pouyasysten
Registered User
والله ارزش گوشی اصلا مهم نیست برام مهم فقط جواب من به کار اون نامرده . وقتی زنگ زد بهم گفت انشالله بتونم جواب اعتمادتو با اعتماد به خودم بدم از اینجا دلم میسوزه
خب راستش گوشی برادرم بوده یه 5اس بود که رفت . ولی با این کارش منو به تمام آدما بی اعتماد کرد حتی کسایی که دم از خدایی میزننروز تعطیل جنسا تو همون مراکزی که هستن میمونن.جنس رو پخش نمیکنن.بنظرم اگه قیمت گوشی بالاست بهتره خودت اتوبوس بگیری بری خودت تحویل بگیری.البته فکر نمیکنم به این راحتی بهت پس بدن.فکر کنم باید نامه دادگاه داشته باشی
هر طور شده مدرک برای اثبات حرفات جمع کن و یه راست برو اداره پست خودتون.اگه اونجا جوابت رو ندن فکر نکنم پست مقصد جوابت رو بده.ولی شما اگه بتونی تو همون اداره پست مبدا حرفات رو ثابت کنی اونا اگه بخوان میتونن به تلفن زدن کارت رو راه بندازن.
من خودم شخصا همیشه سعی میکنم با اس و چت معاملاتم رو انجام بدم.چون دستم اینطوری به یه جای کوچدلو حداقل بنده.
یعنی چی که میگید برا خودتون پست کردین ؟
برادر فردا برو پست درخواست برگشت بسته ارسالیتو بده مدرک شناسایی با قبض ارسال بسته همرات باشه بستتون به آدرس خودت برمیگردونن
واقعا ناراحت شدم
از کاربرای پی تی هست ؟
پ.ن : آواتارت، شوچنکو کبیر![]()
![]()
واقعا از همه شما دوستان ممنونم و نمیدونم چطور تشکر کنم واقعا راهنمایی های فوق العاده خوبی کردید امیدوارم یه تاپیک باشه که همه دوستان بتونن استفاده کنن و مثل من گول نخورن من فردا به همون مرکز پستی که روز سه شنبه مراجعه کردم مراجعه میکنم اگر شانس باهام یار باشه (که واقعا هم پول دزدی خوردن نداره) بهم برمیگرده .دوستان درست میگن.شمافردابری پست میتونی برش گردونی چون باپست پیشتازفرستادین حداقل۳روزطول میکشه برسه به تبریز
اصلانگران هم نباشین چون به راحتی میتونی برش گردونی
من احتمال میدم این آدرسی که شماگوشیوفرستادین مال خودش نیستش چون طرف خیلی حرفه ایه ومیدونه اگه آدرس خودشوبده گیرمیفته
داداش مدرک صوتی رو داداگاه قبول نمیکنه حواست باشهخدا لعنت کنه این اشخاص بی همه چیزو. یه توصیه دارم برای دفعات بعد تماس تلفنی بگیرید و با کال رکوردر ضبط کنید. من همیشه کال رکروردرم فعاله و خیلی مواقع کمک میکنه. انشاالله حل بشه...
برو پست بگو برگشت بزنن . چرا نباید کالا رو برات برگشت بزنن ؟ کالا مال خودته , خودت پست کردی , حالا پشیمون شدی . ربطی به معامله و اینکه پول گرفتی یا نگرفتی نداره .