• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

REZA4229

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پستهای اموزشی در پست اول را مطالعه کنید.اول باید از روی شماره سریال دستگاه ببینید چه ورژن نرم افزاری به مودم شما میخورد. شما 31 را که مربوط به ایرلند است نصب کردید و احتمالا کار نمیکند
سلام اتفاقا داره کار میکنه فقط یکمی کند بالا میاد درضمن پست اول را مطالعه کردم ولی نرم افزار هایی که گذاشتین هیچ کدو به مودم من نمیخوره​

REZA4229

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره سریال مودم من
306921004281588

GreenEcotrip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
من یه مودم N+ از شما گرفتم که پشتش مدلش رو زده ARV7510PW22-A-LF-IR RQ 1 ، اما مودم های سری N نوشته HG556 ، که در حقیقت از لحاظ سخت افزاری و بالتبع نرم افزاری با هم متفاوتند طوری که حتی بورد و چیپ ست اونا با هم فرق داره و در حقیقت نام N و N+ رو شما خودتون روش گذاشتید که هردو سفارش شرکت Vodafone هستن اما بورد N ساخت شرکت Huawei با چیپ ست Broadcom و بورد N+ ساخت شرکت Astoria با چیپ ست دیگه ایه که مشخصاتش رو تو لینک زیر میبینید:

سری های N شما با مشخصات و تصویر:

http://wiki.openwrt.org/toh/huawei/hg556a

سری های N+ شما با مشخصات و تصویر:

http://wiki.openwrt.org/toh/astoria/arv7510pw22

در ضمن ظاهرا مودم N+ فاقد VoIP هستش و درحقیقت شکل ظاهری هر دو مودم تقریبا یکیه و این طور به نظر میرسه که ودافون خودش شکل مودماشو یکپارچه طراحی میکنه اما بوردهاشو میده شرکت های مختلف براش بزنن. در حقیقت شاید به همین جهت وقتی میرید تو سایت ودافون مشخصات سخت افزاری کامل رو نمیزنه و مینویسه مثلا فقط چهارتا پورت لن و یا سه تا پورت یو اس بی داره:

http://www.vodafone.co.nz/broadband-wireless-router

این طوری که تو لینک های بالا نوشته شده ظاهرا پشت یکی از پورت های تلفن HG556 یه سخت افزار VoIP وجود داره که تو اون یکی نیست.

در هر صورت بعضی از موارد بالا رو شما نگفته بودید و گفتید که N+ نسخه ارتقا یافته N هستش. سوالی که مطرح میشه اینه که از کجا معلوم N+ بهتر از N باشه اونم با قیمت بیشتر و با فقدان VoIP که خودتون زیاد روش مانور میدادید و به خصوص تغییر در چیپست که به گفته بعضی از دوستان چیپ ست های Broadcom قابلیت های بیشتری دارن و کلا گرون تر هستن؟ البته ظاهرا ممکنه N+ در بعضی از زمینه ها سرتر از N باشه مثل پروسسور که نوشته 333MHZ و مال N نوشته 300MHZ و یا آنتن که به نظر میرسه دو آنتنه باشه، یا اینکه شما می فرمایید در عمل کارایی بهتری داره. با این وجود شاید N+ بازهم به این قیمت بیارزه ولی حداقل VoIP و چیپ ست Broadcom برای من فاکتور های مهمی در خرید بودن.

در ضمن به نظر میرسه بورد سری های N غنی تر از N+ باشه طوری که حتی تو تصویر برد N+ ، اگه به چیپ ست دقت کنید حتی اسم سازنده رو هم روش ننوشته و خیلی عجیب و در عین حال ابتدایی به نظر میرسه. عکس بورد هر سه سری تو لینکا هست که میتونید روش کلیک کنید تا بزرگتر شه.

مورد دیگه اینکه تفاوت مودم های N کارتن قدیم و N کارتن جدید رو هم بفرمایید و اینکه چه برتری هایی نسبت به هم و همینطور نسبت به N+ دارن؟ در حقیقت آیا این دو N با کارتن ها مختلف همون HG556 سری A و C هستن که تو لینک ها عکس و مشخصات هردوشو زده؟

با تشکر

با سلام مجدد،

در رابطه با پست قبلیم باید بگم که به طور قطع نگفتم که مودم N+ قابلیت VoIP نداره و اگه با دقت بخونید در مورد تمام مطالب با قطعیت صحبت نکردم و نوشتم «ظاهرا، شاید، به نظر میرسه و ...» و نظرم رو براساس مطالب نه چندان زیادی که تو اینترنت بود و لینکشون رو بالا آوردم نوشتم، و درحقیقت مودم رو برای خودم نخریده بودم که به تازگی برای نصبش اقدام کردم که براساس تنظیمات مودم و دفترچه اون که فروشنده هم یه نسخه گذاشته اینجا، به نظر میرسه این مودم قابلیت VoIP رو داره و بهش اشاره شده.
تصحیح میکنم، آخر اسم مودم هم که قبلا اشاره کردم، 1 RQ نیست و دقت که کردم 1 RO یا R01 به نظر میرسه و فکر میکنم Hardware Version باشه.

در ضمن تو دفترچه همراه مودم که به نظر میرسه یه دفترچه مختصر و کلی برای همه سری مودم های ودافون باشه، در رابطه با محتویات کارتن ذکر شده که شامل دو عدد فیلتر(نویزگیر) و یک عدد مودم 3G هستش که در مورد مودم 3G قبلا گفته بودید روش نیست. این بماند ولی در رابطه با فیلتر یکی بیشتر تو کارتن نبود! معمولا تو مودم های تی پی لینک و شاید سایر مودم ها، یه اسپلیتر ترکیبی با فیلتر(شامل سه پورت، یکی ورودی و دوتا خروجی) وجود داره که شاید بشه گفت معادل دوتا از این فیلتر های تکی باشن و بنابراین وجود دوتا نویزگیر طبق دفترچه قابل انتظار به نظر میرسه.

aszv

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا" قیمت سری N و مودم 3G منطبق با این مودم با شماره حساب برام پخ کنید

Last edited by a moderator:

hooshmandkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد،

در رابطه با پست قبلیم باید بگم که به طور قطع نگفتم که مودم N+ قابلیت VoIP نداره و اگه با دقت بخونید در مورد تمام مطالب با قطعیت صحبت نکردم و نوشتم «ظاهرا، شاید، به نظر میرسه و ...» و نظرم رو براساس مطالب نه چندان زیادی که تو اینترنت بود و لینکشون رو بالا آوردم نوشتم، و درحقیقت مودم رو برای خودم نخریده بودم که به تازگی برای نصبش اقدام کردم که براساس تنظیمات مودم و دفترچه اون که فروشنده هم یه نسخه گذاشته اینجا، به نظر میرسه این مودم قابلیت VoIP رو داره و بهش اشاره شده.
تصحیح میکنم، آخر اسم مودم هم که قبلا اشاره کردم، 1 RQ نیست و دقت که کردم 1 RO یا R01 به نظر میرسه و فکر میکنم Hardware Version باشه.

در ضمن تو دفترچه همراه مودم که به نظر میرسه یه دفترچه مختصر و کلی برای همه سری مودم های ودافون باشه، در رابطه با محتویات کارتن ذکر شده که شامل دو عدد فیلتر(نویزگیر) و یک عدد مودم 3G هستش که در مورد مودم 3G قبلا گفته بودید روش نیست. این بماند ولی در رابطه با فیلتر یکی بیشتر تو کارتن نبود! معمولا تو مودم های تی پی لینک و شاید سایر مودم ها، یه اسپلیتر ترکیبی با فیلتر(شامل سه پورت، یکی ورودی و دوتا خروجی) وجود داره که شاید بشه گفت معادل دوتا از این فیلتر های تکی باشن و بنابراین وجود دوتا نویزگیر طبق دفترچه قابل انتظار به نظر میرسه.

من هم مدل +n دارم. voip داره و به خوبی کار میکنه. با خود مودم هم تا الان (2هفته هست خریدم) مشکلی نداشتم.

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
شماره سریال مودم من

[TD]306921004281588[/TD]
به پست شماره 181 مراجعه کنید. ورژن نرم افزاری مودم شما c است و باید از فریم ورهای بر پایه همین ورژن استفاده کنید که در تاپیک ارائه نشده است.
با سلام مجدد،

در رابطه با پست قبلیم باید بگم که به طور قطع نگفتم که مودم N+ قابلیت VoIP نداره و اگه با دقت بخونید در مورد تمام مطالب با قطعیت صحبت نکردم و ...
سلام.ممنون از بررسی مجدد و اصلاحیه درج شده.متعلقات درون کارتن همانهایی است که ارائه شده.سایر متعلقات برای مشترکین شبکه ودافون است که در کارتنهای فروش آزادشان موجود نیست

با سلام
لطفا" قیمت سری N و مودم 3G منطبق با این مودم با شماره حساب برام پخ کنید
سلام.حتما

من هم مدل +n دارم. voip داره و به خوبی کار میکنه. با خود مودم هم تا الان (2هفته هست خریدم) مشکلی نداشتم.
سلام. :lol: الانه که مودم هنگ کنه. چشم من کمی شوره :)

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
به زودی مودم 3جی میرسد.دارای جدیدترین تکنولوژی و همگام با آخرین سیمکارتهای ایران(ایرانسل-رایتل و...)
به قیمت بسیار مناسب
لینک مشخصات
E173-W-1.jpg

n1n3a6m5b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز مودم رسید:)....مرسی...کامل و عالی....کانفیگشو بردم شرکت گفتن چند خریدی وقتی قیمتو بهشون گفتم شاخ دراورند:blink:..مودمی با این امکانات و این قیمت....:wacko:
برای گارانتی چکارکنم...
(حیف که تعداد پستام کمه که بتونم امتیاز بدم...ولی در اولین فرصت اینکارو میکنم...;))

REZA4229

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به پست شماره 181 مراجعه کنید. ورژن نرم افزاری مودم شما c است و باید از فریم ورهای بر پایه همین ورژن استفاده کنید که در تاپیک ارائه نشده است.
سلام من به پستی که شم گفتین رفتم وبه قسمت شماره سریال هم رفتم شما مدگین مودم من سری cهست ولی شماره سریال که من نگاه کردم سریBزده درضمن چه فرقی با مودمهای شما داره

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
دوست عزیز مودم رسید:)....مرسی...کامل و عالی....کانفیگشو بردم شرکت گفتن چند خریدی وقتی قیمتو بهشون گفتم شاخ دراورند:blink:..مودمی با این امکانات و این قیمت....:wacko:
برای گارانتی چکارکنم...
(حیف که تعداد پستام کمه که بتونم امتیاز بدم...ولی در اولین فرصت اینکارو میکنم...;))
خوشحالم که راضی هستید.به ایمیل ارائه شده در پست اول ش سریال دستگاه را ایمیل کنید

سلام من به پستی که شم گفتین رفتم وبه قسمت شماره سریال هم رفتم شما مدگین مودم من سری cهست ولی شماره سریال که من نگاه کردم سریBزده درضمن چه فرقی با مودمهای شما داره
طبق اون شماره سریال من تشخیص دادم سی است.اگر طبق جدول بی هست از همین فریم ورهای تاپیک استفاده کنید.فرق خاصی ندارند فقط فریم ورهاشون به هم نمیخورد و کار نمیکند

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
قابلیت شیر وی پی انو هم داره؟چه پروتکتی؟

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
اين مودمها قابليت تقسيم پهناي باند بين چند سيستم و وايرلس رو داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
داداش این مودم 3g ها کی میرسه بدجور گیرم ...

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
قابلیت شیر وی پی انو هم داره؟چه پروتکتی؟
وی پی ان در مودم ست میشود و اینترنت خروجی مودم از درگاه وی پی ان خواهد بود. همه پروتکل های کاربردی را دارد
اين مودمها قابليت تقسيم پهناي باند بين چند سيستم و وايرلس رو داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
4 تا پورت لن دارد و از نظر وایرلس هم طبق پروتکل n است.(حضور ذهن ندارم ولی بیشتر از 50)
داداش این مودم 3g ها کی میرسه بدجور گیرم ...
این چند روز تعطیلات کارهای ما رو به هم ریخته.امروز و فردا دیگه باید برسد

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
فروش زمستانه تا 3شنبه همین هفته است و مجدد قیمتها به قیمت قبلی تغییر پیدا میکند

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
مودم 3جی هوآوی با چیپست منطبق بر مودمهای ودافون رسید از این پس در همه حال از اینترنت وایرلس برخوردار خواهید بود.

قیمت 118000 تومان

توضیحات: اپراتورهای مختلف دنیا استقبال خوبی از این مودم کردند و هر کدام این مودم را با برند خود ارائه دادند و این موجب تفاوت قیمت زیادی در بازار شده است به این دلیل که هواوی طبق سفارش مشتری از سخت افزار مختلفی استفاده کرده است.مودم ارائه شده توسط ما ارژینال اصلی خود هواوی است و مشخصات را در سایت هواوی میتوانید بررسی کنید.این مدل تنها مدلی پیشنهادی بخش گارانتی است که با مودمهای ودافون کار میکند

Last edited:

aszv

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا پدرام
درخواست های من ارسال شد؟ مودم با 3G
تلفنی سفارش شد.

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111