• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازدواح با یک معلول

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تصادف باعث شد که سلامتیتون رو از دست دادید؟ :hmm:
بله متاسفانه نسلم قطع شد یعنی مجبور شدن مقطوعش کنن
smiley-character0032.gif

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
به نظر من که اصلا کار درستی نیست.به شدت بیرحمانس.18ماه خدمت ارزش اینکه کسیو بازیچه کنی واقعا نداره.خیر سرمون مردیم پا میشیم میریم دیگه.من که 18ماه ارتش نیرو زمینی خدمت کردم هیچیم نشد.

کاملا حرفتون درسته:دی

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان استفاده ابزاری از زن کار غربیاست
ما مسلمونیم اگه بخاطر دینتون میخواید ازدواج کنید میتونید با معلولان ناشنوا و... ازدواج کنید معاف هم بشید دوشواری نداره

پ.ن:هرکس به معلولین توهین کنه ریپورت میکنم

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
خاک بر سر اون **** وظیفه که با این قوانین مسخره این افکارو به وجود میاره ... واقعن جای تاسف داره

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
یعنی واقعا چی فکر کردی اینو گفتی اونم یه انسانه مثل تو حالا دست تقدیر جوری بوده به معلولیت دچار شده
واقعا پسری که میخواد اینکار رو بکنه بدون هیچ دلیلی باید معاف بشه نه به دلیل ازدواج به دلیل نقص عقل که داری با زندگی احساسات و.... یه انسان بازی میکنه واقعا خدمت انقدر سخته؟
یکمی هم بیاری تمومه راه واسه معافیت زیاده ولی این بدترین و ... راهشه

new24

Registered User
لایک‌ها
300
یعنی فکر میکنی ما پسرا اینقدر .اشی هستیم؟! :blink:

هییی
نمیدونم چرا یاد یه جمله ای از معلم تکامل افتادم
میگفت یه خروسی هست که آلتشو توی سوراخ دیوار هم میکنه،میگفت توی تکامل از این خروس به عنوان نماد و سمبل مردانگی استفاده میکنن!!
واقعا نمیدونم چرا این یادم افتاد!

در ضمن خیلی از معلولین خوب هستند که میشه باهاشون دوست شد(Just Friend)

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
درود دوستان.
طبق ماده 6 قانون جامع حمایت از حقوق معلولین مردانی که زن ناتوان و معلول خود را سرپرستی میکنند از خدمت سربازی معاف میشوند (تا پنج سال باید زندگی کرده باشه با یک خانم معلول)

حالا سوال من اینه که آیا شما حاضر هستید برای معافیت از سربازی با یک خانم معلول ازدواج کنید؟ به نظرتون قانون درستی هست یا نه؟

خدایی تو خجالت نمیکشی؟؟ به خاطر معاف شدن از سربازی میخوای با احساسات یه دختر بازی کنی اونم یه دختر معلول؟؟؟؟

ر...دم تو اون قانونی که همچین اجازه رو داده تا بعضی از افراد سواستفاده کنند و با احساسات یک شخص بازی کنن:hmm:

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
کسی که بخاطر یه خدمت اینکارو کنه با احساسات یکی دیگه هم بازی کنه اسمشو دیگه نمیشه گذاشت مرد . اصلا خود به خودی معاف میشه . والا

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
درود دوستان.
طبق ماده 6 قانون جامع حمایت از حقوق معلولین مردانی که زن ناتوان و معلول خود را سرپرستی میکنند از خدمت سربازی معاف میشوند (تا پنج سال باید زندگی کرده باشه با یک خانم معلول)

حالا سوال من اینه که آیا شما حاضر هستید برای معافیت از سربازی با یک خانم معلول ازدواج کنید؟ به نظرتون قانون درستی هست یا نه؟

خدایی تو خجالت نمیکشی؟؟ به خاطر معاف شدن از سربازی میخوای....

:D

---------------------

پ.ن: تو نت، همه خوب! :|

medza

Registered User
لایک‌ها
22
واسه رضای خدا شاید ازدواج کنم ولی واسه معافیت هرگز.

بالا