• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدوم کاربر پی تی خوشتون میاد ؟

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
ما از همه خوشمون میاد ! :D
اونایی که پست های اجق وجق میزارن بیشتر :p

Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
احمد خان @mehrabooni و حاج مهدی @Kingarthor
از حسن نظر و لطفتون نسبت به خودم سپاسگزارم :)
شما دوستان خیلی نسبت به بنده محبت دارید.
نوکرتم مشتی

من اسمتو با @ ننوشتم که خودت متوجه نشی داداش :) ولی الان خودت اومدی انجمن،دیدی دیگه :) ای کاش نمیدیدی

پ ن :: آقا سعیده ما ازاون گل های روزگاره
ناموسن اگه کشورمون دست چهارنفر مثل ایشون بود،صد درصد همه چیز در عالی ترین سطح ممکن قرارمیداشت

Sent from my iPhone using Tapatalk

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
@demo13621362 را هم جدی جدی بخدا دوست میدارم :دی
گفتی چرا اسمت ذکر نشده چون توی ذهن ها صبت نشدی..شابد بخاطر اینه که فقط پست جدی مینویسی و کسی رو برای حرفای خودمونی قابل نمیدونی.. :(

ببین کی به کی این حرفو میزنه ! :eek:
به افرادی که کاراکترهایی مثل تو دارند باید خیلی با احتیاط نزدیک شد چون طرف با کوچکترین اشتباه و اولین ناپختگی در نوع برخوردش ممکنه باعث بشه تو برای ماه ها پشت یه دیوار غیر قابل دسترس و غیر قابل نفوذ مخفی بشی ! در روابط عاطفی با افرادی مثل خودت اولین اشتباه آخرین اشتباه هستش ! خلاصه اش خوشم میاد از نوع شخصیت حاج نیما :general406:. منو یاد کاراکتر مورد علاقه ی جوونی هام کلینت ایستوود تو ژانر وسترن میندازی ! مثل همون کم حرف و ساکت و عمیق و تنها و در عین حال مهربان هستی ! خلاصه اش عاشقتیم ! خصوصا عاشق دودلی و تردیدت در لایک کردن کامنت هام هستم ! تردیدی که نشون میده هنوز منو تو هیچ کدوم از دسته های دوست یا دشمن جا ندادی ! باید احساس جالبی باشه که آدم خودشم ندونه که از یه نفر خوشش میاد یا بدش ! نه ؟ :rolleyes:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
عظیظم
9.gif
35.gif
grouphug.gif

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آقا شما خیلی لطف داری به ما ببخشید اسامی زیاد بود ما هم پیر شدیم نشد یادی از شما بکنیم

@M1V از بچه های گل روزگار هستش که دیگه خیلی خیلی کم پیدا میشه ، با معرفت ، همه راضی از جنسش زحمت کش (خدا خیرت بده حاجی )

خیلی ها اسم بنده حقیر آوردن تو لیست خیلی ممنونشونم در کل که یادی از ما کردند چه خوب چه بد ما دربست مخلص همه هستیم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@nima_00989166
اقایه نیمایی که پست دادی یاد بگیر اینطوری از یه ادم منحصر به فرد تعریف میکنن و بعد پستت رو پاک میکنی

شما را به دیدن این نوشته دعوت میکنم :

""هر چه منحنی منکسر بیشتر ترسیم میشود, جزئییات آشکارتر میشوند""

رمان پارک ژوراسیک اثر مایکل کرایتون فصل سوم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
@nima_00989166
اقایه نیمایی که پست دادی یاد بگیر اینطوری از یه ادم منحصر به فرد تعریف میکنن و بعد پستت رو پاک میکنی

شما را به دیدن این نوشته دعوت میکنم :

""هر چه منحنی منکسر بیشتر ترسیم میشود, جزئییات آشکارتر میشوند""

رمان پارک ژوراسیک اثر مایکل کرایتون فصل سوم
بابا اون یه پست شوخی بود که بعدش بلافاصله پاکش کردم
یکی دیگه با یکی دیگه بینشون یه سوء تفاهمی شد..تو چرا فاصله میگیری؟

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
از حضرت افتک!!
نه بخاطره اف بودنش بخاطره تک بودنش

افتک اونقدرهام که تظاهر میکنه بچه ی بدی نیست ! افتک اشکال بزرگش اینه که بدترین راه ممکن رو برای به چشم اومدن انتخاب کرده ! اشکال افتک اینه که میخواد در عین گمنامی مشهور هم باشه ! اگه منو دیدی که باهاش سرشاخ شدم تو اون تاپیک تقصیر خودش بود چرا ؟ چونکه اولین کامنتش خطاب به من با مسخره کردن حسین جوادی شروع شد ! میدونی
یه وقت هایی آدم لازم داره که با یکی سر شاخ بشه و مشاجره کنه ! نه به علت اینکه طرف خطاکاره ! نه ! به علت اینه که انسان یه بخش هایی از وجود خودش رو تنها در هنگام مبارزه میتونه بشناسه و بس ! یه لایه های پنهان از روح و روان انسان تنها در هنگام نبرد برای خودش آشکار میشه ! میدونستی که بزرگترین قربانی های تاریخ اصلا گناهکار نبودند ! اون ها بزرگترین گناهشون تنها این بود که در زمان نامناسب جای نامناسب بودند ! حالا از این حرف ها گذشته خدایی تو آی دی دوم افتک نیستی ؟

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
افتک اونقدرهام که تظاهر میکنه بچه ی بدی نیست ! افتک اشکال بزرگش اینه که بدترین راه ممکن رو برای به چشم اومدن انتخاب کرده ! اشکال افتک اینه که میخواد در عین گمنامی مشهور هم باشه ! اگه منو دیدی که باهاش سرشاخ شدم تو اون تاپیک تقصیر خودش بود چرا ؟ چونکه اولین کامنتش خطاب به من با مسخره کردن حسین جوادی شروع شد ! میدونی
یه وقت هایی آدم لازم داره که با یکی سر شاخ بشه و مشاجره کنه ! نه به علت اینکه طرف خطاکاره ! نه ! به علت اینه که انسان یه بخش هایی از وجود خودش رو تنها در هنگام مبارزه میتونه بشناسه و بس ! یه لایه های پنهان از روح و روان انسان تنها در هنگام نبرد برای خودش آشکار میشه ! میدونستی که بزرگترین قربانی های تاریخ اصلا گناهکار نبودند ! اون ها بزرگترین گناهشون تنها این بود که در زمان نامناسب جای نامناسب بودند ! حالا از این حرف ها گذشته خدایی تو آی دی دوم افتک نیستی ؟
hmm.jpg

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اخ جون توی 11 صفحه گشتیم اسمی از من نبود
همچنان
forever-alone.jpg

:D
به قول سعدی :

what ever doesnt kill you simply makes you stranger

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بابا اون یه پست شوخی بود که بعدش بلافاصله پاکش کردم
یکی دیگه با یکی دیگه بینشون یه سوء تفاهمی شد..تو چرا فاصله میگیری؟
میدونم منظورت کیه
من اصلا کاری به روابط و دوستی تو با اون ندارم به من مربوط نمیشه
فاصله هم نصفیش بخاطر اخلاق خودت بود نصف دیگه ش بخاطر افسردگی و بی حوصلگیمه

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
اخ جون توی 11 صفحه گشتیم اسمی از من نبود
همچنان
forever-alone.jpg

:D
به قول سعدی :

what ever doesnt kill you simply makes you stranger
شما اون پسته ما تو فروشه لايكه اينساگرام رو جواب ميدادي خودم عاشقت بودم :)

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
انقدر بدم میاد از این آدم هایی که هرچی بشون بی محلی میکنی باز هم دست از سرت بر نمیدارن . اه اه اه اه . تف تف تف نمادین :p

از هیچی تو زندگیم به اندازه آدم های عقده ای بدم نمیاد.

بالا