k-boy
Registered User
درس میدن 3 ماه ! نه 5 ماه ! دوسال , معادل تبدیل عمر به زبالس !یعنی سربازی اینقده براتون سخت و عذاب آوره؟
سربازی درسی است که زندگی در طول عمر یکبار به ادم یاد میده
درس میدن 3 ماه ! نه 5 ماه ! دوسال , معادل تبدیل عمر به زبالس !یعنی سربازی اینقده براتون سخت و عذاب آوره؟
سربازی درسی است که زندگی در طول عمر یکبار به ادم یاد میده
درس میدن 3 ماه ! نه 5 ماه ! دوسال , معادل تبدیل عمر به زبالس !
اگر عشق را چنان در فردی بیابم که خواهانِ ازدواج با او باشم و او نیز ، آنگاه معلولیت یا عدمش اهمیتی نخواهد داشت.
اینکه کسی به جای سربازی رفتن بخواهد با کسی ازدواج کند حرکت جالبی نمیباشد. خواه آن فرد معلول باشد یا نباشد. یعنی اگر به شما بگویند با فلانی ازدواج کن تا سربازی نروی، اگر آن فلانی معلول هم نباشد شما درصورتیکه عشق مابینتان در جریان نباشد نباید این امر را بپذیری و میباید در یک حرکت غافلگیر کننده بروی و دفترچه ی اعزام به خدمت را بگیری و ارسال کنی
پ ن : کسی که سربازی نرفته باشد شیرینی و حلاوت لحظه ی دریافت کارت پایان خدمت را درک نمیکند و لذا نصف عمرش بر فناست. اگه میشد من دوباره میرفتم (ولی همون همخدمتیامم باید همون قدیمیا باشن. یاد نوستالژیهای اون زمان که میفتم داغون میشم اصن یه وضی)
اگر عشق را چنان در فردی بیابم که خواهانِ ازدواج با او باشم و او نیز ، آنگاه معلولیت یا عدمش اهمیتی نخواهد داشت.
اینکه کسی به جای سربازی رفتن بخواهد با کسی ازدواج کند حرکت جالبی نمیباشد. خواه آن فرد معلول باشد یا نباشد. یعنی اگر به شما بگویند با فلانی ازدواج کن تا سربازی نروی، اگر آن فلانی معلول هم نباشد شما درصورتیکه عشق مابینتان در جریان نباشد نباید این امر را بپذیری و میباید در یک حرکت غافلگیر کننده بروی و دفترچه ی اعزام به خدمت را بگیری و ارسال کنی
پ ن : کسی که سربازی نرفته باشد شیرینی و حلاوت لحظه ی دریافت کارت پایان خدمت را درک نمیکند و لذا نصف عمرش بر فناست. اگه میشد من دوباره میرفتم (ولی همون همخدمتیامم باید همون قدیمیا باشن. یاد نوستالژیهای اون زمان که میفتم داغون میشم اصن یه وضی)
البته کسانی که اهل عشق و حال و خوش گذرونی و این چیزا هستن ( بچه هایی که تریپشون تریپ پاین شهریه)..خدمت براشون انقدر ها هم شیرین نیست.. چون خاطرات مشابه خاطرات خدمت زیاد داشتن..برای من قشنگ ترین اتفاق زندگیم تا حالا سربازی بود
همش خاطره
اگه کسی اون شروطی که گفتمو میپذیره...بسم الله
سر حرفم هستم
شعارای آبدوخیاری هم نمیدم!
شرف به درودت. میفمم چی میگیبرای من قشنگ ترین اتفاق زندگیم تا حالا سربازی بود
همش خاطره
آفرین آفرین براوو براوو
تکبیر..............تایید....................
خو لابد سیستمت با محیط نظامی سازگار نیس دیگه. طرف راضی باشه و به هدفِ پیچوندن سربازی باشه که عب نداره. نمیخوای طرفو گول بزنی مخشو کار بگیری الکی لاو بترکونی که باهات ازدواج کنه. اگه از اولش بدونه هدفت چیه لامشکل. حالا خواه با دریافت پول باشه یا صرفاً بخواد بهت کمک کنه یا هر چیز دیگهexporterجان..من گفتم اگه معافیت نداشتم ...اگر خودش راضی به این ازدواج موقت و ظاهری باشه(و بعدش هم طلاق) این کار رو میکردم..الان که فکرش رو میکنم واقعا بازم بی شرف بازیه..
از سقف برو بالا! این حرفا چیهپ ن : شاید من آدم بی شرفی هستم
خفن چی فکر کردی جدا؟
90% اون درس ها رو توی چند ماه اول تجربه میکنی.. بقیه ش تکراری/عذاب آور/غیر قابل تحمل و اتلاف عمره..
سربازی اجباری یکی از بی مبناترین و محدود کننده ترین چیزهایی است که در دوران مدرن بر فرد آزاد تحمیل شده است. سربازی در معنای واقعی معادل بیگاری و بردگی است. چرا که شما کار می کنید، بی رضایت، بی پول و بدون امکان حرکت در جهت اهداف و مطلوبیت شخصی اتان. و حاصل زحمت شما از آن دیگری است که اهدافش و مطلوبیتش با اهداف و مطلوبیت شما متفاوت است. این همان چیزی است که دقیقا در بردگی اتفاق می افتد. ولی چون در طی سالیان متمادی به عنوان یک امر بدیهی در نظر گرفته شده است کمتر به آن اعتراض می شود. در حالی که کار کردن در بخش نظامی همانند تمام دیگر بخش ها باید با توجه به سلایق فردی و انتخاب آزاد باشد و البته بدون تحمیل هیچ گونه اجباری و با پرداخت حقوق متناسب.
استارتر که ی خانوم هستی خودت حاضری با همچین مردی ازدواج دائم کنی
موشکلی نیس. یه قرار میذاریم همدیگه رو میزنیماین حضراتی که راجع به سربازی شعار میدن که آی حال میده بار معلومات و تجربه میزنه بالا باید بیام کج وراستتون کنم؟؟؟:hmm:
شما کجا سرباز بودی که کارای بی تربیتی میکردن عمو؟مگه اینکه از اونایی بودید یا هستید که با هر بار کارای بی تربیتی کردن کلی حال میکردید(البته خدمت کلا همینه و اصلش اینه ولی..) و خاطره میکردید
ذهنیت تو اینجوریه. دلیل نمیشه فک کنی همه مث تو هستن.بنده هم رفتم خدمت مث شما ؛باید بگم خدمت واسه هیچکی هیچ چیز +ی نداشته فقط واسه اینکه خودمون رو بزنیم به کوچه علی چپ هی پز میدیم به بقیه که خدمت منو مرد کرد ،فلان کرد و...
اما واقعیتی که خودمون هم تو دلمون میدونیم و میگیم اینه که فقط وقتمون رو هدر دادیم واسه یه مشت آدم######
علیرضا 24، بفرمایید آب یخ!دیگه دارم جوش میارم ---بهتره برم تا حرفای اونجوری نزدم
اه
من که هیچ وقت ازدواج نمیکنم.
ولی اگر عاشق کسی باشم و اون معلول بشه حتما باش زندگی میکنم.
الان که خدمتت رو تمام کردی وقتت رو صرف چی میکنی؟این حضراتی که راجع به سربازی شعار میدن که آی حال میده بار معلومات و تجربه میزنه بالا باید بیام کج وراستتون کنم؟؟؟:hmm:
مگه اینکه از اونایی بودید یا هستید که با هر بار کارای بی تربیتی کردن کلی حال میکردید(البته خدمت کلا همینه و اصلش اینه ولی..) و خاطره میکردید
بنده هم رفتم خدمت مث شما ؛باید بگم خدمت واسه هیچکی هیچ چیز +ی نداشته فقط واسه اینکه خودمون رو بزنیم به کوچه علی چپ هی پز میدیم به بقیه که خدمت منو مرد کرد ،فلان کرد و...
اما واقعیتی که خودمون هم تو دلمون میدونیم و میگیم اینه که فقط وقتمون رو هدر دادیم واسه یه مشت آدم######
دیگه دارم جوش میارم ---بهتره برم تا حرفای اونجوری نزدم
اه
با این پستتون ازتون دلسرد شدم..
پ ن. واقعا حيف كه اينجا like نداره!