• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از بین 3 کار زیر کدامیک درآمد بیشتری دارد به نظر شما دوستان عزیز؟؟

karimi2409

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من بین این سه موردی که شما فرمودی همون چایخانه و قلیون بیشترین درآمد رو داره.
البته اگه کنار دانشگاه باشه که دیگه میترکونه

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دوست خوبم امیدوارم هر کاری رو که انتخاب کردی توش موفق باشی :happy:
در مورد شغل هایی هم که روش تمرکز دارید :
*مورد 1 : که بهترین پیشنهادتون هستش و میتونید با همکاری یه نفر آشنا به این کار شغلی آبرومند و پایدار داشته باشید ( البته من درباره جزییات این کار چیزی نمیدونم و حتما اید با کسانی که تو این کار هستند قبلش مشورت کنید )

*مورد 2 رو اگه میتونید تو محلی بازش کنید که میدونید افراد بزرگ سال و میان سال مشتری هاتون میشن انتخاب خوبی میتونه براتون باشه . چون هم کم هزینه هستش و هم درآمد نسبتا خوبی هم داره . فقط به این نکته حتما توجه داشته باشید با چه قشر افراد و در چه محله ای سر وکار دارید .
( مکان های پیشنهادی هم برای کافه سنتی بااین شرایط میتونه محله های قدیمی شهرتون و یا نزدیک مجتمع های تجاری و بنگاه های املاک باشه )

* مورد 3 : که به نظرم بهتره کلارو این قضیه تمرکز نداشته باشید .
---- نظر شخصی بنده از فکر بازکردن گیم نت - کافی نت - ویدیو کلوپ و ...... کلا بیخیال شو چون هم استحلاکی هستند و هر چی در میاری باید خرج خودش کنی و هم اینکه کلا اعصاب خورد کن هستند.
++ میتونید رو شغل هایی که نیاز به سرمایه زیاد و مهارت زیاد ندارند حساب کنید : مثل کتابفروشی ( کمبود وقت رو هم میتونید با گذاشتن یه نفر شاگرد معتمد جبران کنید )

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
به نظر من در زمینه املاک و مشابه اون یعنی شرکتهای ساختمانی کسب و کار خوبی میشه راه انداخت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دوست خوبم امیدوارم هر کاری رو که انتخاب کردی توش موفق باشی :happy:
در مورد شغل هایی هم که روش تمرکز دارید :
*مورد 1 : که بهترین پیشنهادتون هستش و میتونید با همکاری یه نفر آشنا به این کار شغلی آبرومند و پایدار داشته باشید ( البته من درباره جزییات این کار چیزی نمیدونم و حتما اید با کسانی که تو این کار هستند قبلش مشورت کنید )

*مورد 2 رو اگه میتونید تو محلی بازش کنید که میدونید افراد بزرگ سال و میان سال مشتری هاتون میشن انتخاب خوبی میتونه براتون باشه . چون هم کم هزینه هستش و هم درآمد نسبتا خوبی هم داره . فقط به این نکته حتما توجه داشته باشید با چه قشر افراد و در چه محله ای سر وکار دارید .
( مکان های پیشنهادی هم برای کافه سنتی بااین شرایط میتونه محله های قدیمی شهرتون و یا نزدیک مجتمع های تجاری و بنگاه های املاک باشه )

* مورد 3 : که به نظرم بهتره کلارو این قضیه تمرکز نداشته باشید .
---- نظر شخصی بنده از فکر بازکردن گیم نت - کافی نت - ویدیو کلوپ و ...... کلا بیخیال شو چون هم استحلاکی هستند و هر چی در میاری باید خرج خودش کنی و هم اینکه کلا اعصاب خورد کن هستند.
++ میتونید رو شغل هایی که نیاز به سرمایه زیاد و مهارت زیاد ندارند حساب کنید : مثل کتابفروشی ( کمبود وقت رو هم میتونید با گذاشتن یه نفر شاگرد معتمد جبران کنید )

سلام

واقعن ممنون از لطفتون بابت توضیح کامل
سپاسگزار

همون مورد 1 و کتابفروشی که عرض کردید گزینه های خوبی هست :

1.فقط برای مغازه ی تعویض روغنی اینها حدودن با چقدر سرمایه میشه شروع کرد ؟
همون 15 میل اینها میشود ؟

2.بعد کتابفروشی کتابهایی رو ک در طول سال مثلا فروش نمیره امکان مرجوع کردنشون هست ؟

ممنون

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

سلام

واقعن ممنون از لطفتون بابت توضیح کامل
سپاسگزار

همون مورد 1 و کتابفروشی که عرض کردید گزینه های خوبی هست :

1.فقط برای مغازه ی تعویض روغنی اینها حدودن با چقدر سرمایه میشه شروع کرد ؟
همون 15 میل اینها میشود ؟

2.بعد کتابفروشی کتابهایی رو ک در طول سال مثلا فروش نمیره امکان مرجوع کردنشون هست ؟

ممنون

برای ماشین های سبک دیگه؟ اون منطقه ای که می خوای بزنی ماشین ها مدل بالا هست یا در حد متوسط؟
همون 15 کافی هست به نظرم اگه پول پیش زیاد نباشه
چقدر حقوق می خوای بدی اونی که می خوای بزاری تو مغازت؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

برای ماشین های سبک دیگه؟ اون منطقه ای که می خوای بزنی ماشین ها مدل بالا هست یا در حد متوسط؟
همون 15 کافی هست به نظرم اگه پول پیش زیاد نباشه
چقدر حقوق می خوای بدی اونی که می خوای بزاری تو مغازت؟

ممنون
اون منطقه ای که میخوام ایشالا بشه بیشتر ماشین ها همون سمند . پژو و مگان هست
من مدتی اون منطقه رو داشتم ارزیابی میکردم مثلا اگر در روز 20 تا ماشین در نظر بگیریم 15 تاش اون 3 مدلی هست که گفتم
3 تاش هم پیکان و وانت اینها
2 تاش هم پرادویی . بی ام وی چیزی

حقوق هم نمیدونم به اون شخص دقیق باید چند بدم
ولی میخوام چون من خودم مثلا بتونم در روز 4-5 ساعت اونجا باشم طوری باشه که همه چیز از لحاظ مالی و امنیتی کنترل باشه
حالا یا مثلا کالاهارو کاری کنم که بشه کامپیوتری ثبت کرد یا بگردم دنبال یک آدم فوق العاده مطمین ؟

ممنون

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

ممنون
اون منطقه ای که میخوام ایشالا بشه بیشتر ماشین ها همون سمند . پژو و مگان هست
من مدتی اون منطقه رو داشتم ارزیابی میکردم مثلا اگر در روز 20 تا ماشین در نظر بگیریم 15 تاش اون 3 مدلی هست که گفتم
3 تاش هم پیکان و وانت اینها
2 تاش هم پرادویی . بی ام وی چیزی

حقوق هم نمیدونم به اون شخص دقیق باید چند بدم
ولی میخوام چون من خودم مثلا بتونم در روز 4-5 ساعت اونجا باشم طوری باشه که همه چیز از لحاظ مالی و امنیتی کنترل باشه
حالا یا مثلا کالاهارو کاری کنم که بشه کامپیوتری ثبت کرد یا بگردم دنبال یک آدم فوق العاده مطمین ؟

ممنون
با این سرمایه اونی که کار بلد هست برای خودش مغازه باز می کنه یا بعد یک مدت کارکردن میره برای خودش مغازه باز می کنه
اگه بیشتر مشتری ها ماشین های مدل بالا داشتن یک چیزی یا حداقل قیمت ماشینشون 30ت به بالا باشه که هر دفعه برای تعویض اومدن حداقل 50ت ازشون بگیری پول روغن فیلتر صافی بنزین .....
کامیون چی زیاد نیست ؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
با این سرمایه اونی که کار بلد هست برای خودش مغازه باز می کنه یا بعد یک مدت کارکردن میره برای خودش مغازه باز می کنه
اگه بیشتر مشتری ها ماشین های مدل بالا داشتن یک چیزی یا حداقل قیمت ماشینشون 30ت به بالا باشه که هر دفعه برای تعویض اومدن حداقل 50ت ازشون بگیری پول روغن فیلتر صافی بنزین .....
کامیون چی زیاد نیست ؟
عزیز مثل اینکه از بالارفتن قیمت روغن خبر نداری
روزنامه خراسان امروز :
roooooo.jpg

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
عزیز مثل اینکه از بالارفتن قیمت روغن خبر نداری
روزنامه خراسان امروز :
مشاهده پیوست 348388

چرا اتفاقا خبر دارم بیش از حد بالا رفته تولید درست حسابی هم نداره الان!30 % بیشتر رفت بالا قیمتش
خب شاید این دوستمون برای شروع کار چند کارتن بیشتر نخواستن تموم که شد می تونه بخره
برای تعویض روغن پراید 3 لیتر روغن با سطح کیفیت پیشنهاد شده 18-20 ت
فیلتر روغن و هواکش هم معمولا هر 3 سرویس یکبار تعویض می کنن قیمت فیلتر روغن 5-6ت هواکش هم 3-4 ت
واسکازین و ضدیخ هم معمولا سالی 2 بار تعویض -ضدیخ 1لیتر 5ت قیمتشه واسکازین 7ت یکم شاید بالاتر باشه
هنوز به 50 ت نرسیده :دی

Last edited:

Destructive

Registered User
لایک‌ها
16
راستش قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی بعضی از دوستان رو باد هوا نظر میدند,بدون اینکه بدونند اصلا پیش نیازهای یه شغل چیه!!!
مهمترین مسئله در اول کار مقدار سرمایه هست که باید نسبت به اون در مورد شغل و مکان راه اندازیش برنامه ریزی کرد.
ولی در مورد کار شماره 1: درآمد وابسته به صداقت کاری,کیفیت,نیروی کار متعهد و جا افتادن داره
مثلا ما همیشه برای تعویض روغن یجا میرم چون به طرف اطمینان دارم و کارشم خیلی خوبه.
ولی به معنای واقعی کلمه اگه سرمایه کمه(15 میلیون)دنبال این کار نرو چون پول نهایت میتونی یه نیسان روغن با کیفیت بگیری(نمیتونی همش از یه روغن بیاری)
چون بعضی از مشتریها از روغن مورد تایید خودشون استفاده میکنند.
البته اگه تو بازار آشنا داشته باشی یا ضامنی میتونی چکی کار کنی که دردسر های خودشو داره.
کار شماره 2: قلیان و چایخانه کار پر درآمدیه ولی بستگی به جاش داره و گیر دادن های این شغل هم کاملا بسته شانس یا برش شما داره.(من رفیق دارم پارتی هم نداره ولی داره راحت کار میکنه,هر وقت میان گیر میدن یه چیزی میزاره کف دستشون میرن پی کارشون!)
کار شماره 3 رو هم اطلاعاتی ندارم
فقط تو هر شغلی که میخواید وارد بشید کاملا با در موردش تحقیق کنید من به شخصه اگه 1 میلیارد هم سرمایه داشته باشم بخوام کاری رو شروع کنم اول میرم تو اون شغل کارآموزی کمی کار رو یاد میگیرم بعد خودم شروع میکنم.
قصدم فقط راهنمایی بود وگرنه خودم خسته نمیکردم این همه تایپ کنم.

موفق یاشی

oosfarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
چایخونه رو کلا بیخیال با این سرمایه
ضربدر 2 یا3 بکنی میشه یه کارایی کرد
ولی بین این 3 تا بهترینه
یکم سیمت به بالا وصل باشه نونت تو روغنه

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
راستش قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی بعضی از دوستان رو باد هوا نظر میدند,بدون اینکه بدونند اصلا پیش نیازهای یه شغل چیه!!!
مهمترین مسئله در اول کار مقدار سرمایه هست که باید نسبت به اون در مورد شغل و مکان راه اندازیش برنامه ریزی کرد.
ولی در مورد کار شماره 1: درآمد وابسته به صداقت کاری,کیفیت,نیروی کار متعهد و جا افتادن داره
مثلا ما همیشه برای تعویض روغن یجا میرم چون به طرف اطمینان دارم و کارشم خیلی خوبه.
ولی به معنای واقعی کلمه اگه سرمایه کمه(15 میلیون)دنبال این کار نرو چون پول نهایت میتونی یه نیسان روغن با کیفیت بگیری(نمیتونی همش از یه روغن بیاری)
چون بعضی از مشتریها از روغن مورد تایید خودشون استفاده میکنند.
البته اگه تو بازار آشنا داشته باشی یا ضامنی میتونی چکی کار کنی که دردسر های خودشو داره.
کار شماره 2: قلیان و چایخانه کار پر درآمدیه ولی بستگی به جاش داره و گیر دادن های این شغل هم کاملا بسته شانس یا برش شما داره.(من رفیق دارم پارتی هم نداره ولی داره راحت کار میکنه,هر وقت میان گیر میدن یه چیزی میزاره کف دستشون میرن پی کارشون!)
کار شماره 3 رو هم اطلاعاتی ندارم
فقط تو هر شغلی که میخواید وارد بشید کاملا با در موردش تحقیق کنید من به شخصه اگه 1 میلیارد هم سرمایه داشته باشم بخوام کاری رو شروع کنم اول میرم تو اون شغل کارآموزی کمی کار رو یاد میگیرم بعد خودم شروع میکنم.
قصدم فقط راهنمایی بود وگرنه خودم خسته نمیکردم این همه تایپ کنم.

موفق یاشی
این تایید میشه تنوع جنس خیلی زیاد هست با قیمت های متفاوت راستیتش 15ت میشه شروع کرد اما توی یک شهرستان کوچیک شیراز من اطلاع ندارم ولی اینم به شرطی که خودت کار کنی و بلدی باشی بدی دست یکنفر کار درست انجام نمیده!

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
کامیون چی زیاد نیست ؟

ممنون از پاسختون

به نظرم بشه هر بار مثلا حتی پراید هم بیاد اینروزا ؟آدما عادت دارن بیش از خودشون به ماشینشون برسن
یه روغن متوسط مثه روغن بهران سوپرپیشتاز 35 تومنه که با فیلتر اینا 50 در میاد

فقط کسی اطلاع داره مثلا 50 تومن چندش سوده ؟

اتفاقا این منطقه ای که هست مد نظر بیشتر کامیون هست . حتی اسم خیابانش ترمینال باربری هست
کلا منطقه ی تعمیرات هست . ماشین سواری هم هست

خوب کامیون آخه سرمایه ی بیشتر میخواد که سخته جورکردنش

از فکره چایخانه هم اومدم بیرون

کتابفروشی هم فقط اگر در زمینه ی کنکور کارشناسی و ارشد و ازین کتاب تستا باشه خوبه که اونم نمیدونم سودش چند درصد . اما کتابهای دیگه با توجه به افزایش قیمت کاغذ اصلن ملت زیاد کتاب نمیخونند

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

ممنون از پاسختون

به نظرم بشه هر بار مثلا حتی پراید هم بیاد اینروزا ؟آدما عادت دارن بیش از خودشون به ماشینشون برسن
یه روغن متوسط مثه روغن بهران سوپرپیشتاز 35 تومنه که با فیلتر اینا 50 در میاد

فقط کسی اطلاع داره مثلا 50 تومن چندش سوده ؟

اتفاقا این منطقه ای که هست مد نظر بیشتر کامیون هست . حتی اسم خیابانش ترمینال باربری هست
کلا منطقه ی تعمیرات هست . ماشین سواری هم هست

خوب کامیون آخه سرمایه ی بیشتر میخواد که سخته جورکردنش

از فکره چایخانه هم اومدم بیرون

کتابفروشی هم فقط اگر در زمینه ی کنکور کارشناسی و ارشد و ازین کتاب تستا باشه خوبه که اونم نمیدونم سودش چند درصد . اما کتابهای دیگه با توجه به افزایش قیمت کاغذ اصلن ملت زیاد کتاب نمیخونند

نمیشه دقیق گفت یکی اجاره مغازه اش کمه سود کمی می گیره ولی شما همون حداقل 10% فرض کنید
راستی تو شیراز روغن که عوض می کنن دستمزد هم میدن جدا ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
نمیشه دقیق گفت یکی اجاره مغازه اش کمه سود کمی می گیره ولی شما همون حداقل 10% فرض کنید
راستی تو شیراز روغن که عوض می کنن دستمزد هم میدن جدا ؟

ممنون
تعویض روغن کار میگه که مثلا جمع روغن و فیلتر و ... میشه 60 + 6 تومن هم دستمزد
اما کسی اونو نمیپردازه و یعنی به عنوان تخفیف حساب میکنه

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
ممنون
تعویض روغن کار میگه که مثلا جمع روغن و فیلتر و ... میشه 60 + 6 تومن هم دستمزد
اما کسی اونو نمیپردازه و یعنی به عنوان تخفیف حساب میکنه

اگه به جای اون 6ت 4ت هم بدن وحشتناک عالی هست غیر از سودی که می کنی ولی متاسفانه نمیدن

بالا