• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**ارزان‌ترین قیمت عطر در تهران** فروش مستقیم و بی واسطه عطر به قیمت عمده و استثنائی(اصل -فیک-اسمارت)

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
پایینترین قیمت فروش عطر اصلی
فقط در این تاپیک

Alir_exp

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
کیفیت
و ماندگاری عطرهای ریو بهتره یا high copy ؟ برای استفاده شخصی میخوام و بسته بندی برام مهم نیست. ممنون

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
اسانس يا عطري كه فقط بوي سيب قرمز باشه داريم ؟

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
دنبال یک عطر با بوی خیار هستم. یک زمان شرکت اریس اصلی را داشت ولی الان تقلبی شدن. خیلی خنک و با ماندگاری بالا بود
شما چیزی ندارید؟
قیمت نینا ریچی را هم لطفا برام بفرستید

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
جواد جان عطر معروف با بوی خیار دیو فارنهایت هست:
عطر و ادکلن - Fahrenheit - Shop
من یه تسترش رو داشتم ۲۰۰ میل که ۲هفته پیش به آقا حمید همینجا فروختم

قیمت نینا هم فکر کنم منظورتون این عطره:
عطر و ادکلن - Nina - Shop
۸۰ میل ۱۶۵ت
دنبال یک عطر با بوی خیار هستم. یک زمان شرکت اریس اصلی را داشت ولی الان تقلبی شدن. خیلی خنک و با ماندگاری بالا بود
شما چیزی ندارید؟
قیمت نینا ریچی را هم لطفا برام بفرستید

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
از این مدلها چی دارید؟
Dior Homme Intense
Tom Ford » Tuscan Leather
Parfums De Marly » Herod Royal Essence

cherik

Registered User
لایک‌ها
28
درود
قیمت ادکلن های اصلی موارد زیر لطف کنید.(بالا ترین میل موجود از هر مورد)
Wood Rocky moutain
Givenchy Gentelman
John varvatos
D&G Pour Homme
Gucci Guilty
Gucci Guilty black pour homme
Aramis devin
Trussarrdi Uomo
لالیک هومیج
ورساچ عود نویر
سپاس

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
درود قیمت ادکلن های اصلی موارد زیر لطف کنید.(بالا ترین میل موجود از هر مورد) Wood Rocky moutain Givenchy Gentelman John varvatos D&G Pour Homme Gucci Guilty Gucci Guilty black pour homme Aramis devin Trussarrdi Uomo لالیک هومیج ورساچ عود نویر سپاس
سلام سایت عطر و ادکلن - فروشگاه اینترنتی رو چک کنید ... از قیمت مرجع حداقل ۱۰٪ پایینتر تا ۵۰٪ ارزونتر هم ممکن باشه

Milad_spyware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز من شماره سعید جان رو پیدا کردم اس ام اس دادم میخوام ازش یه چمیستری بگیرم والا رفتارش که خیلی خوش برخورده همیشه هم جواب گو هستش به نظر من که جنساش اصله چون کلا باهاش حال کردم حالا یکشنبه یا دوشنبه ازش چمیستری رو میگیرم بهتون میگم راضی ام یا نه ولی خیلی بچه ماهیه

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان عزیز من شماره سعید جان رو پیدا کردم اس ام اس دادم میخوام ازش یه چمیستری بگیرم والا رفتارش که خیلی خوش برخورده همیشه هم جواب گو هستش به نظر من که جنساش اصله چون کلا باهاش حال کردم حالا یکشنبه یا دوشنبه ازش چمیستری رو میگیرم بهتون میگم راضی ام یا نه ولی خیلی بچه ماهیه

قربونت میلاد جان لطف داری ... انشاالله ۱شنبه سفارشات ارسال میشه.

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
درود.

عطر مردونه Angel از Thierry Mugler دارید؟ اگر بله، قیمت لطفن؟

Milad_spyware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز من از سعید جان یه چمیستری و یه ریو گرفتم که بوش شبیه لالیکه و چند تا اشانتیون اول بگم سعید جان فوق العاده با اخلاق و با حوصلست از اون فروشنده ها نیست که ادای باریکارو در بیاره کلا راضیم ازش ، چمستری رو از دیشب زدم بوش تا الان که ساعت 11 صبحه رو پیرهنم مونده آقا تو خریدتون شک نکنید خدارو شکر یه آدم درست و خداشناس تو ادکلن پیدا کردم

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان عزیز من از سعید جان یه چمیستری و یه ریو گرفتم که بوش شبیه لالیکه و چند تا اشانتیون اول بگم سعید جان فوق العاده با اخلاق و با حوصلست از اون فروشنده ها نیست که ادای باریکارو در بیاره کلا راضیم ازش ، چمستری رو از دیشب زدم بوش تا الان که ساعت 11 صبحه رو پیرهنم مونده آقا تو خریدتون شک نکنید خدارو شکر یه آدم درست و خداشناس تو ادکلن پیدا کردم

مبارکت باشه میلاد جون ... قابلت رو نداشت :پی

بالا