• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه پلاک خودرويي ميترسيد؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تریلی ایران ۷۳. قشنگ میخواد نفله ات کنه.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سمندای سفیدی که نمره 22 هستن و حرف وسط پلاکشون "و" هست . اینا پلیس بزرگراهن

سـعید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
جدای از قضیه شماره پلاک که البته شرط حتمی نیست .. چند نکته رو برای شناخت رانندگانی که نزدیکشون نباید حرکت کرد میگم .. شاید بدرد بخوره :

1- از رانندگانی که زیاد به چپ و راست تمایل دارند فاصله بگیرید ..
2- از کسانی که می بینید با بغل دستی یا موبالی زیاد صحبت می کنن و هواسشون پرته فاصله بگیرید.
3- از کشانی که زیاد صندلی رو به فرمون چسبوندن و کاملا دولا شدن روی فرمون و دو دستی چسبیدن ... بسیار فاصله بگیرید..
4- از ماشینی که سرعتش ناگهانی زیاد و کم میشه فاصله بگیرید ..
5- از کسانی که در خط سرعت جاده یا اتوبان با سرعت کم حرکت می کنن و راه نمی دن فاصله بگیرین.. بعد از یک بار پراغ زدن و علامت دادن اگه راه ندادن فاصله بگیرید بهشون نچسبید و فشار نیارید .. بزارین بهشون فرصت بدین تا کم کم جا بچا بشن ..
6- از رانندگانی که ماشین های کند رو و قدیمی و یا فرسوده دارن فاصله بگیرید ..

این موارد که عرض کردم از نظر اصولی برای راحتی و سلامتی در جاده ها بسیار مهم هست . وگرنه پلاک مطرح نیست ... در شمالی ترین نقطه تهران هم می تونید کسی رو ببینید که اص لا مفهوم رانندگی و حقوق دیگران رو درک نمی کنه ... و در یک شهر دور افتاده هم کسی رو ببینید که خیلی خوب رانندگی می کنه ...

در مورد استان تهران یا در جاده ها هم من به شخصه حرکات بد از همه پلاک ها دیدم ولی به طور مشخص چند پلاک بیشترین اشکالات رو در رانندگی داشتند :
78
68
21
72

البته بسیاری از مشکلات رو هم پلاک های 11-22-33-55-66-77-88- ایجاد می کنن .. در تهران بدترین پلاک 33 بود .. و یکی از بهترین ها 22 و 66

ردر جاده شمال رانندگی 46 یعنی بچه های رشت هم جالبه .. هم بیشترین تعداد ماشینهای جاده شمال ر داره ... هم بهترین های جاده شمال ... و هم کله خر ترین های جاده شمال ... رکورد سه گانه !!

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوست من پلاک 68 رو خوب گفتی
امان از این کرجیا
کرج الان شده لاس وگاس
هر چی قمارباز و خلافکار و .... هست دارن اونجا جمع میشن

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خب.نتیجه این شد که همه بدن
به پلاک ربطی نداره
و طبق نظر خودم به ماشین ربط داره
مثلا پراید و خانواده 405 اعم از اردی و پرشیا به همراه راننده موتوریها مخصوصا cg125 لعنت الله علیه معضل رانندگی ایرانن. کمی دقت کنید مشخص میشه

سـعید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
من سال 85 یک موتور هوندا خریدم . در این مدت 4 بار ماشین خریدم و فروختم ولی موتور همیشه بوده .. بهترین وسیله برای رفتن به بازار و مرکز شهر و خصوصا طی مسیر های نزدیک هست . در مدت این همه سال یکبار هم با این موتور جریمه نشده ام و کوچکترین برخوردی با عابر پیاده و ماسین های دیگه نداشتم . حالا چرا خدا باید منو لعنت کنه باید از دوست مهدیان 57 پرسید ؟؟ ماشین محبوب من هم 405 هست که دوبار تا بحال تو این چند سال خریدم ...

ببینید ووقتی صحبت از پلاک میشه بر میگرده به فرهنگ حاکم بر یک منطقه جغرافیایی که باز هم قطعی نیست و به علت رفتار های شاخص زیاد تر از حد معمول به چشم میاد ولی دیگه تعمیم یک وسیله نقلیه که در مملکت بسیار تولید شده و میشه کار اشتباهی هست . از دکتر مملکت و وکیل و قاچاقچی و کارگر و کارمند هممون داریم حدود 10 تا مدل ماشین سوار میشیم .. پس ربط 405 یا پرشیا یا پراید ... به فرهنگ رانندگی اشتباه هست ...

حالا تهمت زدن به پلاک رو کنار گذاشتیم به ماشین ها گیر دادیم .. چند تا پست دیگه هم جلو بریم ... نظرمون این میشه که مثلا اونهایی که کچل هستند خیلی بد رانندگی می کنن و اونهایی که قدشون 173 سانت هست خیلی دست فرمون خوبی دارن ....

مشکل فرهنگ رانندگی در کشور ما از روی نا آگاهی برخی از افراد هست که متاسفانه چون وسایل نقلیه ( و خیلی دیگه از وسایل زندگی ) رو به موقع و به مقدار لازم در اختیار ندارن در استفاده از اون دچار هیجان کاذب میشن .. این مسئله هم مثبت داره هم منفی .. . همیونطور که کسی که در سن 25 سالگی اولین ماشینش رو میخره و از هیجان خیلی کارهای اشتباه میکنه اونی هم که در 13 سالگی اولین بار رانندگی میکنه اشتباهات زیادی داره .. بهترین راه حل اینه که پدر مادرا یا مدارس .. برای رانندگی و اشنایی با فرهنگ رانندگی از دوران مدرسه بچه ها رو اماده کنن و اگاهی بدن .. درامریکا بچه ها از 16 سالگی حق دارن با یک والد ( پدر یا مادر ) رانندگی کنن تا به سن 18 سالگی برسن .. این همون زمانی هست که قانون رو بصورت عملی یاد می گیرن و از تجربیات پدر و مادر در جاده اگاه میشن .... ولی اینجا وضعیت متفاوته و متاسفانه نتیجه هم متفاوته ... .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من سال 85 یک موتور هوندا خریدم . در این مدت 4 بار ماشین خریدم و فروختم ولی موتور همیشه بوده .. بهترین وسیله برای رفتن به بازار و مرکز شهر و خصوصا طی مسیر های نزدیک هست . در مدت این همه سال یکبار هم با این موتور جریمه نشده ام و کوچکترین برخوردی با عابر پیاده و ماسین های دیگه نداشتم . حالا چرا خدا باید منو لعنت کنه باید از دوست مهدیان 57 پرسید ؟؟ ماشین محبوب من هم 405 هست که دوبار تا بحال تو این چند سال خریدم ...

ببینید ووقتی صحبت از پلاک میشه بر میگرده به فرهنگ حاکم بر یک منطقه جغرافیایی که باز هم قطعی نیست و به علت رفتار های شاخص زیاد تر از حد معمول به چشم میاد ولی دیگه تعمیم یک وسیله نقلیه که در مملکت بسیار تولید شده و میشه کار اشتباهی هست . از دکتر مملکت و وکیل و قاچاقچی و کارگر و کارمند هممون داریم حدود 10 تا مدل ماشین سوار میشیم .. پس ربط 405 یا پرشیا یا پراید ... به فرهنگ رانندگی اشتباه هست ...

حالا تهمت زدن به پلاک رو کنار گذاشتیم به ماشین ها گیر دادیم .. چند تا پست دیگه هم جلو بریم ... نظرمون این میشه که مثلا اونهایی که کچل هستند خیلی بد رانندگی می کنن و اونهایی که قدشون 173 سانت هست خیلی دست فرمون خوبی دارن ....

مشکل فرهنگ رانندگی در کشور ما از روی نا آگاهی برخی از افراد هست که متاسفانه چون وسایل نقلیه ( و خیلی دیگه از وسایل زندگی ) رو به موقع و به مقدار لازم در اختیار ندارن در استفاده از اون دچار هیجان کاذب میشن .. این مسئله هم مثبت داره هم منفی .. . همیونطور که کسی که در سن 25 سالگی اولین ماشینش رو میخره و از هیجان خیلی کارهای اشتباه میکنه اونی هم که در 13 سالگی اولین بار رانندگی میکنه اشتباهات زیادی داره .. بهترین راه حل اینه که پدر مادرا یا مدارس .. برای رانندگی و اشنایی با فرهنگ رانندگی از دوران مدرسه بچه ها رو اماده کنن و اگاهی بدن .. درامریکا بچه ها از 16 سالگی حق دارن با یک والد ( پدر یا مادر ) رانندگی کنن تا به سن 18 سالگی برسن .. این همون زمانی هست که قانون رو بصورت عملی یاد می گیرن و از تجربیات پدر و مادر در جاده اگاه میشن .... ولی اینجا وضعیت متفاوته و متاسفانه نتیجه هم متفاوته ... .

سلام
من موتور سی جی و گفتم که واقعا درگیری ذهنی دارم
خونمونم مرکز شهره و بالتبع موتور زیاده مخصوصا بعد هدفمندی.مسخره که تا قبلش شرکتهای موتوری برشکست بودن و بعد از قانون روپا شدن و.تهران مملو شد از موتور و بعد هم ناهنجاری راننده هاش.
وقتی نه تو پیاده رو نه تو خیابون نه تو اتاق خوابت از شر این بلا راحت نیستی و هر روز بدتر از دیروز چه توقعی داری؟
وقتی خونوادت در امان نیستن حتی تو پیاده رو بخاطر موتوری که با سرعت رد میشه.
به هر حال من معذرت میخواهم منظورم خود cg125 لعنه الله بود

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
بچه ها به پلاک 68 یا به قول کرجی ها
شیش و هشت توهین نکنید
خودم 3تا 68 دارم
پسر خوبی هستم :-D
رانندگیمم فقط یکم لایی بازی داره:-D

یدونه نیسان آبی