sarvenaz24
Registered User
گلزار-الناز شاكردوست
کورش تهامیامين حيايي-شريفي نيا ها(مخصوصا كوچيكه اي ي ي!)-حامد بهداد-اين يارو پسره كه تو زير تيغ بود باباشو كشتن همش يه جور بازي ميكنه اه اسمش يام نيست الان-از كل بازيگراي مجموعه اولين انتخاب!
آفرين كلا متنفرم ازش حالمو بد ميكنه فقط نقش بچه پاستوريزه رو بازي ميكنه اونم بلدنيستکورش تهامی
مثالی که زدید جواب پست من نبود
خیلی از این بازیگر ها بار ها در فیلمهای تجاری سینما بازی کردن؛ فکر کنم نیاز به توضیح نباشه که تو این فیلمها چقدر بهشون دستمزد میدن
اکثرشون حتی یک بازی خوب تو پرونده شون ندارن و تحصیلات هنری هم ندارن
و تقریبا همشون هیچ اعتقادی به حرف و کارایی که که دارن تبلیغشو میکنن ندارن
با این اوصاف چرا باید بیان تو صدا و سیما بازی کنن؟ جوابش خیلی سخت نیست
تغییر نظر شما هیچ فایده ای برای من ندارهاتفاقاً نیازی هست که اسم ببرید و هم توضیح بدین شاید نظرمون عوض شد
تغییر نظر شما هیچ فایده ای برای من نداره
اگر فردا همه سیاست های کلی سینما و تلویزیون کشور عوض بشه، همه این اشخاص مثل آبی که توی ظرف دیگه ریخته میشه شکل و شمایل جدید پیدا میکنن
حیف اسم هنرمند که روی بعضی ها میذارن؛ هنر خیلی والا تر از این حرفاست
شما غیرمتعارف ترین کسی هستید که تو این سایت باهاش بحث کردماتفاقاً نظر منِ 1نفر برات خیلی خیلی مهمه
ولی به قول معروف حرفِ حق جواب نداره, واسه همین جوابی نداری بدی
یا علی
شهره لرستانی-یعنی منو گه میگیره تااین بشرومیبینم-
خداییش علی صادقی کارش بیسته،شاید الان یه خورده تکراری شده باشه ولی خیلی از تیکه های طنز رو اون رواج داد.احمد پورمخبر با اون پیرزنه که بازی میکنن باهم.
علی صادقی.
خداییش علی صادقی کارش بیسته،شاید الان یه خورده تکراری شده باشه ولی خیلی از تیکه های طنز رو اون رواج داد.
پور مخبر رو هم خدا رحمتش کنه فوت کرد پشت سر مرده حرف نزنید
دست کم ترین سرالهای IRIB سریال پژمان سگش شرف داره به کل فیلم و سریالهای ترکیه په زبان اصلی چه دوبله