من هم دو ماهی میشه لامیا ۵۲۰ گرفتم سیستم عاملش خیلی تو ذوقم زد چون فایل منیجر قوی مثل اندروید نداره که خیلی ناراحت كننده است.بلوتوثش خیلی ابتدایی و بدون تنظیم هر فایل رو که نشناسه معلوم نیست که کجا میره بعضی فایل هایی رو که میشناسه هم مثل mp3 رو هم نشون نمیده .مدیاپلیر خیلی ضعیف اکثریت فیلم هارو اجرا نمیکنه و حتی نمیتونی براش برنامه ای نصب کنی که بتونه پخش کنه چون به برنامها اجازه دسترسی به تغییر در سیستم رو نداده برای همین هم برنامه های کاربردی مثل اندروید نداره هرچی هم داره خیلی ضعیف کار میکنه .حالا باید بشینم تا اپدیت رسمی براش بیاد اگه بتونم بگیرم چون ماکروسافت ایران رو بلوک کرده اینم یکی از ایراداش هست که باید با تغییر ip اپدیت بگیریم . فعلا تا اینجا بگم که برای افرادی بخواهند با گوشی همه کاری انجام بدن یا ته ته شو درارند درست نشده متاسفانه.
عزیز برنامه کاربردی خیلی داره.بعضی برنامه کمی ضعیف هست ولی همه ش اینطور نیست. مبالغه نکنید لطفاچون به برنامها اجازه دسترسی به تغییر در سیستم رو نداده برای همین هم برنامه های کاربردی مثل اندروید نداره هرچی هم داره خیلی ضعیف کار میکنه
اگه منظورتون آپدیت برای برنامه ها هست که همونطوری که نصب میکنی.همونطور هم بعد آپدیتش هم میتونی بگیری.بلوک هم نیست به قول شماحالا باید بشینم تا اپدیت رسمی براش بیاد اگه بتونم بگیرم چون ماکروسافت ایران رو بلوک کرده اینم یکی از ایراداش هست که باید با تغییر ip اپدیت بگیریم
تا الان که این پست را مینویسم برای کسانی که میخواهند همه کاری با گوشی انجام بدهند مدلهای لومیا 1520 , 930, 1020 هر کدام خصوصیتهای عالی و مختلفی دارند برای سلیقه های مختلف که جالبه بدونید وقتی سیستم یکپارچه و پیشرفته ویندوز ۹ و آپدیتهای Gdr2 و .... بیاد خیلی بهتر هم میشه.فعلا تا اینجا بگم که برای افرادی بخواهند با گوشی همه کاری انجام بدن یا ته ته شو درارند درست نشده متاسفانه
ببخشید اگه مزاحم کاسبی تون شدم اینجا نظر خواستند من هم واقعیت رو گفتم نمیدونستم که اینجا بچه های ماکروسافت نشستن که حال مشتری هاشون هم بگیرند.در ابتدا باید عرض کنم که به موضوع و اسم تاپیک توجه نکردید.ویندوز موبایل و وینفون با هم خیلی متفاوتند
فایل منیجر قوی هم داره عزیز Pocket file maneger و Files
در قسمت نرم افزار های همین انجمن هم معرفی کردم
اتفاقا هر فایلی که بشناسه نشون میده و مستقیم از نرم افزار مربوطه میتونید استفاده کنید. لزومی نداره فایلی که نمیتونی استفاده کنی به گوشی منتقل کنیاستاندارد را در نظر بگیر .نه با اندروید مقایسه کن.
mp3 هم وقتی بلوتوث کردی .میتونی از قسمت موزیک پلایر گوشی پیداش کنی.
برای ویدیو هم فرمتهای رایج و اصلی را پخش میکنه. اگر میخوایی هر فایلی را پخش کنه باید برنامه Moli player را نصب کنی که غولیه واسه خودش
عزیز برنامه کاربردی خیلی داره.بعضی برنامه کمی ضعیف هست ولی همه ش اینطور نیست. مبالغه نکنید لطفا
با برنامه تغییر در سیستم را چطوری میخوایید انجام بدید؟میشه مثال بزنید متوجه بشیم؟
اگه منظورتون آپدیت برای برنامه ها هست که همونطوری که نصب میکنی.همونطور هم بعد آپدیتش هم میتونی بگیری.بلوک هم نیست به قول شماالبته بلاک هست درستش
اگه منظورتون آپدیت برای سیستم عامل گوشی هست که باز هم نیازی به آی پی و این چیزها نداره عزیزمشما هم تجربه ت کمه در استفاده از وینفون و هم زیادی داری مقایسه میکنی و اطلاعاتت هم کمه.
اگر روز اول خیلیها با نصب برنامه و وصل شدن به استور وینفون مشکل دارند باید: ۱- رجیون گوشی را ایران نگذارند. ۲-تاریخ و ساعت گوشی حتما و حتما باید دقیق تنظیم باشه. ۳- اکانت مایکروسافت لازمه ۴-اینترنت درست و حداقل ۱۲۸ سرعت داشته باشه
تا الان که این پست را مینویسم برای کسانی که میخواهند همه کاری با گوشی انجام بدهند مدلهای لومیا 1520 , 930, 1020 هر کدام خصوصیتهای عالی و مختلفی دارند برای سلیقه های مختلف که جالبه بدونید وقتی سیستم یکپارچه و پیشرفته ویندوز ۹ و آپدیتهای Gdr2 و .... بیاد خیلی بهتر هم میشه.
ولی در آخر خدمت شما و همه عزیزان عرض کنم که گوشی و سیستم عامل سلیقه ای هست و به نسبت انتظارات .هیچ کس نمیتونه ۱۰۰ در ۱۰۰ بگه خوبه یا بده.
و شما و بقیه هم باید توجه کنید که گوشی لومیا ۵۲۰ که ارزونترین و مبتدی ترین گوشی سری لومیا نوکیا هست را نباید با اندروید کیت کت ۴.۴ مقایسه کنید.
بهتر هیت با گوشیهای اندرویدی هم قیمتش مقایسه کنید و بدانید که لومیا ۵۲۰ آخرین آپدیت روز مایکروسافت که ویندوز ۸.۱ هست را براحتی دریافت کرده و از امکاناتش داره استفاده میکنه. و اینطور مقایسه کنید که گوشی هایی که اندروید هستند و همرده و در زمان لومیا ۵۲۰ به بازار عرضه شدند را چند تا میتونی نام ببری که آپدیت کیت کت را گرفته باشند و از امکانات جدید کیت کت هم بتونند بخوبی استفاده کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ربطي به كاسبي نداره، از اين حرفت كاملا مشخصه نظرت در مورد وينفون هم سطحي بود.ببخشید اگه مزاحم کاسبی تون شدم اینجا نظر خواستند من هم واقعیت رو گفتم نمیدونستم که اینجا بچه های ماکروسافت نشستن که حال مشتری هاشون هم بگیرند.
آقا اگه اینقدر سنگ این گوشی ها رو به سینه میزنی من حاضرم گوشیمو به شما تقدیم کنم چون میخواهم clash of clans حداقل بازی کنم روش
:general304:آره من فهمیدم که اجب گوشیه خداییه .نظر شما درسته با این همه تبلیغی که از این گوشی کردید من مفت 350 تومن تقدیم میکنم ببخشید که قیمت رو کم گفتم بر نخوره به گوشی باید خیلی گرونتر میگفتم با این همه تبلیغ شما.
پ خ کنید شماره حساب بدم خدمتتون.
قربون آدم چیز فهمکاش دوستان اول یک کم تو انجمنا و سایتای مربوط به ویندوز فون بچرخن و باهاش یک کم آشنا بشن، بعد برن سمتش!...
بازم که بی احترامی کردی اخه کی خواسته به تو گوشی بندازه تو میخواستی مفت صاحب بشی که. من اشتباه کردم خب تو چرا اینجا سه صفحه جواب دادی؟ . حرف حساب هم آدم حسابی میزنه و درختی که پرباره سر به زیرتر میشه . ایرادهای گوشی رو هم میتونم با عکس ثابت کنم چون من گوشی رو مثل یه کامپیوتر جیبیم استفاده میکنم.قربون آدم چیز فهم
نشناخته گوشی و سیستم عامل انتخاب میکنند
بعد میان اینجا توی تاپیکی که اصلا ربطی به ویندوزفون نداره. کلی ایرادهای بی اساس میگیرند. بعد میخوان گوشیشون رو قالب کنند جای نو.بعد هم در آخر کار که حرف حساب میشنوند بجای قبول اشتباه خودشون .میگن بی احترامی کردی)))))))))))))))))))))))))
ویندوز موبایل سیستم عامل قدیمی تر مایکروسافت برای گوشی های همراه بود . پشتبانی از این سیستم عامل در سال 2009 به پایان رسید .فرق بین مویایل و فون تو چیه ؟