ما از همه خوشمون میاد !
اونایی که پست های اجق وجق میزارن بیشتر
اونایی که پست های اجق وجق میزارن بیشتر
Last edited:
اجق و "جق" شه مانی میده؟ما از همه خوشمون میاد !
اونایی که پست های اجق و جق میزارن بیشتر
هـ ـان ؟اجق و "جق" شه مانی میده؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
نوکرتم مشتیاحمد خان @mehrabooni و حاج مهدی @Kingarthor
از حسن نظر و لطفتون نسبت به خودم سپاسگزارم
شما دوستان خیلی نسبت به بنده محبت دارید.
خدا بیامرز عجب سوژه ای بوداجق و "جق" شه مانی میده؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
@demo13621362 را هم جدی جدی بخدا دوست میدارم :دی
گفتی چرا اسمت ذکر نشده چون توی ذهن ها صبت نشدی..شابد بخاطر اینه که فقط پست جدی مینویسی و کسی رو برای حرفای خودمونی قابل نمیدونی..
آقا شما خیلی لطف داری به ما ببخشید اسامی زیاد بود ما هم پیر شدیم نشد یادی از شما بکنیم
بابا اون یه پست شوخی بود که بعدش بلافاصله پاکش کردم@nima_00989166
اقایه نیمایی که پست دادی یاد بگیر اینطوری از یه ادم منحصر به فرد تعریف میکنن و بعد پستت رو پاک میکنی
شما را به دیدن این نوشته دعوت میکنم :
""هر چه منحنی منکسر بیشتر ترسیم میشود, جزئییات آشکارتر میشوند""
رمان پارک ژوراسیک اثر مایکل کرایتون فصل سوم
از حضرت افتک!!
نه بخاطره اف بودنش بخاطره تک بودنش
افتک اونقدرهام که تظاهر میکنه بچه ی بدی نیست ! افتک اشکال بزرگش اینه که بدترین راه ممکن رو برای به چشم اومدن انتخاب کرده ! اشکال افتک اینه که میخواد در عین گمنامی مشهور هم باشه ! اگه منو دیدی که باهاش سرشاخ شدم تو اون تاپیک تقصیر خودش بود چرا ؟ چونکه اولین کامنتش خطاب به من با مسخره کردن حسین جوادی شروع شد ! میدونی
یه وقت هایی آدم لازم داره که با یکی سر شاخ بشه و مشاجره کنه ! نه به علت اینکه طرف خطاکاره ! نه ! به علت اینه که انسان یه بخش هایی از وجود خودش رو تنها در هنگام مبارزه میتونه بشناسه و بس ! یه لایه های پنهان از روح و روان انسان تنها در هنگام نبرد برای خودش آشکار میشه ! میدونستی که بزرگترین قربانی های تاریخ اصلا گناهکار نبودند ! اون ها بزرگترین گناهشون تنها این بود که در زمان نامناسب جای نامناسب بودند ! حالا از این حرف ها گذشته خدایی تو آی دی دوم افتک نیستی ؟
میدونم منظورت کیهبابا اون یه پست شوخی بود که بعدش بلافاصله پاکش کردم
یکی دیگه با یکی دیگه بینشون یه سوء تفاهمی شد..تو چرا فاصله میگیری؟
شما اون پسته ما تو فروشه لايكه اينساگرام رو جواب ميدادي خودم عاشقت بودماخ جون توی 11 صفحه گشتیم اسمی از من نبود
همچنان
به قول سعدی :
what ever doesnt kill you simply makes you stranger