kamellia64
کاربر تازه وارد
کدوم مینبورد ؟با تشكر
اين مادربرد از چيپ ست G965 استفاده مي كند اين چيپ ست در مقايسه با P965 قديمي نيست
G965 هم از همون خانواده P965 هست فقط مینهای با چیپ G965 دارای VGA انبرد هستند GMA 3000 یا X3000 هم هست VGA شون .
کدوم مینبورد ؟با تشكر
اين مادربرد از چيپ ست G965 استفاده مي كند اين چيپ ست در مقايسه با P965 قديمي نيست
برای واتر کولینگ و کیس ترمال باید یا بری نمایندگی فون ایران تو بازار رضا یا بری پیش کیوان خان تو پاساژ پارسیان جفتشون نمایندگی محصولا ترمالتیک دارن منم در مورد مدلهای واتر کولینگی که تو بازار هست اطلاعات زیادی ندارم ولی چون فروششون محدوده تعداد مدلهاشون زیاد نیست . پاورم اگه بخوای هزینه خیلی سنگینی نکنی یه پاور 780 Eps گرین بگیر کارت رو راه میندازه ولی اگه بخوای زیاد هزینه کنی هم ترمالتیک مدلهایی داره هم OCZ توبازار ولی همون گرینم خوبه و کارت رو راه میندازه .خيلي ممنون.
اگه ممكنه مدل يه واتر كولينگ خوب و يه پاور خوبو با قيمتش بگيد.كجا ميتونمم واتر كولينگ رو بخرم؟
به نظر شما قيمت رم و مادربرد دي دي ار3 چند ميشه؟
كيس ترمال تيك هم هرجا رفتم نداشت.از كجا بگيرم؟
كلا اين سيستمي كه با همون كارت صدا و اسپيكر و رم و مادربرد و واتر كولينگ و پاور و كيس بهم معرفي كرديد چند ميشه؟بيشتر 2 ميليون و 200 كه نميشه؟
کی میگه بهترین کارت موجود هست .بچه ها.اگه من 8800 GTX بگيرم مشكلي نداره؟ايا ميگن كه تو VERTEX SHADER مشكلاتي داره!!!
چي كار كنم؟راهنمايي كنيد.برام تا ماه مرداد دير نيمشه.كمككككككككككككك.
سلام
سیستم برای کارهای حسابداری و گرافیکی میخوام بگیرم که از نظر ظاهری هم شیک باشه
مانیتور حتما LCD باشه از نظر سخت افزاری قطعاتی میخواستم که از همه نظر باهم مچ باشن
به نظر من CPU اینتل باشه Mainboard ایسوز باشه
خب دیگه خودتون پیشنهاد بدین
از لحاظ قیمت هم مشکلی نیست 1000000 تا 1200000 باشه خوبه
فقط اگه ممکن هست قیمت ریز قطعاتش هم بدین قیمت روز چون من قیمت ندارم
باتشکر فراوان
اصلا همچین چیزی حقیقت نداره بشنو و باور نکن الان کلی ادم تو سرتاسر دنیا دارن از این کارت استفاده میکنن اگه مشکل داشت مگه دیوونه بودن برن بخرن . اگه لینک معتبری از این مطلب داری بزار .اخه تو خيلي جاها خوندم كه اين كارت باگ داره و مهندسان انويديا تاييدش كردند و قراره جمعش كنند.چي كار كنم پس؟
نه فعلا که چیزی نداره یه Hd 2900Xt هست که هم رده 8800GTS هست .ايا در سري ATI رقيبي تقريبا با همون رده ي قيمتي 8800GTX وجود داره كه مثل اون باشه يا بهتر؟