با سلام
کیفیت و ماندگاری عطرهای ریو بهتره یا high copy ؟ برای استفاده شخصی میخوام و بسته بندی برام مهم نیست. ممنون
سلاماسانس يا عطري كه فقط بوي سيب قرمز باشه داريم ؟
دنبال یک عطر با بوی خیار هستم. یک زمان شرکت اریس اصلی را داشت ولی الان تقلبی شدن. خیلی خنک و با ماندگاری بالا بود
شما چیزی ندارید؟
قیمت نینا ریچی را هم لطفا برام بفرستید
سلاماز این مدلها چی دارید؟
Dior Homme Intense
Tom Ford » Tuscan Leather
Parfums De Marly » Herod Royal Essence
سلام
۲مدل اول موجوده
مدل سوم هم تموم کردیم قراره بیاد
سلام سایت عطر و ادکلن - فروشگاه اینترنتی رو چک کنید ... از قیمت مرجع حداقل ۱۰٪ پایینتر تا ۵۰٪ ارزونتر هم ممکن باشهدرود قیمت ادکلن های اصلی موارد زیر لطف کنید.(بالا ترین میل موجود از هر مورد) Wood Rocky moutain Givenchy Gentelman John varvatos D&G Pour Homme Gucci Guilty Gucci Guilty black pour homme Aramis devin Trussarrdi Uomo لالیک هومیج ورساچ عود نویر سپاس
سلام دوستان عزیز من شماره سعید جان رو پیدا کردم اس ام اس دادم میخوام ازش یه چمیستری بگیرم والا رفتارش که خیلی خوش برخورده همیشه هم جواب گو هستش به نظر من که جنساش اصله چون کلا باهاش حال کردم حالا یکشنبه یا دوشنبه ازش چمیستری رو میگیرم بهتون میگم راضی ام یا نه ولی خیلی بچه ماهیه
قربونت میلاد جان لطف داری ... انشاالله ۱شنبه سفارشات ارسال میشه.
درود.
عطر مردونه Angel از Thierry Mugler دارید؟ اگر بله، قیمت لطفن؟
سلام دوستان عزیز من از سعید جان یه چمیستری و یه ریو گرفتم که بوش شبیه لالیکه و چند تا اشانتیون اول بگم سعید جان فوق العاده با اخلاق و با حوصلست از اون فروشنده ها نیست که ادای باریکارو در بیاره کلا راضیم ازش ، چمستری رو از دیشب زدم بوش تا الان که ساعت 11 صبحه رو پیرهنم مونده آقا تو خریدتون شک نکنید خدارو شکر یه آدم درست و خداشناس تو ادکلن پیدا کردم