ممنون ولی یه کم در مورد این کارت توضیح میدی.ورودی خروجیش باید کجا نصب شه.اسمش چیه؟مدل خاصی باید بگیرم؟ هر نوع دبوبدی رو ساپورت میکنه؟خلاصه ممنون میشم توضیحات بیشتری بدی.قیمتش تقریبا چقدره؟
کسی از دوستان میدونه الان آیدی ای تو بازار جنس خوب چیه؟
قیمت فکر کنم سال پیش یک مدل قیمت 16 تومن شنیدم! ولی حالا نمیدونم!
ساده هست! به pci slot نصب میشه! به یکی از 5 تایی که زیر گرافیک هست به رنگ سفید!
اسمشون به صورت کلی کارت PCI to sata هست!فرقی با ساتا معمولی نداره، هردو یک یکسان هستند!
اساس کار هم اینه:
PCI و SATA هر دو به چیپ Input/output Controller Hub وصل هستند! و کار این کارت اینه که از درگاه PCI برای اتصال SATA استفاده میکنه، یعنی یکجور تبدیل! با یک کارت حداقل 2 3 تا پورت ساتا به دست میاری!
البته یه راه دومی هم هست اگه نتونی از اون کارت پیدا کنی!
2 چیز لازم داری:
اولی یکی از این کابل های یو اس بی که من 2 3 ماه پیش 2 تا خریدم هرکدوم 1000 تومن!
دومی هم یکی از این تبدیل های ساتا به یو اس بی که ست کاملش( کابل تبدیل پاور / کابل تبدیل USB to sata / کابل پاور اکسترنال/ پاور اکسترنال / یک کابل ساتا) رو 13 14 تومن میفروشن! فقط تبدیل usb to sata فکر کنم حداکثر 6 7 تومن باشه!
حالا کاری که باید بکنید اینه:
اون :کابل اولی رو به سوکت usb روی مادربورد وصل کنید(2 تا سوکت زرد رنگ کنار هم زیر PCI ها هست که کنارشون نوشته usb!)
دوم: یکی از پورت های usb روی کابل رابط رو از اون قسمت فلزی جدا کنید(معمولا با 2 تا پیچ وصل هستند)
سوم: با استفاده از کابل تبدیل USB به ساتا دستگاه ساتا(هارد یا درایو) رو به پورت یو اس بی جدا شده وصل کنید!
برق هم که از پاور میگیره و اگه سوکت پاور ساتا هم نداشت اونم 500 تومن هست و همه جا پیدا میشه!