• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

angelsaso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اولین باره میخوام خرید کنم درست متوجه چگونگی سفارش نشدم اگه ممکن هست بگید من اگر بخوام ودافون n+ رو بگیرم باید دقیقا چکار کنم بنده ساکن اهواز هستم
قیمت : ؟
هزینه پستی که باید پرداخت بشه :؟
روش پرداخت :؟
و سوال دومم اینه که من مشخصات مودم ها رو دیدم درست متوجه نشدم
به نظر خود شما کدوم یکی از این سه مدل ودافون ها بهتر از همس و دیگه لازم به تعویض از نظر اومدن مودم های بعدی با کارایی های بشتر نداره
و یه چیزه کامل باشه

Last edited:

SraRobin

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
ایمیل فرستادم واسه گارانتی مودم سری N که خریده ام ولی خبری نشد. شماره سریال مودم واسه گارانتی:
313011112224836

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام من اولین باره میخوام خرید کنم ....
به نظر خود شما کدوم یکی از این سه مدل ودافون ها بهتر از همس و دیگه لازم به تعویض از نظر اومدن مودم های بعدی با کارایی های بشتر نداره
و یه چیزه کامل باشه
سلام
هر سه مدل قابلیتهاشون یکی است و تنها کمی از نظر کارایی فرق میکنند.توصیه میکنم اگر ارزون و کارا میخواهید مدل جی را بگیرید.اگر N را با مودم سیمکارتیش بگیرید حداقل تا 10 سال بعدی کامل است و نسبت به بازار حدود 60 تا 100 تومان سود میکنید
سلام
ایمیل فرستادم واسه گارانتی مودم سری N که خریده ام ولی خبری نشد. شماره سریال مودم واسه گارانتی:
313011112224836
سلام .پاسخ نمیدهند فقط شماره را ثبت میکنند

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
این مودم سری n+ از اخرین سری چیپ Danube استفاده میکنه که همون Infineon هست و قابلیت برودکام رو نداره
ولی همیشه رو اخرین سرعت سینک میشه

یک عدد دانگل 3g خریداری شد و روی مودم hg556 نصب شد و بصورت بک اپ adsl فعال شد
تشکر از پدرام عزیز

angelsaso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هر سه مدل قابلیتهاشون یکی است و تنها کمی از نظر کارایی فرق میکنند.توصیه میکنم اگر ارزون و کارا میخواهید مدل جی را بگیرید.اگر N را با مودم سیمکارتیش بگیرید حداقل تا 10 سال بعدی کامل است و نسبت به بازار حدود 60 تا 100 تومان سود میکنید
سلامی دیگه
پس سری n+ کارایش از n چه فرقی داره؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
گارانتی یکساله دارند.
مدل n+ تمام شده است

meysam6541

Registered User
لایک‌ها
152
با سلام
از یه اینترنت می خوام برای دو تا خونه کنار هم استفاده منم مودم تی پی لینک 8901 رو امتحان کردم جواب نداد مود دی لینک D-Link DSL-2750U رو که دو آنتن هم هست امتحان کردم یه آنتن ضعیف داشت که بعضی موقع وصل میشد و اکثر مواقع لیمیت اکسز میداد آنتنش خیلی کم بود جالب اینکه فاصله دوتا خونه 10 متر بیشتر هم نمیشه نمی دونم چرا جواب ندادند الان به نظر شما مودم سری N از این دی لینک آنتن دهیش قویتره بخرم یا نه اگه جواب میده قیمت کلیش رو با پست سفارشی برای مازندران بفرمایید

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
خوب چند هفته دیگه که میارید
یعنی تنها فرقش برای گاراتیش هست؟
فعلا امکان وارد کردنش نیست.گارانتی تمام مودمها یکساله است
با سلام
از یه اینترنت می خوام برای دو تا خونه کنار هم استفاده منم ...
سلام
در مورد انتن دهی نمیتوانم به ضرس قاطع بگویم چون نه اون مدل دی لینک را امتحان کردم نه ترافیک امواج منزل شما را میدانم ولی با مودم ایسوس انتن 5 خارجی مقایسه کردم با اینکه مودم ودافون انتن داخلی دارد ولی قویتر و پایدارتر بود.در پ خ بفرمایید کدام شهر هستید شاید امکان تست در اون شهر را داشته باشید

Last edited:

am2za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پدرام جان هزينه مودم رو واريز انجام دادم.
پيام خصوصي رو چك كنيد لطفا.
ممنون.

rezajmax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مودم ودافون سریg می خواستم بخرم اگه میشه برای خریدش راهنماییم کنید لطفا به شماره 09387181194 اس بدهید

abbas-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
3 تا آیفون تست کردم هیچ کدوم نمیتونه با وای فای این مودم وصل شه ... آموزش تنظیم هم لینکش حرابه

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
سلام داداش من یه مودم وایمکس موبین نت سدی جدید داخلی دارم تو این خونه جدید انتن نمیده اکانتم نداره شما با یه مودم n+ برا ما میتونی عوضش کنی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
مودم ودافون سریg می خواستم بخرم اگه میشه برای خریدش راهنماییم کنید لطفا به شماره 09387181194 اس بدهید
پاسخ دادم
3 تا آیفون تست کردم هیچ کدوم نمیتونه با وای فای این مودم وصل شه ... آموزش تنظیم هم لینکش حرابه
الان دارند از ایفئن استفاده میکنند مشکلی ندارد.لینک اموزش احیانا فیلتر است با شکن بروید
سلام داداش من یه مودم وایمکس موبین نت سدی جدید داخلی دارم تو این خونه جدید انتن نمیده اکانتم نداره شما با یه مودم n+ برا ما میتونی عوضش کنی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام
متاسفانه تعویض نداریم

دوستان گلم قیمتها افزایش دارد و فروش زمستانه تمام شده است متاسفانه پست اول ویرایش نمیشود
g: 100/000
n: 138/000
n+: 145/000
با این حال تا اضافه شدن امکان ویرایش به قیمت پست اول که تخفیف دارد محاسبه میکنم

saeed800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این مورد می شه توضیح بدی ؟
دور زدن محدودیت سرعت آسیاتک

در ضمن این مدل ها زدید کامل معرفی نکردید چه امکاناتی داره ؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
آقا این مورد می شه توضیح بدی ؟
دور زدن محدودیت سرعت آسیاتک

در ضمن این مدل ها زدید کامل معرفی نکردید چه امکاناتی داره ؟
در مورد اسیاتک نمیتوانم توضیح بدهم.اون جمله را فراموش کنید

به دلیل محدودیت پست اول ،اطلاعات تکمیلی در چند پست بعدی توضیح داده شده است

قابلیت اتصال پرینتر،هارد،فلش،مودم سیمکارتی و اتصال به ال ای دی هوشمند DLNA و...

alirezas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز لینک تنظیمات برای آیفون کار نمیکنه لطفا لینک دیگه ای داده بشه من هم نمیتونم با آیفون 5s کانکت بشم

std2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این پست 4 کالا (مودم N , G , +N , 3G ) به شما معرفی میشوند.که توضیحات هر کدام به تفکیک ذکر می‌شود.تمام این کالاها بصورت فروش مستقیم از وارد کننده میباشند و توسط فروشنده یکسال ضمانت میگردند.برخی از اصطلاحات نیز جهت آشنایی بیشتر توضیح داده شده است.

اگر از طریق موتورهای جستجو به این تاپیک هدایت شدید : به دلیل محدودیت در حجم مطالب پست اول ، سایر توضیحات در پستهای دو و سه درج شده است.تمام اطلاعات مفید از جمله نحوه سفارش و قیمت در چند پست اول تاپیک به روز میباشد.و نیازی به مطالعه پستهای دیگر تاپیک نیست.

• مودم وایرلس G :
  • 108000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)
  • مودم وایرلس N :
  • 138000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)
  • مودم وایرلس N +:
  • 148000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)
  • مودم سیمکارت 3G :
  • 88000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)

===============================================
========================================
================================

به همراه دو نرم افزار ویژه جهت بهبود کارکرد خطوط نویز دار + افزایش سرعت اینترنت (تنظیمDNS )که در این تاپیک معرفی میشوند

• تصاویر
مشاهده پیوست 339460
مشاهده پیوست 337108
مشاهده پیوست 337112
مشاهده پیوست 337114

برای دیدن مشخصات به این لینک مراجعه کنید
از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

فرصت طلایی:
از این پس در بعضی از روزها و در بعض از ساعتهای این روزها یک قیمت طلایی اعلام میگردد که فقط به مدت زمان اعلام شده(چند دقیقه) معتبر میباشد.خریدارانی که واریز پولشان در این بازه زمانی باشد برنده خواهند بود.جهت مشاهده به آخرین پست استارتر در آخرین صفحات مراجعه فرمایید.

نظر به عنوان مصرف کننده این مودم:
با دیدن کیفیت بدنه و طراحی خلاقانه ان عاشقش میشوید.احترام به خواسته های مشتری کاملا رعایت شده است و شما را یاد محصولات اپل و دقت تولید انها میاندازد.حرفه ای بودن تنظیمات این مودم امکان خیلی از کارها را به کاربر حرفه ای میدهد.پس از خرید و استفاده اکثر تولیدات موجود در بازار به این برند و محصول رسیدیم از نظر قیمت نیز همرده مودمهای 200 هزارتومانی موجود در بازار است.

تماس با ما توسط یکی از این دو روش طبق اولویت ارتباط برقرار کنید.

• نکات ضروری پس از خرید
از اینکه کالای ما را برای خرید انتخاب کردید متشکریم.امیدواریم کیفیت خوب کالای ما موجب تداوم این ارتباط گردد.
1- لطفا جهت ثبت گارانتی یکساله این کالا بارکد درج شده روی جعبه را به این ایمیل ارسال نمایید.همچنین پس از ثبت کالای شما مجموعه ای از فایلهای آموزشی به ایمیل شما فرستاده میشود.هرگونه مشکلات سخت افزاری و درخواست آپدیت نرم افزاری را از طریق این ایمیل گزارش نمایید تا جهت تعمیر و جایگزینی با شما تماس گرفته شود.(با توجه به کیفیت بالای این محصول،خرابی فیزیکی آن تاکنون گزارش نشده است)
2- پس از دریافت کالا و تست سالم بودن لطفا به این انجمن و تاپیک برگشته و نظر خود را بیان نموده و امتیاز بازارچه

ده روش برای تقویت آنتن‌دهی شبکه وای‌فای خانگی شما

ارجاع به پستهای آموزشی و مفید در این تاپیک: (روش آنلاک کردن،تغییر پسوورد و ...)

14# آشنایی با تولید کننده
182# روش شناسایی نسخه فریم‌ور و یوزرنیم و پسوورد تنظیمات. فقط برای سری N
188# آنلاک فریم ور (قدیمی)
195# مقایسه مقادیر SNR Margin , Attenuation
201# انتقال فایل بین گوشی موبایل ، مودم و سایر دیوایس های متصل در شبکه
203# ریکاوری پسوورد مودم در صورت فراموشی
218# آنلاک فریم‌ور(قدیمی)
340# ریکاوری مودم در صورت استفاده از فریم ور اشتباه
370# انلاک فریم ور (قدیمی)
382# اموزش زیاد کردنSNR برای خطوط نویزدار فقط در مودمهای ودافون(چیپست برادکام آمریکا)
379# افزایس سرعت با DNS
402# دور زدن محدودیت سرعت آسیاتک
454# آنلاک فریم‌ور(جدید)

برای ورود به تنظیمات مودم از این آدرس استفاده کنید: 192.168.0.1
username: admin
pass N: VF-EShg556

pass G: VF-EShg553
pass +N: VF-ESarv75

لینک دانلود راهنمای فارسی و دفترچه مودم

آموزش تنظیم وای فای برای آیفون
دفترچه EN مودم سری N+

لینک به دراپ باکس ودافون

لینک دانلود ورژن فریم ور مورد تایید گارانتی ایران
*اگر مودم به خوبی کار میکند نیازی به آپدیت نیست.در زمان اپدیت دقت شود که برق قطع نشود و 10 دقیقه زمان میبرد

لینک آپدیت N به زبان اسپانیایی ترجمه شده به انگلیسی.برای بررسی ورژن های جدید فریم ور مودم

بهترین مودم ، adsl modem ، خرید مودم ، راهنمایی خرید مودم ، قویترین مودم ، Dlink ، Tplink ، اكسس پوينت ، روتر ، بهترين مودم موجود در بازار ايران ، کاملترین مودم ، وودافون ، vodafone ، اینترنت مخابرات ، شاتل ، نوین نت ، آسیاتک ، پارس آنلاین ، مودم ADSL قیمت همکار ، فروش مودم adsl. مودم adsl. فروش مودم وایرلس. قیمت مودم های وایرلس. فروش مودم. ... فروشگاه مودم ADSL. قیمت مودم adsl وایرلس ، راهنمای خرید مودم ADSL همراه با قیمت مودم adsl و قیمت مودم وایرلس اینترنت-دو نوع مودم ADSL در بازار موجود می باشد . مودم سیمی و مودم بی سیم یا مودم وایرلس . این مطلب شما را در خرید یک مودم ADSL خوب راهنمایی می کن-انواع کارت شبکه. قیمت انواع مودم ADSL. انواع ADSL. خرید مودم adsl. قیمت مودم ADSL WIRELESS. قیمت مودم d-link. قيمت مودم adsl. قيمت انواع مودم. بهترین مودم وایرلس

بالا