اتفاقی تاپیک رو دیدم!با یکی از دوستان یه کافه زدیم.
محل قبلی "کافه پراگ" اگر قدیمی ها بشناسن و با نام "کافه نقاشی" و کادر کافه نقاشی.
از یه کافه چه انتظاری دارید؟
چی تو یه کافه دیدید که اذیتتون کرده؟
چی تو یه کافه دیدید که باهاش حال کردید؟
آدرس رو اگر بخواید: بلوار کشاورز - بین خیابان فلسطین و خیابان وصال - جنب بیمارستان پارس - مجتمع تجاری سامان - کافه نقاشی
https://www.facebook.com/pages/كافه-نقاشيCafe-Naghashi/119584621447338
ببخشید شما واقعا از 10 صبح تا 7 بعد از ظهر یعنی 9 ساعت تو کافه می مونید میشه بپرسم چیکار می کنید 9 ساعت اونجا اصن کاری میمونه دیگه واسه انجاماتفاقی تاپیک رو دیدم!
یه بار اومدم نقاشی و بار اول و آخرم شد...
کافه باید آروم باشه، باید.
موزیک کافه خیلی مهمه، خیلی جاها رفت که همه چیز عالی بوده اما فقط به خاطر آهنگهای بدی که میذاشتن دیگه نرفتم، برعکسش هم هست، یه سری جاهارو فقط به خاطر playlist های فوق العادشون میرم.
مشکل من با نقاشی شلوغ بدن بیش از اندازشه، صدا به صدا نمیرسه، یادمه یه فرانسه سفارش دادم، بعد از 45 دقیقه و 3 بار رفتن و اومدن آخر خودم مجبور شدم برم سر کانتر و قهومو بگیرم!
برخورد کارکنای کافه هم خیلی مهمه، که تو این مورد البته خوب بود نقاشی.
در کل کافه باید آرامش بده به آدم، من خودم جاهایی که میرم ساعت 10-11 صبح میرم و تا 6-7 عصر هستم، کتاب میخونم، سیگار میکشم، چندبار هم سفارش میدم، البته اگه شرايطی که گفتم رو داشت
توی پست اول هم نوشتم بزرگوار، کتاب خوندم علاقه اصلیه منه و معمولاً اگه جائی که هستم مناسب باشه خیلی راحت طی شدن زمان رو فراموش میکنم!ببخشید شما واقعا از 10 صبح تا 7 بعد از ظهر یعنی 9 ساعت تو کافه می مونید میشه بپرسم چیکار می کنید 9 ساعت اونجا اصن کاری میمونه دیگه واسه انجام
حرف شما صحیح اما متاسفانه تو اکثر کافه های ایران آدم بیشتر از 1 2 ساعت بمونه همه عوامل و مدیریت همچین چپ چپ نگات می کنن انگار به زبونه بی زبونی به آدم می گن سریعتر صندلی هارو خالی کن که مشتری دیگه داریم جا نداریم انصافا اینو قبول ندارید؟توی پست اول هم نوشتم بزرگوار، کتاب خوندم علاقه اصلیه منه و معمولاً اگه جائی که هستم مناسب باشه خیلی راحت طی شدن زمان رو فراموش میکنم!
صد در صد!حرف شما صحیح اما متاسفانه تو اکثر کافه های ایران آدم بیشتر از 1 2 ساعت بمونه همه عوامل و مدیریت همچین چپ چپ نگات می کنن انگار به زبونه بی زبونی به آدم می گن سریعتر صندلی هارو خالی کن که مشتری دیگه داریم جا نداریم انصافا اینو قبول ندارید؟
از روحیاتتون خوشم اومد یجورایی خاص هست ازونا که خیلی باهاشون حال می کنم موفق باشیدصد در صد!
به خاطر همین خیلی وقت فقط یکی دو تا کافه خاط میرم، بعد از چند سال دیگه اونقدر آشنا میشید با صاحب کافه که مشکلی نداشته باشه و کاملاً راحت باشید. و البته تو همچین مدتی دو سه بار هم سفارش میدم که دیگه زیادی هم سوء استفاده نکرده باشم!
لطف دارید دوست عزیز، آره، یه مقدار تنهایی بیش از حد هم غیر عادیه...!از روحیاتتون خوشم اومد یجورایی خاص هست ازونا که خیلی باهاشون حال می کنم موفق باشید
اتفاقی افتاده مگه برای استارتر؟برای شادی روح استارتر یه آهنگ متالی چیزی بذارید!
امیدجان اعضاش رو اهدا نکردن؟مرده!
خدا بیاموز با موتور رفته بود جاده چلوس سمت 7 برادرون لاستیک جلوی موتورش میترکه و موتورش میخوره به گاردریل و خودش هم پرت میشه تو دره!امیدجان اعضاش رو اهدا نکردن؟
===
پ.ن: آرزو داشت راهپیمایی ۲۲ بهمن امسالو ببینه