wellcan
Registered User
گرون شه گرون میکنن ارزون شه ارزون نمیکنن!!!
اصلا همچین چیزی نیست . 10% کم نیست شما دو تا کارت هم مدل با کلاک استوک با برندهای مختلف نشون بده که 10% با هم تفاوت پرفرمنس داشته باشن . دوست عزیز مموریها برابره کلاک ها برابره میشه بگی چطوری 10% مثلا یه کارت بهتر میشه مگه اینکه کلاکهای مموری و هستشون برابر نباشه .تو تست ها اختلاف کارایی حدود 10 درصد و کمتر ه .... تو قیمت ام همینه...
حرف شما هم درسته... چرا محصولات ه آقا کیوان قیمت اش خوبه؟ چون به قیمت ه روز میخره... زود به زود آپدیت میشه... اما شرکت ها میان یه دفه 200 تا 8600 میارن.... تا موقعی که آخرین دونش تموم شه قیمت همونه! اما اونور دنیا قیمت نصف شده!!!
نفوذی داری !اینجا مثل اینکه ما رو بهتر از خود ما میشناسن
آمار های خوبی هم از ما دارن؟؟
فقط به همين چند مشخصه ختم نميشه تفاوتها ! البته از اين نکته هم غافل نشيم که در بسياری موارد محصولات چندين شرکت از خط توليد يک کارخانه مياد بيرون و فقط برچسب ها تفاوت ميکنه.اصلا همچین چیزی نیست . 10% کم نیست شما دو تا کارت هم مدل با کلاک استوک با برندهای مختلف نشون بده که 10% با هم تفاوت پرفرمنس داشته باشن . دوست عزیز مموریها برابره کلاک ها برابره میشه بگی چطوری 10% مثلا یه کارت بهتر میشه مگه اینکه کلاکهای مموری و هستشون برابر نباشه .
اصلا همچین چیزی نیست . 10% کم نیست شما دو تا کارت هم مدل با کلاک استوک با برندهای مختلف نشون بده که 10% با هم تفاوت پرفرمنس داشته باشن . دوست عزیز مموریها برابره کلاک ها برابره میشه بگی چطوری 10% مثلا یه کارت بهتر میشه مگه اینکه کلاکهای مموری و هستشون برابر نباشه .
منظور اتون برند هایی ه که به صورت OEM برای برند ه دیگه جنس تولید میکنن؟فقط به همين چند مشخصه ختم نميشه تفاوتها ! البته از اين نکته هم غافل نشيم که در بسياری موارد محصولات چندين شرکت از خط توليد يک کارخانه مياد بيرون و فقط برچسب ها تفاوت ميکنه.
هم OEM و هم ODMمنظور اتون برند هایی ه که به صورت OEM برای برند ه دیگه جنس تولید میکنن؟
در مورد ه کارت گرافیک های ارزون میشه اما در مورد کارت های سطح بالا تر با مارک های قوی/معروف تر ... ؟
هم OEM و هم ODM
هم ارزون و هم گرون
خيلی تحقيق نکردم در اين باره، ولی مثلاً ODD های suzuki و axtrom رو هم Sony ميزنه ! از اين روابط زياده.اطلاعات ه دقیق تری هم دارید؟ مثلا من شنیدم رایتر های HP رو LiteOn میزنه... یامثلا نمایشگر های سونی رو سامسونگ میزنه...
سونی رو هم NEC میزنه!خيلی تحقيق نکردم در اين باره، ولی مثلاً ODD های suzuki و axtrom رو هم Sony ميزنه ! از اين روابط زياده.
چند قیمت داری؟
پیشنهاد من 8800 GT Colorfull هست با سوییچ و کابل HDMI بصورت اشانتیون!
عزیز بهتر بود جای عکس مدل اش رو میزاشتی...
MSI مدل ه OC کارت خیلی خوبیه. قیمت؟ 8800GT حدود ه 350 تومن ه...
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi-nx8800gt.html
8800GT مارک های BFG , XFX , E-VGA هم خوبن.
inno3D قیمتش 290 تومن . انقدر گیر برند نباش دوست عزیز مخصوصا تو مدل های معمولی با کلاک و خنک کننده استوک و مخصوصا تو مدل های گرون قیمت اکثر برندها دیگه کارتهای خوبی میزنن . کی میتونه بگه کارت Evga که قیمتش 350 تومنه از Inno3d که 290 تومنه بهتره هیچ فرقی با هم ندارن کولیمگ همونه , مموری ها همونه همچی همونه فقط اونو تو ایران نمایندگیش داره گرون میده 350 تومن اون یکی رو داره میده 290 تومن .
خوب مدلشم به این گندگی روش نوشته....
عزیز خیلی باحالی! روش نوشته NX8800GT Series !!!!
باید بدونی که ام اس آی 7 مدل NX8800GT داره!!!
NX8800GT-T2D1GE-OC
NX8800GT Zilent
NX8800GT-T2D1GE
NX8800GT-T2D512E-OC
NX8800GT-T2D256E
NX8800GT-T2D256E-OC
NX8800GT-T2D512E
دوست عزیز منم گفتم تو مدل های با کلاک استوک فرقی ندارن برای مدل های اورکلاک شده هم باید با مدلهای اورکلاک شده بقیه برندها مقایسشون بکنید اکثر برندها هم مدلهای اورکلاک شده دارند مثلا همین Inno3d هم یه مدل داشت 340 تومن قیمتش بود . Crysis هم رویه VeryHigh با 8800gt نمیشه 25 فریم گرفت مگه رو رزولوشن پایین اورکلاکم حداکثر حدود 10 درصد میتونه کارایی رو بالا ببره , حداکثر نه بیشتر . از نظر شخصیه من که اصلا کارتهای Pre-Overclock شده خیلی هم جالب نیستن چون اکثرا تفاوتشون با مدل کلاک استوکشون خیلی کمه , در ضمن ادم خودش هم میتونه اورکلاک بکنه .فعلا 470 تومن.(زیاد میگه، مگه علف خرسه؟) فعلا قصد دارم دست نگه دارم تا قیمتا پایین بیاد. یا ارزوتر پیدا کنم. قیمتش تو سایتای خارجی 240 دلاره که میشه 223 تومن، روز به روزم داره پایین مییاد.
خوب مدلشم به این گندگی روش نوشته....:blink:
در واقع nvidia به تمام شرکتهای دیگه میگه محصولشونو چطور بسازن و روشون نظارت هم میکنه . اونها تنها در مواردی مثل سیستم خنک کننده کارت قدرت اعمال تغیرات دارن که اون هم باعث میشه بین کارتها اختلافی تا سقف 100 دلار ایجاد بشه.
چیزهاییم که دوستان در مورد وارد کننده ها گفتن قبول دارم.
اما این یکی فرق میکنه چون msi در حقیقت GeForce 8800 GT را دستکاری کرده و یجور اور کارخونه ای شدست که درسرعت 660MHz core و 950MHz memory کار میکته. بعلاه نرم افزاری همراهش هست که میتونه داخل ویندوز باهاش تنظیم کنی که اور کار کنه (Game Mode) یا کمتر و غیره...
خودم دیدم Crysis را روی آخرین تنظیماتش روون (25 fps) اجرا میکنه. (خیلی حرفهها)
بله، حق با شما بود من منظورم MSI NX8800GT-T2D512E OC Geforce 8800GT 512MB GDDR3 PCIE
بود که فکر کنم مدل Full and Final سری nx8800gt است. قیمت داری؟ 350؟
چه خبره 350 ؟ اون Colorfull 8800 GT که گفتم حدود 280 ميشه نهايتش با cooling فوق العاده و کابل و سوييچ HDMI به صورت اشانتيون که جدا بخوای بخری حدود 25 تومان بايد پول بدی.
wellcan راست ميگه منم مي خواستم ۸۸۰۰GT بخرم ولي قيمتها در همين رنج بود اما با اين تفاوت كه كمتر از ۳۵۰ نبود بناچارمجبور شدم ۸۶۰۰GTS با رم DDR3 بخرم مدل LeadTek در ضمن قيمت Biostar را هم ۳۸۰ دادن و 8800GTS320 را هم ۳۷۰ تومان مدن Giga كلا قيمتها دارن عجيب غريب مي شن سي پي يو ۶۵۵۰ را من رو ۱۹۰ قيمت دارم
تمام مشخصاتش استوکه یعنی چی یعنی همه اون کارتهای 8800gt بالای 350 تومنی مدل اورکلاک شده هستن ؟عزیز بحث شد و نتیجه اش این شد که کارت های مارک دار که شرکتی وارد میشن قیمت بالایی دارن...
کلا 2تا کارت 8800GT زیر 300 هست... یکی همین ColorFull چون آقا کیوان اونارو میاره... اگر تموم نکرده باشه!!
یکی هم Inno3d چون تمام مشخصات اش مثل استوک ه.