HusseinR
Registered User
صد حیف! حالا دقیقا مدل جی چی از مدل ان کم داره؟ از پست اول مطمئن نشدم!!
802.11n توسط مدل جی پشتیبانی نمیشه. درسته؟
802.11n توسط مدل جی پشتیبانی نمیشه. درسته؟
سلامسلام داداش
یه سوال در مورد فرصت طلایی
این قیمتی که اعلام میشه برا سری G هست یا N ؟؟؟
سلامسلام مودم سری N+مودم 3G+هزینه ارسال به اصفهان چقدر میشه؟ ممنون![]()
سلام، 1) آقا مودم ویندوز 8 رو ساپورت میکنه؟ 2) سری N موجوده و قیمت لطفا؟ 3) لینک مشخصات مودم 3G که دارین. 4) شرایط خرید و شماره حساب رو لطفا بفرستید.
فعلا طبق تصاویر انبار (جعبه های قرمز) سری G موجود است. که با کیفیتی برابر N و زیبایی اش دو برابر است. با توجه به چیپستهای آمریکایی قوی که دارد فریم ور یکی از قویترین و حرفه ای ترین مودمهای دی لینک برایش کرک شده تا تمام امکاناتش که توسط ودافون لاک شده بود فعال شود.
این یعنی شما با پرداخت 105 تومان یک مودم 190 هزار تومانی کومبو خواهید داشت.
هارد شرینگ
پرینتر سرور
تلفن دیجیتال وویپ
3جی مودم
و تمام قابلیتهایی که در پست اول ذکر شده است.
این فرصت مناسب را از دست ندید.
با سلام.
آیا فرمویر ...
سلامسلام یک مورد از سری N می خواستم اما قبلش
چندتا سوال داشتم:
1)مدل سری N همین VODAFONE HG556A می باشد؟
2)می خواستم بدونم که اوون usb 3g که توی عکس ها هست روی این دستگاه وجود داره؟(همونی که شبیه فلش هست)
3)واسه من پینگ و سرعت خیلی مهمه, پینگ این دستگاه در مقایسه با مودم زایکسل و مودم های بازار به چه صورت هست
4)قضیه آنلاک کردن چی هست کمی گیج شدم یعنی بعد از خرید از مودم نمیشه استفاده کرد؟ امکانات مودم محدود شده؟ یه توضیح بدین ممنون میشم
5)من تهران هستم بصورت حضوری می توانم تهیه کنم؟
6)خط من نویز دارد آموزشی که بابت SNR واقعا می تونه کار ساز باشه؟
در آخر هم از جناب pedram_ashena تشکر میکنم و در خواست دارم جواب سوال هایم رو بدهند و شرایط خرید و قیمت رو برام پ.خ کند
سلامسلام پدرام خان
ديروز مسيج دادم واسه 2مودم سري N
خواستم يادآوري كنم
مدل 556 از همه مودم های 3G مثل دی لینک ساپورت میکنه؟ چون یه نفر گفت فقط مودم های هواوی و وودافون رو میشناسه. اگر کسی از دوستان مودم دی لینک یا مودم های دیگر رو تست کرده لطفا اطلاع رسانی کنه. سپاس
ممنون. یه فروشنده بهم گفت مدل 553 باید چیپ 3g هواوی یا وودافون باشه، ولی تو مدل 556 اکثر دانگل های 3g رو ساپورت میکنه. حرفش چقدر صحت داره؟ آخه من دانگل دی لینک رایتل دارم نمیخوام دوباره 100 تومن هزینه یه دانگل بکنم.بله به صورت پیش فرض فقط مودمهای دارای چیپ هواوی یا ودافون را ساپورت میکند .البته این برندهای داخل بازار بعضا چیپ هاشون ساخت این شرکتها است و باید تست کرد
با تشکر از جناب pedram_ashena
کمتر از 2ساعت مودم به دستم رسید
یخورد جعبه مودم زیاد جالب نبود ولی در کل مودمی بسیار زیبا و شیکی هستش
با تنظیمات SNR خیلی نتونستم کاری انجام بدم ولی در کل برنامه dmt redux جالب هستش
فقط 1 سوال برایم پیش آمده:
در داخل مودم قسمت wireless قسمت basic جایی برای وارد کردن پسورد برای وای فای ندارد, چطوری میشود پسورد گذاشت؟
ممنون
منظور از G همان میشه HG556 ؟قیمت مدل G
تکفروشی(تا 3عدد): 108000 تومان + هزینه ارسال(پست-تیپاکس-پیک)
قیمت مدل N
تکفروشی(تا 3عدد): 138000 تومان + هزینه ارسال(پست-تیپاکس-پیک)
بهترین راه تست است بعد خرید. اون چیزی که من به قطعیت میگم اینه که مودم 3جی شما باید هواوی یا ودافون باشد.بقیه مدلها ممکن است بشود یا نشودممنون. یه فروشنده بهم گفت مدل 553 باید چیپ 3g هواوی یا وودافون باشه، ولی تو مدل 556 اکثر دانگل های 3g رو ساپورت میکنه. حرفش چقدر صحت داره؟ آخه من دانگل دی لینک رایتل دارم نمیخوام دوباره 100 تومن هزینه یه دانگل بکنم.
توصیه میکنم تغییر پسوورد ندهید.pass درج شده پشت مودم امنیت بالایی دارد و استفاده از اون هم راحت تر است.به دفترچه پست اول مراجعه کنید.با تشکر از جناب pedram_ashena
کمتر از 2ساعت مودم به دستم رسید
یخورد جعبه مودم زیاد جالب نبود ولی در کل مودمی بسیار زیبا و شیکی هستش
با تنظیمات SNR خیلی نتونستم کاری انجام بدم ولی در کل برنامه dmt redux جالب هستش
فقط 1 سوال برایم پیش آمده:
در داخل مودم قسمت wireless قسمت basic جایی برای وارد کردن پسورد برای وای فای ندارد, چطوری میشود پسورد گذاشت؟
ممنون
خوش شانس هستید هر ده هزار مودم یکی ورژنش فرق میکندچراغ وایرلس روی مودم روشن بود ولی گزینه ای جز basic نبود
مودم رو به 083 آپدیت کردم ...
منظور از G همان میشه HG556 ؟
و سری N چقدر برد وایرلسش بیشتر میتونه باشه ؟