• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازدواح با یک معلول

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
میم تک کش ..زمانی که گفتگوی آزاد ..آزاد بود تو کجا بودی؟!!
خعلی دیر پیدات کردیم!!
هه--اون موقع هم بودم ولی به خاطر اینکه از جوش خوشم نمیومد زیاد شرکت نمیکردم --دی
فرقی نمیکنه برادر معلول معلول است
معلولی که معلوم نباشد معلول هست که معلول نیست!!!معلول نامعلومی ست که معلول نیست اما معلوم نیست
کلا چی گفتم:blink::wacko:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هه--اون موقع هم بودم ولی به خاطر اینکه از جوش خوشم نمیومد زیاد شرکت نمیکردم --دی

معلولی که معلوم نباشد معلول هست که معلول نیست!!!معلول نامعلومی ست که معلول نیست اما معلوم نیست

هیچی ! فکر کنم این وسط خودتم محلول شدی :دی

مطالبش قدیمیه ها!
معافیت کفالت شده 65 سال اما اونجا زده 59 سال!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

تو کلاً هیچی نگو
winksmiley02.gif

منم حرف ایشون رو تایید میکنم
winksmiley02.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اگه لال باشه ولش نمیکنم.. زن لال غنیمته..

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اگه لال باشه ولش نمیکنم.. زن لال غنیمته..

دختر لال اصن نیست !!!دقت کردی--اگه بود یکیشو خدا واسه خودش برمیداشت داداش
کرش هست -از اونا که یه ریز زر میزنه هرکیم هرچی میگه نمیشنوه- ولی لال نه

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
خیلی پوزش میخوام. ولی یک مرد باید خیلی بدبخت باشه تا واسه خلاصی از سربازی با یه خانوم معلول ازدواج کنه.زندگی اون خانوم هم خراب میکنه وقتیکه خر اش از پل گذشت قطعا طلاقش میده

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
سربازی خفته من الان سربازم میتونی بگی!
بابا نمیگذره چراباید همه دوستام معاف شن برن ادامه تحصیل بدن منم فرمانبر یه مشت آدم امی بشم اره من که راضیم ازدواج کنم معلولاش بیان جلو

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
به نظر من که ارزش نداره ادم به خاطر سربازی بخواد با یه ادم سالم ازدواج کنه چه برسه با یه معلول که خودش صد برابر سربازی مشکلتره....
بابا انقده از سربازی نترسید. بخدا هیچ سختی نداره. من الان سربازم. 7 تا 2 میرم همش دارم می خوابم. ... خیلی هتله به خدا..................:lol:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خیلی پوزش میخوام. ولی یک مرد باید خیلی بدبخت باشه تا واسه خلاصی از سربازی با یه خانوم معلول ازدواج کنه.زندگی اون خانوم هم خراب میکنه وقتیکه خر اش از پل گذشت قطعا طلاقش میده

عزیز دل , عقیده همه شبیه عقیده شما نیست !

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341

نه پَـــ !

بیاد زندگی هم بکنه!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
به نظر من که ارزش نداره ادم به خاطر سربازی بخواد با یه ادم سالم ازدواج کنه چه برسه با یه معلول که خودش صد برابر سربازی مشکلتره....
بابا انقده از سربازی نترسید. بخدا هیچ سختی نداره. من الان سربازم. 7 تا 2 میرم همش دارم می خوابم. ... خیلی هتله به خدا..................:lol:

اخوی یه سوال ذهن منو به خود مشغول کرد
الان شما که تو هتلی همش میخابی آخرش برات بد نمیشه:blush:؟؟یعنی یجور نشه که جوری بشه دشمن فکر کنه جوری شده
کلا یعنی مراقب خودت باش جور وا جور نشی اونجا تو هتل:D
:lol:

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
سرهنگ حجت الله واعظی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قانون جدید سه مورد معافیت مشمولان ازجمله معافیت مشمولی که همسرش فوت کرده و از او دارای فرزند صغیر بوده تا زمانیکه ازدواج مجدد نکرده است لحاظ شده است. همچنین معافیت مشمولی که همسرش بعد از ازدواج معلول شده و نیازمند مراقبت باشد و معافیت یکی از فرزندان یا یکی از برادران سربازی که در حین خدمت سربازی فوت کرده باشد در قانون جدید اضافه شده است.

وی ادامه داد: در مجموع می توان گفت که در قانون جدید یکسری معافیت ها اضافه شده به عبارتی در این قانون دامنه معافیت ها افزایش پیدا کرده است مانند معافیت مدد جویان و معافیت فرزندان ایثارگران که از نظر کمی افزایش داشته است.

معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی در مورد معافیتهای مددجویان گفت: در این قانون به منظور حمایت از جامعه معلولان و مددجویان و خانواده هایی که نیازمند حمایت هستند یک سری معافیتها با عنوان معافیت مددجویان پیش بینی شده که شامل این موارد است. معافیت یکی از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر که تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی هستند. معافیت مشمولانی که حداقل یک فرزند معلول دارند.

معافیت تنها پسر خانواده های تحت پوشش که دارای سه فرزند دختر یا بیشتر هستند.

معافیت مشمولانی که با معلولان اناث دارای معلولیت جسمی- حرکتی ازدواج می کنند که در این مورد به مشمولان پنج سال

معافیت موقت داده می شود و درصورت استمرار ازدواج پس از پنج سال، معافیت موقت تبدیل به معافیت دایم می شود.

واعظی نژاد با اشاره به معافیتهای فرزندان ایثارگران تاکید کرد: قانونگذار برای پاسداشت فداکاریها و خدمات ارزشمند ایثارگران دفاع مقدس، یک سری معافیت ها برای فرزندان ایثارگران پیش بینی کرده است. البته این معافیت ها قبلا نیز تحت عنوان عنایات مقام معظم ***** وجود داشت که سالیانه تمدید می شد ولی در قانون جدید وظیفه عمومی ضمن اینکه این معافیتها دائمی شده افزایش هم یافته است.

وی افزود: براساس قانون فرزندان شهدا و جاویدالاثرها از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند. همچنین به ازای هر ۲۴ ماه آزادگی و هر ۲۵ درصد جانبازی و هر ۳۰ ماه سابقه حضور در جبهه، یک نفر از فرزندان ایثارگران معاف می شود. در صورتی که ایثارگران یاد شده فاقد فرزند ذکور باشند یک نفر از برادران آنها از انجام خدمت سربازی معاف می شود.

به گفته معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی، تمامی مشمولان جانباز دارای حداقل ۱۰ درصد جانبازی از انجام خدمت معاف هستند. همچنین یک فرزند خوانده قانونی ذکور جانبازی که صاحب فرزند نمی شود نیز از انجام خدمت معاف است. مشمولانی که با جانبازان اناث دارای حداقل ۲۵ درصد جانبازی ازدواج کنند به صورت موقت از خدمت معاف می شوند و پس از گذشت پنج سال از استمرار ازدواج از معافیت دائم بهره مند می شوند.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سوای از بحث سربازی و اینکه اصلا ازدواج کار درستیه بکنیم؟ یا نه، در ازدواج با یک دختر معلول مشکلی نمیبینم!

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
خیلی کار بی رحمانه و زشتیه . چون این یک ازدواج خودخواهانه است و مشخصا برای کارت معافی این کار انجام میشه و بی سرانجامه . واسه دولت متاسفم که با این طرحهای مسخره شون بعضی ها رو به این فکرهای پوچ می اندازه .

نکنین این کارارو و با احساسات دیگران بازی نکنین که بد جور پا می خورین ....

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سوای از بحث سربازی و اینکه اصلا ازدواج کار درستیه بکنیم؟ یا نه، در ازدواج با یک دختر معلول مشکلی نمیبینم!
تصادف باعث شد که سلامتیتون رو از دست دادید؟ :hmm:

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
به نظر من که اصلا کار درستی نیست.به شدت بیرحمانس.18ماه خدمت ارزش اینکه کسیو بازیچه کنی واقعا نداره.خیر سرمون مردیم پا میشیم میریم دیگه.من که 18ماه ارتش نیرو زمینی خدمت کردم هیچیم نشد.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بابا این کارا چیه..الان دیگه همه یه پارتی دارن واسه اینکه جای خوب بیفتن,شما هم بگرد یکیو پیدا کن,,نشد هم باز کاری نداره.مدارکت رو میفرستی , بعد کاغذ سبز میاد در خونتون..میبرش یه پادگان نزدیک خونتون, یه جا که دوست داری اونجا باشی, پذیرش میگیری و خلاص!!

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

بالا