خدا بگم چي كارت نكنه حالمو به هم زدي :wacko: وقتي اسم ماتادور ميشنوم حالت تهوع ميگيرمبا این علاقه شدید سریال فاخر ماتادور رو که از دست ندادین انشالا؟
Sent from my Awesome LG P713
خدا بگم چي كارت نكنه حالمو به هم زدي :wacko: وقتي اسم ماتادور ميشنوم حالت تهوع ميگيرمبا این علاقه شدید سریال فاخر ماتادور رو که از دست ندادین انشالا؟
تغییر نظر شما هیچ فایده ای برای من نداره
اگر فردا همه سیاست های کلی سینما و تلویزیون کشور عوض بشه، همه این اشخاص مثل آبی که توی ظرف دیگه ریخته میشه شکل و شمایل جدید پیدا میکنن
حیف اسم هنرمند که روی بعضی ها میذارن؛ هنر خیلی والا تر از این حرفاست
آره مخصوصا فخیم زاده :دیضمن تاکید نوشته های دوست گرامی باید عرض کنم که همین بازیگرای فعلی رو اگه فیلمای قدیمیشون رو ببینید درود به روان سازندگان پورن میفرستید!
خدا بگم چي كارت نكنه حالمو به هم زدي :wacko: وقتي اسم ماتادور ميشنوم حالت تهوع ميگيرم
ادبیاتت توی روده چپمای بابا مگه هنوز تو ایران فیلم میسازن ؟
حالا فیلم سینمایی ها که کاری ندارم دیگه همه میدونن سینمای ایران پشم هالیوود هم نیست.
ولی یکی دو تا سریال خارجی که نمره خوب دارن نگاه کنید فقط ببینید نویسنده چجور به فاک رفته تا همچین دیالوگایی رو بتونه بنویسه و کارگردان چجوری به فاک رفته که تونسته اون حسو تو بازیگر ایجاد کنه......
تو این قبرستون بازیگره میره رو صحنه یه چیزایی از فیلمنامه یادشه یه چیزایی هم خودش تشخیص میده جایگزین کنه و در نهایت یه چیز تخمی سر هم میکنه و کارگردان هم گه میخوره چیزی بهش بگه چون اگه بگه قهر میکنه میذاره میره و کارگردان باید تا آخر فیلم دست تو شلوار دنبال بازیگر جایگزین بمونه . قرارداد و این چیزا هم که کلا تو ایران پشمه . طرف 20 تا شاکی شخصی داره فرداش به قید ضمانت آزاد میشه پس فرداش از کشور خارج میشه حالا فکر کن یه بازیگر بخواد سر قراردادش پایبند بمونه .
این خانه خیلی خراب است . یکی هم میاد درستش کنه یه فاحشه ی مغزی مثل اون یارو منتقده که اسمش یادم نمیمونه میاد میگه سینمای ایران شبیه فاحشه خانه است.
علی صادقی عالی بازی می کنهاحمد پورمخبر با اون پیرزنه که بازی میکنن باهم.
علی صادقی.
سوفیا کاپولا به خاطر بازی مزخرفش در پدرخوانده 3![]()
آره به نظر من هم خوب بازی نکردسوفیا کاپولا به خاطر بازی مزخرفش در پدرخوانده 3![]()
یادمه چند سال پیش تو برنامه هفت مصاحبه میکرد یه جوری میگفت من فلانم من بصارم کهحامد بهداد (مردک عقده ای متظاهر)
یادمه چند سال پیش تو برنامه هفت مصاحبه میکرد یه جوری میگفت من فلانم من بصارم که
اونجا به عقلش شک کردم گفتم شاید بیماری ای چیزی داره
یادمه چند سال پیش تو برنامه هفت مصاحبه میکرد یه جوری میگفت من فلانم من بصارم که
اونجا به عقلش شک کردم گفتم شاید بیماری ای چیزی داره
والا من تاحالا بازی چشمگیری ازش ندیدممصرفش زیاده دچار رعشه شده و فکر میکنه مارلون براندو سینمای ایرانه (خودش که توی یکی از مصاحبه هاش اینطوری گفته بود)
از اونجایی که ایرانی جماعت سلیقشون ماشالله شُخمی ترین سلیقه ی دنیاست ایشون اقبال خوبی پیدا کردند