• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**ارزان‌ترین قیمت عطر در تهران** فروش مستقیم و بی واسطه عطر به قیمت عمده و استثنائی(اصل -فیک-اسمارت)

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
میشه لطف کنید ببینید اینو دارین یا نه
pure instinct white cologne by karen low
اسمش white هست

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوست عزیز راستش من تا حالا زیاد به ادکلن و عطر و این چیزا اهمیت نمیدادم تا اینکه ....... بگذریم من بیشتر از این اسانسا که بیشترشم مال دوستا بود میزدم همینجوری پس من از این بو ا اصلا سر در نمیارم که میگن گرم و شیرینو تلخو صابونی و استوایی و ..... که شما خودت بهتر میدونی یه ادکلنی میخوام که رو زانه ازش استفاده کنم بوی ملایم و خوبی داشته باشه طوری که عامه پسندم باش شما جیارو پیشنهاد میدی با اسم کامل لطفا ( هر کاری کردم نتونستم پ م بدم این پیامو میده (You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created ) یعنی چی ؟

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوست عزیز
تق هرمس های کپی دارین؟
های کپی ها هم روی شیشون کد دارن؟؟

سلام .. بله موجوده .. همشون دارن و بوی های کپی هم ۱۰۰٪ مشابه اصلی هست و تضمین میشه ..

سلام دوست عزیز راستش من تا حالا زیاد به ادکلن و عطر و این چیزا اهمیت نمیدادم تا اینکه ....... بگذریم من بیشتر از این اسانسا که بیشترشم مال دوستا بود میزدم همینجوری پس من از این بو ا اصلا سر در نمیارم که میگن گرم و شیرینو تلخو صابونی و استوایی و ..... که شما خودت بهتر میدونی یه ادکلنی میخوام که رو زانه ازش استفاده کنم بوی ملایم و خوبی داشته باشه طوری که عامه پسندم باش شما جیارو پیشنهاد میدی با اسم کامل لطفا ( هر کاری کردم نتونستم پ م بدم این پیامو میده (You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created ) یعنی چی ؟

سلام .. داداش پیغام هات پر شده ...یه چند تاش رو پاک کن و پخ بده یا با موبایل در تماس باش ... ۰۹۳۹۴۴۸۴۸۷۳ سعید

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سعید جان مرسی خالی کردم پ.خ کن

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
قیمت های فوق العاده ارزان عطر اصلی فقط این تاپیک
۳۵٪ ارزاتر از قیمت مغازه و ۱۵٪ ارزانتر از قیمت سایت لیلیوم

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
** تخفیف عید قربان !! **

نام عطر اصلی مورد نظر خودتون رو بگید تا قیمت ویژه رو براتون ارسال کنیم

تمامی عطرهای اصل با تخفیف باورنکردنی

samira92

Registered User
لایک‌ها
69
alien darin?
rasti hologram in atr ha kojaye jabashe? va inke toi jabash kenar jai atr ye jai kochikam hast un jai chie? :man yeki kharidam didam kenar atr ye jai kochik khaliam hast:confused:

Sent from my Novo7 Venus using Tapatalk 2

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
alien darin?
rasti hologram in atr ha kojaye jabashe? va inke toi jabash kenar jai atr ye jai kochikam hast un jai chie? :man yeki kharidam didam kenar atr ye jai kochik khaliam hast:confused:

سلام
بله موجوده 238 تومن
خیلی سوال خوبی پرسیدین ... ممنون
جای خالی به غلط این باور رو میسازه که جای اشانتیون هست ! و فروشنده ای اشانتیون رو بدون اجازه شما برداشته تا بفروشه !!!
درحالی که عطرها پلمپ هستن و این امکان وجود نداره ! از اون مهمتر حتی اشانتیون های ۵ میل هم گاهی از این جای کوچیک دارن
این جای کوچیک برای جلوگیری از شکستن عطر در حین جابه‌جایی تعبیه شدن و هیچ استفاده دیگه ای ندارن !

samira92

Registered User
لایک‌ها
69
نگفتین هولوگرام عطر ها کجان؟ مال من از این 18میل ها هست

samira92

Registered User
لایک‌ها
69
بله از اینایی که عکسشو گذاشتین. هولوگرام به رنگ طلایی؟

Mamad sibil

Registered User
لایک‌ها
33
ﺳﻼﻡ
ﺩﯾﻮﺭ ﯾﺎﺱ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﺳﻤﺶ ﻓﻮﺭ ﺍﻭﺭ ﺍﻧﺪ ﺍﻭﺭ ﺑﻮﺩ. ﺍﮔﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﺻﻞ ﻭﮐﭙﯽ ﺩﺭﺟﻩ ﯾﮑﺶ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ.

بالا