيه.يه سوال كلي:كارت هاي صداي سه بعدي در صدا چه فرقي با دو بعذدي دارند؟البته با اسپيكر مخصوصش.
ايا سي پي يو INTEL X6800 (جعبه سياه داره) بهتره يا اينتل QUAD CORE?
در كل در مورد اينا توضيح بديد...
كارت گرافيك 8800 جي تي ايكس تا كي دووم مياره؟با چهار گيگ رم او سي زد بازيهاي نسل اينده رو در چه حدي مياره؟مشكلي ايجاد نميكنه؟
با يه واتر كولينگ خوب تا چند شماره ميتونم سي پي يو چهار هسته اي و گراغيك 8800 جي تي ايكس رو اور كنم؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بايد قبول كرد كه كارت گرافيك قطعه اي هست كه نسبت به قطعات ديگر بايد زودتر بايد ارتقا پيدا كند. نظر من اين هست كه هميشه يك كارت متوسط بگيريد كه ضرر زيادي نبينيد . مثلا 8800gts 320mb مناسب هست از عهده اجرا همه گيم ها هم بر مياد. در مورد رم من gskill رو در حال حاضر بهتر از همه ميبينم . من خودم پردازندهاي چهار هسته اي رو به دليل عدم شناختن درست نرم افزار ها و سيستم عامل فعلا زود مبينم. تازه ويندوز ويستا از xp در پردازنده دو هسته اي بهتر عمل ميكند .نكته ديگر كار و نياز شما هست . باز هم فكر نكنم كاري نباشه كه نشه با دوال core انجام داد .

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب amdبزگترازintel اگه یک نگاهی هم به درخواست ما بکنی ممنون میشم.
من بعد از مطالعه وبررسی های مختلف برای جمع کردن یک سیستم که بیشتر برای gameمیخام به مشخصات زیر رسیدم وفقط در مورد مین برد هنوز نمیدونم چه بردی بگیرم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .اینو هم بگم که حداکثر 85تومن بیشتر نباشه.درمورد قطعات زیر هم اگه نظری دارین خوشحال میشم.
CPU AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3800+
VGA CARD XFX - GeForce 8500 GT
ram gskill or apacer 1giga bus800
H.D.D 250 GIGA WESTERN
MOTHER BOARD ?????????

بالا