• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از همه جا - اخبار بازيهاي كامپيوتري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
da2.jpg

EA تایید کرد که بازی Dragon Age 2 در تاریخ 11 مارس بر روی هر سه پلتفورم PC,PS3 و Xbpox 360 عرضه خواهد شد(در انگلستان)
شما در این بازی در نقش یک مهاجر بازی خواهید کرد که قصد دارد مهمترین فرد در زمان خودش تبدیل شود و شما باید او را در رسیدن به این مهم یاری کنید.
Bioware تایید کرده که هر رفتار شما بر داستان بازی تاثیر خواهد گذاشت.


منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
mafia-II.jpg


با توجه به دموهایی که از Mafia II بر روی هر سه پلتفرم ریلیز شد نگرانیهایی برای طرفداران این بازی به وجود آورد برای مثال جزئیات بر روی Ps3 اصلا خوب کار نشده بود(عکس مقایسه ی چمن بر روی PS3 با Xbox 360 ).
خوب بالاخره 2K این مطلب رو قبول کرد و امروز Elizabeth Tobey مدیر فروش این شرکت مطالبی رو در فروم 2K قرار داد که از این قرار هست:

ما برای اینکه کاربرانمان بهترین تجربه از این بازی را داشته باشتد سعی کردیم بر روی هر سه پلتفرم به طور جداگانه سیستم هایی خاص ایجاد کنیم و این دلیل تفاوتهایی هست که بین یک پلتفرم با دیگری به وجود آمده.

من میخواهم در رابطه با نسخه ی PS3 بازی توضیحاتی بدهم که قبلا از من پرسیده شده بود:
در این نسخه شما شاهد چمن هایی با جزییات بالا و استخری از خون نخواهید بود حرکتهای ابر در این نسخه کمتر به چشم می آید ولی در نسخه ی PC این بازی اصلا این گونه نیست و شما همان گرافیک عالی که در نسخه ی دمو دیدید را در بازی خواهید دید.

ما زودتر از سایر پلتفرم ها شروع به ساخت افکت چمن بر روی PS3 کردیم و شاید این دلیل تفاوتی باشد که هم اکنون به وجود آمده و باعث عصبانیت طرفداران شده است.همچنین او اضافه کرد که طرفداران نباید نگران چیزی باشند چون آنها بر روی هر سه پلتفرم یک تجربه ی مشابه خواهند داشت.من مطمینم که گیم پلی و قلب Mafia II هیچ تغییری نخواهد کرد.

منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
mass effect بر روی ps3 :

ME2-PS3-Detailed-Trailer.jpg


بعد از معرفی بازی برای ps3 در کنفرانس ea ، سازنده بازی bioware و ea اطلاعاتی را در مورد نسخه ps3 این بازی فاش خواهند کرد.این بازی شامل بازی me2 هست که قبلا برای pc و xbox 360 عرضه شده + چند ساعت content بوده و در تاریخ ژانویه 2011 عرضه خواهد شد.
فعلا اطلاعات بیشتر منتشر نشده و برای دیدن تریلر هم می تونید به سایت رسمی بازی مراجعه کنید.

جالبه بدونید مایکروسافت در پاسخ به این جریان گفته که :

"با وجود دو mass effect عرضه شده بر روی xbox 360 و به همراه تعداد زیادی dlc که از همین امروز از طریق xbox live قابل دانلود هست ،xbox 360 همچنان بهترین مکان برای بازی کردن این بازی هست . همچنین mass effect اصلی همچنان در انحصار xbox360 هست و فقط با xbox 360 می توانید این سری را به طور کامل بازی کنید"

واقعا توجیح جالبی بود.

منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
mmvi.jpg


ششمین نسخه از سری بازی‌های Heroes of Might & Magic دیروز در نمایشگاه Gamescom توسط شرکت یوبی‌سافت معرفی شد.
این عنوان که اساسا الهام گرفته از عناصر بازی‌های سبک RPG می‌باشد هم‌اکنون توسط استودیوی Black Hole Entertainment در دست ساخت می‌باشد.
داستان و وقایع بازی Might & Magic VI حدودا 400 سال قبل از رویدادهای نسخه قبلی این سری به وقوع می‌پیوندد جایی که خانواده‌ای از قهرمانان استوره‌ای با حوادثی ناگوار و تلخ مواجه می‌شوند و براساس روایتی از داستان، طرح و برنامه فرشتگان در این سری شروعی دوباره از یک جنگ ناتمام است.
این بازی در سال اینده منتشر میشود.

منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
ea.jpg


-اخبار حاکی از این هست که Dice با اعزام یک تیم ظاهرا 15 تا 25 نفری به استودیو Criterion می خواد , کمک عظیمی در بخش هنری بازی داشته باشه .. حال نکته جالب اینجاست که دایس متخصص در ساخت بازیهایی در سبک FPS هست (...,Battlefield Series) چطوری می خواد به Criterionی که متخصص سبک ریسینگ هست کمک کنه ! مسئله رو ظاهرا اینطوری حل کردن که قرار تو بخش ساخت هنری محیط ها فعالیت داشته باشن - دایسی که همه جور محیط از بیابون گرفته تا جنگل و محیطهای برفی بسیار عالی طراحی می کنه - , همچنین Criterion که NFS رو عنوان جدید خودش می بینه اینگونه ادعا کرده که برای این عنوان بزرگترین محیط OpenWorld رو طراحی کرده که گفته میشه حدود 4 برابر از نقشه Burnout Paradise بزرگتر خواهد بود
N_aggressive%20%2824%29.gif
!!!

منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
fighteruncaged.jpg


شرکت Ubisoft یک بازی سبک مبارزه‌ای جدید را بنام Fighters Uncaged معرفی کرد. این بازی اساسا برای X360 و انحصاری حسگر حرکتی Kinect می‌باشد.بازی به بازیکنان اجازه می‌دهد تا 70 حرکت و ضربه مختلف را به نمایش گذاشته که جزء هنرهای رزمی و نظامی محسوب می‌شوند. در ادامه 21 محل و منطقه متنوع جهت نبرد در بازی تعبیه شده است همانند پشت با‌م‌ها، خیابان‌ها و کوچه‌های تاریک، لنگرگاه‌های حومه شهر و در نهایت کلیساهای متروکه و جاهای مختلف که به زیبایی بازی افزوده است.

بازیکنان در این بازی با حریفان قدرتمندی رو به رو می‌شوند که هر کدام استایل و مهارت‌های مبارزه‌ای ویژه خود را دارند. امکان انجام کمبو‌های متعدد و ضربات حرفه‌ای و مرگبار بخشی از برنامه بازی است که با صداگذاری خوب دو چندان شده است. پس انجام هر مبارزه و پیشرفت در بازی شما میتوانید تا بوسیله آزاد کردن مهارت‌های جدید شخصیت بازی خود را ارتقا بدهید.

منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
project-dust1.jpg


شرکت یوبی‌سافت برخی تصاویر جدید را برای بازی جدید خود با نام From Dust منتشر کرد.
این عنوان که قبلا با نام Project Dust شناخته می‌شد توصیفی از یک بازی امروزی به سبک خدایان افسانه‌ای است جایی که طبیعت در قالب یک ستاره درخشان خود را نشان می‌دهد. وظیفه شما در بازی دفاع از قبیله‌ها و روستاهای خود در برابر رشد روزافزون طبیعت مادر است که به خطری بزرگ برای ستاره تبدیل شده است.

علاوه بر موارد گفته شده این بازی به بازیکنان اجازه می‌دهد تا دنیای پیرامون خود را برای کشف جزایر جدید و کمک به افزایش تجربه شخصیت داستان، جستجو کنند. این اعمال توسط برخی از جنبه‌های عناصر موجود در داستان امکان ‌پذیر است.

این بازی که اساسا یک عنوان قابل دانلود محسوب می‌شود سال آینده بر روی شبکه‌های Xbox Live Arcade، PSN و Steam منتشر خواهد شد.عکس هایی از بازی در منبع خبر نیز هست.

منبع
 

lilipit

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 آگوست 2010
نوشته‌ها
174
لایک‌ها
0
دوستان خبری از mafia 2 نشد و مکس پین 3
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
apblogo.jpg



موسسه Realtime Worlds لیستی از وضعیت و شمار بازیکنان APB را منتشر کرد و براساس آن تعداد کاربران ثبت نامی این بازی ار مرز 130 هزار نفر گذشت. لازم به ذکر است این دسته از کاربران باید ماهایانه مبلغ 28 دلار را به عنوان حق عضویت بپردازند.بر اساس بخشی از خبر بدست رسیده، میانگین ساعت بازی کاربران در روز 4 ساعت به ثبت رسیده است.

آقای Paul Dounis مدیر اجرایی در این باره گفت: اینها ارقام سالم و شفافی هستند که علاقمندی مداوم بازیکنان به ABP را به صورتی مثبت بازتاب می‌دهد.با نگاه به میانگین ساعت بازی کاربران در طول روز و پرداخت حق عضویت ماهانه آنها متوجه می‌شویم که این یک بازی دلچسب و لذت بخش است.
APB در ماههای ژوئن در آمریکا و در ماه جولای در اروپا عرضه شد.

http://www.vg247.com/2010/08/24/rtw-apb-has-130000-registered-users/

 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
doctorwho.jpg



شرکت Koch خبر از عرضه دو عنوان جدید از سری بازی‌های Doctor Who داد. این دو بازی که برای دو پلتفرم Wii و DS منتشر می‌شوند به ترتیب Return to Earth و Evacuation Earth نام دارند.

آقای Simon Bailey کارگردان مدیریتی ساخت بازی‌ها در شرکت Asylum Entertainment در این باره گفت:ما به جهت همکاری خود با شبکه جهانی BBC در رابطه با ساخت این دو بازی بطورغیر قابل باوری هیجان زده شده‌ایم. باور قطعی ما بر این است که سری Doctor Who از پتانسیل بالایی به جهت عرضه بر روی Nintendo DS و Wii برخوردار است. بازگشت مجدد این سری و نمایش بزرگ آن به انجمن هواداران بازی برای ما موجب افتخار است.هنوز از تاریخ دقیق عرضه این نسخه اطلاعی در دست نیست اما وبسایت انگلیسی Amazon هر دو بازی را برای انتشار در 29 اکتبر مشخص کرده است.

منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
ffxiv1.jpg



آقای Hiromichi Tanaka سازنده بازی Final Fantasy XIV به وبسایت VG247 اعلام کرد که عرضه نسخه PS3 این بازی برای مدتی به تعویق افتاده است.وی طی گفتگوی هفته گذشته خود با مسولین این وبسایت که درنمایشگاه gamescom انجام شد، به این موضوع اشاره کرد که چرا نسخه PS3 باید تا ماه مارس سال آینده به تاخبر بیافتد.

تنها دلیل اصلی او که توسط مترجم خود بیان شد بررسی میزان حافظه لازم برای بازی بود زیرا در نسخه PC آنها حافظه زیادی را در اختیار داشتند ولی برای PS3 محدودیت وجود دارد.
Final Fantasy XIV اواخر ماه آینده برای پلتفرم PC منتشر می‌شود ضمن اینکه نسخه آزمایشی نیز نیز در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.زمان انتشار نسخه PS3 در ماه مارس 2011 هست و نسخه xbox 360 نیز به مذاکره ای که با Microsoft در حال انجام هست بستگی دارد.

منبع
 

AntiGame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
dragonage24.jpg



BioWare قسمت دیگری از DLC های بازی Dragon Age: Origins که اسم اون Witch Hunt هست رو آنونس کرد.
براساس اطلاعات سایت بازی یک سال هست که Archdemon شکست خورده و حالا شما باید موریگان رو پیدا کنید. چیزی که سازندگان بازی اونو پایان دراماتیک شماره قبلی می نامند.
این DLC در 7 سپتامبر منتشر میشه یعنی همان روزی که DLC جدید 2 Mass Effect منتشر میشه.
برای این DLC به 560 امتیاز مایکروسافت یا BioWare نیاز هست و برای شبکه پلی استیشن هم به قیمت 6.99 دلار هستش.

منبع
 

xavi68

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,869
لایک‌ها
3,423

three heart

Registered User
تاریخ عضویت
15 آگوست 2010
نوشته‌ها
399
لایک‌ها
49
من مافیا 4 رو روی کامپیوتر گرفتم اما جونش خود به خود کم می شه مشکل چیه؟
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا