- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
من حاضرم با این منفور ازدواج کنم..کی حاضره با ملعون و منفور ، مذکور ، مرحوم و ... ازدواج کنه ؟
من حاضرم با این منفور ازدواج کنم..کی حاضره با ملعون و منفور ، مذکور ، مرحوم و ... ازدواج کنه ؟
هه--اون موقع هم بودم ولی به خاطر اینکه از جوش خوشم نمیومد زیاد شرکت نمیکردم --دیمیم تک کش ..زمانی که گفتگوی آزاد ..آزاد بود تو کجا بودی؟!!
خعلی دیر پیدات کردیم!!
معلولی که معلوم نباشد معلول هست که معلول نیست!!!معلول نامعلومی ست که معلول نیست اما معلوم نیستفرقی نمیکنه برادر معلول معلول است
هه--اون موقع هم بودم ولی به خاطر اینکه از جوش خوشم نمیومد زیاد شرکت نمیکردم --دی
معلولی که معلوم نباشد معلول هست که معلول نیست!!!معلول نامعلومی ست که معلول نیست اما معلوم نیست
کلا چی گفتم:blink::wacko:
معلولی که معلوم نباشد معلول هست که معلول نیست!!!معلول نامعلومی ست که معلول نیست اما معلوم نیست
کلا چی گفتم:blink::wacko:
تو کلاً هیچی نگو
شما حاضری با معلول ازدواج کنین؟؟
اگه لال باشه ولش نمیکنم.. زن لال غنیمته..
خیلی پوزش میخوام. ولی یک مرد باید خیلی بدبخت باشه تا واسه خلاصی از سربازی با یه خانوم معلول ازدواج کنه.زندگی اون خانوم هم خراب میکنه وقتیکه خر اش از پل گذشت قطعا طلاقش میده
خیلی پوزش میخوام. ولی یک مرد باید خیلی بدبخت باشه تا واسه خلاصی از سربازی با یه خانوم معلول ازدواج کنه.زندگی اون خانوم هم خراب میکنه وقتیکه خر اش از پل گذشت قطعا طلاقش میده
به نظر من که ارزش نداره ادم به خاطر سربازی بخواد با یه ادم سالم ازدواج کنه چه برسه با یه معلول که خودش صد برابر سربازی مشکلتره....
بابا انقده از سربازی نترسید. بخدا هیچ سختی نداره. من الان سربازم. 7 تا 2 میرم همش دارم می خوابم. ... خیلی هتله به خدا..................:lol:
تصادف باعث شد که سلامتیتون رو از دست دادید؟ :hmm:سوای از بحث سربازی و اینکه اصلا ازدواج کار درستیه بکنیم؟ یا نه، در ازدواج با یک دختر معلول مشکلی نمیبینم!