هی تکش ( تاکش ) دست از سر باریس بردارشلام بالیش کوجایی عسیسم میونی شه گدر دنبالت گشتم --دل کوشولوم برات یه لیزه شده بود:rambo:
یه بوش میدی:blush:
این برای بار صدم
دست بهش نمیزنیا
هی تکش ( تاکش ) دست از سر باریس بردارشلام بالیش کوجایی عسیسم میونی شه گدر دنبالت گشتم --دل کوشولوم برات یه لیزه شده بود:rambo:
یه بوش میدی:blush:
چندوقت پیش حس اینکه "یکی دوسِت داره" رو برای اولین بار توی زندگیم تجربه کردم (رفیقم بود..برام یه کاری کرد)...خواستم تو هم یجوری برای اولین بار این حسو رو تجربه بکنی:hmm:اون ایکسا یعنی چی؟ ایشششش
اشکال نداره..میدونم.. فقط اینو بدون صداقت همیشه و همجا خوب نیست..سپاس. لطف داری ولی من دلم برات تنگ نشده بود.
بسکی درون گرایی!!! وگرنه زودتر زیبایی های شخصیتت رو پیدا میکرد..هم خونه ایم اتاقشو عوض کرد و هر وقت منو میبینه پشت چشم نازک میکنه و روشو برمیگردونه.
اگه با هماهنگی و موافقت خودش باشه ..یعنی بیشتر حالت قرارداد موقت داشته باشه تا ازدواج... بلهاگه معاف نشده بودی حاضر بودی برای معافیت گرفتن با یه دختر معلول ازدواج کنی؟
هی تکش ( تاکش ) دست از سر باریس بردار
این برای بار صدم
دست بهش نمیزنیا
چندوقت پیش حس اینکه "یکی دوسِت داره" رو برای اولین بار توی زندگیم تجربه کردم (رفیقم بود..برام یه کاری کرد)...خواستم تو هم یجوری برای اولین بار این حسو رو تجربه بکنی:hmm:
اشکال نداره..میدونم.. فقط اینو بدون صداقت همیشه و همجا خوب نیست..
بسکی درون گرایی!!! وگرنه زودتر زیبایی های شخصیتت رو پیدا میکرد..
اگه با هماهنگی و موافقت خودش باشه ..یعنی بیشتر حالت قرارداد موقت داشته باشه تا ازدواج... بله
دز غیر این صورت نهایت بی شرف بازیه!!!
هی تکش ( تاکش ) دست از سر باریس بردار
این برای بار صدم
دست بهش نمیزنیا
پ.ن: استارتر چی فکری تو سرته؟!
خیلی ها اینکارو میکنن، حتی میسپارن به مسئولین بهزیستی یا نهادهای اینچنینی برای راضی کردن دختر معلولِ مجرد به ازدواج در ازای دریافت پول ... معلول جسمی - جرکتی
جدی؟ طبق آخرین اطلاعات هنوز بود همچین قانونی که.
این قانون رو به زودی به خاطر سو استفاده لغو خواهند کرد...یا 10 20 تا تبصره دیگه میچسبونن تنگش.
90% اون درس ها رو توی چند ماه اول تجربه میکنی.. بقیه ش تکراری/عذاب آور/غیر قابل تحمل و اتلاف عمره..یعنی سربازی اینقده براتون سخت و عذاب آوره؟
سربازی درسی است که زندگی در طول عمر یکبار به ادم یاد میده
یعنی سربازی اینقده براتون سخت و عذاب آوره؟
سربازی درسی است که زندگی در طول عمر یکبار به ادم یاد میده
سربازی اجباری یکی از بی مبناترین و محدود کننده ترین چیزهایی است که در دوران مدرن بر فرد آزاد تحمیل شده است. سربازی در معنای واقعی معادل بیگاری و بردگی است. چرا که شما کار می کنید، بی رضایت، بی پول و بدون امکان حرکت در جهت اهداف و مطلوبیت شخصی اتان. و حاصل زحمت شما از آن دیگری است که اهدافش و مطلوبیتش با اهداف و مطلوبیت شما متفاوت است. این همان چیزی است که دقیقا در بردگی اتفاق می افتد. ولی چون در طی سالیان متمادی به عنوان یک امر بدیهی در نظر گرفته شده است کمتر به آن اعتراض می شود. در حالی که کار کردن در بخش نظامی همانند تمام دیگر بخش ها باید با توجه به سلایق فردی و انتخاب آزاد باشد و البته بدون تحمیل هیچ گونه اجباری و با پرداخت حقوق متناسب.
چقدر آدم نامرد اینجا زیاده!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
وی وی نکنه معلولی میخوای مارو گول بزنی =))))))