tehran_games
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 1,273
- لایکها
- 492
از بین اسمهایی که زیاد اومد، من با هاست دی ال موافق نیستم. تجربه خوبی نداشتم.
دیشب مرغ سوخاری
البته چیت دی بود ولی خب خیلی دیگه چیت کردیم
همه میخوان این کارو کنن ولی مشکل پرداخته
تا نت افراز هست اشتباهه بخوای بری جای دیگهفقط پارس وب سرور
یک بار امتحان کن دیگه سراغ شرکت دیگه ای نمیری (واقعا همینطوره پشتیبانی عالی سرویسهای با کیفیت و...)
مشاهده پیوست 1208164
درود عزیزلطفا یک جارو معرفی کنید که امتحانشو پس داده باشه...
شرکت های ایرانی هم خیلیاشون کارشون درسته نت افراز میهن وب هاست پارس پک و ...درود عزیز
هرگز هرگز هرگز از شرکت های ایرانی هاست نخر
نه سرویس درستی دارن نه توانایی درک تعهد پشتیبانی و مسئولیت پذیری و یه کپی از دیتا هم که برای فلان ارگان ارسال میشه!
از هاست های خوب و ارزون خارجی یکی رو انتخاب کن و با پی پل پرداخت کن
پرداخت از بچه های فروم یا میهن پرداخت etc
تنها چیزی که منو از هاست ایرانی منع میکنه همینهسورس ارزشمندتون رو ترجیحا نباید بذارین رو هاست ایرانی!
با سازمان ICANN آشنا شویدبذار یه مثال بزنم: کنترل تمام دامنه های دنیا در دست ICANN هست که خودش مستقیم نمیفروشه بلکه به شرکت هایی مثل Network Solutions نمایندگی فروش میده! شما باید حتما و حتما از Registrar های ICANN Accredited دومین بگیرید:
https://www.icann.org/registrar-reports/accreditation-qualified-list.html
در مورد هاست من ترجیحا از هاست هایی که دیتاسنتر متعلق (یا اجاره) به خودشون هست خرید میکنم، البته نظر من بدلیل وسواس احتمالا اشتباهه ولی چون استارتر نظر خواهی کرده بود گفتم بگم شاید کمک کرد
کد تخفیف 12 درصدی نت افراز
UC106PBP
پیامک تبلیغاتی و اسپم میفرستن هیمیزان فا فاجعه هست قطعی بیش از هست و قیمت بالا
منابع سخت افزاری ک هاست دی ال میده. هیچ جا با اون کیفیت و قیمت پیدا نمیکنیهاست دی ال واقعا تکه ولی بعد از اون
گنجه هاست
سرور ستاپ
شتابان هاست
خوبن
شتابان هاست انقد سریع جواب میدن و مودبن که زیادی تیکت بدی خجالت میکشی ازشون ولی هاست دی ال خ8ایه نمیکنی تیکت بدی خیلی تند حرف میزنن خخخخ
اره منم که گفتم تکه ولی یکم تو بکاپ گیری ضعیفه سایتتم فیلتر بشه معمولا بکاپ نمیدهمنابع سخت افزاری ک هاست دی ال میده. هیچ جا با اون کیفیت و قیمت پیدا نمیکنی
البته برای سایت مجاز
مدیر فنیش تقریبا همه کاره پشتیبانی فنی هستاره منم که گفتم تکه ولی یکم تو بکاپ گیری ضعیفه سایتتم فیلتر بشه معمولا بکاپ نمیده
من کل هاستینگای ایرانو تست کردم تقریبا یه هاستینگ هم هست که اسمشو نمیارم، کیفیت خیلی بالایی داره بکاپ گیری خیلی خوب ولی پشتیبانی در حد پشگل اینجوری هم به درد نمیخوره
فقط من همیشه برام یه سواله این دوتا مسئول هاست دی ال زندگی ندارن؟ تقریبا هر سایت شاخی که توی ایران هست روی هاست دی اله
فقط دو نفر پشتیبانی داره؟مدیر فنیش تقریبا همه کاره پشتیبانی فنی هست
اون یکی که فینگلیش مینوشت قبلا (الان فارسی مینویسه) نخودیه
اتفاقا اصل کاری اونه حامد اعصامی فر ولی راست میگی کانفیگا با موسی ستمدیر فنیش تقریبا همه کاره پشتیبانی فنی هست
اون یکی که فینگلیش مینوشت قبلا (الان فارسی مینویسه) نخودیه
مالک در اصل حامد هست.اتفاقا اصل کاری اونه حامد اعصامی فر ولی راست میگی کانفیگا با موسی ست