• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازدواح با یک معلول

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یعنی سربازی اینقده براتون سخت و عذاب آوره؟
سربازی درسی است که زندگی در طول عمر یکبار به ادم یاد میده
درس میدن 3 ماه ! نه 5 ماه ! دوسال , معادل تبدیل عمر به زبالس !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اگر عشق را چنان در فردی بیابم که خواهانِ ازدواج با او باشم و او نیز ، آنگاه معلولیت یا عدمش اهمیتی نخواهد داشت.
اینکه کسی به جای سربازی رفتن بخواهد با کسی ازدواج کند حرکت جالبی نمیباشد. خواه آن فرد معلول باشد یا نباشد. یعنی اگر به شما بگویند با فلانی ازدواج کن تا سربازی نروی، اگر آن فلانی معلول هم نباشد شما درصورتیکه عشق مابینتان در جریان نباشد نباید این امر را بپذیری و میباید در یک حرکت غافلگیر کننده بروی و دفترچه ی اعزام به خدمت را بگیری و ارسال کنی

پ ن : کسی که سربازی نرفته باشد شیرینی و حلاوت لحظه ی دریافت کارت پایان خدمت را درک نمیکند و لذا نصف عمرش بر فناست. اگه میشد من دوباره میرفتم (ولی همون همخدمتیامم باید همون قدیمیا باشن. یاد نوستالژیهای اون زمان که میفتم داغون میشم اصن یه وضی)

آفرین آفرین براوو براوو

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
اگر عشق را چنان در فردی بیابم که خواهانِ ازدواج با او باشم و او نیز ، آنگاه معلولیت یا عدمش اهمیتی نخواهد داشت.
اینکه کسی به جای سربازی رفتن بخواهد با کسی ازدواج کند حرکت جالبی نمیباشد. خواه آن فرد معلول باشد یا نباشد. یعنی اگر به شما بگویند با فلانی ازدواج کن تا سربازی نروی، اگر آن فلانی معلول هم نباشد شما درصورتیکه عشق مابینتان در جریان نباشد نباید این امر را بپذیری و میباید در یک حرکت غافلگیر کننده بروی و دفترچه ی اعزام به خدمت را بگیری و ارسال کنی

پ ن : کسی که سربازی نرفته باشد شیرینی و حلاوت لحظه ی دریافت کارت پایان خدمت را درک نمیکند و لذا نصف عمرش بر فناست. اگه میشد من دوباره میرفتم (ولی همون همخدمتیامم باید همون قدیمیا باشن. یاد نوستالژیهای اون زمان که میفتم داغون میشم اصن یه وضی)

تایید....................

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
exporterجان..من گفتم اگه معافیت نداشتم ...اگر خودش راضی به این ازدواج موقت و ظاهری باشه(و بعدش هم طلاق) این کار رو میکردم..الان که فکرش رو میکنم واقعا بازم بی شرف بازیه..
پ ن : شاید من آدم بی شرفی هستم :hmm:
برای من قشنگ ترین اتفاق زندگیم تا حالا سربازی بود
همش خاطره
البته کسانی که اهل عشق و حال و خوش گذرونی و این چیزا هستن ( بچه هایی که تریپشون تریپ پاین شهریه)..خدمت براشون انقدر ها هم شیرین نیست.. چون خاطرات مشابه خاطرات خدمت زیاد داشتن..

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اگه کسی اون شروطی که گفتمو میپذیره...بسم الله
سر حرفم هستم
شعارای آبدوخیاری هم نمیدم!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
برای من قشنگ ترین اتفاق زندگیم تا حالا سربازی بود
همش خاطره
شرف به درودت. میفمم چی میگی
خاطراتش به کنار، اینکه چقدر روحیه و اعتماد به نفس آدم تقویت میشه خیلی ارزشمنده. اینکه بدن رو فرم میاد و تغییر رو در خودت میبینی خیلی حس خوبی داره (البته اگه یه جای سفت و سخت باشی. بعضی وقتا طرف میفته یه جای آسون، پخمه تر و تنبل تر و احمق تر میشه بر میگرده.)

آفرین آفرین براوو براوو
rwd.gif

تایید....................
تکبیر..............

exporterجان..من گفتم اگه معافیت نداشتم ...اگر خودش راضی به این ازدواج موقت و ظاهری باشه(و بعدش هم طلاق) این کار رو میکردم..الان که فکرش رو میکنم واقعا بازم بی شرف بازیه..
خو لابد سیستمت با محیط نظامی سازگار نیس دیگه. طرف راضی باشه و به هدفِ پیچوندن سربازی باشه که عب نداره. نمیخوای طرفو گول بزنی مخشو کار بگیری الکی لاو بترکونی که باهات ازدواج کنه. اگه از اولش بدونه هدفت چیه لامشکل. حالا خواه با دریافت پول باشه یا صرفاً بخواد بهت کمک کنه یا هر چیز دیگه
به هر حال معاف شدی دیگه. مهم نیس این چیزا

پ ن : شاید من آدم بی شرفی هستم
hmmsmiley02.gif
از سقف برو بالا! این حرفا چیه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
90% اون درس ها رو توی چند ماه اول تجربه میکنی.. بقیه ش تکراری/عذاب آور/غیر قابل تحمل و اتلاف عمره..

سربازی اجباری یکی از بی مبناترین و محدود کننده ترین چیزهایی است که در دوران مدرن بر فرد آزاد تحمیل شده است. سربازی در معنای واقعی معادل بیگاری و بردگی است. چرا که شما کار می کنید، بی رضایت، بی پول و بدون امکان حرکت در جهت اهداف و مطلوبیت شخصی اتان. و حاصل زحمت شما از آن دیگری است که اهدافش و مطلوبیتش با اهداف و مطلوبیت شما متفاوت است. این همان چیزی است که دقیقا در بردگی اتفاق می افتد. ولی چون در طی سالیان متمادی به عنوان یک امر بدیهی در نظر گرفته شده است کمتر به آن اعتراض می شود. در حالی که کار کردن در بخش نظامی همانند تمام دیگر بخش ها باید با توجه به سلایق فردی و انتخاب آزاد باشد و البته بدون تحمیل هیچ گونه اجباری و با پرداخت حقوق متناسب.

من سال 1380 سربازی رفتم 1382 برگشتم
تو این مدت به تجربیاتم اضافه شده
و الان که فکر میکنم با خودم میگم خاطره سربازی در مواقع سختی مثل سایه پشت سرم دنبالمه

بدترین چیزیکه تو سربازی میتونه اتفاق بیوفته اینه که قبل سربازی یا وسطش عاشق شده باشی یا عقد کرده باشی منتظر بشی سربازی تموم بشه

خیلی بده

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
استارتر که ی خانوم هستی خودت حاضری با همچین مردی ازدواج دائم کنی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
این حضراتی که راجع به سربازی شعار میدن که آی حال میده بار معلومات و تجربه میزنه بالا باید بیام کج وراستتون کنم؟؟؟:hmm:
مگه اینکه از اونایی بودید یا هستید که با هر بار کارای بی تربیتی کردن کلی حال میکردید(البته خدمت کلا همینه و اصلش اینه ولی..) و خاطره میکردید
بنده هم رفتم خدمت مث شما ؛باید بگم خدمت واسه هیچکی هیچ چیز +ی نداشته فقط واسه اینکه خودمون رو بزنیم به کوچه علی چپ هی پز میدیم به بقیه که خدمت منو مرد کرد ،فلان کرد و...
اما واقعیتی که خودمون هم تو دلمون میدونیم و میگیم اینه که فقط وقتمون رو هدر دادیم واسه یه مشت آدم######
دیگه دارم جوش میارم ---بهتره برم تا حرفای اونجوری نزدم
اه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
این حضراتی که راجع به سربازی شعار میدن که آی حال میده بار معلومات و تجربه میزنه بالا باید بیام کج وراستتون کنم؟؟؟:hmm:
موشکلی نیس. یه قرار میذاریم همدیگه رو میزنیم
s2670.gif

مگه اینکه از اونایی بودید یا هستید که با هر بار کارای بی تربیتی کردن کلی حال میکردید(البته خدمت کلا همینه و اصلش اینه ولی..) و خاطره میکردید
شما کجا سرباز بودی که کارای بی تربیتی میکردن عمو؟

بنده هم رفتم خدمت مث شما ؛باید بگم خدمت واسه هیچکی هیچ چیز +ی نداشته فقط واسه اینکه خودمون رو بزنیم به کوچه علی چپ هی پز میدیم به بقیه که خدمت منو مرد کرد ،فلان کرد و...
اما واقعیتی که خودمون هم تو دلمون میدونیم و میگیم اینه که فقط وقتمون رو هدر دادیم واسه یه مشت آدم######
ذهنیت تو اینجوریه. دلیل نمیشه فک کنی همه مث تو هستن.

اه
علیرضا 24، بفرمایید آب یخ!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دوره سربازی در پادگان حفاظت اطلاعات بدستور نماینده ولی فقیه در **** چند تا سرباز همجنس گرا رو گرفت با نوشابه خانواده خدمتشون رسید

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
فصل جفتگیری که برسه با معلول که سهله با مجنون و کچل هم ازدواج می کنم:cool:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اه
الان که خدمتت رو تمام کردی وقتت رو صرف چی میکنی؟
34zn0n5.gif

پ ن. واقعا حيف كه اينجا like نداره!
با این پستتون ازتون دلسرد شدم..
امیوارم کس دیگه ای پشت سیستمتون نشسته باشه..

بالا