• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوشحالم که راضی شدی . حالا باس رم رو ببر بالا ( بالاتر از 667 ) ببین چی میشه سیستم Stable میمونه یا نه فکر کنم مشکلی به وجود نیاد امتحان کن . سرعت کلاک CPU رو هم بهتره دیگه بالاتر نبری همین 2.4 خوبه (اگه خیلی خواستی خیلی ببری بالا باس رو از 275-280 بالاتر نبر ممکنه بالاتر هم جواب بده ولی چون دما زیاد میشه این کار رو نکنی خیلی بهتره ) چون فن استوکه بعدا میتونی یه فن هتسینک بهتر بگیری و اگه خواستی بیشتر هم ببری بالا الان در حد یه e6400 کار میکنه .

بابا بیخیال الان خوب داره کار می کنه می ترسم دست بهش بزنم عصبانی بشه حالا یه یکی دو سالی همین جوری کار کرد شاید بیشتر Overesh کردیم!

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بابا بیخیال الان خوب داره کار می کنه می ترسم دست بهش بزنم عصبانی بشه حالا یه یکی دو سالی همین جوری کار کرد شاید بیشتر Overesh کردیم!
هر جوری راحتی .
در مورد CPU هم بگم e4300 در حالت کلاک استوک اونقدرا هم که فکر میکنی از x2 4600 ضعیفتر نیست میشه گفت X2 4600 یکمی از E4300 قوی تره . در مورد رم هم Crucial رم های خیلی خوبیه ولی قیمتش به نسبه زیاده .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
درسته crucial كمي گرون هست . پاتريوت به نظر خيلي مناسب مياد . رم هاي ddr2 هم قيمتشون تو بازار جهاني بالا رفت

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام ، سوالم شايد خيلي مسخره باشه و جاش هم اينجا نباشه:blush:. ولي اور كردن يعني چي ؟ محاسن و معايبش چيه؟ چه نيازمندي داره؟ چه جاهايي توصيه ميشه؟ بازهم ببخشيد. پا برهنه اومدم وسط اين همه سوال تخصصي و ادمهاي حرفه اي ؟اگر لينكي هم داره بهم معرفي كنيد. ممنون:(

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام ، سوالم شايد خيلي مسخره باشه و جاش هم اينجا نباشه:blush:. ولي اور كردن يعني چي ؟ محاسن و معايبش چيه؟ چه نيازمندي داره؟ چه جاهايي توصيه ميشه؟ بازهم ببخشيد. پا برهنه اومدم وسط اين همه سوال تخصصي و ادمهاي حرفه اي ؟اگر لينكي هم داره بهم معرفي كنيد. ممنون:(

اور یعنی OverClock و معنیش اینه که سرعت محاسباتی CPU (وگاهی رم و گرافیک) رو بالاتر از اونی که کارخونه ی سازنده قرار داده ببری
این کار باعث می شه کارایی سیستم از لحاظ CPU (و رم و گرافیک) بالا بره مثلا من با یک سی پی یوی 112 تومنی الان دارم کارایی یه CPU ی 200 تومنی رو می گیرم. (خوبه نه!!!!) معایبشم بالا رفتن دمای CPU هست (که اگه جلوش گرفته نشه باعث Unstable شدن سیستم و حتی سوختن اون می شده و شایدم سوختن مادربرد) و کم شدن عمر مفید CPU (البته نه خیلی)

این کار باید کاملا به دقت انجام بشه و اگر اطلاعات کافی نداشته باشید ممکنه سیستمتون رو به هوا بدید!!!

برای اطلاعات بیشتر برین توی این تاپیک .

http://forum.persiantools.com/t12409.html

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اصلا مسخره نیست . اورکلاک همونطور که از اسمشم معلوم یعنی بالا بردن سرعت کلاک از طریق نرم افزاری حالا میتونه CPU باشه یا رم باشه یا کارت گرافیک شما میتونی سرعت CPU رو زیاد کنی مثلا اگه سرعت CPU شما 1.8 گیگاهرتز هست میتونی بکنیش 2 گیگاهرتز یا بیشتر مشخصه که خوب هرچی سرعت CPU زیاد کنی خوب CPU قوی تر میشه و کاراییش بیشتر میشه البته توانایی اورکلاک CPU های مختلف با هم فرق میکنه مثلا CPU های Intel Core 2 خیلی خوب اورکلاک میشن و تا سرعت های خیلی بالاتر از سرعت واقعشون میتونن برسن در دمای پایینی هم کار میکنن ولی CPU های Athlon خیلی جالب اورکلاک نمیشن . در مورد معایب این کار خوب اول اینکه هرچی سرعت کلاک بالاتر تو پردازنده گرمای تولیدیش بیشتر میشه برای همین شما باید یجوری این گرما رو مهار کنی فن و هتسینکهای استوک و اصلی CPU ها معمولا نمیتونن گرمای خیلی بیشتری از گرمای در حالت کلاک و سرعت اصلی و استوک CPU رو مهار کنن شاید تا یه حد کمی این توانایی رو داشته باشن برای اورکلاک های سنگین تر باید از فن و هتسینکهای غیر اصلی استفاده کرد که توانایی خنک کننده گی بیشتری دارند این هم برای CPU و هم برای کارت گرافیک صدق میکنه و جدیدا هم برای رم . در مورد اورکلاک مخصوصا CPU خوب توانایی اورکلاک مینبورد هم مهمه بعضی از مینبوردها توانایی بالایی برای اورکلاک دارند .
برای لینک هم تو Google اگه سرچ بکنید خیلی مطلب زیاد هست .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام خدمت اساتید..
من اول می خواستم یه سیستم در حد 2 میلیون ببندم...
بعدش که فکر کردم گفتم بهتره یکی در حد 1ت بندم...ولی با 1ت بقیه اش به مرور اپگرید کنم...
خواستم حالا دوستان لطف کنند و یه سیست در حد 1ت برا مشخصاتش رو بگذارند
باتشکر نیما

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

به تاپيك اوركلاك مراجعه كن . مطالب زيادي هست . اگر هم مشكلي داشتيد همونجا بپرس جواب ميديم

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام امیدوارم که تابستون خوبی رو شرو کرده باشین

به صورت کاملا خلاصه : یک کیس می خوام ( بدون مانیتور و بقیه مخلفات ) با
320 هزار تومان (یک قرونم بیشتر ندارم ) برای کارای home و یکم هم بازی سرعتش تا میتونه ( تو این رنج قیمت)
زیاد باشه (مثلا اگه جا داره cpu : am2 x2 3600 ) باشه . هاردش 80 تا بسه . دیگه بقیش با شما اساتید

با تشکر از همگی شما

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام امیدوارم که تابستون خوبی رو شرو کرده باشین

به صورت کاملا خلاصه : یک کیس می خوام ( بدون مانیتور و بقیه مخلفات ) با
320 هزار تومان (یک قرونم بیشتر ندارم ) برای کارای home و یکم هم بازی سرعتش تا میتونه ( تو این رنج قیمت)
زیاد باشه (مثلا اگه جا داره cpu : am2 x2 3600 ) باشه . هاردش 80 تا بسه . دیگه بقیش با شما اساتید

با تشکر از همگی شما
Mobo:Asrock Conroe 954G-DVI---------------------- 78 T
Ram:Apacer 2*512 DDRII-667----------------------- 60T
Cpu:Intel Core 2 Duo 4300-------------------------- 112 T
Hard: 250 Sata II Western---------------------------- 68 T
ِDVD Writer: Sony-------------------------------------- 38 T
VGA:Intel GMA 950------------------------------------ 00 T

اگر زياد شد
مادربرد Biostar 6100 بگير حدود 60 تومن پردازنده هم AM2 3600 X2 بگير حدود 70 تومن. ولي سيتم بالائي ارزش قرض کردن رو داره

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام خدمت اساتید..
من اول می خواستم یه سیستم در حد 2 میلیون ببندم...
بعدش که فکر کردم گفتم بهتره یکی در حد 1ت بندم...ولی با 1ت بقیه اش به مرور اپگرید کنم...
خواستم حالا دوستان لطف کنند و یه سیست در حد 1ت برا مشخصاتش رو بگذارند
باتشکر نیما

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان من مس خواستم یک سیستم یک میلیونی بگیرم با همه چیز مانیتور کیبورد و موس و کیس و .. می خواستم شما هم نظر بدید و یک سیستم که با هم مچ باشند بخرم
مانیتور هم Lcd الجی می خوام مدل سفید فام 17
مادربرد هم گیگا و بقیه چیزها را شما نظر بدید
همچنین این سیستم پیشنهادی با ویستا هم هماهنگ باشه

-------

دوستان این کارت گرافیک خوبه یا نه

XFX GeForce 8600GTS XXX

این هم اطلاعاتش:
http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1707_3.html

بعد رم چی این خوبه :

RAM:2G OCZ 800

بعد مادربرد این خوبه

GIGABYTE

Motherboard GA-965P-DQ6

این هم اطلاعات مادربرد :
http://trading.avajang.com/fa/products/end_users/gigabyte/mainboard/specification/lga775/965pdq6.asp

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Mobo:Asrock Conroe 954G-DVI---------------------- 78 T
Ram:Apacer 2*512 DDRII-667----------------------- 60T
Cpu:Intel Core 2 Duo 4300-------------------------- 112 T
Hard: 250 Sata II Western---------------------------- 68 T
ِDVD Writer: Sony-------------------------------------- 38 T
VGA:Intel GMA 950------------------------------------ 00 T

اگر زياد شد
مادربرد Biostar 6100 بگير حدود 60 تومن پردازنده هم AM2 3600 X2 بگير حدود 70 تومن. ولي سيتم بالائي ارزش قرض کردن رو داره

با سلام ...
اولا خیلی ممنون و متشکر
دوما چند تا سوال داشتم:
1 آیا این cpu با این مادربرد میتونه کارایی و قدرتشو نشون بده ( من که فکر نمی کنم )
2 با 120 تومان am2 x2 4400 میدن که فکر کنم بهتر باشه ( چون اهل اور کلاک نیستم )

رویهم رفته فکر کنم با این پول ما این cpu یکم زیادیه . به نظر خودم یک am2 x2 3800 برام کافیه
هاردم همون طور که گفتم 80 تا بسه . گرافیکم اگه on bord نباشه خیلی خوب میشه (در حد 50 تومان اگه چیزی بهتر از onbord میشه )
در ضمن میکرو سیستم جان قراره که کیس و پاور رو مجانی بهم بدی (چون تو لیست نیاوردی.. ..)

منتظر نظرات دیگر عزیزان هم هستم ...... با تشکر از همه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام ...
اولا خیلی ممنون و متشکر
دوما چند تا سوال داشتم:
1 آیا این cpu با این مادربرد میتونه کارایی و قدرتشو نشون بده ( من که فکر نمی کنم )
2 با 120 تومان am2 x2 4400 میدن که فکر کنم بهتر باشه ( چون اهل اور کلاک نیستم )

رویهم رفته فکر کنم با این پول ما این cpu یکم زیادیه . به نظر خودم یک am2 x2 3800 برام کافیه
هاردم همون طور که گفتم 80 تا بسه . گرافیکم اگه on bord نباشه خیلی خوب میشه (در حد 50 تومان اگه چیزی بهتر از onbord میشه )
در ضمن میکرو سیستم جان قراره که کیس و پاور رو مجانی بهم بدی (چون تو لیست نیاوردی.. ..)

منتظر نظرات دیگر عزیزان هم هستم ...... با تشکر از همه

athlon 64 x2 3800
main biostar nf4 ultra
ram 2*512mb bus800 kingmax
vga:7300le
case:green 6c28
power:330 watt real green
dvd/rw:18x asus

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
بعد مادربرد این خوبه

GIGABYTE

Motherboard GA-965P-DQ6

این هم اطلاعات مادربرد :
http://trading.avajang.com/fa/products/end_users/gigabyte/mainboard/specification/lga775/965pdq6.asp

در زمینه مادر برد اگه تاکید خودت روی برند گیگا بایت هست پیشنهاد من اینه که p35-dq6 رو بخر که چیپ ست p35 داره .
قیمت هم من هفته گذشته از آواژنگ گرفتم 256 تومان .
اما چرا اینقدر روی گیگا بایت تاکید داری ؟

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام
اگه یه سیستم بخوام با حول و حوش 500 تومن ببندم چی پیشنهاد می کنید؟فقط برام مهمه که قطعاتش مچ باشن و کمتر دچار مشکلات شه.چون یکی ازم خواسته ،بنابراین وقتی مشکل حتی ساده پیش بیاد گردن من میفته:)
البته بشه بعدا ارتقا داد بهتره.یکم گرونتر شد مشکل نداره.در ضمن خودم هم می دونم چیز خیلی خوبی نمی شه با این پول بست.

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من ميخوام يه ارتقاء كوچيك بدم تو چند تا از قطعات
مادربورد
cpu
ram
hard
power+case

چيزايي كه مد نظرم هست اين قطعات هست

main:asus m2npv-mx
cpu :3800 x2
ram:1gb kingstone bus 667
hard:western digital 160
power :450 green

كيس هم يه چيز ساده گرين
كلان ميخوام حدود 300 تومن بشه و زياد اهل بازي هم نيستم
اگه تو اين حدود چيز بهتري پيشنهاد ميكنيد ممنون ميشم راهنمايي كنين

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تقريبا انتخاب هاي خوبي هست .ولي رم رو پاتريوت باس 800 بگيري مطمئن تر هست

ShirAli-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به فندق جان سلام.
بازگشت پر افتخارتو به فروم تبریک میگم(فروم باازاااااان دلاوران ناماوران.......)
آره جان تو دیگه داشتم میمندم فندق یابی!
بقیه دوستان هم سلام
من خودم این سیستم رو میخواستم ببندم ولی فعلا کنسل شد خیلی در موردش تحقیق کردم این سیستم مورد تایید اساتید قرار گرفته
قیمت حدودی رو هم نوشتم.
CPU:---------------------------------------------E6420 ----------------185
RAM:------------------------- 2*1GB DDR2 800 Patriot-------------180
VGA:---------------------------------------8600GT XFX---------------180
HDD:---------------------seagate 320GB 16MB buffer---------------85
Main:------------------------------------GIGABYTE P965-S3---------120
or GIGABYTE P965-DS3--------***--160
or ASUS P5B-E---------135
Power:--------------------------------------------Green 580B---------85
CASE:---------------------------------------Green silent storm-------55
DVD ROM & DVD RW :-----------------------------LITEON-----------70

بالا