• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه سایتی خوشتون یا بدتون میاد ؟‌

javadenia

Registered User
لایک‌ها
53
از شبکه های اجتماعی بدم میاد

shinyrev

Registered User
لایک‌ها
8
digikala &i imdb & zoomit & persiantools & soundtracks & dementor = بسیار عالین
آپارات هم که فوق العادست به جز قسمت جست و جوش که باید روش کار شه
با اینکه گوگل فوق العادست اما salam.ir هم به عنوان یه جستجوگر خوبه
filegir و mul هم عالین
سایت نقد فارسی هم فوق العادست
گیمفا هم عالیه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از سایت پیوندها متنفرم
از فیس نما هم خیلی بدم میاد
ا زسایت دانشگاهمون هم حااااااااااااالللللللللللللمممممممممممم بهم میخوره : semnan.ac.ir
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت خودم هم بدک نیست در حال کامل شدنه shinyrev

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
من از شاپ کیپر خوشم میاد چون مرجع خوبی هست برای فروشندگان، از پی تی خوشم میاد چون مرجع خوبی هست برای وبمسترها،
از فیس نما و اپاارت هم خلی خوشم میاد
از افکار نیزو خوشم میاد چون بین سایتهای خبری خوش دست تره تو طراحی سایت، از زومیت و تبیان هم خوشم میاد
ازمیهن استور خوشم میاد چون بهم پول داده :D
از سافت98 خوشم میاد چون بروزه

از خبر پو و امثالش حالم به هم می خوره، یعنی وحشتناک حالم به هم می خوره
از میهن وب هاست خوشم نمیاد به خاطر دلایلی

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
دلیل ها تو پرانتزه.

خوشم میاد :

http://forum.persiantools.com (خیلی محیط خوب و دسته های زیادی داره فقط اگه کلاه بردار ها و دزد هاش هم برن دیگه عالی میشه)
http://3zar.ir (به نظرم مطالب آموزشیش خیلی جالبه پاسخگویی نظراتش هم عالیه)
http://digikala.com (فقط برای پیدا کردن بهترین کالا در زمینه که می خوام ازش استفاده میکنم وگرنه حضوری میرم میخرم)
http://vcp.ir (توش سایت دارم عالیه انجمن پشتیبانیش هم خیلی خوبه)
http://compiler.ir (خیلی چیزا من از این سایت یاد گرفتم)
http://w3schools.com (آموزش رایگان در حد عالی)
http://beyamooz.com (ترجمه w3schools.com)

بدم میاد :

شبکه های اجتماعی مثل فیس نما و سایت های چت الکی و سایت های خارجی فیلتر (دلیل: ۱.اکثرا خورده شیشه دارن ۲.فقط وسیله ای برای الافی و وقت گذرونی هستن)
سایت های پاپ آپ دار که علاوه بر آزار باز شدن پنجره یا تب جدید دارن مثل سایت soft98.ir بعضی اوقات پاپ آپ خاک بر سری هم نمایش میده که آدم عاقل تصمیم میگره که اصلا دیگه تو اون سایت نره
سایت هایی که مدیرای خیلی مغرور دارن که خودشون رو بالاتر از بقیه می دونن اکثرا همشون هم به جای سلام از درود استفاده میکنن خیلی می شناسم اما از اسم بردن معذورم.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
کلا از سایتایی که رتبه و بازدیدشون از سایتام بالاس بدم میاد :D:general304:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سایت هایی که واقعا دوسشون دارم:
Digikala.com مرجع 100% تخصصی و ویژه با قیمت های مناسب و مشتری مداری عالی
Persiantools.com قصد تعریف و تمجید ندارم ولی نمیشه قدرتمند بودن و یکه تاز بودن این انجمن رو انکار کرد
payline.ir حداقل 2 ساله باهاش کار میکنم و دریغ حتی از یک مشکل! پشتیبانی بسیار عالی
netafraz.com هرکسی که هاست خریده باشه از هر شرکتی حتما اسم نیک نام نت افراز به گوشش خورده
bama.ir کلا من روزی یکبار به این سایت سر نزنم نمیشه!!!! برام مثل نون شب میمونه! عموم مردم بهترین و جدیدترین خودروهای ایران صفر و کارکرده رو به فروش میرسونن
bayan.ir در یک کلام! حرفه ایی و گروهی کاملا توانا در زمینه دنیای مجازی! واقعا مرحبا به این تیم قدرتمند و جالب!

سایت هایی که واقعا دارن اسراف سرور و پهنای باند میکنن،مدیریت غیرحرفه ایی،تشکیلات و قوانینی خارج از چهارچوب فضای مجازی دارن:
esam.ir سود هنگفت واسطه ایی که نمونه ی بارز یک دلال گردن کلفت رو نشون میده!
blogfa.com بستن دست و پای کاربر به هر نحو و شکل ممکن! حتی قرار ندادن ساده ترین کدها + بسته شدن بی دلیل وبلاگ ها و مدیریت مثلا حرفه ایی!
facenama.com شبکه تبلیغاتی بگیم بهتره تا شبکه اجتماعی! کدوم شبکه اجتماعی توی دنیا از کاربراش برای ساده ترین امکانات پول میگیره؟ :| اسپمر ایمیل هم هست این شبکه اجتماعی که با صحبت نمیشه راضیشون کرد ایمیل نفرستن! باید مثل همیشه زنگ بزنی شرکتشون و تهدید به شکایت کنی تا ایمیل نفرستن!!!
cloob.com شبکه اجتماعی یا پایگاه کشف و شهود اطلاعات شخصی؟؟؟ کسی که عضو باشه میدونه چی میگم!!! ساده ترین مشکلات فیزیکی روحی روانی جسمی شمارو میخواد بدونه این شبکه بعلاوه اینکه قد،وزن و شخصی ترین اطلاعات رو درخواست داره! (البته اختیاری) که کاربر بلاخره ترویج میشه همه فرم رو پر کنه!!!! فیسدوغ که بزرگترین شبکه اجتماعی جهان هستش به چنین صورتی درخواست اطلاعات خصوصی رو نداره!!!!!!

ali-dayyeri

Registered User
لایک‌ها
59
فقط بازی انلاین عجب درامدی داره واسه مدیرش اگه یه حمایت کننده مالی داشتم یه توپشو با کمترین هزینه می زدم

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
از شاپ کیپر بدم میاد
دقیقا ... یک سری قوانین چرند گزاشتن خودشون هم تو رودرواسی موندن با اینکه میدونن مسخرس اجرا میکنن
به هر دلیلی ممکنه اخراج بشی یا تاپیکت بسته بشه پستت حذف بشه
واقعا اینجاست که آدم قدر پی تی رو میدونه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
دقیقا ... یک سری قوانین چرند گزاشتن خودشون هم تو رودرواسی موندن با اینکه میدونن مسخرس اجرا میکنن

آقا من تاپیک فروش وبلاگ رنکدار رو OK ارسال رو زدم پیغام اومد واسم حذف شد! به همین برکت قسم 10 ثانیه طول نکشید! بعد به همون کسی که میگم آقا چرا حذف کردی!؟ میگه کدوم تاپیک؟! نه حذف نکردم! میگم آقا همین الان حذف کردی نگاه کن پیغام هم دادی حذف کردم تاپیکتو دلیلشو هم نگفتین! میگه مخالف با قوانین و مقررات ویژه سایت شاپ کیپر بوده!!! گفتم باشه عزت زیاد!
خداروشکر همین کاراو کردن آمار سایتشون روز به روز داره افت میکنه:)

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
آقا من تاپیک فروش وبلاگ رنکدار رو OK ارسال رو زدم پیغام اومد واسم حذف شد! به همین برکت قسم 10 ثانیه طول نکشید! بعد به همون کسی که میگم آقا چرا حذف کردی!؟ میگه کدوم تاپیک؟! نه حذف نکردم! میگم آقا همین الان حذف کردی نگاه کن پیغام هم دادی حذف کردم تاپیکتو دلیلشو هم نگفتین! میگه مخالف با قوانین و مقررات ویژه سایت شاپ کیپر بوده!!! گفتم باشه عزت زیاد!
خداروشکر همین کاراو کردن آمار سایتشون روز به روز داره افت میکنه:)
دقیقا بزودی بجز رضا و چهار تا راهبر و دور و بریهاش کسی نمیمونه اونجا
مدیریت محیط های کاربر محور واقعا اخلاق نیاز داره چرا که الان از هر مدلیش چندین هزار رقیب هست هر روز داره خلوت تر میشه و افت میکنه

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
آره والا این قوانین رو نمیدونم از کجا پیدا کرده اند اگه به جای قوانین برای باز کردن تاپیک پول میگرفتن بهتر بود والا

skydl2012

Registered User
لایک‌ها
58
mdir : به خونش تشنم
digikala : با عرضه بود
تابناک : درامدش کوفتش شه :general406:

mohamadebrahim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
از سایتهای دنیای بازی/پرشین تولز/ایران فیلم/imdb/سافت98 خوشم میاد