• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازم دزدی شده خواهش میکنم راهنمایی کنید

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
والله ارزش گوشی اصلا مهم نیست برام مهم فقط جواب من به کار اون نامرده . وقتی زنگ زد بهم گفت انشالله بتونم جواب اعتمادتو با اعتماد به خودم بدم از اینجا دلم میسوزه

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
روز تعطیل جنسا تو همون مراکزی که هستن میمونن.جنس رو پخش نمیکنن.بنظرم اگه قیمت گوشی بالاست بهتره خودت اتوبوس بگیری بری خودت تحویل بگیری.البته فکر نمیکنم به این راحتی بهت پس بدن.فکر کنم باید نامه دادگاه داشته باشی
خب راستش گوشی برادرم بوده یه 5اس بود که رفت . ولی با این کارش منو به تمام آدما بی اعتماد کرد حتی کسایی که دم از خدایی میزنن

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
هر طور شده مدرک برای اثبات حرفات جمع کن و یه راست برو اداره پست خودتون.اگه اونجا جوابت رو ندن فکر نکنم پست مقصد جوابت رو بده.ولی شما اگه بتونی تو همون اداره پست مبدا حرفات رو ثابت کنی اونا اگه بخوان میتونن به تلفن زدن کارت رو راه بندازن.
من خودم شخصا همیشه سعی میکنم با اس و چت معاملاتم رو انجام بدم.چون دستم اینطوری به یه جای کوچدلو حداقل بنده.

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
هر طور شده مدرک برای اثبات حرفات جمع کن و یه راست برو اداره پست خودتون.اگه اونجا جوابت رو ندن فکر نکنم پست مقصد جوابت رو بده.ولی شما اگه بتونی تو همون اداره پست مبدا حرفات رو ثابت کنی اونا اگه بخوان میتونن به تلفن زدن کارت رو راه بندازن.
من خودم شخصا همیشه سعی میکنم با اس و چت معاملاتم رو انجام بدم.چون دستم اینطوری به یه جای کوچدلو حداقل بنده.

دقیقا درست میگید من همون رسید اداره پست رو دارم درضمن بسته ایی که پست کردم واسه خودم بوده و فکر نکنم مشکلی با برگشت زدنش وجود داشته باشه نظرتون چیه؟؟
من فردا دو راه دارم یا برم حقیقتو بگم که این یارو کلاه برداری کرده یا بگم میخوام برگشت بزنید نمیخوام به دست برسه نظرتون چیه؟
متاسفانه اشنا ندارم ولی اون مامور پست بهم قبل ارسال گفت مظمئنی میخوای اینکارو بکنی اگر بفرستم دیگه رفته ها . منه بی شعور گفتم من که تا حالا هر چی معامله کردم ادمای خوبی بودن این طرفم که خیلی دم از خدایی میزنه و خیلی مومنه ولی متاسفانه ... چی بگم

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
یعنی چی که میگید برا خودتون پست کردین ؟

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
درخواست استرداد یا تغییرنشانی

هرفرستنده حق دارد که مرسوله خود را از پست باز پس بگیرد.

دراین صورت بایستی تقاضای استرداد، تغییر یا اصلاح نشانی خودرا به صورت نامه یا فاکس به دفتر پستی که مرسوله خودرا تحویل داده ،تسلیم نماید. دفاتر پستی می بایست ضمن احراز هویت فرستنده از وی تقاضای رویت قبض رسید مربوطه را نمایند. چنانچه مرسوله دردفتر مبدأ موجود نباشد،فرستنده می تواند تقاضا نماید که مرسوله اش را ، ازاداره پست مقصد برگشت دهند. دراین صورت برای اطلاع دادن به پست مقصد می تواند از طریق تلکس ،نامه ،پست تصویری یا پست پیشتاز تقاضای خودراارسال نماید. نرخ استفاده ازهریک از سرویس های فوق بعلاوه نرخ تقاضای استرداد از فرستنده دریافت می شود.

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
اگه فردا جواب نگرفتی بهترین راه اینه خودت بری شهر مقصد. چون شنبه تحویل میدن بسته رو......... امیدوارم مشکلت حل بشه

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
یعنی چی که میگید برا خودتون پست کردین ؟

خب میگم اشتباه ارسال شده بنظرتون اینو بگم یا حقیقت در ضمن من تعداد زیادی گزارش شکایت واسه اداره پست تبریز ارسال کردم. همینطور تهران تماس گرفتم توی شکایات پیغامم رو گذاشتم براشون

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
برادر فردا برو پست درخواست برگشت بسته ارسالیتو بده مدرک شناسایی با قبض ارسال بسته همرات باشه بستتون به آدرس خودت برمیگردونن

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
برادر فردا برو پست درخواست برگشت بسته ارسالیتو بده مدرک شناسایی با قبض ارسال بسته همرات باشه بستتون به آدرس خودت برمیگردونن

خیلی ممنون داداش واقعا ممنونم همین کارو میکنم . من از دیروز بالای ده بار از طریق رهگیری بار شکایت کردم . این رسم مردونگی نیست که این طرف با من کرد

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
نگران نباش فردا درست میشه بسته الان تهران هست به احتمال زیاد صبح برو پست در خواست برگشت بسته رو بزن هزینشو میدی برمیگردوننش.چون شما صاحاب بسته هستین تا قبل از تحویل به اون فرد

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
خدا لعنت کنه این اشخاص بی همه چیزو. یه توصیه دارم برای دفعات بعد تماس تلفنی بگیرید و با کال رکوردر ضبط کنید. من همیشه کال رکروردرم فعاله و خیلی مواقع کمک میکنه. انشاالله حل بشه...

4li2afm

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان درست میگن.شمافردابری پست میتونی برش گردونی چون باپست پیشتازفرستادین حداقل۳روزطول میکشه برسه به تبریز
اصلانگران هم نباشین چون به راحتی میتونی برش گردونی
من احتمال میدم این آدرسی که شماگوشیوفرستادین مال خودش نیستش چون طرف خیلی حرفه ایه ومیدونه اگه آدرس خودشوبده گیرمیفته

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
واقعا ناراحت شدم :(
از کاربرای پی تی هست ؟
پ.ن : آواتارت، شوچنکو کبیر :( :rolleyes:

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
برو پست بگو برگشت بزنن . چرا نباید کالا رو برات برگشت بزنن ؟ کالا مال خودته , خودت پست کردی , حالا پشیمون شدی . ربطی به معامله و اینکه پول گرفتی یا نگرفتی نداره .

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
واقعا ناراحت شدم :(
از کاربرای پی تی هست ؟
پ.ن : آواتارت، شوچنکو کبیر :( :rolleyes:
دوستان درست میگن.شمافردابری پست میتونی برش گردونی چون باپست پیشتازفرستادین حداقل۳روزطول میکشه برسه به تبریز
اصلانگران هم نباشین چون به راحتی میتونی برش گردونی
من احتمال میدم این آدرسی که شماگوشیوفرستادین مال خودش نیستش چون طرف خیلی حرفه ایه ومیدونه اگه آدرس خودشوبده گیرمیفته
واقعا از همه شما دوستان ممنونم و نمیدونم چطور تشکر کنم واقعا راهنمایی های فوق العاده خوبی کردید امیدوارم یه تاپیک باشه که همه دوستان بتونن استفاده کنن و مثل من گول نخورن من فردا به همون مرکز پستی که روز سه شنبه مراجعه کردم مراجعه میکنم اگر شانس باهام یار باشه (که واقعا هم پول دزدی خوردن نداره) بهم برمیگرده .
در رابطه با سوال دوستان بگم نه این اقای نسبتا محترم از سایت مرجع موبایل با بنده اشنا شده بود طبق گفته خودش و اصلا هم از اینترنت سر در نمیاورد باز هم به گفته خودش و طی یک هفته ایی با بنده صبحت کرد بهونه های خیلی واقعی که آورد تونست منو قانع کنه واسش به این شکل که گفت چون دو طرف اعتمادی بهم ندارم و از اینترنتم به قول خودش سر در نمیاورد که بیاد پرشین تولز بهم پیشنهاد داد برم بسته رو واسش ارسال کنم و کد رهگیری رو واسه بفرستم وقتی چک کرد و مطمئن شد ده دقیقه بعد پول رو برام کارت به کارت کنه و اگر غیر از اینا بود بنده برم و بسته رو تا قبل از ساعت 1 تحویل بگیرم ولی متاسفانه این اقا با بهونه فوق العاده واقعی و زبون بازی فوق العاده ایی بلد بود و احتمالا تخصصش هم بود منو تا ساعت 2 معطل کرد اخرشم قول ساعت 9 شبو داد بعدشم که دیگه کلا بنده رو پیچوند.

اره دوست من اواتار عکس شوچنکو هست (بازیکن فوقالعاده ایی بود کاش ادما هیچ وقت پیر نمیشدن)

بازم ممنون فردا صبح زود میرم . میام نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
خدا لعنت کنه این اشخاص بی همه چیزو. یه توصیه دارم برای دفعات بعد تماس تلفنی بگیرید و با کال رکوردر ضبط کنید. من همیشه کال رکروردرم فعاله و خیلی مواقع کمک میکنه. انشاالله حل بشه...
داداش مدرک صوتی رو داداگاه قبول نمیکنه حواست باشه

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
برو پست بگو برگشت بزنن . چرا نباید کالا رو برات برگشت بزنن ؟ کالا مال خودته , خودت پست کردی , حالا پشیمون شدی . ربطی به معامله و اینکه پول گرفتی یا نگرفتی نداره .

دقیقا درست میگید . بنده چون اطلاعی نداشتم و خیلی اعصابم بهم ریخته بود تایپک زدم که دوستان راهنماییم کنن و واقعا هم سنگ تموم گذاشتن واقعا زحماتشون قابل وصف نیست .
راستش از اونجایی نمیدونستم چیکار کنم که وقتی دادم گوشی رو بسته بندی کنه کارمنده اونجا بهم گفت مطمئنی میخوای اینکارو بکنم منم خب از اونجایی که طرف منو خیلی مطمئن کرده بود و جوری باهام هم کلام شده بود که گولشو خوردم گفتم اره امید به خدا آدم خوبیه تازه بعدم اون متصدی دریافت بسته چند بار تاکید کرد اگر این بسته بره توی گونی پست پیشتاز دیگه بر نمیگرده ولی بازم من گوش نکردم حتی چند گفت برو بشین یکم فکر کنم ولی بازم با خودم گفتم خب تا ده دقیقه دیگه مشخص میشه ولی این نامرد بقدری کارشو خوب بلد بود که منو تا ساعت 9 شب مسخره کرد اخرشم از دسترس خارج شد

بالا