manager_66
Registered User
در جایی که همه بدنبال کمیت هستند تو با کیفیت باش و در جایی که کیفیت ملاک ارزیابی انسان هاست کمیت خود را عرضه کنمن تو هيچ ليستى نيستم, ميرم خودکشى کنم.
در جایی که همه بدنبال کمیت هستند تو با کیفیت باش و در جایی که کیفیت ملاک ارزیابی انسان هاست کمیت خود را عرضه کنمن تو هيچ ليستى نيستم, ميرم خودکشى کنم.
در جایی که همه بدنبال کمیت هستند تو با کیفیت باش و در جایی که کیفیت ملاک ارزیابی انسان هاست کمیت خود را عرضه کن
http://forum.persiantools.com/threads/از-کدوم-کاربر-پی-تی-خوشتون-میاد-؟.639506/page-5#post-10542170این تاپیک هم شده درست عین حال و احوال پرسی ما ایرونی ها از همدیگه ! دقت کردید ما ایرونی ها تو مهمونی ها یا پشت تلفن حال هفت پشت طرف رو میپرسیم در حالیکه به
طور معمول خوب یا بد بودن حال طرف یا اطرافیانش برامون مهم نیست ! چه بسا اگه حال طرف یا اطرافیانش بد باشه یه مقدار هم بیشتر خوش به حالمون میشه ! اینجا هم همین
طوره ! همه ور میدارن اسم 50 نفر رو می نویسند بعد یکی از اون لیست 50 نفره میاد اسم 49 نفر دیگه + اسم نویسنده ی پست رو مینویسه در حالیکه نهایتا از توی اون 50 نفری
که نام برده از دو یا سه نفرشون خوشش بیاد ! پی تی جاییه که همه به طور غیر رسمی تفاهم کردند که هیچ احساس منفی نسبت به همدیگه تا جای ممکن نشون ندند تا بتونند
یه جورهایی با همدیگه وقت گذرونی کنند درست عین خلاف کارها که بر اساس یه قانون نانوشته توی معاملات بین خودشون هیچ کی اسلحه با خودش حمل نمیکنه ! :general711::general711:
من از نوجوونی عاشقت بودم کیو آندرلاین آندرلاین کیوحالا که هیچکی منوو دوز نداره منم کسی رو دوز ندارم:دی
واسه این که حقته دیگهمن که این گوشه نشستم دارم با شخمام بازی میکنم آخه ، به من چیکار داری؟ چرا حقمه در این لیست کذایی نباشم ؟
نه خیرم، خیلیای دیگه بودن که من ننوشتمشون،این تاپیک هم شده درست عین حال و احوال پرسی ما ایرونی ها از همدیگه ! دقت کردید ما ایرونی ها تو مهمونی ها یا پشت تلفن حال هفت پشت طرف رو میپرسیم در حالیکه به
طور معمول خوب یا بد بودن حال طرف یا اطرافیانش برامون مهم نیست ! چه بسا اگه حال طرف یا اطرافیانش بد باشه یه مقدار هم بیشتر خوش به حالمون میشه ! اینجا هم همین
طوره ! همه ور میدارن اسم 50 نفر رو می نویسند بعد یکی از اون لیست 50 نفره میاد اسم 49 نفر دیگه + اسم نویسنده ی پست رو مینویسه در حالیکه نهایتا از توی اون 50 نفری
که نام برده از دو یا سه نفرشون خوشش بیاد ! پی تی جاییه که همه به طور غیر رسمی تفاهم کردند که هیچ احساس منفی نسبت به همدیگه تا جای ممکن نشون ندند تا بتونند
یه جورهایی با همدیگه وقت گذرونی کنند درست عین خلاف کارها که بر اساس یه قانون نانوشته توی معاملات بین خودشون هیچ کی اسلحه با خودش حمل نمیکنه ! :general711::general711:
تو لیست من که بودی عجیییجم:xمن تو هيچ ليستى نيستم, ميرم خودکشى کنم.
نه خیرم، خیلیای دیگه بودن که من ننوشتمشون،
چون تو لیست من نبودی ابنارو میگی
تو لیست من که بودی عجیییجم:x
من توی لیست هیچ کی نیستم . این دو تا معنی میتونه داشته باشه :
1 - یا من دیده نمیشم .
2 - یا عمدا منو نادیده میگیرند .
تو ، تو قلب مایی ، حاجی ما نمی زاریمت تو لیست تو بدون صف اومدی تو :general304::general304:
من فحش بنویسمم تو لایکش میکنی ! لایک هاتو که میبینم تنم تو گور میلرزه !
امیدوارم اون مار افعی ت که رو ویلچر نشسته تا 120 سالگیت واسه ات کار کنه ! :general304:
:general304: :general304::general304::general304: نترس بابا خودیه
انشالله برای شما هم همینجور و مثل ساعت هر روز برات ساعت شیش صبح بگه کوکو :general304:
اشک شوق
شما لطف داریهمیشه تو هر شرایطی مودبید حتی تو شوخی ها پاتوق
یعنی تاحالا حرف نامربوط ندیدم ازتون
عکسا شامتم تو تاپیک عکس شام خیلی حال کردم
بترس از روزی که لیست منم بیاد بیرون ، فعلا درگیر گرفتن مجوز از ارشادمواسه این که حقته دیگه
میگم یکی جاموندا :general405::general710:پس من چی نامردا .............:general208:
یعنی ارزش داشت بخاطر این عشقای پاتوقی مولتی یوزر بشی؟
اشک شوق