mahdyonline
Registered User
- نوشتهها
- 1,614
- لایکها
- 92
طلاق بهترین راهه
امين يرگه از تو بعيده
چرا مردم رو داري ...........
جاي دادن راه حل صورت مسئله رو پاك ميكنيد
طلاق بهترین راهه
خوب دختری که زیبا نیست باید چی کار کنه ؟! مگه دست خودشه
اونم پسری میره خواستگاریش که خوشتیپ نیست .
درود
با اين نظرتون موافقم كه سيرت بايد زيبا باشه ولي در عين حال اين نظرتون كه زن خوشگل مال مردمه هميشه هم درست نيست ها! بستگي داره دختر يا زن خودش چطور باشه! مي دونيد، مثل اين مي مونه كه اونايي كه دخترهاي زيبا دارند از ترس اين كه پسرها بدزدنشون نذارن اينها اصلا تنها برن مدرسه يا خونه دوست و بشينن تو خونه تا فقط اعضاي محرم خانواده و فاميل ببينند و بشناسنشون!
جالبه نه؟ بعضي وقتها غيرت مردي كه در قسمت اول زندگي دختر وجود خارجي نداشته براي ايشون ،بعد از وارد شدن در قسمت دوم زندگي، اون حس مالكيتي نسبت به ايشون داره كه اونايي كه به وجود اوردنش، نسبت به ايشون ندارند!
شما اگه با زیبا ترین و خوش اندام ترین فرد روی زمین ازدواج کنید نهایتا بعد از گذشت 11ماه واستون عادی میشه. این نتیجه کارشناسی محققان انگلیسی بر روی 100 زوج مختلف می باشد.
همون 11 ماه رو عشق است! :دی
همون رو اگه نداشته باشی می خوای همیشه در حسرتش بمونی!
منصور تو که قبلا میگفتی زن همین که لطافت زنونشو داشته باشه کافیه نیاز نیست زیاد خوشگل باشه
حالا چی شده که له له زن خوشگل میزنی؟
من همه حرفاتو یادمه!
خوب دختری که زیبا نیست باید چی کار کنه ؟! مگه دست خودشه
طلاق چي بدي اسكول
فكر كردي زن قشنگ بگيري چيزي خاصي داره
بخدا همون يكي دو روز اول برات قشنگه از اون به بعد ميشه زشت ترين
یعنی واسه خوشکل نبودن زنت میخوای بری طلاقش بدی
خجالت داره
پسرا باید قبل از ازدواج خوب خودشونو خالی کنن بعد برن زن بگیرن. که پس فردا عقده ای نشن. مواردی که من دیدم معمولا اینجور پسرا که تقریبا سنشون نزدیک 30 سال هست ازدواج میکنن توی زندگیشون خوشبخت تر هستن نسبت به اونایی که توی سن کمتر میرن ازدواج میکنن. چون خوووووووب سرد و گرم روزگار رو چشیدن با تجربه شدن. دیگه میدونن ازدواج بچه بازی نیست
پسرا باید قبل از ازدواج خوب خودشونو خالی کنن بعد برن زن بگیرن. که پس فردا عقده ای نشن.
بچه ها من كار ندارم اين صاحب تاپيك راست گفته يا دروغ ولي توي ازدواج مهمترين چيز براي من اين شعره
آن یکی آمد در یاری بزد / گفت یارش کیستی ای معتمد / گفت من گفتش برو هنگام نیست / بر چنین خوانی مقام خام نیست / خام را جز آتش هجر و فراق / کی پزد کی وا رهاند از نفاق / رفت آن مسکین و سالی در سفر / در فراق دوست سوزید از شرر / پخته گشت آن سوخته پس باز گشت / باز گرد خانهٔ همباز گشت / حلقه زد بر در بصد ترس و ادب / تا بنجهد بیادب لفظی ز لب / بانگ زد یارش که بر در کیست آن / گفت بر در هم توی ای دلستان / گفت اکنون چون منی ای من در آ / نیست گنجایی دو من را در سرا ... (مولوی)
جداي از ازدواج كلا" من و تو بايد از فرهنگ لغت برداشته بشه وقتي ازدواج ميكني
بايد بشه ما
باز هم ميگم كاري ندارم راسته يا دروغه فقط گفتم كه بلكم يكم استفاده ببريد
این حرفارو رو لمس کردی یا صرفا" حرف ـه ؟!
منصور داری میزنی زیر حرفتا،قرار بود ازدواج نکنی
بچه ها من كار ندارم اين صاحب تاپيك راست گفته يا دروغ ولي توي ازدواج مهمترين چيز براي من اين شعره
آن یکی آمد در یاری بزد / گفت یارش کیستی ای معتمد / گفت من گفتش برو هنگام نیست / بر چنین خوانی مقام خام نیست / خام را جز آتش هجر و فراق / کی پزد کی وا رهاند از نفاق / رفت آن مسکین و سالی در سفر / در فراق دوست سوزید از شرر / پخته گشت آن سوخته پس باز گشت / باز گرد خانهٔ همباز گشت / حلقه زد بر در بصد ترس و ادب / تا بنجهد بیادب لفظی ز لب / بانگ زد یارش که بر در کیست آن / گفت بر در هم توی ای دلستان / گفت اکنون چون منی ای من در آ / نیست گنجایی دو من را در سرا ... (مولوی)
بايد بشه ما
بهتره با عشق و علاقه با همسرت زندگی کنی اون وقت می بینی چقدر همسرت زیبا میشه برات
بايد بشه ما
لمس كردم
واقعا" من به اين درك رسيدم كه بايد اينطوري باشه
ایول ... فکر کنم شما هنوز تو روستاتون آب و برق و اینا هم نیومده ، آره ؟!اگر همسرت زیبا باشد ولی همش چشم غریبه ها تو خیابون دنبالش باشه خوبه؟!!!
زن خوشگل مال مردمه.
در ثانی سیرت باید زیبا باشه نه صورت.
با صورت زیبا یک سال میشه زندگی کرد ولی با سیرت زیبا یک عمر.