• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
داداش من اینترنتم وایرلس هست و یه نانو ام 5 دارم.میتونم این اینترنتم رو که از آنتن میاد بدم به این مودم(در اصل میخوام بشه روتر برام)که همه امکانات این مودم رو داشته باشم و بتونم از امکانات شیرینگ هارد و پرینتر و... و وایرلسش و.. استفاده کنم..
آیا این کارم فقط با خریدن این مودم میشه یا باید بیشتر هزینه کنم و چیزای اضافه بگیرم؟
ممنون.
سلام بله امکانش با همین مودم هست.اما تنظیمات خودش را دارد و باید علم شبکه داشته باشید(در همه مودم روترها )
میشه با این مودم روی هارد دانلود کرد؟ آخه میخوام یه هارد بخرم بعد نصفش خالی باشه خودم دانلود کنم.
بدون روشن بودن کامپیوتر خیر نمیشود.
اما میتوانید از هر گوشه از خانه بصورت وایرلس فیلمها و موزیک و عکسهای دانلودی را با تلویزیون یا گوشی لپ تاپ ببینید یا دانلود کنید

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
مدتیه مشکی دارم کمی عجیب
مودم من رو ppoe هست
یعنی .قتی روشنش میکنم ، اینترنت داره
ولی الان چند وقتیه نمیدونم چرا اینطور میشه
مثلا وقتی ریستش میکنم یا خاموش روشن میکنم میره رو حالت bridge
چند بار ریست فکتوری کردم
درست میشه
ولی بازم بعد از چند وقت بازم همینطور میشه

کسی راهنمایی میکنه ؟

ibm54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قیمت مودم +n چند است و اینکه پول را چگونه باید واریز کرد لطفا با هزینه پست اعلام کن با تشکر

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
مدتیه مشکی دارم کمی عجیب
مودم من رو ppoe هست
یعنی وقتی روشنش میکنم ، اینترنت داره ...
شما فریم ور را عوض کنید اگر مشکل برطرف نشد تنظیمات انلاک سایت چینی را انجام بدهید.تا الان با چنین موردی برخورد نکردم

سلام
قیمت مودم +n چند است و اینکه پول را چگونه باید واریز کرد لطفا با هزینه پست اعلام کن با تشکر
سلام پ خ شد

GreenEcotrip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
من یه مودم N+ از شما گرفتم که پشتش مدلش رو زده ARV7510PW22-A-LF-IR RQ 1 ، اما مودم های سری N نوشته HG556 ، که در حقیقت از لحاظ سخت افزاری و بالتبع نرم افزاری با هم متفاوتند طوری که حتی بورد و چیپ ست اونا با هم فرق داره و در حقیقت نام N و N+ رو شما خودتون روش گذاشتید که هردو سفارش شرکت Vodafone هستن اما بورد N ساخت شرکت Huawei با چیپ ست Broadcom و بورد N+ ساخت شرکت Astoria با چیپ ست دیگه ایه که مشخصاتش رو تو لینک زیر میبینید:

سری های N شما با مشخصات و تصویر:

http://wiki.openwrt.org/toh/huawei/hg556a

سری های N+ شما با مشخصات و تصویر:

http://wiki.openwrt.org/toh/astoria/arv7510pw22

در ضمن ظاهرا مودم N+ فاقد VoIP هستش و درحقیقت شکل ظاهری هر دو مودم تقریبا یکیه و این طور به نظر میرسه که ودافون خودش شکل مودماشو یکپارچه طراحی میکنه اما بوردهاشو میده شرکت های مختلف براش بزنن. در حقیقت شاید به همین جهت وقتی میرید تو سایت ودافون مشخصات سخت افزاری کامل رو نمیزنه و مینویسه مثلا فقط چهارتا پورت لن و یا سه تا پورت یو اس بی داره:

http://www.vodafone.co.nz/broadband-wireless-router

این طوری که تو لینک های بالا نوشته شده ظاهرا پشت یکی از پورت های تلفن HG556 یه سخت افزار VoIP وجود داره که تو اون یکی نیست.

در هر صورت بعضی از موارد بالا رو شما نگفته بودید و گفتید که N+ نسخه ارتقا یافته N هستش. سوالی که مطرح میشه اینه که از کجا معلوم N+ بهتر از N باشه اونم با قیمت بیشتر و با فقدان VoIP که خودتون زیاد روش مانور میدادید و به خصوص تغییر در چیپست که به گفته بعضی از دوستان چیپ ست های Broadcom قابلیت های بیشتری دارن و کلا گرون تر هستن؟ البته ظاهرا ممکنه N+ در بعضی از زمینه ها سرتر از N باشه مثل پروسسور که نوشته 333MHZ و مال N نوشته 300MHZ و یا آنتن که به نظر میرسه دو آنتنه باشه، یا اینکه شما می فرمایید در عمل کارایی بهتری داره. با این وجود شاید N+ بازهم به این قیمت بیارزه ولی حداقل VoIP و چیپ ست Broadcom برای من فاکتور های مهمی در خرید بودن.

در ضمن به نظر میرسه بورد سری های N غنی تر از N+ باشه طوری که حتی تو تصویر برد N+ ، اگه به چیپ ست دقت کنید حتی اسم سازنده رو هم روش ننوشته و خیلی عجیب و در عین حال ابتدایی به نظر میرسه. عکس بورد هر سه سری تو لینکا هست که میتونید روش کلیک کنید تا بزرگتر شه.

مورد دیگه اینکه تفاوت مودم های N کارتن قدیم و N کارتن جدید رو هم بفرمایید و اینکه چه برتری هایی نسبت به هم و همینطور نسبت به N+ دارن؟ در حقیقت آیا این دو N با کارتن ها مختلف همون HG556 سری A و C هستن که تو لینک ها عکس و مشخصات هردوشو زده؟

با تشکر

Last edited:

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام،
من یه مودم N+ از شما گرفتم که پشتش مدلش رو زده ARV7510PW22-A-LF-IR RQ 1 ...

سلام

ممنون از اطلاعاتی که ارائه کردید
با توجه به اینکه ودافون مودمهایش را در هر کشور به نامهای مختلف ارائه میدهد و فقط به کاربران خودش عرضه میکند و فروش در بازار ندارد بنابراین جهت درک درست تر خریدار و جلوگیری از گیج شدن مشتری نامهای ساده تری برایشان انتخاب شده که بعضا در پستهای خود من یا دوستان به نامهای اصلی اشاره شده.مثلا در ودافون المان نام این مودمها ایزی باکس است.مطمئنا اگر نام مدل یک کشور اینجا برده شود خریداران با سرچ گوگل به فریم ورهایی دسترسی پیدا میکنند که در کشور ما جواب نمیدهند و موجب هنگ یا عدم بالا امدن مودم میشوند.

مدل arv که در اینجا با نام N+ میشناسیم جدیدترین مدلی است که در حال حاظر به کاربران ودافون ارائه میشود.و با تستهایی که انجام شده فریم ور با ساختار اینترنت ایران مناسب تر تشخیص داده شده است. و باگهای زیادی رفع شده است.لازمه اش این است که شما هر دو مدل را داشته باشید و با بررسی سطحی متوجه منظور من خواهید شد و تایید خواهید کرد.
ضمنا اشاره میکنم به لینک نیوزلندی که ارائه کردید و تذکر میدهم که با مودم شما فرق میکند ورژن مودم شما اسپانیایی است و اطلاعات زبان انگلیسی در اینترنت ندارد
مثلا در ورژن ایرلند مودمها فاقد قابلیت dlna هستند
در مورد وویپ هم بررسی میکنم اطلاع میدهم.چون گزینه ای است که هنوز بسترش در ایران فعال نشده در سری جدید چک نکردم.
در مورد بسته بندی جدید و قدیم هم یکی از دوستان تصویر و مشخصاتش را ارائه داده بودند چند صفحه قبل
بسته بندی تغییر کرده و سری ساخت 2012 به بعد هستند

باز هم سوالی بود در خدمتم.کلا در این تاپیک از اینگونه پستها استقبال میشود
:)

mea2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام-می خواستم از استارتر محترم تقاضاکنم در صورت امکان تصاویری از مودم سری +N و همچنین دفترچه راهنمای آن در فرمت pdf در تاپیک قرار دهند تا کاربران بیشتر با تفاوتهای این دو مدل آشنا گردند.تشکر

amirsima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام-می خواستم از استارتر محترم تقاضاکنم در صورت امکان تصاویری از مودم سری +N و همچنین دفترچه راهنمای آن در فرمت pdf در تاپیک قرار دهند تا کاربران بیشتر با تفاوتهای این دو مدل آشنا گردند.تشکر
دقیقا میخواستم الان همینو بپرسم!
ممنون.منتظریم!

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111

دقیقا میخواستم الان همینو بپرسم!
ممنون.منتظریم!

سلام
چشم به زودی دفترچه را اپلود میکنم ولی از نظر قیافه طبق صحبتهای دوستمان اکثر مودمهای ودافون در یک تیپ و شکل هستند و فقط سافت ور و برد الکترونیکشان فرق میکند
به تصاویر سری N مراجعه کنید

GreenEcotrip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در رابطه با سری N کارتن جدید و قدیم آیا تفاوتشون تنها در کارتنشونه؟ مگه میشه هیچ تغییر سخت افزاری و یا نرم افزاری نداشته باشن؟! در حقیقت میخواستم بدونم آیا اینا همون ورژن های متفاوت سری N به نام های A و C هستن که تو لینکای پست قبلم بهشون اشاره شده و تصاویر و تفاوتشون رو تو مشخصات و بورد نشون داده؟ در حقیقت آیا این N های کارتن جدید عیوب سری قبل رو دارن یا بعضی از مشکلات رو هوآوی رفع کرده برا ودافون؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
خلاصه بگم به دلیل مشغله کاری فرصت بررسی را نداریم ولی به احنمال زیاد چون سری ساخت جدید هستند رفع بعضی ایرادات شده است.از جعبه جدیدها مشکلی گزارش نشده
=================
دفترچه زبان EN مودم N+ را از این لینک بگیرید.

====================================
خبرهای خوبی به زودی اعلام میشود

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
  • جمعه سیاه (خرید)، اولین روز جمعه بعد از روز شکرگزاری در ایالات متحده آمریکا است. این روز آغازی است برای فصل خرید آخر سال و کریسمس. میزان خرید در این روز شاخصی است مهم برای میزان سنجش وضعیت اقتصادی ایالات متحده آمریکا.این روز به قدری اهمیت دارد که فروشگاه ها قبل از ساعت 4 صبح باز می کنند و مردم از همان زمان برای خرید به فروشگاه هجوم می آورند و باید تا قبل از آغاز شب خرید کرده باشند.تخفیفها حتی تا 80 درصد نیز میرسد.هرچند این تخفیفها برای تعداد محدودی کالا زده شده است و پس از 30 ثانیه از بازگشایی فروشگاه تمام کالاهای دارای تخفیف عالی تمام میشوند.

blackfriday.png

در هر سال 2 بار کالاهای این فروشنده حراج میشوند که بعضا زیر قیمت خرید نیز هستند.یکی از این زمانها انتهای سال میلادی میباشد.

در حال حاظر 2 تاپیک فروش از این فروشنده دارای شرایط حراج میباشند.

1- تاپیک فروش مودم چندکاره ودافون

2- تاپیک فروش هارد 750 گیگ اکسترنال وسترن دیجیتال

2014.gif

از تاریخ 1392/09/12 الی 1392/09/22 ساعت 14:00
قیمت در دهه تخفیف :

مودم سری G کومبو(تلفن دیجیتال+هارد شرینگ+پرینت سرور+روتر+مودم ای دی اس ال پلاس2) : 85000 تومان

مودم سری N کومبو(تلفن دیجیتال+هارد شرینگ+پرینت سرور+روتر+مودم ای دی اس ال پلاس2) : 115000 تومان

مودم سری N+ کومبو(تلفن دیجیتال+هارد شرینگ+پرینت سرور+روتر+مودم ای دی اس ال پلاس2) : 125000 تومان

قیمت جمعه سیاه برای 3 نفر آخر که در جمعه به تاریخ 22 آذر قبل از ساعت 14:00 واریز پول را انجام بدهند.لازم به ذکر است راس این ساعت تخفیفها به پایان میرسد و به قیمت قبل برمیگردیم.ملاک ، زمان ثبت شده در سیستم بانکی فروشنده میباشد.

مودم سری G کومبو(تلفن دیجیتال+هارد شرینگ+پرینت سرور+روتر+مودم ای دی اس ال پلاس2) : 65000 تومان

مودم سری N کومبو(تلفن دیجیتال+هارد شرینگ+پرینت سرور+روتر+مودم ای دی اس ال پلاس2) : 100000 تومان

مودم سری N+ کومبو(تلفن دیجیتال+هارد شرینگ+پرینت سرور+روتر+مودم ای دی اس ال پلاس2) : 100000 تومان

09111514410

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
Usb3 داره؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111

hi speed usb2 است.

---------------------------
از امروز تا روز جمعه قیمتهای دهه تخفیف اخذ میشود.روز جمعه سه نفر احری که قبل از ساعت 14 خرید کنند از قیمت جمعه سیاه برخوردار خواهند شد.
بهترین زمان برای خرید است این فرصت تنها یکبار دیگر در امسال تکرار میشود ولی شاید تخفیف کمتری در سری بعد بخورد.

mojezy

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشید من یکی از این مودم ها رو دارم لی رو جعبش چیزی ننوشته که سری N هست یا G

میشه راهنمایی بفرمایید چطور باید بفهمم ؟؟

و اینکه آیا قابلیت دانلود بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه فعال شده ؟؟(اگه آره بی زحمت یه راهنمایی بفرمایید)

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
عنوان خوبیه. برای هر دو تا با هم هم تخفیف دارید؟

aryaamehr

Registered User
لایک‌ها
77
جريان چيه؟
يعني الان بخريم با تخفيف حساب ميشه؟
يا فقط براي سه نفر آخر تخفيف داره؟
اون سه نفر آخر چطوري انتخاب ميشن؟

mojezy

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان ببخشید برای اینکه بخوام فلش رو روی این مودم سری ان فعال کنم باید چکار کنم و همون ورژن اصلیش رو انلاک کردم کافیه ؟

لطفا کمک کنید چون نیاز دارم

و اینکه یه مشحصه اصلی تو ظاهر سری ان و جی رو بفرمایید

ممنون

navid ir

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. خسته نباشید. یک مودم میخواستم که قابلیت دانلود از طریق فلش دیسک رو بدون استفاد از رایانه داشته باشه ! اگر موجود هست لطفا مدل و قیمت رو هم لطف کنید. تشکر

bi3da

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

من مودم N+ رو میخوام

لطفا شماره حسابتون رو بفرستید

اس ام اس دادم بهتون اما جواب ندادید

بالا