با توجه به دموهایی که از Mafia II بر روی هر سه پلتفرم ریلیز شد نگرانیهایی برای طرفداران این بازی به وجود آورد برای مثال جزئیات بر روی Ps3 اصلا خوب کار نشده بود(عکس مقایسه ی چمن بر روی PS3 با Xbox 360 ).
خوب بالاخره 2K این مطلب رو قبول کرد و امروز Elizabeth Tobey مدیر فروش این شرکت مطالبی رو در فروم 2K قرار داد که از این قرار هست:
ما برای اینکه کاربرانمان بهترین تجربه از این بازی را داشته باشتد سعی کردیم بر روی هر سه پلتفرم به طور جداگانه سیستم هایی خاص ایجاد کنیم و این دلیل تفاوتهایی هست که بین یک پلتفرم با دیگری به وجود آمده.
من میخواهم در رابطه با نسخه ی PS3 بازی توضیحاتی بدهم که قبلا از من پرسیده شده بود:
در این نسخه شما شاهد چمن هایی با جزییات بالا و استخری از خون نخواهید بود حرکتهای ابر در این نسخه کمتر به چشم می آید ولی در نسخه ی PC این بازی اصلا این گونه نیست و شما همان گرافیک عالی که در نسخه ی دمو دیدید را در بازی خواهید دید.
ما زودتر از سایر پلتفرم ها شروع به ساخت افکت چمن بر روی PS3 کردیم و شاید این دلیل تفاوتی باشد که هم اکنون به وجود آمده و باعث عصبانیت طرفداران شده است.همچنین او اضافه کرد که طرفداران نباید نگران چیزی باشند چون آنها بر روی هر سه پلتفرم یک تجربه ی مشابه خواهند داشت.من مطمینم که گیم پلی و قلب Mafia II هیچ تغییری نخواهد کرد.
منبع