ارهفقط دو نفر پشتیبانی داره؟
یکی مخصوص کارهای فروش
یکی هم فنی
ارهفقط دو نفر پشتیبانی داره؟
میزان فا سال 98 گفت سرویس های ما سال دیگه گرون نمیشه بعد سال بعد همون سرویس ها رو برداشت یک پسوند پرو به اقتصادی اضافه کرد و 30 درصد گرون کرد و امسال هم اعلام کرد 35 درصد گرون میشه و با افتخار میگه 99 گرون نکردیم جالبتر اونجاست هر چی تو اینستا پست میذاره کامنت هاش میبنده یکبار یادش رفت ببنده تو ده دقیقه صد نفر زیرپست انتقاد کردن از سرویس هاش هاست ابری داره مثلا با کیفیت میگه صد درصد آپ تایمه بعد از اول فروردین تا الان 7 بار قطع شدن اونم در حد 4 تا 5 ساعت در هر نوبت و وقتی تیکت میدی میگه اختلال سراسری هست در صورتی که همه سایت های روی هاست های ارزون مثل وبتوک-سی پنل-تلاش نت و ... بالا هست حالا این چه نوع آپ تایمی هست خدا میدونه
دوبار واست اس ام اس اسپم با شماره های مختلف بفرستن. حساب کار دستت میادمیانگین قیت دلار سال 98، 13 تومن بود سال 99 هم 26 تومن
اگر گرون نکنن که نمیتونن ادامه بدن
ربطش به این هست که در هر صورت میزبان فا شخمیهنفهمیدم چه ربطی به گرونی هاست داشت ؟ مشاهده پیوست 1233209
منم نمیگم گرون نکنه گرون کردن طبیعی هست اما کاربر رو خر فرض کردن درست نیست اینکه بگی گرون نکردم اما بکنی به یک شکل دیگه رو راست بیاد بگه گرون کردم به این دلیل یا مثلا میگه 100 درصد آپ تام به نظر تو بیست روز 7 بار اختلال اونم هر بار چند ساعت میشه و حتی دیگه یکبارش اعلام کردن جابجایی هست و چهار روز کامل قطع شد حتی نیومدن این مدت رو اضافه کنن به کاربر به این واقعا میگن آپ تایم 100 درصدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تمام تیکت هاشم موجوده با جواب های سربالامیانگین قیت دلار سال 98، 13 تومن بود سال 99 هم 26 تومن
اگر گرون نکنن که نمیتونن ادامه بدن
نمیدونم ایمیل منو از کجا اورده بی فانوس ...من اصلا تا حالا ازش هاست نگرفتم :|
توجیه کردن که عادی هست برای همه سرویس دهنده هامن تعریف سون هاست رو زیاد شنیدم، خودم هنوز تجربه نکردم
از میهن وبهاست راضی بودم
ولی چند وقتی هست روی ای پی های خارجی برای سایتم مشکل دارم
هرچی میگم کاربرانی که با آی پی خارجی هستن، سایتم نمیبینن ، دسترسی ندارند
ولی فقط خودشون رو توجیه میکنن
این مشکل مشترک اغلب هاست های ایرانیه! یا هاست خارجی بگیرید یا همزمان هاست خارجی و داخلی رو با ۴ تا NS ست کنین!ولی چند وقتی هست روی ای پی های خارجی برای سایتم مشکل دارم
هرچی میگم کاربرانی که با آی پی خارجی هستن، سایتم نمیبینن ، دسترسی ندارند
یه بار بنده خدا رو خونه نشین کردن دیگه میترسه..دوتا نکته رو به یکی از دوستان گفتم خواستم اینجا هم بگم
من چند سال پیش یه سایت روی هاست دی ال داشتم که شیلتر شد هر کاری کردم بهم بکاپ ندادن بکاپی هم که خودم داشتم خراب بود و نمیشد ریستورش کرد
به هاستینگ قبلیم پیام دادم با اینکه هشت نه ماه ازشون سرویس نگرفته بودم بکاپمو داشتن! بدون هیچ منتی یه سرویس ازشون گرفتم و ریستور کردم برام زحمات هشت ماهمم دود شد
از صباهاست به هیچ عنوان سرویس نگیرید کیفیت سرویس هاشون خوبه ولی آپ تایم پشتیبانی و بکاپ افتضاح اصلا سراغشون نرید
یه بار بنده خدا رو خونه نشین کردن دیگه میترسه..
هاست دی ال واسه سایت های مجاز پربازدید، به صرفه ترین و با کیفیت ترین هست.
اما واسه سایت هایی که احتما فیل شدنشون هست بدترین هاستینگ ایران هست. رتبه بعدیش هم نت افراز
تقریبا 3 سال پیش یعنی سال 2018، مشکل فیلترینگ برای یکی از هاست هام پیش اومد. دسترسی به سایت رو از طریق htaccess بستن ولی سی پنل در دسترس بود و اجازه بکاپ دادندوتا نکته رو به یکی از دوستان گفتم خواستم اینجا هم بگم
من چند سال پیش یه سایت روی هاست دی ال داشتم که شیلتر شد هر کاری کردم بهم بکاپ ندادن بکاپی هم که خودم داشتم خراب بود و نمیشد ریستورش کرد
به هاستینگ قبلیم پیام دادم با اینکه هشت نه ماه ازشون سرویس نگرفته بودم بکاپمو داشتن! بدون هیچ منتی یه سرویس ازشون گرفتم و ریستور کردم برام زحمات هشت ماهمم دود شد
از صباهاست به هیچ عنوان سرویس نگیرید کیفیت سرویس هاشون خوبه ولی آپ تایم پشتیبانی و بکاپ افتضاح اصلا سراغشون نرید
والا ما که روی سرور آلمان دی ال هستیم شدید راضی از نظر سخت افزاری عالی بدون مشکلدقیقا خودم الان دوتا سرویس از هاست دی ال دارم
یه خارج یه ایران خارجشون هم نسبت به ایران ضعیف تره
این که بدرد سایت های غیر مجاز نمیخوره رو گفتم بگم که کسی تهیه نکنه