آره منم از وب هاستینگ تاک بدم میاد دو بار تو پروفایل ایمیلم رو اونم با وارد کردن صحیح رمز عبور عوض کردم بعد یکی دو هفته بعد یه سرویس ایمیل برای خودم ساختم خواستم این یکی ایمیلم رو بدم به وب هاستینگ تاک رفتم تو بخش تغییر ایمیل رمز عبور و ایمیل مورد نظم رو نوشتم بعد زدم ذخیره دیدم نوشته "شما به مجاز به استفاده از سایت نیستید اگر سوالی دارید با مدیریت تماس بگیرید." واقعاً ناراحت شدم آخه من هیچ کار خلاف قانونی هم نکرده بودم مونده بودم برای چی این پیام رو میداد آخه ایمیل هم فقط سومین بار بود که می خواستم عوض کنم چند بار به مدیر ها در این باره پیام خصوصی دادم هیچ کس جواب نداد رفتم تو بخش تماس با ما پیام ارسال کردم هیچ کس جواب نداد بعضی از مدیر ها هم که فعال بودن و جواب میدادن پیام خصوصیشون رو بسته بودن رفتم یه تاپیک زدم آقا برای چی من نمی تونم ایمیلم رو عوض کنم و این پیغام رو میده که اونم توسط مدیرا حذف شد و کسی جواب نداد آخرشم نفهمیدم برای چی نتونستم ایمیلم رو عوض کنم آخه بد بختی هم این بود که ایمیل قبلی وجود نداشت فقط رمز وب هاستینگ تاک رو می دونستم آخرش هم منم دیدم اینطوری کل پست هام رو تو وب هاستینگ تاک حذف کردم و رفتم تو History مرورگر کلاً هر چی درباره وب هاستینگ تاک بود حذف کردم از اون موقع تا حالا دیگه نرفتم توش تا الان که شما اینو گفتید دوباره یادم افتاد آخه خیلی زور داشت من حتی یه بار هم تو عمرم تو هیچ انجمنی حتی 1 روز هم از کاری که می تونستم انجام بدم منع نشده بودم چون همیشه قانونی رفتار میکردم اینو که دیدم واقعاً ناراحت شدم و از اون بیشتر عدم پاسخگویی تمامی مدیران رو اهانت تلقی کردم چون انگار رسماً میگفتن بدرد انجمن ما نمی خوری گم شو برو بیرون.انشااله به زودی شاهد نابودی وب هاست تالک و شاپ کیپر بشویم
موافقم.از سایت های تفریحی متنفرم . مخصوصا اونایی که 40 تا پاپ آپ میزارن .
انشااله به زودی شاهد نابودی وب هاست تالک و شاپ کیپر بشویم
آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــناینشالا شاپ کیپر زودتر نابود بشه. همگی بگید امیییییییییین.
تایید می کنمشاپ کیپر مثل بازار شام میمونه واقعا وقتی میری داخلش از خازن پاور بگیر تا گوش آدمیزاد هم بفروش میره