• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه سایتی خوشتون یا بدتون میاد ؟‌

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
انشااله به زودی شاهد نابودی وب هاست تالک و شاپ کیپر بشویم

• Like
Reactions: HSG

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
انشااله به زودی شاهد نابودی وب هاست تالک و شاپ کیپر بشویم
آره منم از وب هاستینگ تاک بدم میاد دو بار تو پروفایل ایمیلم رو اونم با وارد کردن صحیح رمز عبور عوض کردم بعد یکی دو هفته بعد یه سرویس ایمیل برای خودم ساختم خواستم این یکی ایمیلم رو بدم به وب هاستینگ تاک رفتم تو بخش تغییر ایمیل رمز عبور و ایمیل مورد نظم رو نوشتم بعد زدم ذخیره دیدم نوشته "شما به مجاز به استفاده از سایت نیستید اگر سوالی دارید با مدیریت تماس بگیرید." واقعاً ناراحت شدم آخه من هیچ کار خلاف قانونی هم نکرده بودم مونده بودم برای چی این پیام رو میداد آخه ایمیل هم فقط سومین بار بود که می خواستم عوض کنم چند بار به مدیر ها در این باره پیام خصوصی دادم هیچ کس جواب نداد رفتم تو بخش تماس با ما پیام ارسال کردم هیچ کس جواب نداد بعضی از مدیر ها هم که فعال بودن و جواب میدادن پیام خصوصیشون رو بسته بودن رفتم یه تاپیک زدم آقا برای چی من نمی تونم ایمیلم رو عوض کنم و این پیغام رو میده که اونم توسط مدیرا حذف شد و کسی جواب نداد آخرشم نفهمیدم برای چی نتونستم ایمیلم رو عوض کنم آخه بد بختی هم این بود که ایمیل قبلی وجود نداشت فقط رمز وب هاستینگ تاک رو می دونستم آخرش هم منم دیدم اینطوری کل پست هام رو تو وب هاستینگ تاک حذف کردم و رفتم تو History مرورگر کلاً هر چی درباره وب هاستینگ تاک بود حذف کردم از اون موقع تا حالا دیگه نرفتم توش تا الان که شما اینو گفتید دوباره یادم افتاد آخه خیلی زور داشت من حتی یه بار هم تو عمرم تو هیچ انجمنی حتی 1 روز هم از کاری که می تونستم انجام بدم منع نشده بودم چون همیشه قانونی رفتار میکردم اینو که دیدم واقعاً ناراحت شدم و از اون بیشتر عدم پاسخگویی تمامی مدیران رو اهانت تلقی کردم چون انگار رسماً میگفتن بدرد انجمن ما نمی خوری گم شو برو بیرون.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مث همه از سايت خودم خوشم مياد :general206:

pecgroup.ir

Registered User
لایک‌ها
30
در بوک مارگ مرورگرم سایتهای زیادی رو جمع کردم که واقعا عالی هستن!
اما الان فقط سایت گوپاس رو معرفی می کنم.
گوپاس اولین سایت ایرانیه که شیوه خرید و فروش فایل برای کسب درآمد کاربرها رو راه انداختهکه توی این 2 سال فعالیتش پرداختهاش همیشه انجام شده.(الان 12500 هزارتا کاربر و بیشتر از 5هزارتا فایل داره!)
http://goopas.com/

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
از سایت های تفریحی متنفرم . مخصوصا اونایی که 40 تا پاپ آپ میزارن .

pecgroup.ir

Registered User
لایک‌ها
30
از سایت های تفریحی متنفرم . مخصوصا اونایی که 40 تا پاپ آپ میزارن .
موافقم.
خیلی این کار غیر حرفه ای و آزاردهنده اس.قدیما با یه کلیک دو سه تا پاپ آپ باز میشد و بعد می تونستی از سایت استفاده کنی.
الان یه بار کلیک می گنی=پاپ آپ اول
کلیک دوم = پاپ آپ دوم
کلیک سوم = پاپ آپ سوم
کلیک دوم = پاپ آپ چهارم و ... :general406:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
persiantools.com
soft98.ir
digikala.com
varzesh3.com
mobile.ir
با سایت هایی که با روبات کار میکنن هم میونه خوبی ندارم!

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
از بیتوته ، دانلود ها خیلی خوشم میاد ،
از سایت های فید خوان بشدت متنفرم یعنی حرام اندر حرام خواری تو روز روشن انجام میدن آخه به کجا چنین شتابان برادر
این پول ها خوردن نداره بدون اجازه سایت ما رو میذاری تو آی فریم ، کسی رازی نیست چرا کاری کنیم لعنت مردم پشت سرمون باشه !
خلاصه پول بی برکت راهی به سوی بیرون ریختن پیدا میکنه !

• Like
Reactions: HSG

e30_007

Registered User
لایک‌ها
37
اگه ازسایت شما هم کپی میشه مطالب میتونید با یکی از 2 روش فوق جلوش رو بگیرید!

majids5

Registered User
لایک‌ها
517

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اینشالا شاپ کیپر زودتر نابود بشه. همگی بگید امیییییییییین.
آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن :D

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
شاپ کیپر یه مدیر داره، نمیدونم فقط واسه من اینجوریه یا کلا اینطوریه !
عشقش اینه که تاپیک قفل کنه !!!
به جان خودم یه بار تاپیک زدم، تو پست اول گفتم کسی اطلاعات تکمیلی خواست پ.خ بده . جواب پ.خ ها رو که می دادم تو تاپیک اعلام می کردم "پ.خ شد" . مثل همه جا های دیگه . که هم اطلاع رسانی شده باشه و هم تاپیک آپ بشه . هیچی دیگه، درست حدس زدید . یارو زد تاپیک رو قفل کرد ! :D
منم نامردی نکردم، گفتم این لینک تاپیک من تو پی تی . یه لطفی بکن و زحمت قفل کردن اینم بکش !
این بار درست حدس نزدید ... بن نشدم :general304::general304::general304:

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
ببخشید، سرعت نت پایین بود، دو بار پست ارسال شد. ویرایش کردم

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
شاپ کیپر مثل بازار شام میمونه واقعا وقتی میری داخلش از خازن پاور بگیر تا گوش آدمیزاد هم بفروش میره :)

بالا