• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام، پرینت سرور وایرلس دارید؟
سلام پرینتر به این مودم وصل میشه و تمام شبکه میتوانند ذستور پرینت بفرستند
سلام خسته نباشید
میخواستم سوال کنم آیا مدل زیر هم وارد میکنید به کشور یا نه
Sercom SHG1500=Vodafone-Station 2
لینک مودم

Vodafone Easybox 904 xDSL
سلام خیر
سلام
این مودم سری N شامل مودم 3G هم هست ؟؟؟
بعضی از سایت ها به همراه مودم 150 میدن ...
شما هنوز موجود دارید ؟؟؟
خیر بدون دانگل است. دانگل ۶۰تا ۸۰ قیمت دارد. لینک بدهید لطفا
مودم N , G , +N , 3G
کدوم بهترن ؟و برد وایی فایشون بیشتره ؟
پلاس و ان خوبند
عزیز مودمی دارین که قابلیت وصل شدن خود روتر یه v p n یا ساکس رو داشته باشه (مثل میکروتیک عمل کنه)
در تنظیمات مودم چنین قابلیتی باید باشد چون استفاده نکردم شک دارم بررسی میکنم اطلاع میدهم
سلام
مودم کامیوترم سوخته یه قبلا دی لینک داشتم حالا یه مودم بابرد150-200 متر وایرلس دار میخوام برند مهم نیست پشتی بانی و تعمیر و کارایی برام مهم هست
در خدمتم
خوبی کار ما اینه که ناراضی نداریم و همه از خریدشان راضیند

vahedmig

Registered User
لایک‌ها
15
قا یه قیمت مودم بین 60 تا 70 بهم میدید

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
یه سوال داشتم امیدوارم بتتونید پاسخمو بدید.
من میخوام تصاویر dvr رو انتقال بدم، و پرینترم رو هم روی اینترنت توسط ddns به اشتراک بذارم.
ضمنا ip static هم ندارم و هر دو کار فوق رو با ddns میخوام انجام بدم. چنین چیزی، توسط مودم های شما از نظر فنی قابل پیاده سازی هست؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
یه سوال داشتم امیدوارم بتتونید پاسخمو بدید.
من میخوام تصاویر dvr رو انتقال بدم، و پرینترم رو هم روی اینترنت توسط ddns به اشتراک بذارم.
ضمنا ip static هم ندارم و هر دو کار فوق رو با ddns میخوام انجام بدم. چنین چیزی، توسط مودم های شما از نظر فنی قابل پیاده سازی هست؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

توسط پورت فوروارد و پرینتر سرور میتونید کارهایی را که میخوایید انجام بدید. نرم افزار اصلی از دو تا ddns پشتیبانی میکنه که هر دو پولی هستند. در صورت استفاده از openwrt میتونید از ddns مجانی استفاده کنید.

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
به نقل از ahmadnesurf :
عزیز مودمی دارین که قابلیت وصل شدن خود روتر یه v p n یا ساکس رو داشته باشه (مثل میکروتیک عمل کنه)

تنظیمات ipsec داره میتونید بین مودم و سرور تونل ایجاد کنید. کمی راه اندازیش سخت هست.
اگر openwrt نصب کنید میتونید از open v.p.n و همچنین پروتکلهای pptp , l2tp استفاده کنید.

حسین hosein

Registered User
لایک‌ها
102
با وجود این مودم میشه LG cinema 3D smart TV 55 اینچ رو به اینترنت وصل کرد ؟ شنیدم هر مودمی رو نمیتونم براش بخرم ؟ شما تضمین وصل شدن مودمتون رو می کنی؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
با وجود این مودم میشه LG cinema 3D smart TV 55 اینچ رو به اینترنت وصل کرد ؟ شنیدم هر مودمی رو نمیتونم براش بخرم ؟ شما تضمین وصل شدن مودمتون رو می کنی؟
قابلیت dlna برای اتصال لازم است که این مودم دارد. بقیه اش سواد نصاب است.
برخی از دوستان بعنوان مدیاسنتر دارند استفاده میکنند

mea2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در پاسخ دوستمان راجع به اتصال تلویزیون هوشمند به اینترنت میخواستم بگویم که تلویزیونهای smart ال جی و سامسونگ چنانچه فاقد وای فای داخلی باشند وبخواهند از طریق دانگل بی سیم به شبکه بی سیم متصل شوند فقط از طریق دانگلهای مارک خودشان یعنی ال جی با دانگل مارک ال جی وسامسونگ با دانگل مارک سامسونگ متصل خواهند شد و البته برای هر مدل تلویزیون در خود دفترچه تلویزیون دانگلهای سازگار ذکر شده اند،بنابراین با دانگلهای با مارک متفرقه امکان اتصال به شبکه بی سیم نخواهید داشت!

mea2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

در پاسخ دوستمان راجع به اتصال تلویزیون هوشمند به اینترنت میخواستم بگویم که تلویزیونهای smart ال جی و سامسونگ چنانچه فاقد وای فای داخلی باشند وبخواهند از طریق دانگل بی سیم به شبکه بی سیم متصل شوند فقط از طریق دانگلهای مارک خودشان یعنی ال جی با دانگل مارک ال جی وسامسونگ با دانگل مارک سامسونگ متصل خواهند شد و البته برای هر مدل تلویزیون در خود دفترچه تلویزیون دانگلهای سازگار ذکر شده اند،بنابراین با دانگلهای با مارک متفرقه امکان اتصال به شبکه بی سیم نخواهید داشت!

m5azadi

Registered User
لایک‌ها
14
سلام الان مدل n پلاس را موجود دارید ؟ وقیمت لطفا؟

virusman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منم یک مودم سری N+ به همراه دانگل 3G سفارش دادم ، منتظرم تحویل بسته هستم.

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
دوستانی که قصد خرید دارند یک افر طلایی برایشان قرار میدهم تا روز جمعه اگر پنج عدد مودم ثبت سفارش شود هر مودم ۱۵ تومان تخفیف میخورد

virusman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مودم منم به دستم رسید با تشکر از آقای آشنا.
خیلی قابلیت های خوبی داره و قابل مقایسه با مودم های دیگه نیست ...
یک ضعفی که داره اینکه چراغ دیتا نداره ( یعنی وقتی اینترنت مصرف میشه آدم نمی فهمه از روی چراغ ها )
من یک TP-link W8951 داشتم الان که اینو وصل کردم تفاوتی در میزان آنتن دهیش حس نکردم ، دو طبقه فاصله با هر دو مودم یک خونه آنتن نشون میده ، تنظیماتی داره واسه افزایش یا کاهش قدرت آنتن دهی ؟؟؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
بله.میتوانید پاور وایرلس را افزایش دهید.ضمنا توجه داشته باشید یک خط انتن این مودم به همان اندازه چهار خط استیبل است برخلاف مودمهای معمولی که قطعی پینگ فراوان دارند
جای مودم را عوض کنید به نظرم جای خوبی برایش انتخاب نکردید

es83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا تفاوت مدلها رو با قیمتشون بگید.
آخه تو بعضی سایتها میبینم میزنه مدل hg556 ویا hn556 البته اونی که hg556زده شده سرعت300 وایرلس واسش گفته شده.

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
تفاوت مدل ان و پلاس در چیپست و تنظیمات است.پلاس جدیدتر است و هنوز بطور گسترده در اروپا عرضه نشده.
هر جفتشان ۳۰۰سرعت وایرلسشان است

virusman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من وقتی وارد صفحه تنظیمات مودم از طریق یوزر vodafone میشم ؛ تغییراتی که میدم ذخیره نمیشه ( مثلا اسم گذاشتن برای دستگاه هایی که به مودم متصل هستند )
تو یوزر admin هز تنظیمی به راحتی دخیره میشه ولی اینجا نه، بعضی از امکانت داخل یوزر vodafone هست و تو admin نیست.
این چراغ ADSL هم بعد از ری استارت شدن یکم طول میکشه ثابت بشه طبیعیه ؟؟ ( حدود 2-3 دقیقه )

بالا