sh_b_e_1365
Registered User
خوب بعدش اوکیهبرای آسیاتک مدولاسیون های D.Gmt و همچنین annex l رو فعال کنید سرعت به سرعت 10 مگابیت میرسه ( در صورت فاصله مناسب از مرکز )
اونوقت برای شرکتهای دیگه چکار میشه کرد !!!؟؟
Last edited:
خوب بعدش اوکیهبرای آسیاتک مدولاسیون های D.Gmt و همچنین annex l رو فعال کنید سرعت به سرعت 10 مگابیت میرسه ( در صورت فاصله مناسب از مرکز )
من خودم آسیاتک دارم ازش اطلاع دارم . بقیه شرکتا هم میتونید اینو تست کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر !!!خوب بعدش اوکیه
اونوقت برای شرکتهای دیگه چکار میشه کرد !!!؟؟
VF-ESarv75 پسورد مودم arv7510pw22 هست که اینجا بعنوان ان پلاس فروخته میشه. astoria این مودم را برای vodafone تولید میکنه. توی هر کشوری هم با یک نام توزیع شده با تغییرات خیلی جزئی مثلا تو آلمان easybox 803a بهش میگن.
کد:Hardware Architecture: MIPS Target: lantiq Vendor: Arcadyan Bootloader: brnboot System-On-Chip: Infineon/Lantiq Xway Danube (PSB 50702 E V1.3 or V1.4) CPU Speed: 333 MHz Flash chip: Intel JS28F128J3D-75 Flash size: 16 MiB RAM chip: PSC A3S56D40ETP RAM size: 32 MiB USB: 2x USB 2.0 standard A + 1x USB 2.0 standard B ADSL: ADSL (G.992.1 & T1.413, V2), ADSL2 (G.992.3), ADSL2+ (G.992.5) Ethernet: Infineon ADM6996I, 4x LAN 100 Mbps Wireless: Ralink RT2860T, 802.11n 300 Mbps, 2.4 GHz, 2 antennas Phone: 2x RJ11 Serial: yes (with header) JTAG: yes (no header) Buttons: power switch, WiFi button, reset button
سلام دوست عزیز . من طبق آموزش فریم ویر OpenWRT رو نصب کردم . ولی با وای فایش مشکل دارم . خود به خود قطع و وصل میشه .
اولش هر دو ثانیه وصل میشد بعد قطع میشد اما الان بعد از ریسیت وای فای چند ثانیه میاد و میره !!!
میگید چیکارش کنم ؟
سلام دوست عزیز . من طبق آموزش فریم ویر OpenWRT رو نصب کردم . ولی با وای فایش مشکل دارم . خود به خود قطع و وصل میشه .
اولش هر دو ثانیه وصل میشد بعد قطع میشد اما الان بعد از ریسیت وای فای چند ثانیه میاد و میره !!!
میگید چیکارش کنم ؟
تا حالا ریسیت کردید ببینید بعد از ریسیت هم به خاموش شدنش ادامه میده یا نه ؟سلام
من N+ دارم جدیدا خیلی reboot میکنه ؛ هر 5 دقیقه یک بار ریبوت میشه ( فکر کنم موقعی هم که اینترنت قطع میشه ریبوت میشه )
راهی هست که از ریبوت شدنش جلوگیری کرد ؟؟؟
دیروز هم یک هارد بهش وصل کردم هی ریبوت میکرد
میزان آنتن دهی رو از کجا میشه تغییر داد ؟؟ ( قدرت و شدتش رو )
سلامدرود
مهندس سایر تجهیزات شبکه رو هم کار می کنید ؟ روتر DIR605L مارک دی لینک می خواستم
سلام
من N+ دارم جدیدا خیلی reboot میکنه ؛ هر 5 دقیقه یک بار ریبوت میشه ( فکر کنم موقعی هم که اینترنت قطع میشه ریبوت میشه )
راهی هست که از ریبوت شدنش جلوگیری کرد ؟؟؟
دیروز هم یک هارد بهش وصل کردم هی ریبوت میکرد
میزان آنتن دهی رو از کجا میشه تغییر داد ؟؟ ( قدرت و شدتش رو )
نه مودم نباید ریبوت بشهاحتمال میدم خطم نویز داشته باشه و باعث قطع و وصل شدن اینترنت بشه
سوالم اینه که آیا با هر بار قطع شدن اینترنت باید مودم ریبوت بشه ؟؟
تو تنظیمات وای فای چیزی به عنوان پاور پیدا نکردم ...
![]()
درود بر دوستان.
کسی میدونی ویپ مودم hg556a چجوری فعال میشه؟؟؟؟ من هرچی تیک Active SIP Account رو میزنم فعال نمیشه. صفحه رفرش میشه. الان خیلی وقته درگیر این کارم. خواهشا راهنمایی کنید
فریمور دستگاهم اینه: V100R001C08B028. با فریمور B031 هم فعال نشد.